اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

به نظر شما ولتاژ و جریان این مدار در چه حدی هست , خوبه یا بده ؟

امشب نتونستم با باطری ماشین تست کنم تا فردا ببنم چی میشه

ولی به احتمال زیاد زیر بار افت ولتاژ شدیدی داره

راستی اون مقاومت های 2/2k که با خروجی موازی شدن برای چیه 30 ثانیه مدار بدون بار روشن باشه از شدت گرما آتیش میگیرن :surprised:
    the life is a game
    if you want to win
    so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer

راستی اون مقاومت های 2/2k که با خروجی موازی شدن برای چیه 30 ثانیه مدار بدون بار روشن باشه از شدت گرما آتیش میگیرن :surprised:
      بعدی میدونم خوب کار کنه زیر بار چون هستت خیلی نامناسب بنظرم میرسه
      احتمالا حکم فیلتر رو داره

دیدگاه

سلام خدمت تمامی اساتید این تاپیک :rolleyes: :rolleyes:
        من pcbجناب اروین را سفارش دادم قطعاتشم فردا میگیرم فقط به جای هستهetdمیخوایستم روی هسته فریت بپیچم که از پاور کامپیوتر در اوردم تعداد دور سیم ها باید همونی باشه که در صفحه ی اول گذاشتند بپیچم
        با این مدار تغذیه من یک stk4192II راه بندازم اگرم جواب داد امپلی دارلینگتون مازیار که 100وات هست بهش اضافه کنم اگر نشد که یه سوعیچینگ برای ان جدا بسازم
        نظرتون راجب هسته فریت چیه
        در ضمن رله را باید به کجای مدار وصل کنم برای سیم ریموت ضبط
        رله های توی بازار الان بیشتر از 15امپر نمیشه کشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
          سلام خدمت تمامی اساتید این تاپیک :rolleyes: :rolleyes:
          من pcbجناب اروین را سفارش دادم قطعاتشم فردا میگیرم فقط به جای هستهetdمیخوایستم روی هسته فریت بپیچم که از پاور کامپیوتر در اوردم تعداد دور سیم ها باید همونی باشه که در صفحه ی اول گذاشتند بپیچم
          سعی کن فریتی انتخاب کنی که حد اقل 2.5 سانت قطرش باشه. دور ها همونه

نظرتون راجب هسته فریت چیه
          عالیه من اگر میدونستم چقدر نویزم کم میشه اصلا از ETD استفاده نمیکردم

در ضمن رله را باید به کجای مدار وصل کنم برای سیم ریموت ضبط
          رله های توی بازار الان بیشتر از 15امپر نمیشه کشید
          برق 12 ولت مستقیم وصل میشه به ورودی مدار و 12 سویچ ماشین برق رله ای که ای سی رو تغذیه میکنه تامین میکنه. در واقع موسفت ها وقتی روشن میشن که ای سی روشن بشه و ای سی وقتی روشن میشه که سویچ ماشین روشن بشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer

سلام جناب اگه تست کردین حتما خبر بدین من لنگ یک منبع هستم که 12 رو به 35 تا 40 تبدیل کنه ولی چون برا پیچیدن ترانس تجربه ای ندارم (و معمولا کسی به اونایی که کم سابقه هستن کمکی نمیکنه :cry: :cry: :cry اگر با همین ترانس های پاورا جواب میده که همینو ببندم فقط اگر شماتیک یا منبع رو هم پیدا کنین عالی میشه ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid agha
              سلام جناب اگه تست کردین حتما خبر بدین من لنگ یک منبع هستم که 12 رو به 35 تا 40 تبدیل کنه ولی چون برا پیچیدن ترانس تجربه ای ندارم (و معمولا کسی به اونایی که کم سابقه هستن کمکی نمیکنه :cry: :cry: :cry اگر با همین ترانس های پاورا جواب میده که همینو ببندم فقط اگر شماتیک یا منبع رو هم پیدا کنین عالی میشه ممنون
              توی این سایت خیلی مطالب خوبی گیرت میاد . منم صحه اول توضیح دادم که !

