اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

نوشته اصلی توسط arvinfx
    ممنون از کار قشتگتون ولی مقاومت های گیت موسفت رو من پیدا نکردم! پلی گون رو هم فقط محدوده ای سی کنترولر بزنید در ضمن فکر کنم [glow=red,2,300]مهمتین چیز که کوتاه بودن مسیرهای قدرت که فرکانس روشونه رعایت نشده[/glow]
    سلام ممنون دارم تصحیح می کنمش تموم شد دوباره UP میکنم.
    بعد در مورد سلف 10A نظرتون چیه.
    ممنون.
    آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
    در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
    ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
    ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
    از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
      اندوکتانس فاصله بین طول موج هاست ؟

اگه محاسبه ترنس خودتو بزاری عالی مشه :mrgreen:
      مقدار یه سلف رو با اندوکتانس بیان میکنن! مثل فراد برای خازن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        فراد
        فاراد :-)) :-))

یه زحمتی بکش محاسبه خودتو بزار
        اگه نتونستی بنویسی عکس بزار :mrgreen:

باتشکر بسیار فراوان :biggrin:

دیدگاه

من معمولآ در پوش پول از TL494 استفاده میکنم
          امروز یه مدار با KA3525 بستم اگر از ترانزیستور بعنوان درایور در خروجی آی سی
          استفاده بشه به شدت راندمان پایین میاد .
          علتش میتونه نشتی ترانزیستور یا آی سی باشه.
          من در خروجی از TLP250 استفاده کردم .دوستانی که از درایور های دیگه استفاده میکنن ابتدا
          خروجی آی سی رو با یک مقاومت 4.7 کیلو زمین کنن.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام
            تاپیک بسیار جالبی بود و اطلاعات خوبی هم در این تاپیک و هم اون لینک اصلیش بود که همرو مو به مو خوندم
            دیگه ببخشید تاپیک زیر خاکی رو کشیدم بالا
            یه سوال از استارتر تاپیک داشتم و اون اینکه گفتن تو نقشه های صفحه اول مدار اول خوب نبود و افت میکرد ولی مدار دوم اینجوری نبود
            مدار اول فیدبک نداره ولی دومی داره که ولتاژ افت میکنه
            من راستش دارم روی یه تغذیه واسه آمپلیفایر کار میکنم و قصد ندارم واسش فیدبک بذارم ولی این حرف ذهن منو مشغول کرد
            آیا واقعا به خاطر همین نداشتن فیدبک اینجوری افت میکرد؟
            خیلی خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
            راستی من روی هسته تروئیدی(Toroidal)دارم میبندم به نظرم خیلی راحت تر از EI هست ضمن اینکه از هر لحاظ نسبت به سایر هسته مزیت داره
            یه منبع خوب هم برای محاسبات ترانس معرفی کنید
            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nimra
              سلام
              تاپیک بسیار جالبی بود و اطلاعات خوبی هم در این تاپیک و هم اون لینک اصلیش بود که همرو مو به مو خوندم
              دیگه ببخشید تاپیک زیر خاکی رو کشیدم بالا
              یه سوال از استارتر تاپیک داشتم و اون اینکه گفتن تو نقشه های صفحه اول مدار اول خوب نبود و افت میکرد ولی مدار دوم اینجوری نبود
              مدار اول فیدبک نداره ولی دومی داره که ولتاژ افت میکنه
              من راستش دارم روی یه تغذیه واسه آمپلیفایر کار میکنم و قصد ندارم واسش فیدبک بذارم ولی این حرف ذهن منو مشغول کرد
              آیا واقعا به خاطر همین نداشتن فیدبک اینجوری افت میکرد؟
              خیلی خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
              راستی من روی هسته تروئیدی(Toroidal)دارم میبندم به نظرم خیلی راحت تر از EI هست ضمن اینکه از هر لحاظ نسبت به سایر هسته مزیت داره
              یه منبع خوب هم برای محاسبات ترانس معرفی کنید
              ممنون
              راستش بدون فیدبک ولتاژ تا 300 میرفت و گفتم مشکل پیش بیاد و من فیدبک رو اضافه کردم. یکمی هم تغییرات توی قسمت فیدبک ورودی به ای سی دادم. که بهتر شد.
              نمیدونم شما را میگید من فیدبکو برداشتم!

