اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور جوش با 2 تا ترانزیستور قدرت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور جوش با 2 تا ترانزیستور قدرت

غلط کردم چقدر گرونه! همون موسفت خوبه ! فول بریچ دایی هم همیشه درست میگه

دیدگاه

از اینایی که لینک دادم برای کنترل موتور های دی سی ترن های برقی استفاده میکنن! شما میتونید از انواع ارزون ترش استفاده کنید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        دایی اون uc3879 چنده قیمتش؟ دیوتی سایکل باید 100% باشده دیگه؟

من اینو یافتم که بهتره! uc3875 درایوراش برای موسفته نه ترانیستور دارلینگتن یا موسفت درایور فکر میکنی گیر بیاد؟

igbt اصلا کار نکردم مثل ترانزیستوره یا موسفت؟ :redface:
        منظور منم همین uc3875 بود که پایا میده 8 تومن :biggrin:
        ایندو خیلی شبیه هم هستند اما uc3879 جریان درایو کمتری داره و تو بازار ایران نیست.
        IGBT رو دقیقا مثل ماسفت بدون دایی جان. قیمتشم اونقدرا زیاد نیست و در توان های بالا از ماسفت ارزونتره.
        مزیتش اینه که به این سادگی ها نمی سوزه و آواره جمهوریت نمی کنه
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

igbt ولتاژ های ار ام اس رو بهتر میتونه تحمل کنه!
          چون دایی گفته بودن ژاپنی دوست دارن اون لینکا رو گذاشتم :biggrin:

دیدگاه

سلام به همه با وجود دایی جان امثال من نظر ندن بهتره ولی چون به این بحث علاقه دارم ویه کارایی هم کردم ...
            اروین جان اگه با igbt کار کنی فرکانست کمتر و وزن دستگاهت بیشتر میشه البته مزایایی هم علاوه بر اونچه که دوستان گفتن داره مثلا Igbt هایی هست که داخل یه پک هستند و پل دیود ورودی هم داخل همین پک هست و کار طراحی رو راحت میکنه مثل 7MBR20SA060 البته فرکانسش پایینه حدود 20کیلو
            همونطور که میدونی من یه 50 امپرشو با کمک دوستان ساختم(با ماسفت) حالا میخوام با igbt امپرهای بالاترشو بسازم اگه با کمک دایی این تاپیکو راه بندازی عالی میشه...به نظرم توپولوژی فول بریج برای این کار خیلی عالیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
              سلام به همه با وجود دایی جان امثال من نظر ندن بهتره ولی چون به این بحث علاقه دارم ویه کارایی هم کردم ...
              اروین جان اگه با igbt کار کنی فرکانست کمتر و وزن دستگاهت بیشتر میشه البته مزایایی هم علاوه بر اونچه که دوستان گفتن داره مثلا Igbt هایی هست که داخل یه پک هستند و پل دیود ورودی هم داخل همین پک هست و کار طراحی رو راحت میکنه مثل 7MBR20SA060 البته فرکانسش پایینه حدود 20کیلو
              همونطور که میدونی من یه 50 امپرشو با کمک دوستان ساختم(با ماسفت) حالا میخوام با igbt امپرهای بالاترشو بسازم اگه با کمک دایی این تاپیکو راه بندازی عالی میشه...به نظرم توپولوژی فول بریج برای این کار خیلی عالیه
              ای و پس درستش کردی! میشه یه فیلم هم ازش بزاری روحیه بگیریم! :icon_razz:

راستی ار چه توپولوژی استفاده کردی؟ فرکانس چقدر بود؟ شماره هسته رو هم اگه بنویسی خیلی کمک کرد

دیدگاه

دایی توی توپولوژی فول بریج ولتاژی که روی هر سویچ قدرت می افته نصف میشه؟

دیدگاه

سلام اروین جان فکر کنم تازه به این بحث علاقه مند شدی چون اون تاپیک یه کم قدیمی شده چطور ندیدی
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=35565.0
                  به این تاپیک هم یه نگاهی بنداز که حرفه ای هارو بشناسی
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47416.0
                  در ضمن با وجود دایی جان از محاسبه یه خازن میترسی oo:...
                  به نظرم کار رو شروع کن نگران قیمت igbt هم نباش اگه تصمیم گرفتی از اون igbt که گفتم استفاده کنی من میتونم برات پیدا کنم (البته اگه تهران باشی)

