اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

سلام ،
    دیود 1.5KE 200A وات بالا که فروشنده به من داده آیا همون دیود زنر VR1 200 ولتی 5% هستش که به ورودی ترانس متصل شده ؟
    ممنون .

دیدگاه

آره دایی جان
      البته اینها رو زنر نمی گیم بلکه بهتره بگیم TVS یا TRANSIENT VOLTAGE SUPPRESSOR
      خود نرم افزار معمولا نوع P6KE200A رو پیشنهاد می کنه که سرعت بالایی داره. خیلی از فروشندهها مثل جوان می فروشنش.
      سرعت اینی که خریدی کمتره اما تحمل توان بالاتری داره.
      فکر نمی کنم مشکل خاصی پیش بیاد.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام ،
        من چیدمان المان های تغذیه را بر روی فیبر رو برایتان ارسال کردم اگر چیدمان از نظر شما ایرادی ندارد ، مرحله ترسیم
        تراکها را شروع کنم.
        در ضمن طول موثر قرقره برای پیچیدن سیم حدود 26 میلیمتر هستش ، آیا برای پیچیدن مثلا 8 دور سیم 0.45 برروی این قرقره باید از یک سمت مرتب وکنار هم پیچیده شود ( در اینصورت تمام طول قرقره پوشیده نمیشود، چون تعداد دور ها کم است) یا اینکه باید این سیم ها اصطلاحا باز ، باز پیچیده شوند (با فاصله بیشتر ) تا طول قرقره پر شود .
        و در صورتی که سیم ها از یک سمت مرتب وکنار هم پیچیده شوند آیا القا کمتر نمی شود ؟
        باز هم ممنون از لطفتون .

دیدگاه

چیدمان و PCB رو خود نرم افزار بهت میده دایی جان. همچنین مثالهای خوبی توی سایت شرکت PI هست. کافیه اسم آی سی خودتو در صفحه زیر سرچ کنی:
          http://www.powerint.com/en/design-support/reference-designs/design-examples

هرچه سیمها بازتر پیچیده بشن اثرخازنی کمتری ایجاد می کنند. پس تا جایی که جا داری بازتر بپیچ.
          درضمن بهتره سیمها از کناره های قرقره فاصله بگیرند و بیشتر در مرکز قرقره تجمع داشته باشند.

دیدگاه

سلام ،
            بعنوان نمونه یک فایل ، نحوه سیم پیچی 4 دور سیم بصورت دوبل رو براتون فرستادم ، لطفا اگر ایرادی وجود دارد بفرمایید تا لحاظ گردد (در ضمن بصورت فرضی علامت نقطه را مشخص کردم) اگه ایرادی وجود نداشت برم سراغ پیچیدن
            ترانس
            با سپاس فراوان.

دیدگاه

سلام دایی جان
              نحوه پیچیدن کاملا درسته دایی جان. از کناره های قرقره هم فاصله گرفتی. اگه هم جای زیاد داری بهتره سیم پیچ رو بازتر بپیچی. منظورم جفت سیم نیست. هر دور از دور بعدی منظورمه. جفت سیم باید کاملا بهم چسبیده باشن تا یک سیم واحد تشکیل بدن.
              راستی همه سیم پیچ ها از سر نقطه دار شروع میشن و همگی در یک جهت پیچیده میشن. یعنی اینطور نیست که اولیه ساعت گرد پیچیده بشه و ثانویه پادساعت گرد.

دیدگاه

سلام ، ممنونم
                لطف می کنید جهت سهولت کار و استفاده سایر دوستان از عکس ها طریقه پلود کردن یک عکس رو سایت از طریق سایت http://img98.net p بطور مختصر آموزش بدین (تو سایت عضوم و بعد از login شدن و انتخاب عکس از هارد ، ایمیل لینک از من میخواد که من متوجه نشدم یعنی چه . قاعدتا باید یک آدرس لینک ایجاد بشه که برای دیدن عکس به اون مراجعه بشه ولی تو پاسخ قبلی تون اثری از لینک نبود و فقط عکسی که براتون ارسال کرده بودم رو دیدم) منظورم اینکه شما چطوری عکس ها رو بروی سایت قرار میدین.

دیدگاه

سلام ، فکر کنم پیداش کردم به عنوان نمونه همون عکس قبلی رو قرار میدم

حالا از این به بعد از مراحل کار سیم پیچی ترانس عکس قرار میدم تا شما هم راحت تر اظهار نظر کنید و کمتر به زحمت
                  بیفتید

دیدگاه

سلام
                    اولین عکس از سیم پیچ اولیه که سیم شماره 0.55 بصورت دوبل و 9 دور میباشد .
                    اگر مشکلی وجود ندارد برم سراغ پیچیدن لایه چسب برروی آن

دیدگاه

دمت دایی
                      :applause:
                      عالیه
                      فقط نوار عایق رو محکم بپیچ تا سیم ها که از هم فاصله دارند ارتعاش نداشته باشن. در میدان مغناطیسی به سیم حامل جریان نیرو وارد میشه.
                      راستی من اصلا تو سایت img98 عضو نیستم!

دیدگاه

سلام ، ممنون
                        عکس بعدی یک لایه چسب برروی سیم پیچ اولیه (تا اونجا که امکان داشت محکم پیچیدم)

در ضمن من از پاسختون تو این پست http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47318.45 فکر کردم تو سایت عضوید

دیدگاه

سلام
                          عکس بعدی سیم پیچ Bias هستش با ضخامت 0.45 و با تعداد دور 2 (جهت از چپ به راست و مثل سیم پیچ اولیه هستش )
                          اگه ایرادی وجود دارد بفرمایید .

دیدگاه

سلام
                            عکس بعدی سه لایه چسب برروی سیم پیچ Bias ( تا اونجا که امکان داشت چسب رو محکم پیچیدم )

دیدگاه

دمت دایی
                              عالیه.
                              فقط بهتره عایق رو دوبرابر بپیچی. یعنی بجای 1 دور 2 دور و بجای 3 دور 6 دور بپیچ.
                              به نظر می رسه عایقی که داری چندان ضخیم نیست!

دیدگاه

سلام ، چشم حتما چسب ها رو دو برابر می پیچم .
                                این هم عکس سیم پیچ ثانویه که 10 تا سیم 0.55 با تعداد دور 3 (جهت از چپ به راست مثل اولیه و Bias ) .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X