حتما" از Toroidal استفاده کن چون نویزی که هسته های EI داره خیلی مشکل برای آمپ ایجاد میکنه.
              محاسبات ترانس خیلی ساده نیست بگو برای چه توانی میخای برات حساب کنم.

دیدگاه

نه مشکلی نداشتم
                اون رفتن ولتاژ به 300 ولت واسه اورشوت ورودیتون بوده یا افتادن یه فاصله زمانی بین تحریک ماسفتای سیم پیچ دوم ثانویه!این مشکلا اولش برای منم بود
                من با میکرو دو تا پالس با اختلاف فاز 180 ساختم گیت ماسفتارو هم با 8 ولت تجریک کردم خروجی دقیقا همون ولتاژی که باید میبود بود با IRF640!البته اسیلوسکوپ نباشه واقعا آدم گیج میشه
                البته این مدار تست بود رو برد بورد زده بودم ولی نتیجه در همون حد خوب بود
                من یکی از دوستانم پاورالکترونیک کار کرده و تو این زمینه اطلاعاتش رو خیلی قبول دارم!تو هر رنج توانی تغذیه سوئیچینگ ساخته
                به من گفت که اگر گیت ماسفتارو خوب تحریک نکنی ممکنه اورشوت داشته باشی!حالا شما که ساختید ولی برای دوستانی که شاید این مشکلی رو داشته باشن میگم
                مقطع ترانسمم 2.5 در 1 هست که تو همین لینک شما گفته هر سانت مربع رو تقریبا 250 وات میتونین ازش بگیرین بدون اشباع
                این دوستم گفت که اولیتو نهایت 5 دور بپیچ بیشترش نکن با 8 الی 10 لایه سیم 0.8
                ثانویه هم که با توجه به ولتاژ خروجی
                حالا بدون فیدبک افت ولتاژ خیلی زیاد میشد؟وجود فیدبک خیلی خوبه قائدتا ولی چون من میکرو میذارم ساخت یه کنترلر PI با میکرو خیلی کار سختیه به همین خاطر بیخیالش شدم
                علت گذاشتن میکرو هم اینه که میخوام جریان همه جا رو داشتم باشم،پروتکشن جریان داشته باشم ترمال پروتکشن داشته باشم واسه همین میکرو میخوام از طرفی هم پالسای گیتارو با همین میدم دیگه
                حالا با توجه به ترانس و واتم(تقریبا 500 وات)سیم پیچ اولیم چجوریه؟مناسبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nimra
                  نه مشکلی نداشتم
                  اون رفتن ولتاژ به 300 ولت واسه اورشوت ورودیتون بوده یا افتادن یه فاصله زمانی بین تحریک ماسفتای سیم پیچ دوم ثانویه!این مشکلا اولش برای منم بود
                  من با میکرو دو تا پالس با اختلاف فاز 180 ساختم گیت ماسفتارو هم با 8 ولت تجریک کردم خروجی دقیقا همون ولتاژی که باید میبود بود با IRF640!البته اسیلوسکوپ نباشه واقعا آدم گیج میشه
                  8 ولت؟ گیت موسفت حدود 12-13 ولت میخاد تا درست درایو بشه! اونم با جریان بالا . من با موسفت درایور 6A راهشتون انداختم. ولی همون 300 ولت بود خروجی

حالا بدون فیدبک افت ولتاژ خیلی زیاد میشد؟وجود فیدبک خیلی خوبه قائدتا ولی چون من میکرو میذارم ساخت یه کنترلر PI با میکرو خیلی کار سختیه به همین خاطر بیخیالش شدم
                  علت گذاشتن میکرو هم اینه که میخوام جریان همه جا رو داشتم باشم،پروتکشن جریان داشته باشم ترمال پروتکشن داشته باشم واسه همین میکرو میخوام از طرفی هم پالسای گیتارو با همین میدم دیگه
                  .
                  پیشنهاد میکنم با ای سیهای مربوطه اینکارو بکنید برای کنترول جریان هم خیلی کارها با اوپ آمپ میشه کرد میکرو ها برای اینکار ها کند هستند و ممکنه سویچ شما روشن بمونه و بسوزه موقع هنگ کردن.

