اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی یک منبع سوئیچ بوست(تیدیل 5 ولت به 25 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی یک منبع سوئیچ بوست(تیدیل 5 ولت به 25 ولت)

سلام به همه دوستان و عرض تبریک روز پدر به تمام پدران :wow:
    عزیزان من به یه منبع سوئیچ نیاز دارم که ولتاژ 4_5 ولت یه باتری رو به 25 ولت و با جریان حدود 15_20 میلی آمپر تبدیل کنه!
    از گشت و گذارم توی انجمن یه چیزایی یاد گرفتم اما یه سوالایی هم دارم :redface:
    اول اینکه می خوام بدونم برای طراحی منابع سوئیچینگ، اگر قسمت سوئیچ و pwm رو هم خودمون طراحی و کنترل کنیم کار چقدر سخت و وقت گیره؟ وآیا نتیجه می تونه خوب باشه یا نه؟
    اگر بخوام کار طراحی رو خودم انجام بدم مقادیر L,C رو چطور باید حساب کنم، تو این زمینه فرمول هایی دیدم ولی دوست دارم بدونم از کجا اومدن! :surprised:
    سوال بعدی شبکه snubber دقیقا چطوری کار می کنه!!
    و اما اگر خواستم از نرم افزارPI EXPERT استفاده کنم این نرم افزار توانایی طراحی توپولوژی بوست رو نداره و من باید از PIXIs EXPERT استفاده کنم درسته؟
    در صورت استفاده از سوئیچ های powerint ،استفاده از کدوم خانواده رو توصیه می کنید و آیا توی ایران گیر می آید!!!!؟؟؟ :surprised:
    ببخشید که سوالام خیلی زیاده
    بی نهایت سپاس گزارم :biggrin:
    همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
    و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

پاسخ : طراحی یک منبع سوئیچ بوست(تیدیل 5 ولت به 25 ولت)

برای بدست آوردن ولتاژ 25 ولت میتونید از مدار بوست و آی سی معروف MC34063 استفاده
    کنید . نرم افزار های زیادی برای این قطعه در اینترنت وجود داره . یک نمونه ضمیمه شده :

اینجا

براحتی میتونید توسط نرم افزار و شماتیک مربوطه قطعات رو حساب کنید .
    باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

با تشکر از آقای Dxing
      ممنون از راهنمائی ارزنده و خوبتون :biggrin:
      ان شاالله با همین آی سی که شما معرفی کردید کار می کنم :biggrin:
      و اما در مورد محصولات Powerint باید بگم که ولتاژ کم تر از 16 vdc رو به عنوان ورودی پشتیبانی نمی کنند!
      و اما هنوز دوست دارم جواب این سوالام رو هم بدونم:
      نوشته اصلی توسط جعفری
      اول اینکه می خوام بدونم برای طراحی منابع سوئیچینگ، اگر قسمت سوئیچ و pwm رو هم خودمون طراحی و کنترل کنیم کار چقدر سخت و وقت گیره؟ وآیا نتیجه می تونه خوب باشه یا نه؟
      اگر بخوام کار طراحی رو خودم انجام بدم مقادیر L,C رو چطور باید حساب کنم، تو این زمینه فرمول هایی دیدم ولی دوست دارم بدونم از کجا اومدن! :surprised:
      سوال بعدی شبکه snubber دقیقا چطوری کار می کنه!!
      با سپاس فراوان :biggrin:

دیدگاه

دوست عزیز اگر کلمه اسنابر رو تو همین سایت سرچ کنی کلی مطلب مفید پیدا میکنی . ولی
        طبق فرمایش مارتی براون :

شبکه اسنابر در یک منبع تغذیه جهت کاهش اثرات مرگ بار اسپایک های ولتاژ بالا و همچنین
        کاهش تشعشعات RFI - EMI در منابع انجام میگیرد . این شبکه ها با برش دادان ولتاژ های
        خطرناک و اتلاف آنها در مدارات RCD از صدمه زدن به قطعات سوئیچ و المانهای دیگر جلوگیری
        میکند .
        و اینکه آیا شما میتوانید مدار سوئیچینگ طراحی کنید هم به اطلاعات پایه ای شما از این
        مبحث برمیگرده . با مطالعه کتب خارجی حتما میتونید به تبحر یرسید .

دیدگاه

بازم ممنون :biggrin:
          و اما آقای Dxing آیا تو این زمینه کتاب خاصی رو می شناسید.
          اکثر مطالبی که رو نت خوندم کلیاتی از هر طرح منبع و یه سری فرمول های کلی بود،شما کتابی رو می شناسید که جامع و کامل باشه؟
          با سپاس

دیدگاه

لینک کتابهای زیادی از آقایان آبراهام پرسمن و مارتی براون در سایت هست که بچه ها گذاشتند .
            فقط باید از گزینه سرچ استفاده کنی و پیداشون کنی :biggrin:
            البته ترجمه شده این کتابها هم در بازار هست که نخری بهتره . درک ترجمش از زبان اصلیش
            سخت تره . بعنوان مثال :
            اصول و راهنمای طراحی منابع تغذیه سوئیچینگ . اثر مارتی براون . ترجمه مهدی نیکخواه
            و
            منابع تغذیه سوئیچینگ فرکانس بالا . اثر جرج سی کریسیس . ترجمه حسن مرادی
            لینک دانلود قسمتی از کتاب اینجا

دیدگاه

سوال : طراحی یک منبع سوئیچ بوست(تیدیل 5 ولت به 25 ولت)

سلام ببخشید برای طراحی مدار راه اندازش باید چکار کنم کتابی هست بتونم تو اینترنت دانلود کنم بخونم برای پروژه ام گیرم help me please :cry:

دیدگاه

سلام
                یه سر به ویلاگ من بزنید من درست کردم اینو
                http://abbasalifix.blogfa.com/post/52
                مدت هاست نیستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X