اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام خیلی ازتون ممنونم به امید خدا هفته آینده میرم تهران کلی لیست آماده کردم که باید تهیه کنم خیلی خوشحال میشم اگه شما بگی چی میخوای من براتون تهیه کنم.
    راستی یک سوال دیگه هم داشتم شما درجایی در همین تاپیک نوشتین که 6 دور از اون چسبهای زرد بپیچه روی ثانویه (بعد از اتمام پیچیدن ثانویه)یا در جایی گفتین 3 دور بپیچه ولی مگه نه اینکه هر چه بیشتر چسب بپیچیم فاصله بین اولیه و ثانویه بیشتر میشه و اندوکتانس نشتی بیشتر میشه پس چرا یک دور نپیچیم که فاصله کم بشه و اندوکتانس نشتی کمتر بشه
    در ضمن استاد منبع من چرا لامپ هالوژن 12 ولت رو روشن نمیکنه؟ در صورتی حدود 12 ولت و 2 آمپر رو راحت در خروجی میده (tny280).من چطوری تست کنم؟
    با تشکر
    دمت دایی جان
    اگه بتونی یه دوست خوب توی بازار پیدا کنی می تونه همیشه جنساتو برات جور کنه و بفرسته. رفت و آمد به تهران خیلی خسته کننده است.
    چسبی که توی عکس دیدم به نظرم خیلی نازک بود. برای اطمینان گفتم 6 دور بپیچه. چون از روش ساندویچی استفاده کرد قطر اندک چسب تاثیر چندانی توی القا نخواهد داشت.
    قضیه لامپ رو برای دایی حسین شرح دادم. لامپ ها وقتی سردند اهم بسیار کمی دارند و تا گرم نشن به اهم نامه نمی رسن. ممکنه لامپ هالوژن شما فقط با گرمای خیلی زیاد به اهم نامی برسه. تستش کاری نداره. با یه تغذیه متغیر و آمپر متر می تونی اهم در حال کار لامپ رو اندازه بگیری.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein47
      سلام ،
      اگه R6 و R7 رو در بیارم پایه L آی سی معلق میشه طبق شکل ( آیا منظورتون همینه ؟ )
      و پتانسیومتر رو طبق شکل زیر وصل کردم . آیا مشکلی وجود داره ؟
      جناب ms2000 بله اتفاقا من هم چسب ها رو از سلف الکترونیک تهیه کردم و اگه مامور خرید جناب ahmadmn موفق نشد من هم در خدمتم .
      مقدار مقاومت EMI رو اندازه می گیرم و یک بار 4 اهم وات بالا ( المنت ) رو هم سعی میکنم به تغذیه وصل و نتیجه
      رو اعلام کنم . راستی اگه مقدار خازن بعد از پل دیود 2 برابر بشه کافیه
      سلام دایی
      می تونی بجای در آوردن مقاومت های R6,R7 ، پایه L رو به S وصل کنی. اینجوری UV و OV غیر فعال میشه و می تونی اگه ایرادی در ولتاژ ورودی باشه پیدا کنی.
      در شکل بالا باید ایه پایینی پتانسیومتر رو باز کنی تا مقاومتش به مقدار نهایی برسه.
      اگه با 4 اهم تست کردی و باز هم مشکل داشت می تونی خازن ورودی رو 150 میکرو بزاری.

دیدگاه

سلام ، وعرض ادب و احترام .
        مقدار مقاومت فیلتر EMI در حدود 0.1 اهم بود
        پایه پایینی پتانسیومتر رو باز کردم .
        مقاومت های R6 و R7 رو جدا کردم تغذیه از کار افتاد و صدای تیک تاک شنیده شد (برای تمامی بارها )
        بجای در آوردن مقاومت های R6,R7 ، پایه L رو به S وصل کردم هیچ فرقی نکرد و برای لامپ اصلی صدای تیک تاک شنیده شد. خازن ورودی رو 150 و هم 220 میکرو گذاشتم ، هیچ فرقی نکرد و برای لامپ اصلی صدای تیک تاک
        شنیده شد.
        یک المنت 4 اهمی به خروجی وصل کردم صدای تیک تاک شنیده شد.
        مقاومت رو بالاتر بردم و به 9 اهم رسوندم صدای تیک تاک شنیده شد.( یعنی حدود 2.6 آمپر هم نداد ) !!!!! :eek:
        مقاومت رو بالاتر بردم و به 11 اهم رسوندم صدای تیک تاک شنیده شد.( یعنی حدود 2 آمپر هم نداد ) !!!!! :cry2:
        پس میتونیم نتیجه بگیریم که تغذیه مشکل داره و نمیتونه آمپر بده ( یعنی تغذیه ای که من ساختم 1.5 آمپره نه 6.5 آمپر !! :eek
        یعنی ایراد از ترانسه ؟

