اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

سلام ،
    عکس بعدی ، 6 لایه چسب (طبق دستور جنابعالی دو برابر پیچیدم ) برروی سیم پیچ ثانویه هستش ( تا اونجا که امکان داشت چسب رو محکم پیچیدم )
    من قسمت اول سیم پیچ اولیه رو از پین 3 قرقره که سمت چپ هستش شروع به پیچیدن کردم و تا
    پین 2 قرقره که سمت راست هستش ( یعنی جهت سیم پیچی از چپ به راست ) ادامه دادم و به پین 2 ، سیم ها رو لحیم کردم حالا برای ادامه سیم پیچی اولیه دوباره باید از پین 2 شروع کنم (این پین سمت راسته ) تا به پین 1 برسم (این پین سمت چپه ) برای پیچیدن این سیم آیا جهت معکوس نمیشه ؟ ( یعنی از سمت راست به چپ و مخالف تمام جهت های سیم پیچی های قبلی میشه)
    یا اینکه از یکی از پین های سمت چپ شروع به پیچیدن کنم (همون چپ به راست ) پایان سیم پیچی در سمت راست همون پین 1 بشه و با یک تکه سیم از زیر فیبر پین 2 (پایان اولین قسمت سیم پیچ اولیه) رو به همون پین سمت چپی (شروع قسمت دوم سیم پیچ اولیه ) وصل کنم .
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .

دیدگاه

جهت پیچیدن سیمها رو با ساعت گرد و پادساعت گرد نشون میدیم و چپ یا راست بودن جهت مهم نیست دایی جان.
      از همون پایه 2 بپیچ تا 1
      اگه انتهای سیم رو می خوای به یه پایه در جهت دیگه قرقره وصل کنی، کافیه یه دور چسب بپبچی و بعد ته سیم رو از روی چسب بیاری به طرف مخالف و دوباره روی هم چسب بپیچی.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام ، ممنون
        آیا باید در جهت عقربه های ساعت از 2 تا 1 بپیچم یا خلاف جهت عقربه های ساعت ؟
        باز هم تشکر

دیدگاه

همون جهتی که سیم پیچ های قبلی رو پیچیدی!

دیدگاه

سلام
            عکس بعدی ادامه سیم پیچ اولیه که سیم شماره 0.55 بصورت دوبل و 8 دور میباشد ( جهت پیچش در جهت عقربه های ساعت می باشد ).

دیدگاه

سلام ،
              عکس بعدی ، 6 لایه چسب برروی ادامه سیم پیچ اولیه هستش ( آخرین لایه چسب )

دیدگاه

سلام ،
                اینهم عکس کامل شده ترانس با فریت که حدود 5 دور چسب دورش پیچیدم . آیا تعداد دور چسب کافیه ؟
                یک مقداری فریت داخل قرقره تکون میخوره وکاملا فیت نیست (حدود یکی دو میل فریت جای بازی داره) آیا طبیعی است؟ یا اینکه باید هسته دقیقا در مرکز قرقره قرار گیرد ( از بالا وپایین و چپ و راست باید فاصله ها مساوی باشه).
                یا باید با روش هایی فریت را داخل قرقره کاملا فیت کرد .
                متاسفانه دیود های UF 5408 و MURS 120T3 پیدا نشدند و فروشنده این دیود ها رو به من داده
                UF4007 و BYV27-200 و HER308G به نظر شما میشه از این دیود ها استفاده کرد اگه میشه بفرمایید کدوم دیود رو جای کدامیک باید استفاده کرد . و اگر هم باید از دیود های مشابه دیگری استفاده بشه ،بفرمایید تا نسبت به تهیه
                اونا اقدام کنم . در ضمن تمامی المانها بجز ترانس و 2 دیود رو برد لحیم شده اند .
                ممنون