دیدگاه

غالبا تو سیستمهایی که ورودی ولتاژ بالا ندارن تاکیدی روی ایزوله بودن نیست. پس اپتوکوپلر حذف...

با ترانس پاور کامپیوتر به راحتی میشه یه بوست با همین مشخصات ساخت. سرهای ورودی ترانس رو از ته بکنین. به کارتون نمیان. برید سراغ سرهای خروجی. اون سیمی که از بالای ترنس اومده بیرون سر وسط ترانسه. کل خروجی ترانس هم به صورت جفت پیچیده شده و برای پوش پول و یکسوسازی سر وسط مناسبه. اون سر وسط رو به 12 ولت وصل کنید. سرهای 3.3 ولت رو به دو تا سوییچ جریان بالا بدید و به صورت پوش پول درایو کنید. از سرهای 12 ولت به شکل مدار اول پست اول همین تاپیک یکسوسازی رو انجام بدید.
                کنترل از سیستم با tl494و sg3525 میتونه انجام بشه. شخصا خودم با 494 خیلی راحت ترم. از خروجی + یه تقسیم مقاومتی به پایه + ارور امپلی فایر. از پایه - به + ارور امپلی قایر هم یه خازن 220 نانو با یه 100 اهم سری میکنید و وصل میکنید.پایه - رو هم به رفرنس متصل میکنید. تقسیم مقاومتی به شکلی باشه که وقتی خروجی 35 ولته سر وسط مقاومتها بشه 5 ولت.

همین من دیگه حرفی ندارم ))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  توی این سایت خیلی مطالب خوبی گیرت میاد . منم صحه اول توضیح دادم که !
                  ممنون از جوابتون درسته مطالب خوبی گیر ادم میاد ولی تو این زمینه برای مداری که من لازم داشتم از هر چقدر گشتم و پرسیدم .....
                  میشه یه توضیح کاملتر برای پیچیدن همین ترانس بدین
                  ترانس های پالس که ما میگیریم تو یه پایه ی اونها زدگی داره اگه اشتباه نکنم که اون پایه 1 حساب میشه و مانند ای سی ها شماره گذاری میشه
                  حالا میشه مرحله مرحله بگین چی باید بپیچیم مثلا اول اولیه از پایه چند به چند چند لایه و به همین ترتیب بقیه رو واقعا ممنونتون میشم :sad:
                  و یکی دیگه اینکه باید همه سیم پیچها با یک جهت باشن دیگه؟؟؟
                  ممنون واقعا

دیدگاه

ممنون از جوابتون درسته مطالب خوبی گیر ادم میاد ولی تو این زمینه برای مداری که من لازم داشتم از هر چقدر گشتم و پرسیدم .....
                    ترانس های پالس که ما میگیریم تو یه پایه ی اونها زدگی داره اگه اشتباه نکنم که اون پایه 1 حساب میشه و مانند ای سی ها شماره گذاری میشه
                    حالا میشه مرحله مرحله بگین چی باید بپیچیم مثلا اول اولیه از پایه چند به چند چند لایه و به همین ترتیب بقیه رو واقعا ممنونتون میشم :sad:
                    ممنون واقعا
                    اقای وحید اقا.

این تران جهت پیچیدنش مهم نیست. فقط ترانسهای فلایبک و فوروارد تک سوییچ و دو سوییچ جهت پیچیدنشون مهمه. تو باقی توپولوژی ها نیازی به رعایت این موضوع ندارید. در ترانس پالس به دلیل اهمیت اختلاف فاز ورودی و خروجی این موضوع رعایت میشه.

