اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت منبع تغذیه 5ولت 2 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت منبع تغذیه 5ولت 2 آمپر

من یه منبع تغذیه 5 ولت ،2آمپر لازم دارم که نباید نویز زیادی داشته باشه.کسی میتونه کمکم کنه؟
    LM2576-5 چه جوره؟7805قابلمه ای با ترانزیستور تقویت کنندش چه جوره؟ (همونی که توی دیتاشیت هست)
    می بینیم و نادیده می گیریم!

پاسخ : کمک در ساخت منبع تغذیه 5ولت 2 آمپر

LM2576 فکر میکنم جواب کارتو بده اما متاسفانه یک مورد خاصی داره و اونم اینه که ممکنه در هنگام سوختن ولتاژ ورودی رو در خروجی تحویلت بده اما عوض چون سوییچینگ هست توان تلفاتی پایینی داره و بازه ولتاژ ورودی بالایی (40 تا 60 ولت). در صورتیکه 7805 با یه ولتاژ بالای 15 ولت میترکه.

معمولا توی اینجور مواقع اگه بتونی آقای طراح رو تحریک به جواب دادن کنی (!!!) در اولین جواب یک تیر خلاص توی مغز مشکل شلیک میکنه.

دیدگاه

سلام دایی جان
      ولتاژ ورودیت چنده؟
      چه باری رو می خوای تغذیه کنی؟
      اگه ورودی 220 ولته بهتره از TNY274 استفاده کنی که توی چند تاپیک مفصل دربارش بحث شده.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
        سلام دایی جان
        ولتاژ ورودیت چنده؟
        چه باری رو می خوای تغذیه کنی؟
        اگه ورودی 220 ولته بهتره از TNY274 استفاده کنی که توی چند تاپیک مفصل دربارش بحث شده.
        با درود
        من یه 5 ولت برای تابلو روان می خوام که جریان ماکزیمم 0.5 امپره.که میخوام برای پایین اومدن هزینه خودم براش یه منبع بزارم.الان داره با یه اداپتوره 9ولت 1 امپر که دادمش به 7805(قابلمه ای ) به خوبی کار می کنه.
        اما ممکنه در آینده به یه منبع قوی تر نیاز داشته باشم.
        می بینیم و نادیده می گیریم!

دیدگاه

چرا از ادابتور 5 ولت استفاده نمی کنی دایی جان. حتی یه شارژر فابریک 5 ولت هم خوبه.
          اگه هم بخوای بسازی که TNY274 عالیه و می تونه تا 2 آمپر هم بده.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X