دیدگاه

در همه این موارد پتانسیومتر محدود کننده جریان صفر اهم بود؟!
          این اینطوره ترانس رو اشتباه وصل کردی و منبعت داره در حالت فوروارد کار می کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            در همه این موارد پتانسیومتر محدود کننده جریان صفر اهم بود؟!
            این اینطوره ترانس رو اشتباه وصل کردی و منبعت داره در حالت فوروارد کار می کنه.
            تقریبا همیشه صفر بود بجز یکبار که صدای تیک تاک شنیدم مقدار پتانسیومتر رو تا 2 کیلو بالا بردم ولی تغییری حاصل نشد.
            احتمال داره ایراد همونی باشه که شما میفرماید.
            چطوری میتونم متوجه بشم ترانس رو اشتباه وصل کردم ؟ لطفا بیشتر توضیح بدین.

دیدگاه

بعد از ساخت نمیشه به این سادگی متوجه اشتباه جهت سیم پیچی شد. باید روی PCB تراک های ثانویه رو با کاتر جدا کنی و با سیم جابجا کنی و بعد ببینی چطوره.
              راستی ولتاژ بایاس رو اصلا چک کردی ببینی چند ولته؟

دیدگاه

سلام استاد چرا R5 رو باید پتانسیومتر بذاریم؟ اصلا موضوع R5 چیه؟ چرا وقتی بجای tny250Yn از tny248YN استفاده میکنیم R5 لازم نیست؟و پتانسیومتر R5 باید چه مقدار باشه و روی چه مقدار تنظیم بشه که جریان حداکثر رو در خروجی داشته باشیم؟ و با تغییراتش چه تغییراتی حاصل میشه؟ ممنون
                ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام ،
                  من تمام جهت های سیم پیچی رو در جهت عقربه های ساعت پیچیدم، وطبق همین شماره ها و طبق نقشه PCB
                  رو کشیدم. یک بار دیگه عکس هارو پلود میکنم
                  لطفا اگر مشکلی وجود داره بفرمایید . ( راستی ولتاژ بایاس رو تا حالا چک نکرده ام . باید چند ولت باشه )

قسمت اول سیم پیچ اولیه ( سمت چپ پین 3 و سمت راست پین 2 میباشد جهت پیچش ، جهت عقربه های ساعت و شروع پیچش از پین 3 ) پایین عکس پین ها رو مشخص کردم

2 3

سیم پیچ بعدی Bias ( سمت چپ پین 5 و سمت راست پین 4 میباشد .جهت پیچش ، جهت عقربه های ساعت و شروع پیچش از پین 5) پایین عکس پین ها رو مشخص کردم

4 5

سیم پیچ بعدی ثانویه ( سمت چپ پین 7 و سمت راست پین 6 میباشد .جهت پیچش ، جهت عقربه های ساعت و شروع پیچش از پین 7) پایین عکس پین ها رو مشخص کردم

6 7

قسمت دوم سیم پیچ اولیه ( سمت چپ پین 1 و سمت راست پین 2 میباشد .جهت پیچش ، جهت عقربه های ساعت و شروع پیچش از پین 2 ) پایین عکس پین ها رو مشخص کردم