کار رو شروع کن ما هم هستیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    دایی توی توپولوژی فول بریج ولتاژی که روی هر سویچ قدرت می افته نصف میشه؟
                    نه دایی جان!
                    همون ولتاژ تغذیه روی هر سوئیچ می افته. اما توی پوش پول و فلایبک تا دوبرابر تغذیه هم ممکنه روی یه سوئیچ بیفته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                      سلام اروین جان فکر کنم تازه به این بحث علاقه مند شدی چون اون تاپیک یه کم قدیمی شده چطور ندیدی
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=35565.0
                      به این تاپیک هم یه نگاهی بنداز که حرفه ای هارو بشناسی
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47416.0
                      در ضمن با وجود دایی جان از محاسبه یه خازن میترسی oo:...
                      به نظرم کار رو شروع کن نگران قیمت igbt هم نباش اگه تصمیم گرفتی از اون igbt که گفتم استفاده کنی من میتونم برات پیدا کنم (البته اگه تهران باشی)

کار رو شروع کن ما هم هستیم
                      اولانش تبریک

تاپیکو خوندم دیگه ادامه ندادی؟

فیلمت رو هم دیدم مشکل خیلی کوچیکی توش پیدا کردم اونم قطر سیم هایی بود که از مدارت به الکترود وصل بود فوق العاده کم بود! اینطوری با این جریان بالا کلی افت ولتاژ می افته روی سیمها و عملا کارکرد مدارت کم میشه + اینکه جریان هم میاد پایین! اگه اینو درست کنی فکر کنم خیلی بهتر بشه

دیدگاه

من این تاپیک رو مطالعه کردم ولی متوجه نشدم بحث راجب چی
                        فکر کنم مشکل من با این اصطلاحات باشه
                        1- توپولوژی پوش پول چیه ؟ ( البته در تقویت کننده کلاس b می دونم که بالا کشنده و پایین کشنده جریان است بخاطر استفاده از منبع تغذیه یک قطبی )
                        2- هاف بریج و فول بریج چیه

البته من در زمینه کنترل دور موتور سه فاز و استپ موتور و کوره القایی و موتور جوش سوئیچینگ کار کردم و در حال کار هستم ولی تنها راه همه اینها استفاده از چاپر chopper است ( اصطلاح دیگه ای نیست - پوش پول - هاف بریج - فول بریج )

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                          من این تاپیک رو مطالعه کردم ولی متوجه نشدم بحث راجب چی
                          فکر کنم مشکل من با این اصطلاحات باشه
                          1- توپولوژی پوش پول چیه ؟ ( البته در تقویت کننده کلاس b می دونم که بالا کشنده و پایین کشنده جریان است بخاطر استفاده از منبع تغذیه یک قطبی )
                          2- هاف بریج و فول بریج چیه

البته من در زمینه کنترل دور موتور سه فاز و استپ موتور و کوره القایی و موتور جوش سوئیچینگ کار کردم و در حال کار هستم ولی تنها راه همه اینها استفاده از چاپر chopper است ( اصطلاح دیگه ای نیست - پوش پول - هاف بریج - فول بریج )
                          این اصطلاحاتی که شما میگی نمیدونی ،همشون مربوط به توپولوژی های مختلف سویچینگ است دیگه! شما چطوری موتور جوش سوییچینگ ساختی پس؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            اولانش تبریک

تاپیکو خوندم دیگه ادامه ندادی؟

فیلمت رو هم دیدم مشکل خیلی کوچیکی توش پیدا کردم اونم قطر سیم هایی بود که از مدارت به الکترود وصل بود فوق العاده کم بود! اینطوری با این جریان بالا کلی افت ولتاژ می افته روی سیمها و عملا کارکرد مدارت کم میشه + اینکه جریان هم میاد پایین! اگه اینو درست کنی فکر کنم خیلی بهتر بشه
                            1. ممنون2.یه مدل دیگه با استفاده از همون نقشه ساختم زیاد جالب نشد+فوق العاده وقت ازادم کمه3. درباره مشکل هم که گفتی من با اون مدار 100 مدل ازمایش کردم و به جای اونهها هم سیم مناسب گذاشتم در واقع مدار من 50 امپر رو میداد مشکل اصلیش ولتاژ پایینش بود توصیم هم اینه که اگه میخوای بسازی ولتاژ خروجیت رو بیشتر از 50 در نظر بگیر(مثلا 60)
                            البته شاهکار اینه که این مدار رو با فرکانس 100 کیلو بسازی اونوت واقعا دستگاه جمع جور و خوبی میشه که برای اینکار حتما باید از سافت سوئیچینگ استفاده کنیم تا بشه از این Igbt های معمولی تو فرکانس بالاتر استفاده کنیم البته باید دائی جان هم نظرشون رو بگن .

دیدگاه

من اعتقاد دارم پله پله باید جلو بریم.
                              منم قبل از 500 کیلو اومدم 1 مگاهرتز و حالا توش موندم. :biggrin:
                              اول باید هارد سوئیچینگ کار کنیم و معایبشو درک کنیم تا بعد قدر سافت سوئیچ رو بدونیم.

دیدگاه

دایی برای هسته محدودیت فرکانس داریم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X