اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

سلام
    یه سول دارم 12 ولت به 35 ولت هست یا 11.5 به 72 ولت کدوم هست
    من مداری میخواهم که 12 ولت رو به 53 ولت 6 امپر تبدیل کنه کسی میتونه کمکم کنه
    www.andishmandan-javan.com
    گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
      سلام
      داداش با همین مدار میتونی درست کنی
      این مدار 350 وات میده ک شما 320 وات میخوای ک اگه هستشو درست بپیچی این ولتاژ رو راحت میتونه بده
      فقط باید ی تغییر جزئی رو ی مدار بدی یعنی باید قسمت فید بک رو با ولتاژی ک میخوای هماهنگ کنی!!
      این مدار چون فید بک داره از 10 تا 15 ولت به ورودیش بدی تو خروجی ولتاژ ثابت داری البته تو ولتاژ های پایین فشار بیشتری به ماسفت ها میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
        سلام
        ببخشید53ولت دوبل؟
        مورداستفادتون چیه؟
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
          ببخشید53ولت دوبل؟
          مورداستفادتون چیه؟
          یک بل 53 ولت
          دارم منبع تغذیه 50 ولت 5 امپر درست میکنم هزینه ترانس خیلی میشه و گفتم میام ولتاژ 12 ولت رو به 53 ولت تبدیل میکنم

دیدگاه

ینی فقط 53ولت مثبت لازم داری؟
            مورداستفادت چیه؟
            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
              ینی فقط 53ولت مثبت لازم داری؟
              مورداستفادت چیه؟
              اره فقط 53 ولت مثبت
              و تغذیه یه منبع تغذیه متغیر

دیدگاه

سلام به همه اساتید
                ی سوال داشتم:
                این مقاومت و خازن تو مدار چ کاری انجام میده برا مدار من این مقاومت خیلی گرم میشه (البته عادیه چون وات بالا هستند )) داخل چنتا سویچیینگ دیگه رو دیدم این مقاومت و خازن اصلا نبود
                کار این مقاومت و خازن چیه؟؟؟
                http://uupload.ir/files/oply_new_bitmap_image_(2).bmp
                http://uupload.ir/files/jsyz_13609238081.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                  سلام به همه اساتید
                  ی سوال داشتم:
                  این مقاومت و خازن تو مدار چ کاری انجام میده برا مدار من این مقاومت خیلی گرم میشه (البته عادیه چون وات بالا هستند )) داخل چنتا سویچیینگ دیگه رو دیدم این مقاومت و خازن اصلا نبود
                  کار این مقاومت و خازن چیه؟؟؟
                  http://uupload.ir/files/oply_new_bitmap_image_(2).bmp
                  http://uupload.ir/files/jsyz_13609238081.jpg
                  محافظت از سویچ ها در برابر اسپایک های شدید اسمشونم اسنابره باشه خیلی بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    محافظت از سویچ ها در برابر اسپایک های شدید اسمشونم اسنابره باشه خیلی بهتره
                    دمت گرم داداش
                    فقط مقادیرشو چطور باید به دست اورد؟؟؟
                    مثلا مقدار خازن مقدار مقاومت بستگی به فرکانس یا توان یا... داره؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                      دمت گرم داداش
                      فقط مقادیرشو چطور باید به دست اورد؟؟؟
                      مثلا مقدار خازن مقدار مقاومت بستگی به فرکانس یا توان یا... داره؟؟؟
                      من رو اسیلسکپ میدیدم و با عوض کردن مقادیر بهترین مقدار رو انتخاب کردم ولی برای اینکار تو اینترنت مطالب خوبی هست
                      https://www.google.com/search?q=snuber+design&ie=utf-8&oe=utf-8#q=snubber+design

دیدگاه

شکل موج چ تغییری میکنه اگه بخوام رو اسکپ ببینم ؟؟؟؟
                        بعد ممکنه بر اثر انتخواب اشتباه این مقادیر به سویچ ها فشار بیاد؟؟؟ ((ضرر بودنش بیشتر از نبودنش باشه؟؟؟))

دیدگاه

سلام ب همه،من میخاستم اون سلف ورودی رو بگیرم ولی هر جا رفتم کسی نداشت بهم گفتم خودت باید بچیچونی ولی متاسفانه محاسباتش رو بلد نیستم کسی هست کمکم کنه که بتونم خودم بچیچمش؟؟یه سوال دیگه این که میتونم از هسته هایی که توی پاور کامپیوتر هست استفاده کنم؟؟ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esmaiil76
                            سلام ب همه،من میخاستم اون سلف ورودی رو بگیرم ولی هر جا رفتم کسی نداشت بهم گفتم خودت باید بچیچونی ولی متاسفانه محاسباتش رو بلد نیستم کسی هست کمکم کنه که بتونم خودم بچیچمش؟؟یه سوال دیگه این که میتونم از هسته هایی که توی پاور کامپیوتر هست استفاده کنم؟؟ممنون میشم کمکم کنید
                            پیک جریان زیاده هسته خیلی بزرگ میشه هسته کوچک هم سریع به اشباع میره و کاربرد نداره، سیمی که از جلوی ماشین میاد خودش مثل فیلتر عمل میکنه...

دیدگاه

اساتید سلام
                              اقا فرکانس کاری این مدار و چند کیلو هست؟؟؟؟
                              فکر کنم 50 تا 60 کیلو هست درسته؟؟؟

دیدگاه

دوستان
                                من هسته سایز ETD39 را پیدا نکردم.از مغازه هم پرسیدم گفت این سایز را نمیدونم چیه و بزگترین سایز هسته 45*45 داریم !با این میشه؟
                                آیا با هسته ترانس های ولتاژ تلویزیون میشه درستش کرد؟
                                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X