اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاهی برای پیچیدن ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاهی برای پیچیدن ترانس

سلام مهندس جان.واقعا خلاقی :biggrin: فقط اون شماره انداز که رویه زمینه چطوری متوجه میشه که شما چند دور پیچوندی؟
    در ضمن سعی کن سیم ها رو لب به لب با قرقره نپیچی و از هر طرف یک فاصله کمی بدی میتونی برای پرکردنش از نوارهای نازک استفاده کنی.موفق باشی.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام دوستان
      من هم یه نمونه از سیم پیچ های دستی بدون سه نظام دارم که برای ترانسهای معمولی هم ازش استفاده میکنم و اولیه های مثلا 1450 دور میپیچم و منظم پیچیدن خیلی مهمه در این تعداد دورها
      درضمن ترانس پیچهایی که ردیف پیچ هم دارن خیلی گرون هستند
      میشه لطفا اگر دوستی تجربه ساخت ردیف پیچ و یا اضافه نمودن ردیف پیچ به ترانس پیچ رو داره در اینجا با توضیح و عکس بنده و دیگران رو راهنمایی کنه تا مشکلمون حل بشه
      پیشاپیش ممنونم
      درضمن ایده ترانس پیچ ساختن با مداد تراش خیلی خیلی عالی هستش
      برای بالاتر بودن خودتو ببر بالا،دیگرانو پایین نیار
      چون ممکنه دستت به همه نرسه تا بیاریشون پایین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
        [b]اینم از دستگاه سیم پیچی من :biggrin:

دمت گرم باریک...
        برای شمارش یدونه صلوات شمار بگیر یا میتونی دیجیتش رو بگیری و براش رو چره دندت خار درست کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          سلام مهندس جان.واقعا خلاقی :biggrin: فقط اون شماره انداز که رویه زمینه چطوری متوجه میشه که شما چند دور پیچوندی؟
          در ضمن سعی کن سیم ها رو لب به لب با قرقره نپیچی و از هر طرف یک فاصله کمی بدی میتونی برای پرکردنش از نوارهای نازک استفاده کنی.موفق باشی.
          ممنون :redface:
          راستش میخواستم اون شماره انداز رو وصل کنم به دستگاه ولی نشد
          چشم حتما باز هم ممنون
          نوشته اصلی توسط Takesh-2

دمت گرم باریک...
          برای شمارش یدونه صلوات شمار بگیر یا میتونی دیجیتش رو بگیری و براش رو چره دندت خار درست کنی
          مرسی :redface:
          با همون صلوات شمار دیجیتال یه ایده توپ پیدا کردم.
          به اینصورت که روی شفت یه اهنربا قرار میدیم و دو سر دکمه ی صلوات شمار رو به جای دکمه ی خودش به یه ریدسویچ وصل میکنیم :nice:

دیدگاه

توی یه دستگاه نساجی یه سنسور دیدم که فلز یاب بود منتها با برد بسیار محدود و در حد 2 سانتی متر و این سنسور مستقیما با 220 ac کار میکرد
            به این شکل که با یک کانتر دیجیتال سری شده بود و کنار یک شفت فیکس شده بود و روی شفت یک سوراخ زده شده بود و داخل سوراخ یک پیچ فلزی قرار داده بودن و با هر دور زدن شفت یکبار یر پیچ یا همون گل پیچ از یکی دو سانتی سنسور عبور میکرد و جالب اینجاست که کانتر های دیجیتال موجود توی بازار رله خروجی هم دارن و میشه ست کرد که عدد شماره شده اگر به مثلا 150 رسید برق موتور رو قطع کنه و این کار رو خیلی آسون میکنه
            دوستان نظری در مورد ساخت ردیف پیچ ندارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
              با همون صلوات شمار دیجیتال یه ایده توپ پیدا کردم.
              به اینصورت که روی شفت یه اهنربا قرار میدیم و دو سر دکمه ی صلوات شمار رو به جای دکمه ی خودش به یه ریدسویچ وصل میکنیم :nice:

خوب درست کن این قسمت سوئیچش رو بگو بینم چه کردی جالب باید باشه!! البته صلوات شمار دیجیتال چینی یکم اذیت میکنه ولی این ایدت جالبه انجام بده ببینم دقتش چقدره

دیدگاه

هر دوری که شفت بزنه اهنربا یه بار از جلوی سویچ مغناطیسی عبور میکنه و اون رو رصل میکنه و شمارنده هم یکی میشماره :nice:
                ایده اش رو اینجا دیدم :
                http://www.instructables.com/id/DIY-Hand-Driller-Coil-Winding-Machine-with-Digital/

دیدگاه

کانتر با رید رله :

خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                    هر دوری که شفت بزنه اهنربا یه بار از جلوی سویچ مغناطیسی عبور میکنه و اون رو رصل میکنه و شمارنده هم یکی میشماره :nice:
                    ایده اش رو اینجا دیدم :
                    http://www.instructables.com/id/DIY-Hand-Driller-Coil-Winding-Machine-with-Digital/
                    راستی سینا صبت از اینستروک شد یه پیام بهت دادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_j_rad
                      دوستان نظری در مورد ساخت ردیف پیچ ندارن
                      سلام.خوشحالم که دوستان خلاق و باهوشی مثله شما دارم.من که متوجه نمیشم چی میگید بحث خیلی حرفه ای شده.ولی اینو بگم برای بستن ترانس سوئیچینگ اصلا نیاز به ردیف پیچ نیست (به نظره من) چون تعداد دور کمه و خودتون باید پای دستگاه باشین که وقتی که دور تموم شد سیم رو به پایه مورد نظر وصل کنید و دورش چسبه مخصوص بپیچید.وقتی که از همین دستگاه های معمولی (که ردیف پیچ ندارن) بخرین یا بسازین وقتی سیم رو به پایه مورده نظر ببندین و بعد ادامه سیم رو به دستتون بگیرید (با زاویه مناسب) و دسته رو بچرخونید یا پدال رو فشار بدین خودش کناره هم میپیچه و بیشتر وقت تلف شدن در ترانس پیچی وصل کردن سیم به پایه ها زدن چسبهای مخصوص عایق و نوارهای کنار و ... است تا اون تعداد دور پیچیدن...
                      و همچنین بیشتر مساله و مشکل اینه که بدونید چند دور باید بپیچید و اندوکتانس اولیه چند باشه؟ قلق های پیچیدن چیه؟ و ...
                      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_j_rad
                        سلام دوستان
                        من هم یه نمونه از سیم پیچ های دستی بدون سه نظام دارم که برای ترانسهای معمولی هم ازش استفاده میکنم و اولیه های مثلا 1450 دور میپیچم و منظم پیچیدن خیلی مهمه در این تعداد دورها
                        درضمن ترانس پیچهایی که ردیف پیچ هم دارن خیلی گرون هستند
                        میشه لطفا اگر دوستی تجربه ساخت ردیف پیچ و یا اضافه نمودن ردیف پیچ به ترانس پیچ رو داره در اینجا با توضیح و عکس بنده و دیگران رو راهنمایی کنه تا مشکلمون حل بشه
                        پیشاپیش ممنونم
                        درضمن ایده ترانس پیچ ساختن با مداد تراش خیلی خیلی عالی هستش
                        ممنونم از توضیحتون
                        البته من همونطور که قبلا گفتم تعداد دورهای هزار دور به بالا هم گاها لازم دارم بپیچم و در این تعداد دورهای بالا خیلی ردیف پیچیدن مهمه و شدیدا لازمه که ردیف پیچیده بشه و تا جایی که بشه با کنترل دست این کارو انجام میدم ولی اگر روشی خلاقانه دوستان داشته باشن خیلی خوشحال میشم بنده رو هم در جریان بزارن و راهنمایی کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_j_rad
                          اگر روشی خلاقانه دوستان داشته باشن خیلی خوشحال میشم بنده رو هم در جریان بزارن و راهنمایی کنن
                          سلام
                          اگر
                          1 . حال داری !
                          2 . حوصله داری !
                          3 . وقت داری !
                          4 . ابتکار داری !
                          5 . حال برنامه نویسی داری !
                          6 . CDROM خراب داری !
                          7 . oo:
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          میتونی با استفاده از آسانسور لنز ردیف پیچ درست و حسابی با دقت خوب درست کنی !

خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bstar2
                            سلام
                            اگر
                            1 . حال داری !
                            2 . حوصله داری !
                            3 . وقت داری !
                            4 . ابتکار داری !
                            5 . حال برنامه نویسی داری !
                            6 . CDROM خراب داری !
                            7 . oo:
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            میتونی با استفاده از آسانسور لنز ردیف پیچ درست و حسابی با دقت خوب درست کنی !
                            فکر نمیکنم دقتش واسه سیمای 0.x جواب بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
                              فکر نمیکنم دقتش واسه سیمای 0.x جواب بده
                              یک سوال بی ربط !
                              شما اطلاعی از چگونگی قرار گیری اطلاعات بر روی CD را دارید ؟
                              ( اطلاعات یا همان 0 و 1 با چه فاصله ای از هم بر روی CD قرار میگیرند ؟ )

http://www.computershopper.com/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/how-it-works-cd-rom-drive/221061-1-eng-US/how-it-works-cd-rom-drive.jpg
                              http://static.commentcamarche.net/en.kioskea.net/pictures/pc-images-cdspirale.gif
                              http://static.commentcamarche.net/en.kioskea.net/pictures/pc-images-cdrom1.gif
                              در صورت نیاز به لینک زیر مراجعه شود :
                              http://en.kioskea.net/contents/381-cd-cd-audio-and-cd-rom

البته اینو هم بگم من لینک فوقو به صورت سر سری نگاه کردم .
                              خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bstar2
                                یک سوال بی ربط !
                                شما اطلاعی از چگونگی قرار گیری اطلاعات بر روی CD را دارید ؟
                                ( اطلاعات یا همان 0 و 1 با چه فاصله ای از هم بر روی CD قرار میگیرند ؟ )

http://www.computershopper.com/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/how-it-works-cd-rom-drive/221061-1-eng-US/how-it-works-cd-rom-drive.jpg
                                http://static.commentcamarche.net/en.kioskea.net/pictures/pc-images-cdspirale.gif
                                http://static.commentcamarche.net/en.kioskea.net/pictures/pc-images-cdrom1.gif
                                در صورت نیاز به لینک زیر مراجعه شود :
                                http://en.kioskea.net/contents/381-cd-cd-audio-and-cd-rom

البته اینو هم بگم من لینک فوقو به صورت سر سری نگاه کردم .

اطلاعات دقیقی ندارم ولی احتمالا میخای بگی دقتش خیلی بالاس
                                ولی به نظرم خود اپتیک هم تغییر مکانی داره و این عدم دقت میله رو خود لنز جبران میکنه!!؟
                                باز شما و سایر اساتید بهتر میدونی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X