حالا با توجه به ترانس و واتم(تقریبا 500 وات)سیم پیچ اولیم چجوریه؟مناسبه؟
                  برای 2.50=Ae
                  F=50Khz
                  Vin=12
                  Bmax=1000

میشه :
                  صورت:
                  12*10^8=1200000000
                  مخرج:
                  4*2.50*1000*50000=625000000

که صورت رو تقسیم بر مخرج کنیم 2.4 دور در میاد که من 3 میگیرم.
                  تانویه رو هم دورشو راحت میشه حساب کرد سخت نیست

دیدگاه

میگم که همه چیز فقط واسه تست بود
                    اونم تازه رو برد بورد
                    منبعم 12 ولت نبود یه ترانس 24 ولت داشتم دی سی کرده بودم
                    نمیشد اونو مستقیم به گیت بدم رگلاتور هم نداشتم خلاصه از یه آداپتور 8 منبع 8 کشیده بودم
                    ولی نتیجه با این شرایط راضی کننده بود
                    بارم اولم بود میخواستم قلقاشون دربیارم!تست اصلی روی PCB هست اونم با باتری ماشین
                    یه نکته جالبم بگم بقیه بدونن ترانس اولیه رو دوبل نپیچیده بودم(از روی تنبلی)گفتم جواب میده دیگه و فقط تک بود اونم به صورت نیم پل!موقعی که سوئیچ قطع میشد روی اولیه ترانس 200 ولت منفی میفتاد با هر تکنیکی هم سعی میکردم این ولتاژ معکوسو بگیرم ماسفت داغ میکرد در حد تیم ملی!دیود فلای ویل،اسنابر..........جواب نداد که نداد،که آخر سر دوبلش کردم مشکل حل شد
                    خلاصه گفتم که یه وقت از اینکارا نکنید
                    البته خب هرچیزی روشی داره میکرو هنگ کنه در عرض میلی ثانیه میشه از هنگش درش آورد واچ داگ تایمر برای همین موضوع هست دیگه:rolleyes:بدم اینکه موقع نبودن پالس(دی سی) باید مدار فرمان گیتم گیت رو زمین کنه وگرنه چه میکرو باشه چه هر مدار پالس ساز دیگه ممکنه مشکل ساز بشه!همه اینارو لحاظ میکنم
                    البته هیچ اصراری برای میکرو ندارم چون قبول دارم که هرچیزی رو بهر کاری ساختند!
                    حالا این آیسیای های درایور علاوه بر ساخت پالس خروجی،چه پشنای دیگه ای اضافه میکنه،قیمتاش چجوریه
                    راستی تو این محاسبات Vin رو 13.5-14 بگیرید لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nimra

حالا این آیسیای های درایور علاوه بر ساخت پالس خروجی،چه پشنای دیگه ای اضافه میکنه،قیمتاش چجوریه
                      راستی تو این محاسبات Vin رو 13.5-14 بگیرید لطفا
                      این ای سی ها ورودی اوپ آمپ داره که برای امنیت میتونی از اونا استفاده کنی با سرعت بالا هستن و بعضی هاشون درایور موسفت هم توشون هست.

دیدگاه

سلام ببخشید که از وسط بحث وارد شدم .
                        یهو تاپیک رو دیدم یاد چند تا سوال افتادم.
                        آقا arvinfx شما در پست اول فرمودید که مدار اول کار نمیکنه. با اجازتون من پارسال اون مدار رو بستم و ازش جواب گرفتم فقط یه چند تا تغییر دادم که مدار رو ساده تر میکرد . حالا میخوام بدونم آیا این تغییرات مشکلی در مدار ایجاد میکنه یا نه چون مداری که من بستم فقط یه تست ازش گرفتم به مدت 10 دقیقه با یک جفت tda7294 و بخوبی جواب داد. (یه چندتا ایراد جزئی داشت که میگم) راستش میخوام بدونم تو مدت زیاد هم مشکلی پیش میاد یا نه؟ یا شاید مدار دچار مشکلی باشه که من نمیدونم
                        تغییرات :
                        1-اون دو جفت BD139 و BD140 رو حذف کردم و ماسفت ها رو مستقیم با یه مقاومت 4.7 اهم روی هر ماسفت به sg3525 وصل کردم (تو دیتا شیت SG3525 نوشته بود جریان 100 میلی به صورت دائم و 300 میلی پیک میده فکر میکنم برای درایو کردن دو تا ماسفت زیاد هم باشه و نیازی به تقویت جریان نباشه)
                        2- مقاومت های R1 و R2 و خازن های C1 و C2 را کاملاً حذف کردم ( راستش اول گذاشتم ولی مقاومت ها به شدت گرم میشدن منم حذفشون کردم و به نظرم اومد که مشکلی پیش نیومده " شایدم اومده من خبر ندارم&quot
                        3- فید بک رو بکلی حذف کردم (با این وجود ولتاژ خروجی کاملاً پایدار بود)
                        4- من اصلاً از هسته ETD جواب نگرفتم (ماسفت ها به شدت گرم میشدن و ولتاژ خروجی افت زیادی داشت)
                        ولی یه هسته تیروئیدی خفن (یعنی خیلی بزرگ) گرفتم و با همون دور سیم پیچ ها ماسفت ها اصلاً گرم نمیشدن و ولتاژ خروجی پایدار بود البته بگم هسته ETD هم خفن بود ولی جواب نداد.
                        5- سلف خروجی رو حذف کردم

