اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    مدار ایزوله پیچیدگی داره. 40*6 میشه 240 وات. چند راه دارید. توپولوژی باک میتونه صفر تا ماگزیمم ورودی رو بهتون بده. توپولوژی بوست میتونه ولتاژ ورودی به بالا رو بهتون بده. توپولوژی باک بوست میتونه از صفر تا بالاتر از ورودی رو بده. اخری فقط یه ایراد داره اونم اینه که ولتاژ خروجیش منفیه. البته ایراد دوم هم اینه که گیت باید با ترانس پالس تحریک بشه. و شما باهاش مشکل دارین.
    ممنون منظور من از ترانس پالس همین ترانس ها بود که فهمیدم اشتباه میکردم ولی با توجه به پیچیدگی صرفنظر میکنم
    مگه توی مدار اولی تو پست اول یه پتانسیومتر نبود که ولتاژ رو تغییر میداد تو مدار دومی اون نیست ولی با توجه به ای سی که همونه میشه گذاشتش اگه باشه ولتاژ از چقدر تا چقد تغییر میکنه ممنون :rolleyes:

دیدگاه

خب مدار این تاپیک ایزوله س دیگه. بله با یک پتانسیومتر به راحتی میتونید ولتاژ رو تغییر بدید. اینکه چقدر تغییر میکنه باید بررسی بشه. کل سیستم ترانس و کلا قدرت توانایی تغییر رو داره. حداکثرش رو نسبت دور ترانس محدود میکنه. که اینجا 35 ولته. ولی حداقلشو کنترولر میتونه کنترل کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid agha
        خیلی خیلی خیلی ممنون از جوابتون ولی باورتون میشه من نفهمیدم ببخشید :sad:
        گفتین که از نقطه دار شروع کنم برم تا اونهای دیگه اینجور که من فهمیدم 14 و 13 به هم وصل میکنم و میرم به پایه 3 و از 5-6-10-11 میپیچم میرم به پایه 4 حالا چند دور
        میدونم اعصاب خورد کنم ولی خوب خواهشا عصبانی نشین باید ببخشید واقعا.
        ببین اون اعدادی که با - از هم جداشدن و توی یه دایره مشکی هستن یکی حساب میشن باید به هم وصلشون کنی. تغریبا" درست فهمیدی.

اینجوری تصحیح میشه:

از نقطه دار شروع کنم برم تا اونهای دیگه اینجور که من فهمیدم 14 و 13 به هم وصل میکنم و میرم به پایه 5-6-10-11 میپیچم میرم به پایه 4-3

پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پست اول رو با دقت بخونید.

متغیر کردنش محدودیت داره شاید با یه پتانسومتر بشه تا 40% ولتاژ رو بالا پایین کرد از 35 ولت البته.

دیدگاه

سلام خدمت تمامی دوستان
          بنده تمامی قطعات را گرفتم البته هنوزpcbاماده نشده
          فقط ماسفت tc4420 گیرم نیامد معادلی چیزی دارد یا تو فروشگاه اینترنتی هست
          اصفهان خیابان طالقانی کسی نداشت

دیدگاه

دوست عزیز 4420 ماسفت درایورهست نه ماسفت ...
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              ببین اون اعدادی که با - از هم جداشدن و توی یه دایره مشکی هستن یکی حساب میشن باید به هم وصلشون کنی. تغریبا" درست فهمیدی.

اینجوری تصحیح میشه:

از نقطه دار شروع کنم برم تا اونهای دیگه اینجور که من فهمیدم 14 و 13 به هم وصل میکنم و میرم به پایه 5-6-10-11 میپیچم میرم به پایه 4-3

پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پست اول رو با دقت بخونید.

متغیر کردنش محدودیت داره شاید با یه پتانسومتر بشه تا 40% ولتاژ رو بالا پایین کرد از 35 ولت البته.
              خیلی ممنون اقا اروین فهمیدم چی شد فک کنم :wow:
              فقط دو تا سوال دارم چون من مشهدم و اینجا هم که قطعات وضعیتش قرمزه :sad:باید از تهران از iran-micro.com یا roboeq.ir یا از این سایتا سفارش بدم قطعات رو :sad:
              یکی اینکه سایت دیگه ای برای قطعات سراغ ندارین شما که بهتر یا کامل تر باشه
              دومی اینکه من یه مدار میخام 12 رو به 40 با جریان 6 یا 7 امپرم برسونه خوبه حالا به نظرتون این مدار با این توان برای من هزینه اضافه نیست به نظرتون؟ مداری که اینکارو بکنه ندارین مد نظر
              یا یک مدار که 5 ولت رو به 35 تا 40 با همون امپر برسونه واقعا ممنون :read:

