اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ترانس برای TNY280

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با ترانس برای TNY280

از ترک ضخیمی که کنار هر 2 آی سی در شده میشه فهمید که هر دو یا + هستند یا منفی مدار از اونجایی که پایه 3 ای سی TC428 فقط میتونه منفی باشه پس اون ترک منفیه!
    و توی عکس مشحصه که همون ترک به پایه 4 ای سی X وصل شده که یعنی منفی دیتا شیت ای سی Uc344x اون پایه رو rt/ct معرفی کرده پس این ای سی نیست ولی دیتا شیت ای سی 34063 پایه منفی رو نشون میده که نشون میده اون اسی فقط میتونه 34063 باشه مورد دیگه هم که دیده میشه البته خیلی واضح نیست خروچی امیتر ای سی 34063 هستش که پایه شماره 2 هستش که بعنوان خرجی هستش که به ورودی B ای سی TC428 وصله و این هم میتونه مزید بر علت باشه :mrgreen:

ولی به همه اینا من از قبل هم میدونستم این همون 34063 هستش که دایی ارادت خواسی بهش داره :icon_razz:

حالا سوالی که پیش میاد اینه که این ای سی TC428 قیمتش چنده اینو دیگه از عکس نتونستم بفهمم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      حالا سوالی که پیش میاد اینه که این ای سی TC428 قیمتش چنده اینو دیگه از عکس نتونستم بفهمم !

فکر کنم ماسفت درایور باشه و حدودای 2 هزار تومن هم قیمتش باشه
      نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

آفرین به دایی ساناز و دایی آروین
        :applause:
        اگه MC34063 نبود الکترونیک رو بی خیال میشدم.
        راستی من اونو پاک نکردم. توی عکس درست نیفتاده. آخه دوستان چشم بادمی علاقه ای به چاپگرهای درست و حسابی ندارند :biggrin:
        البته فقط توی اون مدار از مدل DIP استفاده کردم و توی بقیه از SMD استفاده می کنم. کاراییش هم خیلی بهتر از مدل دیپه.
        راستی TC428 هم خیلی تقلبی داره. فعلا از IR2xxx استفاده می کنم.
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دایی توروخدا یه سری هم به اون تاپیک باطری بزنید. منتظر راهنمایی شما هستم
          با تشکر
          نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X