دیود های خروجی BYW29 بودن فروشنده خیلی ازشون تعریف میکرد ولی تو جریان نزدیک 5 آمپر به شدت گرم میشدن نمیدونم طبیعی هست یا نه

TDA7294 هم به شدت (خیلی خیلی....) گرم شد تو 10 دقیقه و با بار 6 اهمی و البته ولوم خیلی بالا یک هیت سینک خیلی بزرگ رو به دمای حدود 90 درجه رسوند (البته یه جفت بودن)

یه سوال دیگه با اینکه خروجی 35 ولت بود (به استناد ولتمتر چینی) ولی وقتی بهش دست میزدی برق میگرفتد فکر نمیکنم 35 ولت ولتاژ زیادی باشه که آدمو بگیره

راستی یه سوال دیگه هم دارم . چجوری میشه برای این مدار یه محافظت کامل شامل اضافه بار و کنترول حرارت و ... ساخت تا خیال آدم راحت باشه چون یه همچین مداری با جریانی که مصرف میکنه مثل یه بمب ساعتی تو ماشین میمونه راستش به فیوز ها زیاد نمیشه اعتماد کرد

آخیش راحت شدم چقدر سوال داشتم همه رو یه جا پرسیدم. :wow:

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپ&#

سلام
                          عزیز دقیقا همین بحثی که الان میکردیم براتون پیش اومده
                          موقع تغییر وضعیت سوئیچا اورشوت شدید ایجاد میشه روی سیم پیچ اولیه همین هم به ثانویه منتقل میشه
                          این اورشوت دامنش خیلی زیاده و ممکنه به علل زیر باشه
                          1.اولا که باید دقت کنید در سیم پیچ اولیه وقتی سیم پیچ اول رو پیچیدین در صورتی که برای مثال مثبت تغذیه به سر وسط متصل شده در ادامه و پیچیدن سیم پیچ دومش به همون اندازه و دور،ولی در جهت مخالف بپیچین(به این علت که شما از هسته تروئیدی استفاده کردین)
                          اگر که اینرو رعایت نکنین این مشکل بوجود میاد.علتش هم این هست که جهت شار در نیم سیکل ها باید تغییر کنه!اگر جوری باشه که شار سیم پیچ اول با شار سیم پیچ دومی جهتش یکی باشه این مشکل به وجود میاد
                          خودتون یه کم روش فکر کنین منظورم رو متوجه میشین
                          2.مورد دوم اینکه ممکنه مثلا یکی از سیم پیچ های اولیه سوئیچ نمیشه
                          3.مورد سوم اینکه دقیقا سعی کنین دو تا سیم پیچ اولیه دقیقا و مشابه هم پیچیده بشن!یکی رو گشاد گشاد نپیچین یکی رو تنگ!دقیقا نحوه پیچش شما روی شار عبوری از هسته تاثیر داره پس باید با دقت و تمیز بپیچین
                          -------------------------------------------------------------------------------------------
                          در مورد دیود هم من توصیه میکنم دیود BYV32 تهیه کنین که فکر میکنم 30 آمپر باشه و دو دیود در یک پکیج TO220 هست که یک کاتد مشترک و یک آند مشترکش رو بگیرین میتونین باهاش تمام پل بسازین
                          قیمتش الان 900 تا 1000 تومنه
                          ------------------------------------------------------------------------------------------
                          مشکل این داغ شدن TDA هم به احتمال 99 درصد میگرده به همین پیک ولتاژ شدید که روی خروجی دارین ولی با مولتی متر دیده نمیشه و فقط روی اسکوپ دیده میشه
                          من احتمال میدم جهت پیچش سیم پیچ اولیه رو رعایت نکردین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec

