اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ کردن 7805

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ کردن 7805

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
    سلام
    من یه سول تو این خصوص دارم اونم این بود که:
    پس چی کار کنیم که اگر خواستیم از یه مداری که 5 ولت تغذیه می شه و جریان زیادی می خواد از چی استفاده کنیم اینطور که تو این بخش فهمیدم از 7805 دیگه نمیشه استفاده کرد
    این امکان داره که ما بیایم از چند تا 7805 به صورت سری یا موازی استفاده کنیم؟دوستان اگر امکان داره راهنمایی کنید
    ممنون
    خیلی روش وجود داره، مهم اینه که کدوم بیشتر به درد کارتون میخوره، مثلا میشه حتی با یک ترانزیستور و یک تقسیم مقاومتی و یک دیود یک رگولاتور ساخت و هر ولتاژ دلخواهی رو ازش گرفت، میشه به قول شما چند تا 7805 موازی کرد و یا ...
    مثلا برای جریان کشی 5 آمپر از 5 ولت میشه یک 7805 و یک ترانزیستور NPN استفاده کرد که نسبت تقویت جریانش اگه 500 باشه به ازای جریان دهی 5 آمپر در امیتر، فقط 10 میلی آمپر در بیس میکشه که به 7805 وصله و کلکتور هم میتونه به ولتاژ قبل از 7805 وصل باشه. البته 0.7 ولت هم به خاطر وجود ترانزیستور از 5 ولتتون کم میشه که 4.3 میده ولی جریان دهیش عالیه(ولتاژ بیس امیتر).
    اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

فکر کنم برای این موارد که جریان زیاد مورد نیازه از LM317 و یک ترانزیستور استفاده بشه مشکل حل میشه چون اون موقع جریانروی ترانزیستوره دیگه
      اینو میخوام انجام بدم ولی هنوز فرصت نکردم ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد برای جریان های بالا که البته مستقیما اینجا به ترانزیستور مورد استفاده مربوط میشه
      فکر کنم هم مدارش رو تو انجمن دیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ژوپیتر
        خیلی روش وجود داره، مهم اینه که کدوم بیشتر به درد کارتون میخوره، مثلا میشه حتی با یک ترانزیستور و یک تقسیم مقاومتی و یک دیود یک رگولاتور ساخت و هر ولتاژ دلخواهی رو ازش گرفت، میشه به قول شما چند تا 7805 موازی کرد و یا ...
        مثلا برای جریان کشی 5 آمپر از 5 ولت میشه یک 7805 و یک ترانزیستور NPN استفاده کرد که نسبت تقویت جریانش اگه 500 باشه به ازای جریان دهی 5 آمپر در امیتر، فقط 10 میلی آمپر در بیس میکشه که به 7805 وصله و کلکتور هم میتونه به ولتاژ قبل از 7805 وصل باشه. البته 0.7 ولت هم به خاطر وجود ترانزیستور از 5 ولتتون کم میشه که 4.3 میده ولی جریان دهیش عالیه(ولتاژ بیس امیتر).
        سلام به همه دوستای خوب
        کسی از دوستان میتونه یه شماتیک واسه توضیحات آقای ژوپیتر بزاره :rolleyes:
        زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

با سلام
          نوشته اصلی توسط javadamirpoor
          سلام به همه دوستای خوب
          کسی از دوستان میتونه یه شماتیک واسه توضیحات آقای ژوپیتر بزاره :rolleyes:
          تو دیتاشیت خود 7805 شماتیک و محاسبات مربوط اش موجود هست به همون مراجعه کنید.

دیدگاه

میتونی تعداد ترانزیستور و مقاومت 100 اهم رو افزایش بدی.
            http://p206.vacau.com/photos/0c60e6ccca99.jpg

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X