اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

نوشته اصلی توسط shahpoori
    دوستان
    من هسته سایز ETD39 را پیدا نکردم.از مغازه هم پرسیدم گفت این سایز را نمیدونم چیه و بزگترین سایز هسته 45*45 داریم !با این میشه؟
    آیا با هسته ترانس های ولتاژ تلویزیون میشه درستش کرد؟
    کاتالوگ داره شما هم عکس هسته رو میتونید تو پست اول ببینید، همون حدودا میتونید انتخاب کنید

دیدگاه

دوستان
      من هسته سایز ETD39 را پیدا نکردم.از مغازه هم پرسیدم گفت این سایز را نمیدونم چیه و بزگترین سایز هسته 45*45 داریم !با این میشه؟
      آیا با هسته ترانس های ولتاژ تلویزیون میشه درستش کرد؟
      داداش هسته های ولتاژتلویزیون خودش فریته من خودم یه باررواون بستم یه 200واتیم گرفتم مشکلی نداشت شماهسته ازترانس جداکن بعدش دوتکشوبامیله خودش به هم وصل کن بعدش سیم پیچی کن فقط باس سفت بپیچی واس راحتیم بهتره ازسیم نمره0.50استفاده کنی باتعدادبیشترکه راحت بتونی بپیچی
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

emparator عزیز ،از اینکه بی دریغ جواب همه پستها را میدید مچکرم.
        شما این مدار را با آمپ هم تست کردید؟موقع جریان کشی لحظه ای کم نمیاره؟چون رو کیفیت صدا خیلی تاثیر میذاره.
        اون فیلتر که گفته شد باید واسه تغذیش بذاریم چه جوری باید باشه؟چون ممکنه نویز رو برق ماشین بندازه و رو ایسیو ماشین تاثیر بذاره دیگه؟
        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

شما این مدار را با آمپ هم تست کردید؟موقع جریان کشی لحظه ای کم نمیاره؟چون رو کیفیت صدا خیلی تاثیر میذاره.
          اون فیلتر که گفته شد باید واسه تغذیش بذاریم چه جوری باید باشه؟چون ممکنه نویز رو برق ماشین بندازه و رو ایسیو ماشین تاثیر بذاره دیگه؟
          من نگفتم این مداروبستم منظورم این بودکه به جای هسته ازهسته های ولتاژتلویزیون استفاده کردم خوبم جواب داد.
          منظورازفیلترکدوم رومیگید؟
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

اون مواردی که توی پست اول گفتم رو اگر رعایت کنید و قطعات دور وبر ای سی رو هم همون مقدار استفاده کنید خیر این اتفاق نمیافته بنده 1 ماه سر حذف همین افت ولتاژ شاید 50 بار فقط هسته پیچیدم. 4 روز هم با فیدبک ور رفتم تا مدار اینی شد که الان در اختیار شماس.

دیدگاه

سلام بچه ها اینم سلف ترویید من البته سیم پیچ اولیش
              پانزده رشته سیم 0.50 در ده دور پنج دور مال یه طرف پنج دورم مال یه طرف دیگه

دیدگاه

یه چیز جالب نمیدونم چه طور تو سایت عکس اپ کنم
                لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام رفقا یه سوالی داشتم
                  تو شماتیک یه سری قطعات مقدار یا واحد ندارن مثلا همون مقاومت 2 واتی مقدارش چیه؟
                  از تو فایل PCB چجور میشه لیست قطعات رو درآورد؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

لیست قطعات نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator نمایش پست ها
                    من نگفتم این مداروبستم منظورم این بودکه به جای هسته ازهسته های ولتاژتلویزیون استفاده کردم خوبم جواب داد.
                    منظورازفیلترکدوم رومیگید؟
                    دروداستادهسته هایولتاژیکه من دارمربع56میلیمتردر56ذاخل
                    31میلیمتره چطور بپیچمش
                    جدیدترین ویرایش توسط ahoora111; ۰۰:۰۵ ۱۳۹۵/۱۱/۰۹.