دیدگاه

فقط دو تا سوال دارم چون من مشهدم و اینجا هم که قطعات وضعیتش قرمزه :sad:باید از تهران از iran-micro.com یا roboeq.ir یا از این سایتا سفارش بدم قطعات رو :sad:
                دومی اینکه من یه مدار میخام 12 رو به 40 با جریان 6 یا 7 امپرم برسونه خوبه حالا به نظرتون این مدار با این توان برای من هزینه اضافه نیست به نظرتون؟ مداری که اینکارو بکنه ندارین مد نظر
                240 وات تو 12 ولت میشه 20 امپر. با توجه به اینکه مبنپتدی هستید پیشنهاد میکنم از یه بوست توان پایین شروع کنید. به صورت غیر ایزوله ببندید کم هزینه ترین و ساده ترین حالت رو دارید. با دیوتی سایکل 50 درصد جریان سوییچ میشه 40 امپر در بهترین حالت. با توجه به اینکه راندمان 100 نمیشه باید حداقل 80 امپر سوییچ بزارید تا بتونید جواب بگیرید. در کل توصیه من اینه که از جریانای پایین شروع بکنید.

دیدگاه

نه والا
                  میدونی این مدار دوبله خروجیش؟ شما برای آمپلی فایر ماشین مگه نمیخاین؟
                  5 ولت خیلی کمه فکر کنم خیلی شدنی باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    میدونی این مدار دوبله خروجیش؟ شما برای آمپلی فایر ماشین مگه نمیخاین؟
                    5 ولت خیلی کمه فکر کنم خیلی شدنی باشه.
                    اره دوبل بودنش رو میدونم.
                    نه من برای امپلی نمیخام من لازم دارم که 12 ولت رو به 35 تا 40 برسونم یا 5 ولت رو بعد از اون میخام استفاده کنم
                    پس من همین رو ببندم دیگه تقریبا خرجش چقد در میاد
                    اسیلوسکوپ هم دارم انشالله میتونم رو کمک شما حساب کنم دیگه

دیدگاه

اره دوبل بودنش رو میدونم.
                      نه من برای امپلی نمیخام من لازم دارم که 12 ولت رو به 35 تا 40 برسونم یا 5 ولت رو بعد از اون میخام استفاده کنم
                      پس من همین رو ببندم دیگه تقریبا خرجش چقد در میاد
                      اسیلوسکوپ هم دارم انشالله میتونم رو کمک شما حساب کنم دیگه
                      خوب برای این منظور شما فقط یکی از ثانویه ها رو ببندید و سر وسط رو حذف کنید (اگر اشتباه نکرده باشم) دیود های زنر 24ولتی ور هم باید کم کنید تا ولتاژی که میخاین بسازین مصلا یه 24 ولتی و12 ولتی بزارین بجای 3 تا 24 ولتی.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز :smile:
                        وحید جان واقعا شرمنده , یه چند وقتی بود نیومدم پیامت رو تازه دیدم
                        در مورد مدار باید بگم از اون چیزی که فکر میکردم بهتره از دوبل 7 ولت میده تا 77 ولت. من این مدار رو برای آمپلی زوج دارلینگتونی میخوام که تغذیه مدار دوبل 35 با جریان 3 آمپر هست . ولی این مدار تو 35v هر سرش جداگانه حدود 6A میده.
                        ترانسش هم همون طوری گفتم از پاور کامپیوتر در میاری و میزاری تو مدار دیگه نیاز به باز پیچی نداره. در کل مدار خوبیه
                        درمورد افت ولتاژ. روی 35V مدار رو به یدونه لامپ وصل کردم افت ولتاژش ناچیز بود حدود 1 ولت افت داشت

امروز سر کنجکاوی دو سر خروجی مدار رو یه لحظه اتصال کوتاه کردم که مثله دستگاه جوش اینورتر قوس الکتریکی درست کرد, البته خیلی کوچیک
                        نمیدونید چه حالی کردم یه لحظه :biggrin:
                        the life is a game
                        if you want to win
                        so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
                          سلام دوستان عزیز :smile:
                          وحید جان واقعا شرمنده , یه چند وقتی بود نیومدم پیامت رو تازه دیدم
                          در مورد مدار باید بگم از اون چیزی که فکر میکردم بهتره از دوبل 14 ولت میده تا 154 ولت. من این مدار رو برای آمپلی زوج دارلینگتونی میخوام که تغذیه مدار دوبل 35 با جریان 3 آمپر هست . ولی این مدار تو 35v هر سرش جداگانه حدود 6A میده.
                          ترانسش هم همون طوری گفتم از پاور کامپیوتر در میاری و میزاری تو مدار دیگه نیاز به باز پیچی نداره. در کل مدار خوبیه
                          درمورد افت ولتاژ. روی 35V مدار رو به یدونه لامپ وصل کردم افت ولتاژش ناچیز بود حدود 1 ولت افت داشت

