اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

نوشته اصلی توسط arvinfx
    کیفیت مدار زیاد با ولتاژ بالا بستگی نداره همین +35- رو اگر چند تا آمپ بهش وصل کنی میشه صدای خوبی ازش گرفت
    تو پست قبلیم هم گفتم که حالا که میخوام انرژی برای این کار بزارم بزار یه چیزی درست کنم که هم بدرد خودم بخوره و هم به درد آیندگان!و بچه های فروم :redface:
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
      تو پست قبلیم هم گفتم که حالا که میخوام انرژی برای این کار بزارم بزار یه چیزی درست کنم که هم بدرد خودم بخوره و هم به درد آیندگان!و بچه های فروم :redface:
      پس شروع کن

دیدگاه

سلام.
        این مدار حداکثر چند امپر میتونه جریان بده؟
        امپ من 2تا 200 وات هست و طراح براش ترانس 12 امپر 33 دوبل پیشنهاد کرده که فکر نکنم etd 39 جواب بده.
        شما چه هسته ای پیشنهاد میکنید؟
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
          سلام.
          این مدار حداکثر چند امپر میتونه جریان بده؟
          امپ من 2تا 200 وات هست و طراح براش ترانس 12 امپر 33 دوبل پیشنهاد کرده که فکر نکنم etd 39 جواب بده.
          شما چه هسته ای پیشنهاد میکنید؟
          این مدار 350W رو جواب میده .

33x2x12=792w فکر کنم اشتباه کردی!!! این توان نباید باشه
          ولیاگر حدود 800وات میخای etd59 مناسبه ولی باید موسفت ها قویتر بشه و همینطو تعداد سیم ها بیشتر... ولی این توان برای باطری ماشینت خیلی ضرر داره!

دیدگاه

راستش این مدارو برای امپی میخوام که Dr.lizard زحمت کشیده و اول این تاپیک گزاشته.
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59462.0
            حالا سازنده گفته 12 امپر ولی فکر نکنم بیشتر از 8 امپر بکشه.

اگه میشه یه نگاه به مدار امپ بندازید و نظر بدید ممنون میشم.
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

سلام

اگه با میکرو PWM تولید کنم بعد درایو مناسب بزارم میشه ؟

دیدگاه

با اجازه صاحب تاپیک:
                شدنش که میشه چون اصل این نوع منبع تغذیه ایجاد فرکانس (اونم چه فرکانسی) معمولا 20 کیلو هرتز روی ولتاژ DC هست.
                اگه بتونی درست و حسابی براش برنامه بنویسی از ایسیهای اماده هم بهتر میشه.
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

حالا با چی درایوش کنم ؟

دیدگاه

من ترجیح میدم با میکرو کار نکنم چون هنگ میکنه و اگر موقع وصل سویچ قدرت باشه ممکنه بسوزه!

مدارت آماده و خیلی ای سی های معروف هم درست راه اندازی نمیشن! شما هم اگر تجربه نداری بهتره این کار رو نکنی!
                    الکترونیک آنالوگ مصل دیجیتال نیست عزیز همش قلقه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      من ترجیح میدم با میکرو کار نکنم چون هنگ میکنه و اگر موقع وصل سویچ قدرت باشه ممکنه بسوزه!
                      اگه ترانس از میکرو دور باشه چی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                        راستش این مدارو برای امپی میخوام که Dr.lizard زحمت کشیده و اول این تاپیک گزاشته.
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59462.0
                        حالا سازنده گفته 12 امپر ولی فکر نکنم بیشتر از 8 امپر بکشه.

اگه میشه یه نگاه به مدار امپ بندازید و نظر بدید ممنون میشم.

من که نفهمیدم اینا برای چی هستن! والا من شنیدم بیشتر از 70db میتونه برای شنوایی ضرر داشته باشه. سیستمشم اینطوره که تارهای توی یه جسمی به اسم حلزون توی گوش هست که بر اثر گذشت زمان از بین میرن و قسمتی از بدنه که ترمیم نمیشه متعصفانه صدای بلند هم همین اثر رو روشون میزاره. من که نمی خام توی میانسالی کم شنوابشم!. ولی اگر مبحث روی رو کمکنیه و پول خرج کردن برای حال کردن( که من ترجیح میدم پول رو جای دیگه خرج کنم ) فکر کنم بیشتر پارامتر های این مدار رو عوض کنیم! اگر پایه ای بگو محاسبات رو دوباره انجام بدیم

راستی آمپلی های ماشین بیشترین مصرف روروی باس های ممتد دارن که به نفع ماس . ولی اگر 8 آمپر میخای ببین چه جریانی باید از باطری بکشی:

برای به دست آوردن جریان ورودی:
                        توان خروجی برابر توان ورودی + تلفات که اگر بازده رو 80% در نظر بگیریم تلفات میشه 20% پس:
                        Pout=Pin+20%
                        Pout=8*35*2
                        Pout=560w
                        تلفات:
                        560w*(20/100)= 112
                        560w+112w=Pin
                        Pin=672w
                        حالا با دونستن توان مورد نیاز در ورودی میتونیم جریان ورودی رو حساب کنیم.
                        I=P/V
                        [glow=red,2,300]رازی که توی ساخت این منابع هست اینه که ولتاژی که به ترانس میرسه باید مبنای محاسبات باشه نه ولتاژ 2 سر باطری![/glow]

