اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق ؟220

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق ؟220

نوشته اصلی توسط aref68
    - من 15 تا لامپ کم مصرف 40 شبی 4 تا 5 ساعت استفاده میکنم ( البت بعضی وقتا 2 تا 3 روشن میکنم و بعضی وقتا همشونو )
    یه یخچال هم میخوام اضافه کنم :mrgreen:
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    یخچاله کازیه ناراحت نباشین :nice:
    15*40*4=2400W
    2400*1.3=3120W
    3120W رو تقسیم بر ساعاتی که آفتاب داری بکن باطری خورشیدی با واتی که نیاز داری رو بهت میده

دیدگاه

ببخشید پا برهنه پریدم وسط :smile:
      بحث خیلی جالبیه ..

--
      ایشون تو پست اول گفتن باطری 220 آمپر ساعت رو 3 یا 4 روزه خالی میکنن .. خروجی این باطری حدودا بین 9.5 تا 11.5 مگا ژوله. اگه باطری 3 روزه خالی بشه هر روز 4 مگا ژول یا 1.1 کیلو وات ساعت مصرف دارن.
      به شرط اینکه متوسط هر روز 6 ساعت نور خورشید داشته باشن 200 وات توان خالص در هر ساعت کافیه.

aref68 خان برای تولید 14.4 ولت از کدوم آی سی میخوایید استفاده کنید ؟
      اگه میخوایید از 34063 استفاده کنید بازده 34063 برای حالت step down رو تو دیتا شیت 83% نوشته (بدون ماسفت و ... :mrgreen: )

اگر بازده شارژر رو 80% ، بازده خود باطری رو 90% بگیریم و پنل خورشیدی هم 90 % توان اسمی، انرژی تولید کنه 65 درصد توان اسمی پنل ، انرژی داخل باطری ذخیره میشه پس باید یه پنل 300 وات تهیه بشه که فقط پول پنل میشه 1.2 تومن ناقابل .. (این 65 % هم شاید خیلی خوشبینانه س )

--
      راستی تقریبا این مبدل 12 ولت به 220 حدودا بازدهیش حول و حوش چند درصد ممکنه باشه؟ :mrgreen:
      بازده درایور پاور ال ای دی به نظرتون از این مبدل کمتره یا بیشتر ؟
      aref68 خان از توربین بادی چه خبر به کجا رسوندین
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        15*40*4=2400W
        2400*1.3=3120W
        3120W رو تقسیم بر ساعاتی که آفتاب داری بکن باطری خورشیدی با واتی که نیاز داری رو بهت میده
        خب من اینجا 7 ساعت آفتاب داریم
        7*3120=446

من با این کاری که میکنم (ترکیب چند مدل از مبدلهای تولید برق ) باز هم نیاز به هزینه سنگین برای خورشیدی هستش دوستان؟
        من از فنی ای یه سری در میارم اما از الکترونیک هیچی به نظر شما با راهنمایی های شما میتونم بردیو که واسه شارژ لازم دارم خودم بسازم یا نه مجبورم به کسی سفارش بدم ؟؟؟

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
        ببخشید پا برهنه پریدم وسط :smile:
        بحث خیلی جالبیه ..
        --
        ایشون تو پست اول گفتن باطری 220 آمپر ساعت رو 3 یا 4 روزه خالی میکنن .. خروجی این باطری حدودا بین 9.5 تا 11.5 مگا ژوله. اگه باطری 3 روزه خالی بشه هر روز 4 مگا ژول یا 1.1 کیلو وات ساعت مصرف دارن.
        به شرط اینکه متوسط هر روز 6 ساعت نور خورشید داشته باشن 200 وات توان خالص در هر ساعت کافیه.
        aref68 خان برای تولید 14.4 ولت از کدوم آی سی میخوایید استفاده کنید ؟
        اگه میخوایید از 34063 استفاده کنید بازده 34063 برای حالت step down رو تو دیتا شیت 83% نوشته (بدون ماسفت و ... :mrgreen: )
        اگر بازده شارژر رو 80% ، بازده خود باطری رو 90% بگیریم و پنل خورشیدی هم 90 % توان اسمی، انرژی تولید کنه 65 درصد توان اسمی پنل ، انرژی داخل باطری ذخیره میشه پس باید یه پنل 300 وات تهیه بشه که فقط پول پنل میشه 1.2 تومن ناقابل .. (این 65 % هم شاید خیلی خوشبینانه س )
        --
        راستی تقریبا این مبدل 12 ولت به 220 حدودا بازدهیش حول و حوش چند درصد ممکنه باشه؟
        بازده درایور پاور ال ای دی به نظرتون از این مبدل کمتره یا بیشتر ؟
        aref68 خان از توربین بادی چه خبر به کجا رسوندین
        خوشحالم که مشکله جالبی دارم .
        تا اینجا حتما فهمیدی که من از الکترونیک زیاد سر در نمیارم . پس نمیدونم باید از کدوم آی سی استفاده کنم اما سفارش دایی ahmadmn اینه که از آی سی 34063 استفاده کنم
        در مورد قیمت پنل هم نمیدوننم اما با توجه به استفاده از چند منبع برای تولید برق انشا ا... که کمتر در بیاد
        برنامه تا جمعه همین هفته که بیاد اجمالا تعطیله (استراحت :wow: برای جمعه )و از توربین خبری زیادی در کار نیست .