تغییرات :
                            1-اون دو جفت BD139 و BD140 رو حذف کردم و ماسفت ها رو مستقیم با یه مقاومت 4.7 اهم روی هر ماسفت به sg3525 وصل کردم (تو دیتا شیت SG3525 نوشته بود جریان 100 میلی به صورت دائم و 300 میلی پیک میده فکر میکنم برای درایو کردن دو تا ماسفت زیاد هم باشه و نیازی به تقویت جریان نباشه)
                            موسفت توی فرکانس بالا جریان بالایی لازم داره وگرنه خیلی داغ میشه و خوب روشن نمیشه. من از موسفت درایور استفاده کردم
                            2- مقاومت های R1 و R2 و خازن های C1 و C2 را کاملاً حذف کردم ( راستش اول گذاشتم ولی مقاومت ها به شدت گرم میشدن منم حذفشون کردم و به نظرم اومد که مشکلی پیش نیومده " شایدم اومده من خبر ندارم&quot
                            اونارو میزارن که موسفت ها داغ نکنن و شکل موج روشون پیکش کم بشه و داغ کردنشون طبیعیه .

3- فید بک رو بکلی حذف کردم (با این وجود ولتاژ خروجی کاملاً پایدار بود)
                            منم شنیدم میشه فیدبک نزاشت ولی من اعتماد نکردم و گزاشتم ولی فکر کنم مشکلی نداشه باشه.
                            4- من اصلاً از هسته ETD جواب نگرفتم (ماسفت ها به شدت گرم میشدن و ولتاژ خروجی افت زیادی داشت)
                            ولی یه هسته تیروئیدی خفن (یعنی خیلی بزرگ) گرفتم و با همون دور سیم پیچ ها ماسفت ها اصلاً گرم نمیشدن و ولتاژ خروجی پایدار بود البته بگم هسته ETD هم خفن بود ولی جواب نداد.
                            اگر میشه یه عکس از مدارت بزار تروئیدها برای آمپ بهترن

5- سلف خروجی رو حذف کردم
                            منم حذفش کردم

دیود های خروجی BYW29 بودن فروشنده خیلی ازشون تعریف میکرد ولی تو جریان نزدیک 5 آمپر به شدت گرم میشدن نمیدونم طبیعی هست یا نه
                            نمیدونم باید شکل موج روشونو دید تا نظر داد.
                            TDA7294 هم به شدت (خیلی خیلی....) گرم شد تو 10 دقیقه و با بار 6 اهمی و البته ولوم خیلی بالا یک هیت سینک خیلی بزرگ رو به دمای حدود 90 درجه رسوند (البته یه جفت بودن)
                            سیستم با این توان داغ میکنه ولی هرچی خنکتره شکنی بهتر کار میکنه

یه سوال دیگه با اینکه خروجی 35 ولت بود (به استناد ولتمتر چینی) ولی وقتی بهش دست میزدی برق میگرفتد فکر نمیکنم 35 ولت ولتاژ زیادی باشه که آدمو بگیره
                            شما یه اینورتور 12 به 70 ولت درواقع ساختی و سر وستش هم در آوردی که 2 تا 35 ولت میده 70 ولت میتونه یکم بلرزونه شاید اون رو میگی

راستی یه سوال دیگه هم دارم . چجوری میشه برای این مدار یه محافظت کامل شامل اضافه بار و کنترول حرارت و ... ساخت تا خیال آدم راحت باشه چون یه همچین مداری با جریانی که مصرف میکنه مثل یه بمب ساعتی تو ماشین میمونه راستش به فیوز ها زیاد نمیشه اعتماد کرد
                            شما که فیدبکم برداشتی :icon_razz: ولی خوب میشه ایناش کاری نداره . شما کار اصلی رو انجام دادی

دیدگاه

موسفت توی فرکانس بالا جریان بالایی لازم داره وگرنه خیلی داغ میشه و خوب روشن نمیشه. من از موسفت درایور استفاده کردم
                              اونارو میزارن که موسفت ها داغ نکنن و شکل موج روشون پیکش کم بشه و داغ کردنشون طبیعیه
                              اگه این دو تا فقط برای این هست که ماسفت ها زیاد گرم نشن راستش ماسفت های من IRF540 (فروشنده خیلی تاکید داشت که اصل هستند) اصلاً گرم نمیشن و یک هیت سینک خیلی کوچک هم براشون کافیه.