اینجا ما با 2 مورد افت ولتاژ رورو میشیم 1- قطعه سویچ 2- سیمکشی تا قطعه سویچ. من هر کاری کردم زیر 2 ولت افت ولتاژ نداشتم البته توی بیشترین پیک جریان همین بود که منو گیچ کرده بود!
                        پس ولتاژ باطری منهای 2 ولت میشه ولتاژ ما ( تازه من خیلی خوب حساب کردم! سیم 6 باید استفاده کنید برای + باطری به آمپ)
                        ولتاژ ماشین 13V وقتی ماشین روشنه که میشه 11 ولت میرسه به ترانس.
                        I=672/11
                        یعنی شیرین 61 آمپر باید از باطری بیچاره بکشی الان دلت براش نسوخت؟ میدونی عمرش چقدر کم میشه! طبق اسناندارد هایی که کارخونه های سازنده برای مقدار AH تعین کردن هر چقدر آمپر ساعت روی باطری نوشته رو باید تقسیم بر 20 ساعت کنی بعد همون قدر ازش اگر جریان بکشی بهت همونقدر آمپر ساعت جریان میده مثلا باطری دارین که روش نوشته 12V 100AH 20H خوب 100/20 میشه 5A شما اگر بیشتر ازش جریان بکشی اون 100Ah کم میشه و مثلا میشه 60AH یه منحنی غیر خطی داره هر باطری...

اگر فکرم کردی که دینام جواب کارتو میده باید بگم سیستم ماشین اینجوریه که دینام باطری رو شارژ میکنه و باطری هم ماشین رو تغذیه میکنه! تازه دینام روی 4000 دور جریانی که روش نوشته رو میده نه 800 دوری که ماشین ثابته...

حالا نظرت چیه؟ :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                          اگه ترانس از میکرو دور باشه چی ؟
                          1. چرا میخای با میکرو اینکارو بکنی!؟ اسرارت برای چیه؟

2. میتونی به من تضمین بدی میکرو هنگ نمیکنه؟ :icon_razz:

دیدگاه

واقعا ممنون بابت جواب کاملت.
                            ولی اینم در نظر بگیر که قرار نیست همیشه اون مقدار امپر از باطری کشیده بشه.
                            شما فرض کنید ما در حالت عادی 2تا 80 وات قراره بگیریم از این امپ که اون مدار پایه با etd 39 هم میتونه جوابگو باشه ولی وقتی میخوایم صدا رو زیاد کنیم مطمینا نه ماسفت ها اون جریان رو تحمل میکنن و نه هسته میتونه میدان به اون بزرگی رو تحمل کنه.
                            من این امپ رو ساختم چون میخوام چیزی باشه که تو اینده واقعا ازش استفاده کنم نه اینکه برای پز دادن و اینا بسازمش.
                            در مورد ماشین هم بگم خیلی از سیستم باز ها که حتی مبنای انتخاب ماشینشون هم سیستم هست اولا دینام رو یا عوض میکنن یا یکی دیگه با قبلی موازی میکنن و دوما همیشه یه باطری 100 امپری پشت ماشین دارن تا بتونه برق رو تامین کنه.
                            این مدار رو من در حالت معمول قراره از هر کانال 100 واتش رو استفاده کنم پس زیاد نگران برق نباش. :nice:

راستی میشه از دوتا etd 39 به صورت موازی استفاده کرد که ارتفاع مدار زیاد نشه؟
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

ولی اینم در نظر بگیر که قرار نیست همیشه اون مقدار امپر از باطری کشیده بشه.
                              شما فرض کنید ما در حالت عادی 2تا 80 وات قراره بگیریم از این امپ که اون مدار پایه با etd 39 هم میتونه جوابگو باشه ولی وقتی میخوایم صدا رو زیاد کنیم مطمینا نه ماسفت ها اون جریان رو تحمل میکنن و نه هسته میتونه میدان به اون بزرگی رو تحمل کنه.
                              بله میدونم که همینطوره

من این امپ رو ساختم چون میخوام چیزی باشه که تو اینده واقعا ازش استفاده کنم نه اینکه برای پز دادن و اینا بسازمش.
                              شماتیک و عکس ساخته شدش رو میشه ببینم؟
                              در مورد ماشین هم بگم خیلی از سیستم باز ها که حتی مبنای انتخاب ماشینشون هم سیستم هست اولا دینام رو یا عوض میکنن یا یکی دیگه با قبلی موازی میکنن و دوما همیشه یه باطری 100 امپری پشت ماشین دارن تا بتونه برق رو تامین کنه.
                              چطوری یکی با یکی دیگه موازی میکنن؟!؟ مگه ماشین چقدر جا داره؟
                              منم میخاستم همین پیشنهاد رو بدم که 2 تا باطری بزاری... :mrgreen: پس این کار انجام میشه!!!

راستی میشه از دوتا etd 39 به صورت موازی استفاده کرد که ارتفاع مدار زیاد نشه؟
                              فکر نکنم عملی باشه. برای آمپ ها از هسته های حلقه ای یا همون توروئید استفاده میکنن. ولی من باهاشون کار نکردم بلد نیستم توی اون زمینه راهنمایی درستی بهت بدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                1. چرا میخای با میکرو اینکارو بکنی!؟ اسرارت برای چیه؟
                                2. میتونی به من تضمین بدی میکرو هنگ نمیکنه؟ :icon_razz:
                                1. مدارش خیلی ساده میشه :icon_razz:
                                2. اره :biggrin: تنها باری که دیدم میکرو هنگ کرده بودم وقتی بود که نِــون روشن میشد :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X