اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع سوئیچینگ 0-50 ولت و0-5آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع سوئیچینگ 0-50 ولت و0-5آمپر

مرسی دایی فقط میخوام در ساختن همون ثابت هم از مداری استفاده کنیم که برای متغییر کردنش احتیاج به تغییرات اساسی نباشه حالا بفرمایید از چه مداری استفاده کنیم ممنون

دیدگاه

آخرین منبع سوئیچینگی رو که ساختی بگو دایی جان تا یه پله بالاتر ببرمت.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و دایی جان عزیز،

من با نقشه ها و راهنماییهایی که توی اینترنت بود یه منبع تغذیه قدیمی AT کامپیوتر رو تغییر دادم به یه منبع تغذیه متقارن مثبت و منفی 0 تا 16 ولت با قابلیت محدود کردن جریان بین 150 میلی تا 8 آمپر، خوب بدکی هم نیست ولی هیچ محاسبه و تغییرات اساسی نداشت و ترانس اصلی خروجی هم همونی بود که رووش بود، تکنولوژی هم که مال عهد بوق!!! به نظر من یه محدوده ولتاژی متقارن بین 0 تا 28 ولت با جریان 5 آمپر مناسبه. که میکنه به عبارتی حدود 300 وات....

حالا لطفش به اینه که خودمون محاسبه ای چیزی انجام بدیم، یه چیزی یاد بگیریم، حالا با تکنولوژی روز هم که باشه، چه بهتر :mrgreen:

اگر به نظر شما این آی سی مناسبه، بفرمائید تا عملا اقدام کنیم ( البته با پشتیبانی شما و سایر دوستان ) و اگر هم چیز دیگه ای و یا روند دیگه ای مد نظرتونه باز بفرمائید تا همونطوری شروع کنیم
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

من هم هدفم یادگیریه وخوب یه منبع خوب هم برای خودم میسازم من برای کار آماده ام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X