اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ 700W

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ 700W

خسته نباشید مهندس :applause: ، خوب اینو که خودم میدونم گفتم اگه کسی بلده بگه چیکارش کنم :agree:

دیدگاه

خوب میگم من مهندس نسیتم هی میگین مهندس :icon_razz: اینجا معلوم شد...

دیدگاه

ینی واقعا هیچکس بلد نیست !!! :sad:

دیدگاه

سلام
          افرین بالاخره یه ادم با شهامت پیدا شد و این مدارو ساخت.عبارتELV-Schaltnetzteil SPS 9001 رو تو گوگل سرچ کن یه پی دی اف حدودا یه مگابایتی رو دانلود کن ومطالعه کن بدردت میخوره.همینقدر بگم که پایه 1و 2 ایسی ورودیهای یه اپ امپ هستن اگه کار با اپ امپارو بلد باشی براحتی میتونی با این دو تا پایه عرض پالستو کم و زیاد کنی البته میتونی به جای فیدبک ساده زنری تو ثانویه از TL431 که یه زنر متغیره استفاده کنی.منتها من واقعا وقت ندارم که بخوام برات تست کنم دارم برای مدار خودم که اینورتر جوشه مطالعه میکنم باید خودت وقت بذاری وهر چی مطالعه کردی عملی تست کنی.

دیدگاه

خوب دوستان من دوباره اومدم

قصد دارم این مدارمو متغییرش کنم و از همه کسایی که بلدن درخواست یاری دارم ,راستی این مدار واسه پروژم بود و 18.5 شدم :wow:

راستی اینم بگم خودم یه چیزایی بلدم ,البته کامل نیست ؛ فقط میدونم باید فیدبکشو دست کاری کنم

حالا هر کی بلده بسم الله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.v
              خوب دوستان من دوباره اومدم

قصد دارم این مدارمو متغییرش کنم و از همه کسایی که بلدن درخواست یاری دارم ,راستی این مدار واسه پروژم بود و 18.5 شدم :wow:

راستی اینم بگم خودم یه چیزایی بلدم ,البته کامل نیست ؛ فقط میدونم باید فیدبکشو دست کاری کنم

حالا هر کی بلده بسم الله
              مطمعن نیستم منابع تغذیه سویچینگ رو بشه متغیر ساخت! البته منظورم 0 تا N ولته ولی تا 10% میشه کم وزیادش کرد. منابع تغذیه سویچینگ ترانس دار یه ضریب تبدییل هم روی همین ترانسشون دارن و یه چیزی هم به اسم دیوتی سایکل دارن که با اونم میشه ولتاژ رو کم و زیاد کرد ولی ترانسِ فکر کنم قالب تر باشه . اگر هم توچه کنی منابع تغذیه آزمایشگاهی همه خطی ولتاژ رو کم وزیاد میکنه

ولی حالا شماتیکو بزار (شمایتیکی که گزاشتی ارور میده)ببینیم چیکار میتونیم بکنیم من یه پاور رو دستکاری کردم یه چیزایی بلدم.

دیدگاه

سلام
                اجازه بدید به جای میشه یا نمیشه بریم سراغ کار عملی....لطفا مدار زیر رو امتحان کنید و نتیجه رو بگید.توضیح اینکه اپ امپ مورد نظر همون اپ امپ داخل 3525 هست.

دیدگاه

پاسخ : تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ

با سلام و تشکر از دوستای خوبم که توجه می کنن
                  ببخشین B2 عزیز میشه این مداری رو که گذاشتی خودت تو مدار من تصحیحش کنی ,ینی جفتشونو ترکیب کنی

ممنون میشم

دیدگاه

ببخشین B2 عزیز میشه این مداری رو که گذاشتی خودت تو مدار من تصحیحش کنی ,ینی جفتشونو ترکیب کنی
                    نه نمیشه :rolleyes: چون کار بسیار ساده اییه و اگه این کارم نتونی انجام بدی....
                    هر چی به پایه 1 و 2 ایسی وصله رو باز کن و پایه 1 رو با یه مقاومت 22 کیلو به زمین و با یه مقاومت 10 کیلو به پایه 9 ایسی وصل کن.پایه 2 رو هم با یه ولوم به پایه 16 و منفی مدار وصل کن.به همین راحتی

دیدگاه

دستت درد نکنه منم واسه همین گفتم شکلشو بکش چون نمیدونستم باید قطعات مدارو بردارم یا نه , اما شما زحمتشو کشیدی گفتی

بازم ممنون

دیدگاه

پاسخ : تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ

سلام
                        من هم این مدار رو ساختم . البته چون پروتکتور نداشت، با فتوترانزیستور اوپتوکوپلر و یه مقاومت پروات ، مقاومت شانت درست کردم تا تو اتصال کوتاه ماسفتا نسوزن. (جفتی 7600 تومنه :cry2

با تغییر ولتاژ زنر فیدبک ولتاژ از 25 تا65 ولت دوبل تغییر میکنه .

اما یه مساله ای که هست اینه که وقتی مدار روشن هست ، روی تصویر تلویزیون نویز میندازه .(خیلی زیاد نیست ولی نویزه دیگه!)

حالا نمیدونم این نویز از برق وارد میشه یا از تشعشعات فرکانس سوییچینگ هست ؟

باتری ندارم که با اینورتر220 امتحان کنم ببینم این نویز از برق میره به تلویزیون یا...

چکار کنم؟
                        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط nn20
                          سلام
                          من هم این مدار رو ساختم . البته چون پروتکتور نداشت، با فتوترانزیستور اوپتوکوپلر و یه مقاومت پروات ، مقاومت شانت درست کردم تا تو اتصال کوتاه ماسفتا نسوزن. (جفتی 7600 تومنه :cry2

با تغییر ولتاژ زنر فیدبک ولتاژ از 25 تا65 ولت دوبل تغییر میکنه .

اما یه مساله ای که هست اینه که وقتی مدار روشن هست ، روی تصویر تلویزیون نویز میندازه .(خیلی زیاد نیست ولی نویزه دیگه!)

حالا نمیدونم این نویز از برق وارد میشه یا از تشعشعات فرکانس سوییچینگ هست ؟

باتری ندارم که با اینورتر220 امتحان کنم ببینم این نویز از برق میره به تلویزیون یا...

چکار کنم؟
                          اگه فیلتر بالون توی وروی گزاشتی که مال تششعات . عکس از PCB بزار یه چیزی رو ببینم

دیدگاه

مهندس الان من به مدارم دسترسی ندارم . فردا صبح قرار میدم

ممنون

دیدگاه

سلام این هم عکس مدار

http://up.vatandownload.com/images/kz8roomeih4zbiovsi6.jpg

دیدگاه

پشت مدارتم بزار . میخاستم ببینم ترک های قدرت چقدر طولشونه چون هر چقدر که بلند تر باشن تششعات بیشتر میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X