اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه با رگولاتور و خازن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت منبع تغذیه با رگولاتور و خازن

سلام . دوستان عزیز .
    من با میکرو avr مدل atmega32 ، کا ر می کنم . ولی با وجود رعایت تمام موارد تا حالا نتونستم جواب بگبرم :cry:حتی در حد یک ال ای دی چشمک زن . مدار در برنامه پروتئوس جواب می ده و با دقت هم مدار رو می بندم . با نرم افزار progisp هم پروگرام می کنم که هیج خطایی نمی ده و برعکس پیام موفق آمیز بودن رو می ده ، ولی تو مدار انگار میکرویی بسته نشده :cry2:، بعد از یکم پس و جو گفتند شاید از منبع تغذیه باشه ، من از آدابتور 5 ولت استفاده می کنم ، بخاطر همین رو آوردم برای استفاده از رگولاتور که دقیقا نمی دونم چطوری به پایه های خازن وصلش کنم ؟؟؟؟؟؟؟ ضمنن مگه نمی تونم از آدابتور استفاده کنم ؟؟؟ لطفا ، خیلی موندم ، برای درست کردن منبع تغذیه :
    من یک رگولاتور 220 به 9 ولت - دو تا خازت 1000 میکرو فاراد 16 ولت - یک باطری کتابی 9 ولت گرفتم .
    فقط تو شناسایی پایه های خازن مشکل دارم که کدوم طرف رو به رگولاتور وصل کنم و اینکه نمی دونم مثبت و منفیش کدوم طرفه ، روش هم مشخص نشده یا من تشخیص نمی دم ، راستش رشته من کامپیوتره و من تازه دارم با قطعات آشنا می شم . اگه تو این موارد کمک کنید یک دنیا ممنون می شم . اگه بتونید نحوه اتصال اینارو برای ساخت منبع تغذیه برام بزارید بازم ممنون می شم ، من فقط گیر جواب گرفتن از یک برنامه ساده ام ، . اگه کمکم کنید خیلی ممنون می شم .
    با تشکر :cry2:

پاسخ : ساخت منبع تغذیه با رگولاتور و خازن

با سلام شما یه ای سی 7805 نیاز داری که ولتاژ 5 ولت بهت بده
    ای سی 7805 یه ای سی رگولاتور 5 ولته سه تا پایه داره که یکیش ورودی یکیش gnd که همون زمین مدار میشه و تو ورودی و خروجی مشترکه و یه پایه دیگه که همون خروجیه که ولتاژ 5 ولت بهت میده
    باتری کتابی رو که گفتی مثبتش و وصل می کنی به ورودی . منفی رو وصل می کنی به gnd
    پایه خروجی 7805 رو هم می دی به vcc میکرو و gnd هم میدی به gnd میکرو
    خازن هم نمی خواد.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، خیلی ممنون که جواب دادید .به دردم خورد . ممنون از وقتی که گذاشتید .
      یه سئوال ، بدون خازنم 5 ولتی رو که می خوام ثابت بهم می ده ، مشکلی ایجاد نکنه ؟ اگه خواستم خازنها رو به ورودی و خروجی بزارم ، کدوم طرف خازنها رو به ورودی و خروجی وصل کنم ؟
      بازم از لطفتون تشکر می کنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
        سلام دوست عزیز ، خیلی ممنون که جواب دادید .به دردم خورد . ممنون از وقتی که گذاشتید .
        یه سئوال ، بدون خازنم 5 ولتی رو که می خوام ثابت بهم می ده ، مشکلی ایجاد نکنه ؟ اگه خواستم خازنها رو به ورودی و خروجی بزارم ، کدوم طرف خازنها رو به ورودی و خروجی وصل کنم ؟
        بازم از لطفتون تشکر می کنم .
        سلام با اجازه sarlak عزیز
        بدونه خازن هم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اگه بزاری بهتره ( اگه خازن در دسترس داری بهتره وصل کنی اگرم نه که هیچ اشکالی نداره)