دیدگاه

باید یکطرف بپیچمش یا مثل حلقه دور تا دورش بپیچم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
                        این مدار ولتاژ 11.5 ولت رو براحتی تبدیل به 72 میکنه و تا 350W نباید افت ولتاژ داشته باشه یعنی حدود 4.5A میتونید ازش بکشید. بازده مدار کمی بیشتر از 87% است و با افزایش توانگیری کاهش پیدا میکنه.
                        مهم:
                        [glow=red,2,300]نکته هایی که در بالا گفته شد فقط وقتی درست هستش که سازنده مدار بتونه تمامی قسمت های مدار رو مخصوصا" قسمت اولیه و ورودی رو با سیم کشی خوبی به هم اتصال بده این نکته خیلی مهمه و من بخاطرش حدود 30 روز سر کار بودم! تامیتونید سیم و قلع توی این قسمت استفاده کنید حتی برای هسته تا میتونید سیم اضافه کنید چون مدارات ولتاژ پایین خیلی به این نکته حساس هستن و با افت ولتاژ 1 یا 2 ولت میتونید کاری کنید که تمامی محاسبات مدار بهم بریزه و نتیجه خوبی رو نگیرید و مدار افت ولتاژ پیدا کنه![/glow] نکته مقاومت از قسمت ورودی مدار تا هسته باید کمتر از 0.05 اهم باشه وگر نه طبق فرمول زیر:
                        30*0.05=1.5V افت ولتاژ در ورودی دارین که برای این مدار مجازه و مشکلی ایجاد نمیکنه ولی بیشتر نباید باشه!

مدار این پست تصحیح شده این مداره:

که از این سایت برداشته شده

ولی اونو نبندین کار نمیکنه! این یکی کار کرد

اینم فایل با کیفیت بالا تر ولی باید با XPS Viewr ببینیدش...

خازن های ورودی 16V خازن های خروجی 50V باید باشن
                        اینم فایل DXP

لینک 1

لینک 2

هسته :
                        در متن اصلی برای این مدار هسته ETD39 پیشنهاد شده که تا 350W ناید به اشباع بره ( این هسته تو بازار گیر میاد)

4دور اولیه 19 دور در ثانویه اولیه 8 تا رشته سیم 0.5 تانویه 3 رشته سیم 0.5 چون خروجی 2 پلاریتس باید 2 تا چهار دور و 2 تا 19 دور بپیچیم یعنی در کل اولیه میشه 8 دور ثانویه میشه 38 دور با سر وسط البته

اینم راهنمای پیچیدن ترانس:

اون شماره ها شماره های پایه بوبوین هسته توی شماتیک اصلی هستش .فکر نکنم گیچ کننده باشه. مال اولیس برای ثانویه هم همینطوری بپیچید جهت پیچیدن ثانویه و اولیه هم فرقی نداره.

ای سی های موسفت درایور TC4420 یه خورده سخت گیر میومد ولی گیر میاد بقیه چیزای مدار کامل فراوونه تو بازار.

اینم عکس مدار نهایی:

اینم یه فیلم از تست نهایی:

بلخره دوست خوبمون رضا جان (spgpayam) یه PCB خوب برای این مدار طراحی کرد و در اختیار ما گذاشته که براتون اینجا میزارم.

اینم یکی دیگه که آقای امیر درست کرده

با تشکر از دوستانی که در ساخت این مدار من رو کمک کردن مخصوصا" دایی :smile:

اینم مدار سامان جان:

سلام
                        دمت گرم خدایی عالی بود فقط یک سوال
                        این مدار قطعا برای امپلی فایر طراحی شده
                        موقع ولوم دادن به امپلی فایر اینورتر کم نمیاره؟؟؟
                        مثلا افت ولتاژ پیدا کنه و باعت خاموش شدن امپلی فایر بشه
                        جدیدترین ویرایش توسط رامین سالم ابادی; ۰۴:۳۱ ۱۳۹۸/۰۵/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رامین سالم ابادی نمایش پست ها
                          سلام
                          دمت گرم خدایی عالی بود فقط یک سوال
                          این مدار قطعا برای امپلی فایر طراحی شده
                          موقع ولوم دادن به امپلی فایر اینورتر کم نمیاره؟؟؟
                          مثلا افت ولتاژ پیدا کنه و باعت خاموش شدن امپلی فایر بشه
                          اونی که خودم ساختم نه مشکلی نداره توی فیلم تست هم اگر ببینی کوچکترین افت ولتاژی نداشت.
                          در عمل هم برای یه ساب گزاشتمش. از بچه های دیگم که ساختن بپرس.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
                            اونی که خودم ساختم نه مشکلی نداره توی فیلم تست هم اگر ببینی کوچکترین افت ولتاژی نداشت.
                            در عمل هم برای یه ساب گزاشتمش. از بچه های دیگم که ساختن بپرس.
                            ایول داداش
                            کارت حرف نداره

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

سلام
                              اغا میشه مقدار اون مقاومت RW6 رو بگین مال من سوخته نمیدونم

دیدگاه

سلام دوستان نیاز به یک منبع برای راه اندازی آمپلی 400 ولت دارم+ و -33،آیا از این پروژه جواب راضی کننده گرفتید؟
                                یا اگر پروژه بهتری سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X