دیدگاه

توربین بادی بزرگترین مشکلی که برای کم تجربه ها داره ثبات ولتاژ خروجیه چون سرعت باد هیچ وقت ثابت نیست.
          فعلا نمیشه گفت 34063 به درد توربین بادی میخوره یا نه چون باید ساخته بشه و حداکثر ولتاژ تولیدی مشخص بشه ولی 34063 تا اونجایی که اطلاع دارم با رنج ولتاژ ورودی بزرگ، بازده خوبی نداره ..
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

در دینام ماشین یا آلترناتورها یه سیستم کنترل میدان مغناطیسی وجود داره که باعث میشه ولتاژ خروجی ثابت بمونه.
            اگه این سیستم نبود همه لامپهای خودرو با گاز دادن می ترکیدن! :biggrin:
            در توربینهای بادی هم از این الترناتورها استفاده میشه و ولتاژ خروجیش تقریبا ثابته.
            در حال حاضر MC34063 خوشدست ترین آی سی برای کارهای سوئیچینگه و برای شارژر هم خیلی مناسبه.
            فقط حتما باید تجربه الکترونیک داشته باشی تا بتونی بسازیش.
            بازده مبدلهای 12 به 220 به سازنده اون بستگی داره. این مبدلهای ارزون قیمت بازده 50 تا 75 درصد دارند. اما مبدلهای گرون بازده بالای 80 درصد دارند.
            دایی عارف جان به نظر من پله پله قدم بردار. ابتدا از یه پنل کوچیک خورشیدی آغاز کن و اگه نتیجه خوبی گرفتی برو سراغ بقیش.
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

خوب عزیز مثل یه مسئله سادس شما هرچقدر وات میتونی از منابع دیگه تولید کنی تولید کن کمبودتو از خورشید بگیر

دایی برای اون بخاری بادی که من بهت گفتم ولتاژ مهم نیست زیاد ( فقط وقتی طوفان میشه بخاری تبدیل میشه به لامپ :mrgreen: )

و توی کاتالوگ بعضی توربینها دیدم ولتاژشون از 10 تا 90 ولت متغیره! ولی اون سیستمی که شما میگی رو ندیدم توی توربینها بکار ببرن!!! چون مثکه یه باطری برای استارتش لازمه :redface:

بدشم بازده موتور تک فاز بهتره یا 3 فاز؟

دیدگاه

صددرصد دایی جان
                وقتی ما می خواهیم الکتریسیته رو به حرارت تبدیل کنیم، اهمیتی نداره چه ولتاژی داریم.
                توربینهایی که باید برق یه خونه رو تامین کنند حتما باید به باطری وصل بشن. وقتی هم که باطری باشه دیگه مشکل استارت اولیه رو نداریم.
                در این موارد بهترین ژنراتور همونه که توی اتومبیله. هم از نظر کارایی، هم از نظر قیمت و ... بهترین انتخابه.
                بازده موتور سه فاز بیشتر از تکفازه.
                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  در دینام ماشین یا آلترناتورها یه سیستم کنترل میدان مغناطیسی وجود داره که باعث میشه ولتاژ خروجی ثابت بمونه.

فقط حتما باید تجربه الکترونیک داشته باشی تا بتونی بسازیش.
                  بازده مبدلهای 12 به 220 به سازنده اون بستگی داره. این مبدلهای ارزون قیمت بازده 50 تا 75 درصد دارند. اما مبدلهای گرون بازده بالای 80 درصد دارند.
                  دایی عارف جان به نظر من پله پله قدم بردار. ابتدا از یه پنل کوچیک خورشیدی آغاز کن و اگه نتیجه خوبی گرفتی برو سراغ بقیش.
                  به قول خودت دایی احمد
                  دستت درد نکنه / من مبدل 12 به 220 خیلی وقت پیش گرفتم و فکر کنم که حدود 100 تومان برام خرج برداشت
                  و برای برق خرشیدی هم فعلا می خوام دوتا از اون پنلی که بهم گفتی ( 6.0v / 500 ma ) بخرم و باز هم به قول شما پله پله برم بالا . :mrgreen: :nerd:

(در ضمن با شرکت ایران باطری که آدرس سایتشونو محبت کردی دادی تماس گرفتم و گفتن پنل خورشیدی دیگه کار نمیکنن!)قیمتهای سایت مال قدیمه!!!!