غالبا برای کم کردن اندکتانس نشتی سیم پیچ اولیه به دو دسته تقسیم میشه. نیمی اول پیچیده میشه. تمام ثانویه روش پیچیده میشه و نیمی از اولیه که مونده بود روش پیچیده میشه. فقط باید دقت بکنید دو نیمه اولیه در یک جهت پیچیه بشن. اگه خاف هم پیچیده بشن همدیگه رو خنثی میکنن و عملا اتصال کوتاه میشن و سوییچها رو میسوزونن.

دیدگاه

ممنون واقعا

توی این عکس همه چی هست. این اولیس و ثانویه هم همینطوره پیچیده میشه. تعداد سیمپیچها هم جوریه که اولیه یک لایه میشه . اگر هم بیشتر شد باید بری و برگردی روی لایه بعد.
                      سیم پیچها هم هم جهت هستن منظورم اولیه و ثانویه هست چون توپولوژی فوروارده.

16-8 معادل 6-10-11 اولیه هستش که میشه زمین ثانویه یا 0
                      1 معادل 13-14 اولیه
                      9 معادل 3-4

از اون پایه هایی که نقطه زدم شروع میکنی به سیم پیچی سفت و خشکل کنار هم.
                      ترانس پالس با اینا فرق داره همونطور که مهدی گفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                        اقای وحید اقا.

این تران جهت پیچیدنش مهم نیست. فقط ترانسهای فلایبک و فوروارد تک سوییچ و دو سوییچ جهت پیچیدنشون مهمه. تو باقی توپولوژی ها نیازی به رعایت این موضوع ندارید. در ترانس پالس به دلیل اهمیت اختلاف فاز ورودی و خروجی این موضوع رعایت میشه.

غالبا برای کم کردن اندکتانس نشتی سیم پیچ اولیه به دو دسته تقسیم میشه. نیمی اول پیچیده میشه. تمام ثانویه روش پیچیده میشه و نیمی از اولیه که مونده بود روش پیچیده میشه. فقط باید دقت بکنید دو نیمه اولیه در یک جهت پیچیه بشن. اگه خاف هم پیچیده بشن همدیگه رو خنثی میکنن و عملا اتصال کوتاه میشن و سوییچها رو میسوزونن.
                        ممنون دوست من اتفاقا ترانس پاور رو باز کردم و متوجه شدم که ثانویه ها مابین اولیه پیچیده میشن و بین اولیه و ثانویه ها یک فویل مسی گذاشته میشه
                        اگر دوست خوبمون توضیح بدن چند لا و چند دور بین کدوم پایه ها ممنون میشم
                        باور کنین سر این مداری که دنبال میگشتم بابت همین قضیه هر مداری که میدیدم ترانس پالس داره بیخیال میشدم. :read:

اقا اروین یه سوال اونم این که من یه مدار میخام که 12 ولت رو به حداکثر 35 تا 40 ولت تبدیل کنه با جریان 6A و متغیر هم اگه باشه که خیلی خوبه از نزدیکای صفر تا ماکزیمم
                        این رو میخام بدونم با توجه به اینکه مداری که میخام اگه دوبل نباشه هم خوبه این مدار هزینه اضافی هست برام؟؟؟ :read: :read:

دیدگاه

اقا اروین. با اجازه اصلاح میکنم. و با کمی یاد اوری. البته جسارت بنده رو ببخشید.

کل بحث انتقال نیرو تو منابع سوییچینگ به دو دسته تقسیم میشه. فوروارد و فلایبک. فلایبک موضوع بحث نیست پس بیخیالش. اساس فوروارد انتقال مستقیم انرژی هستش. پس تمامی توپولوژی ها به غیر از فلایبک فوروارد نامیده میشن. از اینجا به بعد بو بحث انتقال توان تو نیم سیکل و تمام سیکل پیش میاد که توپولوژی های دیگه رو میسازه. اینکه تمام موج باشه یا نیم موج.
                          در مدار شما توپولوژی پوش پوله. این توپولوژی تمام موجه و چون تو نیم سیکل اول و دوم انتقال توان داریم تفاوتی در جهت پیچیدن سیمها وجود نداره. اگه دقت بکنید خروجی این یکسوساز پل استفاده شده.

