اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

این مدار ولتاژ 11.5 ولت رو براحتی تبدیل به 72 میکنه و تا 350W نباید افت ولتاژ داشته باشه یعنی حدود 4.5A میتونید ازش بکشید. بازده مدار کمی بیشتر از 87% است و با افزایش توانگیری کاهش پیدا میکنه.
    مهم:
    [glow=red,2,300]نکته هایی که در بالا گفته شد فقط وقتی درست هستش که سازنده مدار بتونه تمامی قسمت های مدار رو مخصوصا" قسمت اولیه و ورودی رو با سیم کشی خوبی به هم اتصال بده این نکته خیلی مهمه و من بخاطرش حدود 30 روز سر کار بودم! تامیتونید سیم و قلع توی این قسمت استفاده کنید حتی برای هسته تا میتونید سیم اضافه کنید چون مدارات ولتاژ پایین خیلی به این نکته حساس هستن و با افت ولتاژ 1 یا 2 ولت میتونید کاری کنید که تمامی محاسبات مدار بهم بریزه و نتیجه خوبی رو نگیرید و مدار افت ولتاژ پیدا کنه![/glow] نکته مقاومت از قسمت ورودی مدار تا هسته باید کمتر از 0.05 اهم باشه وگر نه طبق فرمول زیر:
    30*0.05=1.5V افت ولتاژ در ورودی دارین که برای این مدار مجازه و مشکلی ایجاد نمیکنه ولی بیشتر نباید باشه!

مدار این پست تصحیح شده این مداره:

که از این سایت برداشته شده

http://sound.westhost.com/project89.htm

ولی اونو نبندین کار نمیکنه! این یکی کار کرد

اینم فایل با کیفیت بالا تر ولی باید با XPS Viewr ببینیدش...
    http://eca.ir/sharing/uploads/13905797821.rar
    خازن های ورودی 16V خازن های خروجی 50V باید باشن
    اینم فایل DXP

لینک 1
    http://www.4shared.com/file/kVsEXJEX/12_70.html
    لینک 2
    http://eca.ir/sharing/uploads/13888294991.rar

هسته :
    در متن اصلی برای این مدار هسته ETD39 پیشنهاد شده که تا 350W ناید به اشباع بره ( این هسته تو بازار گیر میاد)

4دور اولیه 19 دور در ثانویه اولیه 8 تا رشته سیم 0.5 تانویه 3 رشته سیم 0.5 چون خروجی 2 پلاریتس باید 2 تا چهار دور و 2 تا 19 دور بپیچیم یعنی در کل اولیه میشه 8 دور ثانویه میشه 38 دور با سر وسط البته

اینم راهنمای پیچیدن ترانس:

اون شماره ها شماره های پایه بوبوین هسته توی شماتیک اصلی هستش .فکر نکنم گیچ کننده باشه. مال اولیس برای ثانویه هم همینطوری بپیچید جهت پیچیدن ثانویه و اولیه هم فرقی نداره.

ای سی های موسفت درایور TC4420 یه خورده سخت گیر میومد ولی گیر میاد بقیه چیزای مدار کامل فراوونه تو بازار.

اینم عکس مدار نهایی:

اینم یه فیلم از تست نهایی:
    http://www.4shared.com/get/9b3A1Fo3/MOV00063.html

بلخره دوست خوبمون رضا جان (spgpayam) یه PCB خوب برای این مدار طراحی کرد و در اختیار ما گذاشته که براتون اینجا میزارم.

http://s6.picofile.com/file/8195021734/final_PcbDoc.html

اینم یکی دیگه که آقای امیر درست کرده
    http://uplod.ir/vnkzesx0rf4s/86_.PcbDoc.htm

با تشکر از دوستانی که در ساخت این مدار من رو کمک کردن مخصوصا" دایی :smile:

اینم مدار سامان جان:

پاسخ : منبع تغذیه 12 به 37+ و -37 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین) موضوع هنوز آماده نیست

دمت دایی :applause:
    خیلی عالیه
    سیم پیچ ثانویه جهت نداره چون به پل دیودی وصل میشه.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه 12 به 37+ و -37 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

