اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موازی کردن رگولاتورها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موازی کردن رگولاتورها

اینکه از یک مارک باشن و در یک تاریخ تولید شده باشن تضمین نمیکنه که خروجی دقیقا یکسانی داشته باشن
    اول اینکه تاریخ تولید همه قطعات مشخص نیست ، دوما هر شرکت تعدادی کارخونه داره در نقاط مختلف دنیا سوما تلورانس هر کار خونه هم ثابت نیست ...
    تازه اگر در نظر بگیریم که این روش همیشه جواب بده بعدا هم اگه نیاز به تعویض قطعه بشه شما مجبورید کل رگلاتور ها رو عوض کنید!
    وقتی میشه با کمتر از نصف قیمت مداری حرفه ای تر و با کارایی بهتر طراحی کرد چه اصراریه ....
    با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar8
      خوب باتوجه به اینکه رگولاتور ها محافطت شده ان پس رگولاتور اول پس از بالارفتن حرارت خاموش و رگولاتور دوم روشن میشه و این کار بین رگولاتور ها عملا هی سریع تکرار میشه پس عملا مث ماسفت میشه دیگه پس جریان خروجی افزایش پیدا میکنه.
      این رگولاتور ها خاموش نمیشن با کم کردن جریان دمای رگولاتور کنترول میشه امتحان کنید. ( این گفته اشتباه بود تصحیح میکنم شات دان میشه ای سی و خروجی 0 ولت میشه تا دما بیاد پایین بعد دوباره روشن میشه مال من روی دمای 150 درجه شات دان کرد)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        این رگولاتور ها خاموش نمیشن با کم کردن جریان دمای رگولاتور کنترول میشه امتحان کنید.
        در دیتاشیت سری 78xx شرکت TI عبارت thermal shutdown به صراحت قید شده
        به جز اون عملا هم وقتی من امتحان کردم بعد از داغ شدن رگلاتور خاموش میشه و چند دقیقه خاموش میمونه ...(که حالا نمیدونم فقط مربوط به دما هست یا اینکه به صورت خودکار یک دیلی عم اعمال میکنه ...
        البته این ای سی ها محدود کننده جریان هم دارن که نباید با این thermal shutdown اشتباه گرفته بشه و این مدار فقط وقتی عمل میکنه که ic به حداکثر دمای قابل تحمل برسه ... حدود 125 درجه سانتیگراد اگه اشتباه نکنم عمل میکنه ...
        با سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : موازی کردن رگولاتورها

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          به جز اون عملا هم وقتی من امتحان کردم بعد از داغ شدن رگلاتور خاموش میشه و چند دقیقه خاموش میمونه ...(که حالا نمیدونم فقط مربوط به دما هست یا اینکه به صورت خودکار یک دیلی عم اعمال میکنه ...
          البته این ای سی ها محدود کننده جریان هم دارن که نباید با این thermal shutdown اشتباه گرفته بشه و این مدار فقط وقتی عمل میکنه که ic به حداکثر دمای قابل تحمل برسه ... حدود 125 درجه سانتیگراد اگه اشتباه نکنم عمل میکنه ...
          با سپاس
          توی ST فقط گفته THERMAL OVERLOAD PROTECTION . منم چک کردم وقتی دمای رگولاتور میره بالا جریاندهیش کم میشه و البته ولتاژ هم کم میشه. هر چی داغ تر بشه جریان هم کمتر میشه. ولی تجربه خاموش شدن رو نداشتم !

دیدگاه

[img height=395 width=946]http://eca.ir/sharing/uploads/13723365631.jpg[/img]
            با سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : موازی کردن رگولاتورها

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              با سپاس
              بله تست کردم همینه که شما میگید روی دمای 150 درجه خاموش میکرد و فکر کنم روی 140 یا 130 روشن میکرد خروجی رو دوباره. اون پست هم تصحیح کردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X