اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نسل جدید منابع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نسل جدید منابع تغذیه

سلام..

شرمنده ، میدونم اینجا جاش نیست ، ولی میخواستم بپرسم توپولوژی این مدار چیست ؟

http://www.img9.org/uploads/06c45a9e345b39081ab14c49be348adb.jpg

یک سلف یا ترانس با منبع تغذیه سری شده ، البته به نظرم ترانسه چون که ثانویه اون در قسمتهای فیدبک مدار هست.

آیا ممکنه از نوع رزونانسی سری باشه ؟

توان منبع حدود 3Kw هست و استفاده از نیم پل غیر معقول به نظر میرسه !

این هم خود تغذیه :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
      سلام..

شرمنده ، میدونم اینجا جاش نیست ، ولی میخواستم بپرسم توپولوژی این مدار چیست ؟

http://www.img9.org/uploads/06c45a9e345b39081ab14c49be348adb.jpg

یک سلف یا ترانس با منبع تغذیه سری شده ، البته به نظرم ترانسه چون که ثانویه اون در قسمتهای فیدبک مدار هست.

آیا ممکنه از نوع رزونانسی سری باشه ؟

توان منبع حدود 3Kw هست و استفاده از نیم پل غیر معقول به نظر میرسه !

این هم خود تغذیه :

Half Bridge است که IGBT ها به صورت ZCS درایو می شه . اون سلف و خازن هم تانک یا پمپ ZCS هست . در ZCS پاور سوییچ ها داغ نمی شن یا کمتر داغ می شن به همین خاطر با توپولوژی هاف هم می شه تا 3 کیلو ولت آمپر ساخته توان گرفت اما مشکلات خاص خودشو داره .
      این مارکش چیه ؟
      کاش اگر PDFشو داری اونو می ذاشتی ...

دیدگاه

QSC PLX3602

ببخشید ممکنه توضیح بدهید که علت ZCS بودنش رو چگونه فهمیدید ؟

دانلود فایل PDF که صفحات آخر مربوط به SMPS است.

http://www.qsc.com/support/library/s...es/PLX3602.pdf

من بیشتر بخاطر این قطعه شبیه سلف برام سوال ایجاد شده که دو نوع سیم مختلف روش پیچیده شده و در تمام تغذیه های سوئیچینگ Dynacord ، Behringer ، Crown ، QSC و... دیدم ، کنار ترانس اصلی قرار داره :

راستی این هم یه عکس مربوط به یه آمپلیفایر 3602 QSC که سوئیچهاش به رحمت خدا رفته اند :mrgreen:

اون سلفی که میگفتم در سمت چپ تصویر هست.

علاوه بر اون میتونید شبیهش رو در Crown XTi1000 ببینید :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
          توان منبع حدود 3Kw هست و استفاده از نیم پل غیر معقول به نظر میرسه
          ترانس فریتی که در دستگاه استفاده شده چه شماره ای هستش ؟
          توان 3 کیلو وات کم نیست بنظر ترانس کوچکی میاد. مشخصه ای دارید ؟

باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

فرکانس مدار 100 کیلوهرتز هست ، با توجه به اینکه در مدارات صوتی هیچ موقع حداکثر بار از تغذیه کشیده نمیشه ، شاید بشه توجیهش کرد ، در ضمن ممکنه جنس هسته هم خاص باشه و قطعا بستگی به توپولوژی هم داره.

شاید سایز هسته EE40 یا EE55 باشه.

دیدگاه

خوب شد از نزدیک این عکس هارو گذاشتی ... به نظر من هم این منبع 3 کیلو وات نمی تونه باشه :

اگر از پاور ماسفت به جای IGBT استفاده شده بود با این حجم ترانس شاید می شد قبول کرد که منبع 3 کیلو واته چون می دونیم یکی دیگر از محاسن ZCVS فرکانس بالاتر و ترانس کوچکتر است که در اینجا وجود IGBT و محدودیت فرکانسی نمی گذاره به این خواسته برسیم .

3کیلو وات توان خیلی زیادیه اون هم با ورودی تک فاز که حتما پیک جریان سوییچ ها ، ترانسی با این حجم رو به اشباع می بره ...

3 کیلو وات از ورودی 240 ولت با توپولوژی هاف حدود 30 آمپر می کشه ولی این اومده از یه پل دیود معمولی استفاده کرده واقعا 3 کیلو واته ؟؟؟

در مورد اون سلف بحث یکم طولانیه اون تانک یا پمپ ZVS است که از سیم پیچ دومش هم برای کنترل جریان استفاده شده . در واقع سیم پیچ دوم رفته به U13 که هرگاه جریان پل زیاد تر از حد مجاز شد میاد U14 رو تیریگ می کنه و اون هم میاد پایه ی SD از 3525 رو 1 می کنه تا خروجی قطع بشه (یعنی پالسهاس درایوینگ IGBT ها قطع بشه ) اما اونی که شما بهش داری اشاره می کنی فیلتر RFI/EMI هست که دورش یه باکس فلزیه و ربطی به تانک نداره ! ؟ !