راستی تو درس VLSI دانشگاه :nerd: که همش بحث در مورد ماسفت بود اشباع رفتن ماسفت ها (حداقل روی کاغذ) کاملاً وابسته به ولتاژ بود و gate ماسفت با یک لایه اکسید از نیمه هادی ها ایزوله شده بود در واقع هیچ جریانی از گیت نبایت عبور کته حالا در عمل که رسیدیم این جریان از 100 میلی هم بیشتره . پس این درس و دانشگاه به چه درد میخوره :eek:

اگر میشه یه عکس از مدارت بزار تروئیدها برای آمپ بهترن
                              حتماً این کار رو میکنم الان راستش مدار تو انباری هست و داره خاک میخوره امروز میرم میارمش شاید بتونم یکم بهبودش بدم و حتماً ازش عکس میزارم.

شما که فیدبکم برداشتی ولی خوب میشه ایناش کاری نداره .
                              راستش از اول که میخواستم مدار رو بسازم اصلاً قصد نصبش تو ماشین رو نداشتم (به نظرم خیلی خطرناکه) فقط به نظرم جالب بود من در فروم tuningtalk با این مدار آشنا شدم الان فروم رو فیلتر کردن اونجا خیلی چیزهای خفنی ساخته بودن منم ترغیب شدم یکی بسازم (راستش اولین مدار سوئیچینگم بود)

اولا که باید دقت کنید در سیم پیچ اولیه وقتی سیم پیچ اول رو پیچیدین در صورتی که برای مثال مثبت تغذیه به سر وسط متصل شده در ادامه و پیچیدن سیم پیچ دومش به همون اندازه و دور،ولی در جهت مخالف بپیچین
                              آقای nimra مگه نباید کل سیم پیچ اولیه در یک جهت باشه و سیم پیچ ثانویه در جهت مخالف ؟؟؟؟؟

در مورد دیود ها هم باید بگم دیود های که من استفاده کردم 8 آمپری بودن و پارسال هر کدوم 600 تومن خریده بودم از دیودی که شما معرفی کردید یه مقدار بهتر هست زمان بازیابی دیود BYW29 ده نانو از BYV32 کمتره ولی فکر کنم به قیمتش اصلا به صرفه نیست و همون پیشنهاد شما بهتر باشه :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
                                اگه این دو تا فقط برای این هست که ماسفت ها زیاد گرم نشن راستش ماسفت های من IRF540 (فروشنده خیلی تاکید داشت که اصل هستند) اصلاً گرم نمیشن و یک هیت سینک خیلی کوچک هم براشون کافیه.
                                ماست فروشان رو ول کن

راستی تو درس VLSI دانشگاه :nerd: که همش بحث در مورد ماسفت بود اشباع رفتن ماسفت ها (حداقل روی کاغذ) کاملاً وابسته به ولتاژ بود و gate ماسفت با یک لایه اکسید از نیمه هادی ها ایزوله شده بود در واقع هیچ جریانی از گیت نبایت عبور کته حالا در عمل که رسیدیم این جریان از 100 میلی هم بیشتره . پس این درس و دانشگاه به چه درد میخوره :eek:
                                اون برای ولتاژ DC هستش بله جریانی نمیکشه ولی چون یه خازن کوچیک خودشو نشون میده توی فرکانس بالا جریان 2 آمپری لازم داره البته این پیک چریانه نه مقدار داییم اگر این جریان رو بهش ندی هم روشن میشه ولی خیلی داغ میشه.

حتماً این کار رو میکنم الان راستش مدار تو انباری هست و داره خاک میخوره امروز میرم میارمش شاید بتونم یکم بهبودش بدم و حتماً ازش عکس میزارم.
                                آورین

آقای nimra مگه نباید کل سیم پیچ اولیه در یک جهت باشه و سیم پیچ ثانویه در جهت مخالف ؟؟؟؟؟
                                چی! سیم پیچهای اولیه و ثانویه رو مخالف هم پیچیدی؟! :icon_razz: همش در یه جهته! هسته هم نیاز به فاصله هوایی نداره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X