دیدگاه

سلام دایی جان
                  طبیعی طبیعیه. همه هسته ها توی بوبین لق می زنن. من گاهی مقوا میزارم دو طرف جای خالی بین هسته و بوبین. گاهی هم یه خورده چسب مایع میریزم تو فضای خالی. تقارن هسته توی بوبین هم اهمیت چندانی نداره. من بخاطر وسواس زیاد هر دو طرفش مقوا میزارم. :biggrin:
                  فکر کنم 5 دور چسب دور هسته کمه. ممکنه بعدا باز بشه. البته من تابحال ندیدم باز بشن چون تابحال بردام برگشت نخورده ببینم چی به چیه. اما برای اطمینان 10 دور می پیچم.
                  دیود ها رو جوان الکترونیک داره دایی جان. من قطعاتی رو پیشنهاد می کنم که توی بازار موجوده. وگرنه کلی قطعه بهتر داریم که توی بازار نیست.
                  HER308G رو می تونی بجای UF5408 استفاده کنی.
                  جای MURS120T3 هم می تونی از BYV27-200 استفاده کنی.

دیدگاه

سلام ،
                    اینم یک عکس از تغذیه مونتاژ شده .
                    متاسفانه فیوز ورودی میسوزه :cry:البته قبل از اتصال تغذیه به برق اهم چک کرده بودم و اتصالی وجود نداشت الان هم
                    پل دیود ورودیهاش اتصال کوتاه است وباید تعویض بشه ( البته قبلا اینجوری نبود )
                    لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

دمت دایی جان
                      باید یه بار تمام قطعات رو چک کنی برعکس نباشه. مثلا دیودها و خازن ها و اپتو و...

دیدگاه

سلام ، وقت بخیر .
                        ابتدا پل دیود رو عوض کردم ( سوخته بود ) ، سپس ارتباط خازن 120 میکرو 400 ولت به بعد رو قطع کردم ، تغذیه رو به برق وصل کردم
                        دو سر خازن ولتاژ حدود 300 ولت دی سی موجوده و فیوز هم سالمه ( یعنی از اول مدار تا خازن تمام المانها سالمند)
                        باز جای شکرش باقیه !!!!! :biggrin:
                        حالا باید بقیه المانها رو هم چک کنم و در صورت سالم بودن داخل مدار بیارم.
                        آیا روش دیگری به ذهنتان می رسه ؟

دیدگاه

این روشیه که منم برای پیدا کردن مشکل استفاده می کنم.
                          البته من یه ترانس 48/96 ولت آمپر پایین هم دارم که جریان پایینش باعث میشه اگه ایرادی توی برد باشه باعث سوختن چیزی نشه. اینجوری با ولتاژگیری خیلی سریع مشکل پیدا میشه.

دیدگاه

سلام، ممنونم
                            روش خوبیه فقط من متوجه ترانس 48/96 ولت نشدم میتونید یه کم بیشتر توضیح بدین .
                            با سپاس.

دیدگاه

یعنی ترانس 96 ولت که سر وسط هم داره. گاهی از 48 ولت اون استفاده می کنم و گاهی از 96 ولت. جریان نهاییش حدود 200 میلی آمپره و همین باعث میشه اگه مدار ایرادی داشته باشه نسوزه.
                              البته برای تغذیه های توان بالا از یه واریاک استفاده می کنم. واریاک یه ترانس متغیره که می تونه از صفر تا 300 ولت AC بده. وقتی به منبع وصل می کنم آروم آروم ولتاژ رو بالا می برم و همه قطعات رو چک می کنم. در درایوهایی که با پک IGBT می سازم خیلی کمک می کنه. چون قیمت هر پک بیشتر از 50 تومنه.

دیدگاه

دایی جون سلام یه چیزی گفتی که من کلی سوال دارم درباره اش پک igbt اگه در درایو و محافظت igbt کار کردید یه تاپیک در انجمن الکترونیک صنعتی بزنم شما راهنمایی بفرمایید ببخشید این سوال را اینجا مطرح کردم منتظر پاسخ شما هستم ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X