می شه مشخصات پشت منبع رو بگذاری ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                فرکانس مدار 100 کیلوهرتز هست ، با توجه به اینکه در مدارات صوتی هیچ موقع حداکثر بار از تغذیه کشیده نمیشه ، شاید بشه توجیهش کرد ، در ضمن ممکنه جنس هسته هم خاص باشه و قطعا بستگی به توپولوژی هم داره.

شاید سایز هسته EE40 یا EE55 باشه.
                از IGBT سری IRG4 استفاده کرده ماکزیمم فرکانس 60 کیلو هرتزه oo:

100 کیلو هرتز ؟؟؟؟ فرکانس کجا رو گرفتی ؟ دوسر ترانس رو یا گیت رو ؟

می شه مشخصات پشت منبع رو بگذاری ؟

دیدگاه

قبل از هر چیز باید بگم که این تغذیه مربوط به یک آمپلیفایر هست که ریز مشخصاتتش رو در زیر میتونید ببینید :

http://www.qsc.com/products/amps/plx2/plx3602_specifications.htm

http://www.qsc.com/images/hi_res/PLX2/PLX3602_rear_hi.jpg

اگر جدول CURRENT CONSUMPTION رو ببینید ، در مورد منبع تغذیه اش بهتر میتونید تصمیم بگیرید.

این عکس داخل 3602 هست :

عکس قبلی از تغذیه PL236 بود که تقریبا شبیه به اینه.

در مورد اون سلف بحث یکم طولانیه اون تانک یا پمپ ZVS است که از سیم پیچ دومش هم برای کنترل جریان استفاده شده . در واقع سیم پیچ دوم رفته به U13 که هرگاه جریان پل زیاد تر از حد مجاز شد میاد U14 رو تیریگ می کنه و اون هم میاد پایه ی SD از 3525 رو 1 می کنه تا خروجی قطع بشه (یعنی پالسهاس درایوینگ IGBT ها قطع بشه ) اما اونی که شما بهش داری اشاره می کنی فیلتر RFI/EMI هست که دورش یه باکس فلزیه و ربطی به تانک نداره ! ؟ !
                  تورو خدا نگید بحثش طولانیه و برای اینجا نیست :sad: من که دیگه مدار یا طراحی ازتون درخواست نکردم ، فقط میخواستم کمی درباره ساختمان و نحوه کارکرد ZVS و ZCS توضیح بدید ، مخصوصا نوعی که در اون شماتیک استفاده شده.

اتفاقا منظور من همون ترانس تروئید با سیم پیچهای قرمز رنگ بود که کنار ترانس قرار داره ، فیلتر EMI رو که خدایی میتونم تشخیص بدم :mrgreen:

پس شماتیکی که قرار دادم ZVS هست ؟ آخه دفعه اول گفتین ZCS .

راستی معلومه دیتاشیت IGBT رو خوب نخوندین :

نوشته اگر توی مد رزونانس استفاده بشه ، در فرکانس بالا مشکل نداره.

فرکانس رو هم از پایه های SG3525 حساب کردم شد 200 کیلوهرتز که تقسیم بر دو میشه 100 کیلوهرتز.(RT,CT,RD)

دیدگاه

:applause: :applause: :applause:

آقا محمد بحث خیلی جالب شد . :agree:

بذار شب که برگشتم در مورد ZVS توضیح می دم . اینجا هم منظورم ZVS بود ...

در مورد IGBT هم حق با شماست . :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Newsad.Electronics
                      :applause: :applause: :applause:

آقا محمد بحث خیلی جالب شد . :agree:

بذار شب که برگشتم در مورد ZVS توضیح می دم . اینجا هم منظورم ZVS بود ...

در مورد IGBT هم حق با شماست . :applause:
                      آقا شرمنده ، نگران شدم ، آخه فرمودین شب که برگشتین توضیح میدین :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                        آقا شرمنده ، نگران شدم ، آخه فرمودین شب که برگشتین توضیح میدین :mrgreen:
                        آخه دیدم بحث خیلی طرف دار داره ...از اون گذشته شما هم خیلی مشتاق و شیفته ای که بعد از یه هفته نگران شدی
                        به قول متقدمین تا تنور داغه باس بچسبونی ...
                        حالا خودت باشی وقت می گذاری واسه این همه مشتاق ؟

دیدگاه

گفتم اگر یادآوری کنم ، مثل قبل یکی میاد میگه شاید دلش نخواهد توضیح بده :surprised: ، بعد خودمم در گیر یه کاری بودم نتونستم وقت بزارم.خلاصه ببخشید.

حالا خودت باشی وقت می گذاری واسه این همه مشتاق ؟
                          کلا توی فرومهای مختلف با این قضیه برخورد کردم ، شاید بشه گفت بیشتر دوستان برای رفع مشکلشون میان توی سایت تا اینکه دنبال یاد گیری یه چیزی خاصی باشن.

نکته دیگه این هست که مشتاق زیاده ، ولی صداشون در نمیاد ! مثلا یه جایی من مقاله دادم ، کلی آدم هم اومد دانلود کرد و رفت و دریق از یک نظر ! با اینکه میدونم خدایی مقاله خوبی شده بود. ولی باید در راه رضای خدا قدم برداریم :agree: وگرنه کلافه میشیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X