اروین جان دیود زنرها چند واتن؟ بقیه مقاوتها بغیر از اون چنتایی که زدین 2 وات همشون یک چهارم واتن؟ . سلف چند امپره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_esf
        اروین جان دیود زنرها چند واتن؟ بقیه مقاوتها بغیر از اون چنتایی که زدین 2 وات همشون یک چهارم واتن؟ . سلف چند امپره؟
        زنرها=1.4 وات
        مقاومتها 1.4 وات بجز همونایی که زدم 2 وات
        باید یه سلف گردن کلفت بزاری حدود 35 آمپر

دیدگاه

با سلام دوست عزیز
          یک سوال oo: :eek:
          4دور رشته سیم برای اولیه چه جوری میشه 4دور رشته سیم اتصال کوتاه محسوب نمیشه ماسفت ها در جا باید بسوزند :eek: :angry: :cry2:
          ببخشید ولی من سوئچینگ کار نکردم اگر میشه یک کم توضیح بدین ممنون میشم
          با تشکر :redface:
          Fail Never
          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            با سلام دوست عزیز
            4دور رشته سیم برای اولیه چه جوری میشه 4دور رشته سیم اتصال کوتاه محسوب نمیشه ماسفت ها در جا باید بسوزند
            نه مشکلی پیش نمیاد :biggrin: حتی 3 دورم بستم این مدارو ( ولی پیشنهاد نمیکنم 4 دور باشه بهتره) بزاری بعضی مدارت 1 دور هستند! ما وقتی هسته داریم همه چی تغییر میکنه بعدشم ماسفت ها توان تحمل رو دارن نگران نباش پیک ولتاژ بالاست ولی مشکلی پیش نمیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
              با سلام دوست عزیز
              4دور رشته سیم برای اولیه چه جوری میشه 4دور رشته سیم اتصال کوتاه محسوب نمیشه ماسفت ها در جا باید بسوزند :eek: :angry: :cry2:
              سلام دایی جان
              همین 4 دور سیم باعث بوجود اومد یه سلف بزرگ میشه. وقتی ماسفت روشن میشه جریان سلف از صفر شروع به زیاد شدن می کنه. قبل از اینکه جریان سلف زیاد بشه ماسفت خاموش میشه و جریان بر می گرده به صفر و...
              بخاطر همین شما نباید مقاومت اهمی سلف رو در نظر بگیری، بلکه اندوکتانس اون تعیین کننده پیک جریانه.
              تازه هرچی مقاومت اهمی کمتر باشه بهتره و هرچی اندوکتانس بالاتر بره جریان پیک کمتر میشه. اما ما نمی تونیم اندوکتانس رو زیادتر از حد کنیم چون چگالی شار مغناطیسی هسته بالاتر از حد مجاز میره.
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
                شما اولی رو ساختی یا دومی؟
                pcb همونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                  سلام
                  شما اولی رو ساختی یا دومی؟
                  pcb همونه؟
                  من دومی رو ساختم . همه کسایی هم که این مدارو ساختن گفتن تغیراتی توی مدار دادن

دیدگاه

حتما باید توش تغییراتی داد؟
                    اولی کار نمی کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                      حتما باید توش تغییراتی داد؟
                      اولی کار نمی کنه ؟
                      نه من بستم خیلی به تغیرات بار حساس بود و زودی ولتاژ کم میکرد

چرا از دومی خوشت نمیاد؟ :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        نه من بستم خیلی به تغیرات بار حساس بود و زودی ولتاژ کم میکرد

چرا از دومی خوشت نمیاد؟ :biggrin:
                        میشه اونی که شما بستید رو بزاید یعنی شماتیک تغییر داده شده + PCB چون من از این مدارات سر در نمی ارم ببخشیدا :smile:
                        اخه خیلی پیچیده هست و خیلی هم خازن می خواهد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                          میشه اونی که شما بستید رو بزاید یعنی شماتیک تغییر داده شده + PCB چون من از این مدارات سر در نمی ارم ببخشیدا :smile:
                          اخه خیلی پیچیده هست و خیلی هم خازن می خواهد
                          متعسفانه من همین مداری که میبینی رو بستم فایل PCB هم هستش شما چی میخاین دیگه؟! :eek:

دیدگاه

اخه این جوری گفتید
                            (ولی این رو هم براتون میزارم شاید بدرد بخوره)

دیدگاه

بالا ترشم نوشتم که PCB که من طراحی کردم زیاد حرفه ای نیست! واسته همین نوشتم که بهر حال براتون میزارم شاید بدرد بخوره الان شما مشکلت روی سختی مداره؟ یا طراحی PCB?

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X