دیدگاه

سلام
                    من دست از پا دراز تر باز اومدم
                    توربین بادی من زیاد کاربرد نداره بعد از کلی تلاش که امروز کردم (پی کندم برای پایه یه صفحه جوش دادم و...)
                    دکلشو فرستادم بالا اصلا و ابدا دور بر نمی داشت باد هم ای بد نبود اما خیلی یواش دور میزد !!!
                    وقت نشد خروجیشو یه تست بگیرم اما با این دور کمی که داشت فکر نمی کنم کار زیادی برام انجام بده .
                    پرژه بادی تا جمعه هفته دیگه تعطیل شد :NO:

احمد جان من برای مدار شارژ بلخره چیکار کنم ؟
                    پنل خورشیدی از کجا گیر بیارم ؟
                    نظری هم اگه در مورد بادی داری بهم لطفا بگو تا استفاده کنم :redface:

ارتفاع دکل بادی1.8متره بیشتر کنم ؟ نیاز به یه چیزی مثل گیریبکس دارم تا دورش بالا بره ؟ :question:

باقی دوستان هم کم کنن استفاده میبریم :mrgreen:

دیدگاه

سلام به دوستان و دائی جان
                      من اول یک نکته رابگم دائی جان هر حرفی میزنند را شما راحت از کنارش رد نشو چون حرفهاشون همش تجربه و علمه

توربین بادی ساختش خیلی ساده نیست مخصوصا اگر بخواهی ژنراتور را خودت بسازی در این تاپیک بحث زیاد در موردش شده دوست داشتی یک سری بزن بد نیست
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=46392.0
                      در مورد ژنراتور پدالی هم کمی بحث شده شاید به کارتون بیاد البته اگر ورزش کار هستید. :mrgreen:

البته نقطه مشترک تمام اینها ساخت ژنراتوری است که با سرعت چرخش کم توان بالایی تولید کنه .که بهترین کار اینه که ژنراتور را خودت بسازی یا آمادش را از خارج سفارش بدی که خوب قیمت بالایی داره .
                      شما برای توربین بادی از چه ژنراتور یا دینامی استفاده کردید؟؟؟؟؟؟؟
                      پره ها را چطوری و از چه جنسی طراحی کردید؟؟؟؟

استفاده گیربوکس اصلا توصیه نمیشه چون در توانهای پایین و ژنراتورهای کوچک بازدهیش اصلا خوب نیست و ساختش هم زیاد ساده نیست .اما اگر خواستید بسازید استفاده از زنجیر و چرخ دنده میتونه گزینه خوبی باشه.

در کل ژنراتورهای بادی هم ساختنش کار راحتی نیست هم هیچ حسابی به مقدار خروجیش نیست و معلوم هم نیست که دائما باد بیاد یا نه. اما خورشید همیشه هست مخصوصا اگر در مناطق گرمسیر ایران هستید.

در مورد پنل خورشیدی هم نظر من اینه که از شارژ کنترلهای آماده استفاده کنید هم در نهایت ارزون تر در میاد هم اینکه عموما بازده بهتری دارند تا مدارات دست ساز و ساختش هم برای کسی مثل من که آشنایی با منابع تغذیه سویچینگ نداره سخته.

اما من هنوز برام سواله که چرا شما از ژنراتورهای بنزینی یا گازی استفاده نمی کنید ؟؟؟؟؟؟؟ارزان و راحته!!!یا اینکه به قول دائی جان از موتور سیکلت استفاده کنید.
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

یه جایی فرمولهای محاسبه توان باد به الکتریسیته رو خوندم نوشته بود بیش از 40 درصد از انرژی باد رو نمیتونید با پروانه های مخصوص جذب کنید و بازده موتورهای الکتریکی هم 50% هستش که بازده کل میشه

40/2=20% که عدد کمیه...

راستی کسی میدونه بجای مقاومت میشه از ترانزیستور استفاده کرد برای ایجاد گرما؟ و با این شرط که ولتاژ ورودی از 5 تا 100 ولت تغییر میکنه

دیدگاه

سلام به نظر من بهتره از همون روش موتور استرلینگ بریم جلوتر چون نیروگاه های جدید خورشیدی از همین روش استفاده میکنن درسته درست کردن موتور استرلینگ سخته ولی بلاخره باید یه نفر توی این کار پیش قدم بشه تا به حال چند بار در مورد تولید برق 220 ولت خورشیدی با پنل اینجا بحث کردیم و هیچ وقت به نتیجه نرسیدیم :angry: چون قیمت پنل های خورشیدی خیلی گرونه :NO:
                          گل سرخ گل سرخ است و خار , خار . نه خار بد است و نه گل سرخ خوب . اگر انسان از روی زمین محو شود , گلها آنجا خواهند بود و خارها نیز آنجا . اما دیگر کسی نیست که بگوید گلهای سرخ خوبند و خارها بد !

دیدگاه

گل سرخ گل سرخ است و خار , خار . نه خار بد است و نه گل سرخ خوب . اگر انسان از روی زمین محو شود , گلها آنجا خواهند بود و خارها نیز آنجا . اما دیگر کسی نیست که بگوید گلهای سرخ خوبند و خارها بد !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X