اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باطری موتور یا باتری سیلد اسیدی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باطری موتور یا باتری سیلد اسیدی؟

با سلام
    به نظرتون برای قرار دادن یه باطری بکاپ باطری موتور(اسیدی) بهتره و یا باطری سیلد اسیدی؟
    کدومشون از لحاظ عمر بهترن؟
    الان من موندم کدومو بخرم. نوع 12ولت 4.5 آمپر سیلد اسیدی بین 10 تا 12 تومنه و نوع اسیدی موتور هم تقریبا تو همین رنجه.
    نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

پاسخ : باطری موتور یا باتری سیلد اسیدی؟

معمولا از باتری خشک یا همون سیلد اسیدی استفاده میشه،البته بستگی به کاربرد هم داره...
    رازی در کار نبود

دیدگاه

من الان رفتم یه چند تا نمونه رو دیدم.
      12 ولت 3 آمپر اسیدی رو میدادن 9.5
      12 ولت 4.5 آمپر اتمی رو میدادن 9.5
      12 ولت 4.5 آمپر سیلد اسید رو میدادن 10
      6 ولت 4.5 آمپر رو هم 6.5 میدادن

2 تای اولی رو از فروشگاه لوازم موتور سیکلت قیمت گرفتم و سیلد اسید رو نمیدونست چیه. آیا اتمی همون سیلد اسیده؟(کلی هم تعجب کرده بودن که دارم ازشون میپرسم!!!!! )
      2 تای دوم رو هم از فروشگاه الکترونیک.
      برای شارژ کردن آیا تفاوتی با هم دارن؟ من خودم براشون یه منبع 14 ولت 1 آمپر کنار گذاشتم.
      آیا میشه همه رو به یه نحو شارژ کرد؟
      مهمترین قضیه الان عمر مفیده.
      به نظرتون کدوم رو بگیرم که لااقل 2 سال عمر کنه؟
      کدوم بهتره؟(از لحاظ بار هم قراره یه بار 600 میلی آمپری رو ساپورت کنه که ممکنه ماهی یکبار بیاد تو مدار و با اومدن برق تموم.)

با سپاس

دیدگاه

سلام
        واسه بکاپ بهتره از لیتیوم استفاده کنی.
        مسلما نوع سیلد از نوع خیس بهتره ولی به تاریخ انقضا حتما دقت کن.این باتری های چینی به محض سر رسیدن انقضا به رحمت خدا می رن.یعنی شما که می خوای دوسال استفاده کنی باید حداقل سه سال تاریخ داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliagha1382
          سلام
          واسه بکاپ بهتره از لیتیوم استفاده کنی.
          مسلما نوع سیلد از نوع خیس بهتره ولی به تاریخ انقضا حتما دقت کن.این باتری های چینی به محض سر رسیدن انقضا به رحمت خدا می رن.یعنی شما که می خوای دوسال استفاده کنی باید حداقل سه سال تاریخ داشته باشه.
          دوست عزیز ممنون. ولی میدونید قیمت یه باطری 12 ولتی لیتیومی که بتونه حدود 3 آمپر جریان بده چقدره!!!!!!!!!
          تازه مشکلات شارژ کردنش بماند!
          دلیلتون رو اگه برای انتخاب نوع سیلد اسید بیان کنید ممنون میشم. چون امروز به من گفتن این اسیدی ها رو اگه مراقب آب اسیدشون باشی راحت بالای 2 سال عمر میکنه(به نقل از موتور سازی سر کوچه!!! :mrgreen: خودش میگفت 12 ولت اتمی مارک امپراتور برای تعمیریها میندازه و خوب هم کار میکنه)
          من دنبال یه باطری ای هستم که بتونم براش یه مدار شارژ هم بسازم تا دائم تو مدار باشه و در صورت قطع برق بیاد تو مدار.

دیدگاه

باطری اسیدی موتور زودتر خراب میشن...چرا....چون باید هر روز تکونش بدی تا از تجمع گاز جلوگیری کنی
            باید از باطری سیلد اسید که به اصطلاح ساکن هستن استفاده کنی.
            این مدعیان در طلبش بی خبرانند
            آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
              باطری اسیدی موتور زودتر خراب میشن...چرا....چون باید هر روز تکونش بدی تا از تجمع گاز جلوگیری کنی
              باید از باطری سیلد اسید که به اصطلاح ساکن هستن استفاده کنی.
              مطمئنید!!! oo: oo: oo:
              اگر اینطور باشه که کلا بدرد نخوره! oo:

دیدگاه

بله فقط روی موتور عمر طولانی دارن از باطری فروش ها تحقیق کن
                باطری ماشین هم معمولی وساکن داره و نوع ساکن برای اینورتر ها
                استفاده میشه.

