اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه 12 به 37+ و -37 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

تبریک :applause:

1- پل دیدودت کو!!!

2- از زیر مدارتم عکس بزرا

3- سیم های ورودی مدارت خیلی ضعیفا!! حد اقا" 3 برابر باید ضخامتش باشه!!!

4- خروجی هم اگه اون سوکت سه پایه مال فن هستش فکر نکنم جواب کارتو بده!!! باید لحیم کنی!

دیدگاه

سلام
      این هم عکس پشت فیبر:

این pcb :
      http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ali-elec1.persiangig.com/12%20TO%20%252B35%20VOLT.rar
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

الان شما به جواب رسیدی؟
        لطف کن شماتیک رو هم بذار.
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
          الان شما به جواب رسیدی؟
          لطف کن شماتیک رو هم بذار.
          من چک کردم با ایشون دیدود ها اشتباه انتخاب شدن توی عکس هم مشخصه به خاطر همین هم مدار روی 25V البته + و - کار میکنه که کمه...

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

سلام
            چند سوال برام پیش اومده
            1-آیا با تغیر در مدار خصوصا با تغییر در تعداد دور سیم پیچها و یا فرکانس مدار میتوان ولتاژ خروجی رو افزایش داد؟
            2-چون هسته فریت etd39 در اینجاها پیدا نمیشه آیا میشه از هسته دیگری مانند هسته های زیر که از پاور کامپیوتر در اوردم استفاده کرد؟(با باز کردن و سیم پیچی مجدد)
            3- و باز هم مانند قبل اینچنین سلفهای گردن کلفتی که این مدار لازم داره رو هم نتونستم پیدا کنم و آیا از سلفهایی که عکسشون رو گذاشتم میشه استفاده کرد؟ چطور میتونم ظرفیت این سلفها رو بفهمم؟

کم سوادی من رو در زمینه منابع تغذیه سوییچینگ عفو بفرمایید.

پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام
              چند سوال برام پیش اومده
              1-آیا با تغیر در مدار خصوصا با تغییر در تعداد دور سیم پیچها و یا فرکانس مدار میتوان ولتاژ خروجی رو افزایش داد؟
              2-چون هسته فریت etd39 در اینجاها پیدا نمیشه آیا میشه از هسته دیگری مانند هسته های زیر که از پاور کامپیوتر در اوردم استفاده کرد؟(با باز کردن و سیم پیچی مجدد)
              3- و باز هم مانند قبل اینچنین سلفهای گردن کلفتی که این مدار لازم داره رو هم نتونستم پیدا کنم و آیا از سلفهایی که عکسشون رو گذاشتم میشه استفاده کرد؟ چطور میتونم ظرفیت این سلفها رو بفهمم؟

کم سوادی من رو در زمینه منابع تغذیه سوییچینگ عفو بفرمایید.
              همچنان منتظر یاری سبزتان هستیم!!!

دیدگاه

با اون بالایی سمت چپ فکر کنم بتونی یه کارایی بکنی erl-35-1c

بندازش توی آب جوش بزار یه 1 ساعتی یواش جوش بزنه بعد بیارش بیرون ببین میتونی سالم هستشو در بیاری

ولتاژ مدار بستگی به تعداد سیم پیچ داره نه فرکانس... شما میخای چه کار کنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  با اون بالایی سمت چپ فکر کنم بتونی یه کارایی بکنی erl-35-1c

بندازش توی آب جوش بزار یه 1 ساعتی یواش جوش بزنه بعد بیارش بیرون ببین میتونی سالم هستشو در بیاری