پس این شد. فورواردها دو دسته هستن. تمام موج و نیم موج. تو نیم موج جهت مهمه. تو تمام موج مهم نیست.
                          اینجا پوش پوله و این تمام موجه.

دیدگاه

ممنون دوست من اتفاقا ترانس پاور رو باز کردم و متوجه شدم که ثانویه ها مابین اولیه پیچیده میشن و بین اولیه و ثانویه ها یک فویل مسی گذاشته میشه
                            اگر دوست خوبمون توضیح بدن چند لا و چند دور بین کدوم پایه ها ممنون میشم
                            باور کنین سر این مداری که دنبال میگشتم بابت همین قضیه هر مداری که میدیدم ترانس پالس داره بیخیال میشدم. :read:

اقا اروین یه سوال اونم این که من یه مدار میخام که 12 ولت رو به حداکثر 35 تا 40 ولت تبدیل کنه با جریان 6A و متغیر هم اگه باشه که خیلی خوبه از نزدیکای صفر تا ماکزیمم
                            این رو میخام بدونم با توجه به اینکه مداری که میخام اگه دوبل نباشه هم خوبه این مدار هزینه اضافی هست برام؟؟؟ :read: :read:
                            مدار ایزوله پیچیدگی داره. 40*6 میشه 240 وات. چند راه دارید. توپولوژی باک میتونه صفر تا ماگزیمم ورودی رو بهتون بده. توپولوژی بوست میتونه ولتاژ ورودی به بالا رو بهتون بده. توپولوژی باک بوست میتونه از صفر تا بالاتر از ورودی رو بده. اخری فقط یه ایراد داره اونم اینه که ولتاژ خروجیش منفیه. البته ایراد دوم هم اینه که گیت باید با ترانس پالس تحریک بشه. و شما باهاش مشکل دارین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                              اقا اروین. با اجازه اصلاح میکنم. و با کمی یاد اوری. البته جسارت بنده رو ببخشید.

کل بحث انتقال نیرو تو منابع سوییچینگ به دو دسته تقسیم میشه. فوروارد و فلایبک. فلایبک موضوع بحث نیست پس بیخیالش. اساس فوروارد انتقال مستقیم انرژی هستش. پس تمامی توپولوژی ها به غیر از فلایبک فوروارد نامیده میشن. از اینجا به بعد بو بحث انتقال توان تو نیم سیکل و تمام سیکل پیش میاد که توپولوژی های دیگه رو میسازه. اینکه تمام موج باشه یا نیم موج.
                              در مدار شما توپولوژی پوش پوله. این توپولوژی تمام موجه و چون تو نیم سیکل اول و دوم انتقال توان داریم تفاوتی در جهت پیچیدن سیمها وجود نداره. اگه دقت بکنید خروجی این یکسوساز پل استفاده شده.

پس این شد. فورواردها دو دسته هستن. تمام موج و نیم موج. تو نیم موج جهت مهمه. تو تمام موج مهم نیست.
                              اینجا پوش پوله و این تمام موجه.
                              مرسییییییییییییییی قشنگ فهمیدم چی شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

16-8 معادل 6-10-11 اولیه هستش که میشه زمین ثانویه یا 0
                                1 معادل 13-14 اولیه
                                9 معادل 3-4

از اون پایه هایی که نقطه زدم شروع میکنی به سیم پیچی سفت و خشکل کنار هم.
                                خیلی خیلی خیلی ممنون از جوابتون ولی باورتون میشه من نفهمیدم ببخشید :sad:
                                گفتین که از نقطه دار شروع کنم برم تا اونهای دیگه اینجور که من فهمیدم 14 و 13 به هم وصل میکنم و میرم به پایه 3 و از 5-6-10-11 میپیچم میرم به پایه 4 حالا چند دور
                                میدونم اعصاب خورد کنم ولی خوب خواهشا عصبانی نشین باید ببخشید واقعا.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X