اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با MC34063

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با MC34063

سلام
    من قسمتی از یک مدار رو برایتان پلود کردم , همانطور که در شکل دیده میشه یه کانورتر هستش اما مشکل اینجاست که وقتی بار روش میندازم ولتاژ خروجی کاهش پیدا میکنه , من حداکثر 400میلی آمپر جریان نیاز دارم , کسی پیشنهادی داره برای بهبود این مدار؟
    خروجی 7805 در حالت بی باری 5.1 ولت , با گذاشتم یه LED به 2ولت کاهش پیدا میکنه..!!

پاسخ : مشکل با MC34063

یادآوری

دیدگاه

سلام دایی جان
      شرمنده که دیر شد.
      مقاومت R3 تعیین کننده جریان ماکزیمم خروجیه. هرچی کوچیکتر باشه جریان خروجی بیشتر میشه. مثلا اگه یه مقاومت 1 هم باهاش موازی کنی جریان خروجی دوبرابر میشه و....
      LEDآ‌ یه دیوده و هیچوقت نباید مستقیما به یک منبع ولتاژ وصل بشه.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
        مقاومت 1 اهم اضافه کردم , اما به شدت داغ کرد و V+ شد صفر ولت , فکر کنم 34063 کلا سوخت

دیدگاه

من یه تغییراتی در مدار دادم اما بازم مشکلم حل نشد

دیدگاه

دایی جان
            اگه قصدت ایجاد ولتاژ 12- ولت از 12 ولت مثبته. روش این نیست. حتی اگه کسی از این روش استفاده کرده باشه و جواب گرفته باشه!

دیدگاه

دقیقا نظر منم همینه
              به این انجمن سر بزن
              http://www.irantk.ir/irantk16621-2/#post94368
              در انجمن اصلیش که اصلا زیر بار نمیرن که این طراحی به جاش میلنگه
              http://www.thunting.com/smf/pi_designs_deepseekers/delta_pulse_2_and_pic_pi_elbombaci-t17174.0.html;new#new

دیدگاه

تو انجمن تعمیرکارا مطرح کردنش چندان درست نیست.
                توی انجمن اصلی هم بهت جواب درستی دادن. تا کل مدار رو نبندی نمی تونی مطمئن باشی جواب نمیده چون زمین مجازی ایجاد شده ممکنه سر جای خودش وایسه. اتفاقا من تا پارسال توش عضو بودم. بچه های خوبی داره توش.
                اما نظر من اینه که تو نباید حتما از دیگران تقلید کنی. اگه تغذیه نیاز داری می تونی خودت راحت طراحی کنی و بسازی. انجمن اکا واسه همین چیزاست دایی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X