ولتاژ مدار بستگی به تعداد سیم پیچ داره نه فرکانس... شما میخای چه کار کنی؟
                  آخی یکی جواب داد!
                  اون هسته که شما گفتی خیلی بزرگه ها باطری رو برای همون گذاشتم تا مقایسه کنید
                  اون etd39 هم همونقدر بزرگه؟
                  خوب آیا با تغییر تعداد دور میشه ولتاژ رو بالا برد؟
                  کار خاصی نمیخوام بکنم فقط ولتاژ بالاتر = آمپ قوی تر!(هرچند اهل ولوم دادن نیستم ولی حالا که میخوام درست کنم پس خوبش رو درست کنم)
                  یک اینورتر 500 وات چینی خریدم اونهم خوبه فقط بدیش اینه که باز باید ولتاژخروجیش رو کم کنم!
                  یک یو پی اس فاراتل هم اوراق کردم ولی بردش سالمه و 220 میده ولی خوب اونم همین مشکلات رو داره تازه خیلی هم سنگینه ولی توانش عالیه
                  ولی این مدارشما حرف نداره اگر بشه ولتاژَ رو تا دوبل 50 ولت برد بالا معرکه میشه

دیدگاه

اون هسته که شما گفتی خیلی بزرگه ها باطری رو برای همون گذاشتم تا مقایسه کنید
                    اون etd39 هم همونقدر بزرگه؟
                    39 بزرگتره!

خوب آیا با تغییر تعداد دور میشه ولتاژ رو بالا برد؟
                    آره

کار خاصی نمیخوام بکنم فقط ولتاژ بالاتر = آمپ قوی تر!(هرچند اهل ولوم دادن نیستم ولی حالا که میخوام درست کنم پس خوبش رو درست کنم)
                    یک اینورتر 500 وات چینی خریدم اونهم خوبه فقط بدیش اینه که باز باید ولتاژخروجیش رو کم کنم!
                    یک یو پی اس فاراتل هم اوراق کردم ولی بردش سالمه و 220 میده ولی خوب اونم همین مشکلات رو داره تازه خیلی هم سنگینه ولی توانش عالیه
                    عکس میتونی ازشون بگیری برام بزاری؟

ولی این مدارشما حرف نداره اگر بشه ولتاژَ رو تا دوبل 50 ولت برد بالا معرکه میشه
                    میشه! دور ثانویه رو بکن 25 تا برای هر پلاریته اولیه رو دست نزن همون 4 تا خوبه برای هر پلاریته
                    خازن ها هم ولتاژش باید زیاد بشه .
                    مجموع ولتاژ های شکست زنر های خروجی به اپتو کوپلر هم باید بشه 100V
                    ملاحضات امپدانس ورودی هم باید کمی بیشتر دقت کنید و مقاومت اهمی کمتر از اون چیزی که نوشتم بشه.
                    بردی که جناب Jooly زدن اصلا این ملاحضات روش رعایت نشده ضمنا" قطعات رو عوض نکنید تمام قطعات محاسبات براش انجام شده و بعد انتخاب شده. مخصوصا" موسفتها

ولی هستت باید بزرگتر باشه اینم جواب میده ولی از Etd39 کوچیکتره! بهر حال بازم خودت میدونی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

عکس میتونی ازشون بگیری برام بزاری؟
                      چرا که نه
                      بفرما این مدار کلی اینورتر چینی
                      http://s2.picofile.com/file/7290983973/03112011883.jpg

اینم پشت مدار
                      http://s2.picofile.com/file/7290987525/03112011882.jpg

اینم عکس اون برد ایستاده(ای سیش همون آیسی پاور کامپیوتره)
                      http://s1.picofile.com/file/7290989565/03112011889.jpg

این دوتا هم عکسهای ترانزیستورها
                      http://s1.picofile.com/file/7290991284/03112011885.jpg

http://s1.picofile.com/file/7290991719/03112011886.jpg

فقط شکل موج خروجیش رو نگاه کن و حال کن!
                      http://s1.picofile.com/file/7290996769/03112011910.jpg

ایناهم عکس مدارات اون یو پی اس فاراتل
                      http://s2.picofile.com/file/7290994836/10022012023.jpg

http://s1.picofile.com/file/7290995799/10022012024.jpg

دیدگاه

خسته نباشن واقعا"!!! این که موج خروجیش مربعیه؟! لااقل نکردن Modifie sin wave کنن!!!

ممنون اطلاعات خوبی بود.

