اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقسیم ولتاژ 7.4 به 3.3 و 5 و 6 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقسیم ولتاژ 7.4 به 3.3 و 5 و 6 ولت

سلام
    میشه منو راهنمایی کنید، من برای مدارم به ولتاژای 3.3، 5 و 6 ولت احتیاج دارم. کسی میتونه کمکم کنه چطوری اینارو بدست بیارم :cry2:
    میدونم باید از رگولاتور استفاده کنم، برای 3.3 از LF33، برای 5 ولت از 7805 و برای 6 ولت از 7806، حالا چطوری باید برق مثبت رو به وصل کنم؟

- 3.3 ولت: ولتاژ AT91SAM7S256 و MMC
    - 5 ولت: ولتاژ مگا64
    - 6 ولت: ولتاژ موتور
    آلبرت انیشتین میگه:
    " هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت توضیحش بدی !"
    حالا مرد میخواد ادعا کنه من انتگرال رو فهمیدم!!!

پاسخ : تقسیم ولتاژ 7.4 به 3.3 و 5 و 6 ولت

سلام دایی جان
    منبع برقت چیه؟ از باطری تامین میشه یا آدابتور یا ترانس یا ....؟
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

1- اگه از mega64A یا mega64L استفاده کنی میتونی اونرو هم با 3.3 ولت تغذیه کنی تا نیاز به +5 هم نداشته باشی
      2- هر سه تا رگولاتور (چه TO220 باشند یا DPAK ) وقتی از جلو بهشون نگاه کنی پایه سمت چپ ورودی هست و باید به 7.4 ولت وصل بشه. بدنه و پایه وسط GND هست. خروجی هم پایه سمت راسته. در ضمن خازن در حد یکی دو میکرو تانتال تو خروجی و حتی ورودی یادت نره

دیدگاه

با تشکر از جوابتون، :rolleyes:

منبع برقت چیه؟ از باطری تامین میشه یا آدابتور یا ترانس یا ....؟
        باتری پلیمری 7.4 ولت، 800 میلی.

1- اگه از mega64A یا mega64L استفاده کنی میتونی اونرو هم با 3.3 ولت تغذیه کنی تا نیاز به +5 هم نداشته باشی
        2- هر سه تا رگولاتور (چه TO220 باشند یا DPAK ) وقتی از جلو بهشون نگاه کنی پایه سمت چپ ورودی هست و باید به 7.4 ولت وصل بشه. بدنه و پایه وسط GND هست. خروجی هم پایه سمت راسته. در ضمن خازن در حد یکی دو میکرو تانتال تو خروجی و حتی ورودی یادت نره
        1. دارم روش کار میکنم تا ولتاژ 5 رو از مدار خارج کنم، حق با شماست، و مشکل اینجاست که درایور L293DD و ADXL202 ولتاژ 5 ولت رو لازم دارند.
        2. متوجه شدم که ولتاژ ورودی L7806 باید بین 9-21 باشه تا خروجی 6 ولت بده؛ رگولاتور یا روشی برای شکستن ولتاژ سراغ ندارید که بشه 7.4 رو به 6 کاهش داد؛ ترجیحا با حداقل اتلاف انرژی (که برابر با گرمای کمتره!).

بازم متشکرم.
        آلبرت انیشتین میگه:
        " هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت توضیحش بدی !"
        حالا مرد میخواد ادعا کنه من انتگرال رو فهمیدم!!!

دیدگاه

دایی جان
          من پیشنهاد می کنم اصلا 6 ولت نسازی بلکه همون 7.4 ولت رو به L293 بدی. چون افت ولتاژ توی L293 باعث میشه همون 6 ولت به موتور برسه. اینجوری هم رگولاتور نیاز نداری، همه بازده بالا میره و بزرگترین مزیت هم اینه که پاسخ دینامیکی موتورت بهتر میشه. تازه چون قراره به L293 سیگنال PWM بدی می تونی هر ولتاژی که دوست داری به موتور بدی.
          جالب اینجاست ک این روش بسیار رایجه. مثلا برای درایو موتورهای سرووی 180 ولت میان ولتاژ 220 ولت رو بعنوان تغذیه استفاده می کنند. اینجوری می تونن دور موتور رو با سرعت بیشتری تغییر بدن. یعنی پاسخ دینامیکی بهتر. وقتی موتور به سرعت دلخواه رسید دوباره با کم کردن دیوتی سایکل PWM ولتاژ مناسب رو به موتور میدن.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

از دیود استفاده کن
            7.4 دوتا دیود بزار سر راهش میشه
            7.4 - 1.2 = 6.2
            دو تا دیگه بزاری میشه
            6.2 - 1.2 = 5
            سه تا دیگه بزاری
            5 - 1.8 = 3.2
            تشکر هم چیز بدی نیست , به امتحانش می ارزه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...