به عکس زیر نگاه کن :

اگه خازن نو گرفته باشی ( منظور اینه که پایه هاش قطع نشده باشه ) یکی از پایه ها کوچکتر از اونیکی هست اونی که کوتاه تره رو به خروجیه منفی رگولاتور وصل کن و اونی که بزرگتره رو به خروجی مثبت ( ببخشید من نمیدونم اطلاعات شما چقدر هست مجبور شدم از صفر بگم )

خازن رو به صورت موازی وصل کن اینجوری :

اگه هر مشکلی داشتی میتونید با پیغام خصوصی در میون بزارید
        با تشکّر
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام ، بازم ممنون ، هم تو مشکل atmega32 و هم تو منبع تغذیه .
          توضیحاتتون کامل و دقیقه و از این بابت ممنونم ، خصوصا اینکه با تصویر بهتر نشون می دید .
          خازنها را دیروز گرفتم و هر دو پایه اش به یک اندازه است و روشم ننوشته و یا حداقل برای من قابل شناخت نیست ؟!
          من مدار رگولاتور رو طبق شکل بستم ، ولی برای جواب گرفتن از میکرو نتیجه نداد :cry: .
          بازم تشکر می کنم . اگه راه حل دیگه ای دارید ، ممنون می شم راهنماییم کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
            سلام ، بازم ممنون ، هم تو مشکل atmega32 و هم تو منبع تغذیه .
            توضیحاتتون کامل و دقیقه و از این بابت ممنونم ، خصوصا اینکه با تصویر بهتر نشون می دید .
            خازنها را دیروز گرفتم و هر دو پایه اش به یک اندازه است و روشم ننوشته و یا حداقل برای من قابل شناخت نیست ؟!
            من مدار رگولاتور رو طبق شکل بستم ، ولی برای جواب گرفتن از میکرو نتیجه نداد :cry: .
            بازم تشکر می کنم . اگه راه حل دیگه ای دارید ، ممنون می شم راهنماییم کنید .
            اگر ولت متر دارین ببینید خروجی 5 ولت هست یا خیر اگر نبود : راه حل زیر

یه راه حل برای تغذیه دارم ولی خیلی خیلی خیلی مواضب باشید
            از پاور کامپیوتر برق 5 ولت بگیرید
            فیش برق CD-rom رو در بیارید 4 تا سیم هست زرد سیاه سیاه قرمز سیمهای سیه که منفی هستن
            سیم زرد 12 ولت سیم قرمز 5 ولت
            به این دلیل میگم مراقب باشید که چون اگه سیم زرد رو به میکرو بزنید حتما خواهد سوخت پس حتما دقّت کنید که سیم قرمز رو بزنید به مثبت میکروتون که میشه پایه 10 یکی از اون سیم مشکیا رو هم بزنید به پایه 11 میکرو

مثل تصویر زیر :

AV Maziton 100

دیدگاه

X_X
              خیلی ممنون هم اینکه تو قسمت پروگرامر زحمت می کشین و هم تو این قسمت ، راه حلتون برای منبع تغذیه برام جالب بود راستش به پاور کامپیوتر فکر نکرده بودم ! ، :surprised: ، اگه شما تجربه هاتون رو کتاب کنید خیلی عالی می شه برای امثال من که همچین کتابی لازمه :redface: ، راهنماییهای تصویریتون جالبه ، ممنون بازم #:S .
              خیلی خیلی خیلی ^^
              @};-

دیدگاه

خواهش میکنم من که کاری نکردم این نظر لطف شماست :agree:
                ای بابا من اگه تجربیاتم رو رو کتاب بزنم که 2 صفحه بیشتر نمیشه در اصل من هرچه دارم از کتابهای جناب استاد بخت آور دارم و بعد رشته تحصیلیم
                اگه بازم مشکلی داشتید حتما عنوان کنید تا جایی که بتونم کمکتون کنم
                :read: :read: :read: :read:
                AV Maziton 100