دیدگاه

خروجیش رو وصل کردم به اسپکر 5 کانال کامپیوتر و گذاشتم تو ماشین
                          صداش اصلا پارازیت نداشت و قدرتش هم عالی بود
                          جالب بود با هر باسی که میزد این اینورتر هم بوق میزد(اسپیکر جریان زیادی میکشید)
                          حالا میخوام این منبع تغذیه شما رو بسازم
                          اگر موفق شدم فبه المراد!
                          اگر نه اونوقت سعی میکنم سر یکی از این دوتا بلاهایی بیارم تا اونی که من میخوام بشند! اگر باز هم نتونستم سر خودم یه بلایی میارم که یا از این کار منصرف بشم یاهم
                          میرم مثل بچه آدم یه آمپ آماده میخرم و نصب میکنم! :cry2:
                          حالا شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟

دیدگاه

خروجیش رو وصل کردم به اسپکر 5 کانال کامپیوتر و گذاشتم تو ماشین
                            صداش اصلا پارازیت نداشت و قدرتش هم عالی بود
                            جالب بود با هر باسی که میزد این اینورتر هم بوق میزد(اسپیکر جریان زیادی میکشید)
                            حالا میخوام این منبع تغذیه شما رو بسازم
                            اگر موفق شدم فبه المراد!
                            اگر نه اونوقت سعی میکنم سر یکی از این دوتا بلاهایی بیارم تا اونی که من میخوام بشند! اگر باز هم نتونستم سر خودم یه بلایی میارم که یا از این کار منصرف بشم یاهم
                            میرم مثل بچه آدم یه آمپ آماده میخرم و نصب میکنم! :cry2:
                            حالا شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
                            اون کار اولی که کردی خیلی منتقی نیست چون کلی انرژی تلف میکنی.
                            مدار من کار میکنه نگران نباش 3 نفر ساختنش و من کار میکنه :icon_razz:

پیشنهاد من اینه:
                            اگر میخای گذر روزگار رو نفهمی میتونی مدار منو بسازی خیلی تجربه بدست میاری خیلی حالم میده
                            ولی اگر میخای فقط آمپ ماشین داشته باشی بهتره بری بخری

ولی اگر تصمیم گرفتی بسازیش من کمکت میکنم نگران نباش

البته بهتره هیچ قطعه ای رو عوض نکنی! اگرم میکنی لطفا بامن هم مشورت کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              اون کار اولی که کردی خیلی منتقی نیست چون کلی انرژی تلف میکنی.
                              مدار من کار میکنه نگران نباش 3 نفر ساختنش و من کار میکنه :icon_razz:

پیشنهاد من اینه:
                              اگر میخای گذر روزگار رو نفهمی میتونی مدار منو بسازی خیلی تجربه بدست میاری خیلی حالم میده
                              ولی اگر میخای فقط آمپ ماشین داشته باشی بهتره بری بخری

ولی اگر تصمیم گرفتی بسازیش من کمکت میکنم نگران نباش

البته بهتره هیچ قطعه ای رو عوض نکنی! اگرم میکنی لطفا بامن هم مشورت کن
                              آره خوب برای همین هم میخوام مدار شما رو بسازم و یا نهایتا اونا رو تغییر بدم ناسلامتی پارسال سال اصلاح الگوی مصرف بود!!!!!
                              هدف من فقط سرگرمیه .همونطور که گفتم من عشق قدرت صدا نیستم بلکه عاشق کیفیتم.
                              انشاا... به جواب که رسیدم مدار کاملش (همراه با آمپلی ها و خروجی ساب و کلی امکانات دیگ که تو ذهنمه و فعلا رو نمیکنم تا بعدا سورپرایز کنم ) رو تو همین سایت میزارم
                              البته یه مدارآمپ هم دوستمون جناب DR.Lizard گذاشته که توش یک منبع تغذیه سویچینگ 75+- داره ،هنز بررسی نکردم شاید یه وقت اون رو ساخنم چون هستش همون EI33 که عکسش رو گذاشتم بود!
                              اینم لینکش
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59462.msg328494#msg328494

دیدگاه

کیفیت مدار زیاد با ولتاژ بالا بستگی نداره همین +35- رو اگر چند تا آمپ بهش وصل کنی میشه صدای خوبی ازش گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X