2 1
                  (پین 2 قسمت 1 اولیه به همین پین وصل شده )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام استاد چرا R5 رو باید پتانسیومتر بذاریم؟ اصلا موضوع R5 چیه؟ چرا وقتی بجای tny250Yn از tny248YN استفاده میکنیم R5 لازم نیست؟و پتانسیومتر R5 باید چه مقدار باشه و روی چه مقدار تنظیم بشه که جریان حداکثر رو در خروجی داشته باشیم؟ و با تغییراتش چه تغییراتی حاصل میشه؟ ممنون
                    سلام دایی جان
                    در هر آی سی که این امکان رو داشته باشه می تونیم بزاریم. این مقاومت به آی سی فرمان میده جریان خروجی رو در یک مقدار خاص نگه داره بدون اینکه منبع شات داون بشه. برای درایو LED و لامپ خیلی بدرد می خوره.
                    مقدار مقاومت از جدول 54b توی دیتاشیت بدست میاد:

دیدگاه

سلام دایی حسین گلم
                      ثانویه توی عکس خلاف عقربه های ساعت نیست؟!

دیدگاه

سلام و عرض ادب ،
                        دوست عزیز جهت ثانویه هم مثل بقیه سیم پیچ ها در جهت عقربه های ساعته ، متاسفانه تو عکس بد افتاده ،
                        تقصیر عکسه نه تقصیر عکاس !!! تو عکس پایین خدمتتون توضیح میدم .
                        راستی ممکنه آی سی TOP تو اتصالی اولیه بخاطر پل دیود صدمه دیده باشه ، مثلا نیم سوز شده باشه ، ( اگه خاطرتون باشه بار اول فیوز میسوخت و چند تا از تراک های PCB تا قبل از پل دیود از بین رفت که با تعویض پل مشکل حل شد .

دیدگاه

حق با توست دایی جان
                          خطای دید بود.
                          اما قسمت دوم اولیه رو مطمئنم خطای دید نیست و خلاف جهت عقربه های ساعته.

دیدگاه

سلام حسین آقا کاش فایل مدار رو هم پ میکردی اینطوری شاید بهتر بشه تشخیص داد موفق باشی

دیدگاه

سلام . و با سپاس از شما .
                              من همیشه نسبت به قسمت دوم اولیه شک داشتم ، و اگه خاطر شما باشه چند بار در مورد آن از شما سوال
                              کردم ، ولی خواهش میکنم یکبار دیگه اونو با هم چک کنیم . این هم عکس ، ولی من فکر میکنم جهت عقربه های ساعته. و اگه خلاف جهت عقربه های ساعته لطفا بفرمایید نحوه پیچیدن چطور باید باشه ( لطفا با شکل توضیح دهید )

و این هم PCB جهت بررسی وکمک و اظهار نظر شما دوستان عزیز . شماره پین های ترانس رو براتون مشخص کردم ( برد نمونه هستش و برد اصلی تغییرات خواهد داشت )

این هم عکس برد بصورت واقعی . اگه نکته ای بنظر تون میرسه لطفا اعلام کنید .

دیدگاه

سلام اول اینکه به نظر من که دور دوم اولیه رو هم درست پیچیدی. دوم این سلف خروجی چند آمپره میتونه تحمل کنه؟ یکبار بدون اون چک کن.اتصال کوتاهش کن یا اینکه از سر + خازن های 1000 میکروفاراد مثبت خروجی رو بگیر و تست کن. سوم اینکه اون سه تا خازن 1000 میکروفاراد خروجی رو در یک ویدیو از سایت www.powerint.com دیدم که گفته اینطوری نذارین البته فکر نمیکنم مشکل شما از این مورد باشه چهارم اینکه پد ها رو ضخیم تر میگرفتی جا که زیاد داری من جایی هایی دیدم پدهای مدار با خطهای نازکی تقریبا اندازه موی سر از هم جدا شدن. یک سوال هم داشتم دو قطعه به رنگ آبی و مشکی در بالای برد و سمت چپ رو به چه اسمی تو بازار تهیه میشه کرد؟ البته میدونم که آبیه خازنه ورودیه ولی نمیشه به جای این نوع خازن از همین خازن های metal film استفاده کرد؟راستی فایل pI رو هم بذاری بد نیست موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X