دیدگاه

سلام
                  من یک رگولاتور دارم که 9 به 5 ولت است سمتی که باتری کتابی 9 وصل است یک خازن 330میکرو فاراد گذاشتم و سمت 5 ولت یک خازن 470 میکرو فاراد گذاشتم
                  میخواستم بدونم مقدار این خازن ها چقدر باید باشه استاندارد خاصی داره؟؟؟؟
                  آیا نباید خازنی که سمت 9 ولت است (330) بیشتر از خازن سمت 5 ولت(470) باشه؟؟؟
                  قرار بود دوستم جای 330 یک 1000 فارادی بزاره حالا میبینم یک 330 گذاشته ولی خوب مدار کار میکنه و مشکلی پیش نیومده

دیدگاه

از اونجایی که از باتری استفاده میکنی توی ورودی ریپل ولتاژ زیادی نداری
                    توی خروجی رگولاتور هم کلا خازن بزرگی نیمیخای
                    توی ورودی همون330 میکرو زیادم هست
                    تو خروجی هم از 10 میکرو به بالا کلا فرق زیادی نمیکنه و بسه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
                      سلام . دوستان عزیز .
                      من با میکرو avr مدل atmega32 ، کا ر می کنم . ولی با وجود رعایت تمام موارد تا حالا نتونستم جواب بگبرم :cry:حتی در حد یک ال ای دی چشمک زن . مدار در برنامه پروتئوس جواب می ده و با دقت هم مدار رو می بندم . با نرم افزار progisp هم پروگرام می کنم که هیج خطایی نمی ده و برعکس پیام موفق آمیز بودن رو می ده ، ولی تو مدار انگار میکرویی بسته نشده :cry2:، بعد از یکم پس و جو گفتند شاید از منبع تغذیه باشه ، من از آدابتور 5 ولت استفاده می کنم ، بخاطر همین رو آوردم برای استفاده از رگولاتور که دقیقا نمی دونم چطوری به پایه های خازن وصلش کنم ؟؟؟؟؟؟؟ ضمنن مگه نمی تونم از آدابتور استفاده کنم ؟؟؟ لطفا ، خیلی موندم ، برای درست کردن منبع تغذیه :
                      من یک رگولاتور 220 به 9 ولت - دو تا خازت 1000 میکرو فاراد 16 ولت - یک باطری کتابی 9 ولت گرفتم .
                      فقط تو شناسایی پایه های خازن مشکل دارم که کدوم طرف رو به رگولاتور وصل کنم و اینکه نمی دونم مثبت و منفیش کدوم طرفه ، روش هم مشخص نشده یا من تشخیص نمی دم ، راستش رشته من کامپیوتره و من تازه دارم با قطعات آشنا می شم . اگه تو این موارد کمک کنید یک دنیا ممنون می شم . اگه بتونید نحوه اتصال اینارو برای ساخت منبع تغذیه برام بزارید بازم ممنون می شم ، من فقط گیر جواب گرفتن از یک برنامه ساده ام ، . اگه کمکم کنید خیلی ممنون می شم .
                      با تشکر :cry2:

دیدگاه

با سلام و با اجازه دوستان
                        یکبار یکی از دوستانم زد و میکروی یک روبات را سوزوند،میکرو atmega8 lu بود،بعدش چون همون میکرو رو پیدا نکرد بجاش atmega8 l گذاشت،ولی عین شما؛مدارش هیچ کاری نمیکرد
                        دلیلش این بود که معرفی میکرو در اون خط اول برنامه برای این دومدل فرق میکنه؛همین
                        شما هم شاید همین مشکل رو داشته باشین
                        دقت کنین که مدل میکرو و مدلی که در برنامه وارد میکنین و مدلی که برای پروگرام کردن در برنامه progisp انتخاب میکنین دقیقا یکی باشن
                        امیدوارم مشکلتون حل شه
                        ................Fx7SAM................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X