اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تقسیم ولتاژ خروجی یک سوییچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در تقسیم ولتاژ خروجی یک سوییچینگ

با سلام

من یه مشکل دارم یه منبع سوییچینگ 12 ولت 6 آمپر دارم ولی وقتی می خوام با یه تقسیم مقاومتی ساده با دو تا مقاومت هم اندازه یه خروجی 6 ولت ازش بگیرم نمی شه می خواستم بدونم همچین موردی ممکنه و اگه هست چرا؟
    oo: oo:
    \A

پاسخ : مشکل در تقسیم ولتاژ خروجی یک سوییچینگ

اندازه مقاومت مقسم بایستی یک دهم مقاومت بار یا کوچکتر باشه و عملا کمتر از یک دهم جریان نامی قابل استفاده خواهد بود.

دیدگاه

سلام. من تو دیتا شیت یه آی سی مثل uc3845 دیدم که جریان ورودی اپ امپ مقایسه کننده داخلی این آی سی میتونه 3 میکروآمپر باشه. یعنی ماکزیمم جریان رو 3 میکرو آمپر زده بود . حالا مثلا تقسیم مقاومتی که از ولتاژ خروجی گرفته میشه اگه 10 برابر این مقدار باشه فکر کنم این جریان مورد نیاز برای این اپ امپ داخلی فراهم بشه . یعنی شما میتونی مجموع مقاومتی رو که واسه فیدبک میزاری طوری حساب کنی که جریان این شاخه 30 میکرو آمپر بشه. اینطوری دیگه . حالا تا نظر دیگران چی باشه.
      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
      در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMOROUS
        با سلام

من یه مشکل دارم یه منبع سوییچینگ 12 ولت 6 آمپر دارم ولی وقتی می خوام با یه تقسیم مقاومتی ساده با دو تا مقاومت هم اندازه یه خروجی 6 ولت ازش بگیرم نمی شه می خواستم بدونم همچین موردی ممکنه و اگه هست چرا؟
        oo: oo:
        سلام دایی جان
        تقسیم مقاومتی یه اصل ساده فیزیکیه و ارتباطی با سوئیچینگ بودن نداره. احتمالا امپدانس ورودی ولتمتر شما اونقدر پایینه که خودش بعنوان مقاومت عمل می کنه.
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دوست من لطفا بگو مقاومتهایی که استفاده کردی چند اهم بودن؟
          برای بالاتر بودن خودتو ببر بالا،دیگرانو پایین نیار
          چون ممکنه دستت به همه نرسه تا بیاریشون پایین

دیدگاه

با نقسیم مقاومتی فقط برای بایاسینگ ترانزیستور میتونی استفاده کنی اگه بخواهی با تقسیم مقاومتی برا خودت رگلاتور درست کنی اون وقت باید نصف توان منبع باید با حرارت تلف کنی که این عاقلانه نیست
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X