اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری آمپر ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اندازه گیری آمپر ترانس

سلام

در واقع هیچ راهی برای اندازه گیری جریان نامی ترانس وجود نداره
    ولی 2 تا روش ( البته مهندسی معکوس ) وجود داره که با تقریب مناسب میشه جریان رو بدست آورد
    روشهای دیگه مثل ( مقاومت ببندی و جریان بکشی تا افت ولتاژ بدست بیاری و .... ممکنه جواب بدن ولی هیچ کدوم مفید نیستن )

روش اول اندازه گیری ابعاد هسته
    1- از روی EI هسته میشه توان حدودی رو حدس زد و براساس ولتاژ تقریبن جریان رو بدست آورد
    برای ترانس شما EI 120 محسبات بشرح زیر ه :
    A= 1.2*SQR(P
    ==> P = A^2 / 1.44
    با اعمال EI 12 و فرض بر اینکه سطح مقطع ( عمق 6 سانت و عرض 4 سانت ( 12/3 ) ) = 6*4 = 24 سانتی متر مربع
    ==> P = 24*24/1.44
    P = 400 وات ( تقریبن توان بالایی ه
    با فرض ولتاژ 24 ولت ؟؟؟ ( ولتاز رو با ولت متر اندازه بگیر

جریان = 400/24 = 16.66 آمپر

ردواقع می شه گفت این هسته توانایی انتقال 400 وات رو داره البته باید کمتر از اون رو در نظر بگیری ولی مطمئن ن این ترانس تا 10 آمپر رو براحتی جواب میده

روش 2
    اندازه گیری سطح مقطع سیم
    D = 1.13 * SQR I/J
    D = قطر سیم اولیه یا ثانویه ( اگه ثانویه 2 رشته سیم داشت باید سطح مقطع اونا رو با هم جمع کنی و قطر رو بدست بیاری )
    جریان نامی ترانس I =
    J = ضریب بین 2 تا 4 ( برای ترانس ها ی با قدرت بالا بدلیل خنک کنندگی بهتر این ضریب کم تر میشه یعنی میشه از سیم پیچ ها جریان بیشتری گرفت و برای ترانس شما حدود 3 در نظر گرفته میشه

I =3* D^2 / 1.277

بجای D قطر سیم ( ثانویه ) رو با میکرو متر یا کولیس اندازه بگیر و بزار توی فرمول
    مثال
    فرض کنید قطر سیم 2 میلی متر هست
    I = 3*2*2/1.27 = 9.397 امپر

موفق باشید

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

یه توضیح مهم دیگه هم بدم

من خودم یه ترانس مثل مال شما دارم فقط فرقش توی عمق ه که اون 5 سانت
      درواقع باید تا 7-8 آمپر باید جواب بده ولی چون بد پیچیده شده از 3 آمپر بیشتر نمیشه گرفت

توی اون شرایطی گه گفتم حتمن تراس رو تست کن و طی جریان نامی ترانس نباید داغ کنه
      ملاک گرمایی برای تجهیزات معمولی سوختن دست ه
      هرجا دیدی که حرارت طوری ه که دست اذیت میشه و داره می سوزه اون تجهیز بیش از حد داغ کرده

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

فکر نکنم مساله خیلی پیچیدهای باشه یک مبحثی هست به نام مقاومت شنت با این مکانیزم فقط احتیاج به آمپر متر معمولی هست تازه از پل وتستون هم میشه استفاده کرد
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

منم همین مشکلو دارم

دیدگاه

با سلام فکر کنم با اسفاده از قانون i=v/r امپر مساوی است با ولتار تقسیم مقاومت میشه اندازه امپر رو فهمید
            مقاومت خروجی ترانس رو اندازه بگیر ولتار رو تقسیم مقاومت کن
            همین کار رو میتونید در ورودی ترانس هم انجام بدید و توان رو به دست اورید و توان تقیسم بر مقاومت کنید امپرش به دست بیاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X