امروز سر کنجکاوی دو سر خروجی مدار رو یه لحظه اتصال کوتاه کردم که مثله دستگاه جوش اینورتر قوس الکتریکی درست کرد, البته خیلی کوچیک
                          نمیدونید چه حالی کردم یه لحظه :biggrin:
                          سلام دوست من
                          خواهش میکنم ممنون از اینکه جواب دادین
                          واقعا جواب خیره کننده ای داده مدارتون
                          واقعا ممنون میشم اگه شماتیک یا منبع رو هم بگین یا اگر pcb رو هم دارین که ممنون میشم واقعا :nice: :nice:
                          چند تا سوالم داشتم :read:
                          این مدار تقریبا چقدر هزینه براتون برداشت؟؟ و اینکه با تغییر پتانسیومتر از چند تا چند تغییر میکنه ؟؟ و یکی دیگه اینکه ورودی مدار تا چقدر امکان نوسان داره مثلا میشه 5 هم بهش داد با تغییر پتانسیومتر ولتاژ رو برد بالا؟؟
                          ببخشید یکم زیاد سوال میپرسم
                          ممنون از جوابتون واقعا. :applause:

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز :smile:
                            نوشته اصلی توسط vahid-jafari
                            واقعا ممنون میشم اگه شماتیک یا منبع رو هم بگین یا اگر pcb رو هم دارین که ممنون میشم واقعا :nice: :nice:
                            شماتیک و pcb و عکس مداری که بستم تو صفحه ی 9 هست
                            نوشته اصلی توسط vahid-jafari
                            این مدار تقریبا چقدر هزینه براتون برداشت؟؟ و اینکه با تغییر پتانسیومتر از چند تا چند تغییر میکنه ؟؟ و یکی دیگه اینکه ورودی مدار تا چقدر امکان نوسان داره مثلا میشه 5 هم بهش داد با تغییر پتانسیومتر ولتاژ رو برد بالا؟؟
                            حدود 20 تومن که تمام وسیله هاش هم ایران میکرو داره. از دوبل 7v شروع میشه که زیاد قابل استفاده نیست (بخاطر فرکانس پایین نوسان) و تا دوبل 77v که آخرین مقدار ولتاژش هست.
                            تاحالا این کار رو نکردم که با 5v مدار رو راه اندازی کنم ولی فکر نکنم گیت ماسفت ها تو این ولتاژ تحریک بشه

یه سوال داشتم از استاد های گرامی , موقعی که بار رو از مدار جدا میکنم یه لحظه ولتاژ میره بالا و دوباره میاد سرجاش. راهی برای از بین بردن این تغییر ولتاژ هست. علتش برای فیدبک نادرست هست یا چیز دیگه ؟
                            the life is a game
                            if you want to win

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer

یه سوال داشتم از استاد های گرامی , موقعی که بار رو از مدار جدا میکنم یه لحظه ولتاژ میره بالا و دوباره میاد سرجاش. راهی برای از بین بردن این تغییر ولتاژ هست. علتش برای فیدبک نادرست هست یا چیز دیگه ؟
                              الان استاد کیه اینجا؟ :biggrin:

من فکر کنم مربوط به ضریب افزایدنده بالای ترانست باشه و شاید بشه با گزاشتن یه مقاومت توی خروجی این مشکل رو کمی بهتر کرد.

دیدگاه

شکسته نفسی نکن آقا اروین. هر چی باشه تو الکترونیک چند تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردی (استعاره به بیشتر از ما ماسفت سوزندن) :nice: :applause:

مقاومت 2.2k تو خروجی داره ولی بازم ......

قبلا یه مدار آمپلی با tda2030 داشتم گفتم با این تغذیه امتحان کنم. ولتاژ رو روی 20v تنظیم کردم و وصلش کردم به آمپلی. آقا چشمت روز بد نبینه یهو ولتاژ شد 80 ولت.
                                tda2030 بدبخت از وسط به دو نیم تقسیم شد طفلی :cry2:
                                آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                همه مشکل افت ولتاژ دارن من مشکل افزایش ولتاژ. فکر کنم pcb رو برعکس گذاشتم

کنار همین مدار میتونم یه اپتوکوپلر وصل کنم ولتاژ رو مثل آدمیزاد کنترل کنه؟
                                the life is a game
                                if you want to win

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X