دیدگاه

پس با این حساب کلا دور باطری اسیدی (همون تر) رو خط میکشیم و میریم سراغ سیلد اسید و اتمی(هرچند این دوتا هم اسیدی هستند!)
                  آیا سیلد اسید و اتمی با هم تفاوت دارند؟
                  برای شارژشون باید چیکار کرد

دیدگاه

سلام دایی جان
                    منم فکر می کنم باطری های خشکی که برای UPS ها استفاده میشه بدردتون بخوره. این باطری ها ماندگاری بیشتری دارند. از نظر قیمتی هم فرق چندانی با باطری خودرو ندارند.
                    فقط توی محاسبه باید آمپر-ساعت رو در نظر بگیری. مثلا اگه بخوای 0.6 آمپر رو توی 5 ساعت داشته باشی باید باطری 3 آمپر ساعت بگیری.
                    برای اطمینان هم 5 آمپر ساعت میشه.
                    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

ممنون که در بحث شرکت کردید دایی
                      الان دیگه فکر کنم همون سیلد اسید بهتر باشه
                      برای شارژش باید چیکار کنم؟ آیا اگه یه ترانس 14.4 ولتی 1 آمپر با یه مقاومت مثلا 100 اهم همیشه باهاش موازی باشه تا وقتی برق رفت بیاد تو مدار مشکلی پیش میاد؟

دیدگاه

برای باطری های سلید اسید اگر این شرایط رو رعایت کنید طول عمرشون میره بالا:

1- باطری سرب اسید نباید بیشتر از 60% تخلیه بشه وگرنه عمرش بشدت کم میشه!

2- در بهترین حالت این باطری ها 70% یا کمی کمتر از توانی که برای شارژ شون استفاده میکنی بهت تحویل میدن!

3- دمای بالای 30 درجه خیلی از عمر باطری کم میکنه از طرفی اگر دما کم باشه طرفیت باطری کم میشه مثلا 85% روی 15 درجه سانتیگراد !

در این شرایط اگر کیفیت باطری ها هم مرغوب باشه تا 2000 بار شارژ و دشارژ میشن

باطری های مایع یا همون سرب اسید های ماشین و موتور گاز سمی تولید میکنن که باید یه جوری محار بشه و مرطب هم احتیاج به رسیدگی از نظر HP و سطح مایع دران . حتی توی ماشین ها هم دیگه ازشون استفاده نمیکنن. پس فراموشش کنید. :mrgreen:

یه اشکال دیگم که باطری های اسیدی دارن جریان نشتی شونه که باید شارژ قطره ای رو همیشه داشته باشن.

شما دقیقا" برای چی این مدار رو نیاز دارین؟ بنظرم مودم ADSL فقط میتونه 600ma مصرف داشته باشه که توی خونه هم استفاده میشه :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          برای باطری های سلید اسید اگر این شرایط رو رعایت کنید طول عمرشون میره بالا:

1- باطری سرب اسید نباید بیشتر از 60% تخلیه بشه وگرنه عمرش بشدت کم میشه!

2- در بهترین حالت این باطری ها 70% یا کمی کمتر از توانی که برای شارژ شون استفاده میکنی بهت تحویل میدن!

3- دمای بالای 30 درجه خیلی از عمر باطری کم میکنه از طرفی اگر دما کم باشه طرفیت باطری کم میشه مثلا 85% روی 15 درجه سانتیگراد !

در این شرایط اگر کیفیت باطری ها هم مرغوب باشه تا 2000 بار شارژ و دشارژ میشن

باطری های مایع یا همون سرب اسید های ماشین و موتور گاز سمی تولید میکنن که باید یه جوری محار بشه و مرطب هم احتیاج به رسیدگی از نظر HP و سطح مایع دران . حتی توی ماشین ها هم دیگه ازشون استفاده نمیکنن. پس فراموشش کنید. :mrgreen:

یه اشکال دیگم که باطری های اسیدی دارن جریان نشتی شونه که باید شارژ قطره ای رو همیشه داشته باشن.

شما دقیقا" برای چی این مدار رو نیاز دارین؟ بنظرم مودم ADSL فقط میتونه 600ma مصرف داشته باشه که توی خونه هم استفاده میشه :biggrin:
                          :applause:
                          نه بابا مودم دیگه چرا!
                          یه مداره که دائم باید وصل باشه و 24 ساعته هم کار میکنه. حالا اگر برق بره مشکل پیدا میکنه. همین.
                          پس فردا میرم همون سیلد اسید رو میگیرم!
                          برای شارژش اونی که گفتم کفایت میکنه؟

دیدگاه

حتمآ از خازن در خروجی شارژر استفاده نکن و بزار خروجی dc ضربان دار باشه .بهتره
                            ولتاژت 16 تا 20 باشه وقتی ولتاژ باطری به 14.3v رسید اتوماتیک قطع بشه و چون
                            زمان شارژ برات اهمیت نداره مقاومت هم بزار که عمر باطری افزایش پیدا میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
                              حتمآ از خازن در خروجی شارژر استفاده نکن و بزار خروجی dc ضربان دار باشه .بهتره
                              ولتاژت 16 تا 20 باشه وقتی ولتاژ باطری به 14.3v رسید اتوماتیک قطع بشه و چون
                              زمان شارژ برات اهمیت نداره مقاومت هم بزار که عمر باطری افزایش پیدا میکنه.
                              oo:
                              :eek:
                              ممنون میشم اگر دلایلتون هم توضیح بدین.
                              تا اونجا که من شنیدم نباید بیشتر از 15 برای شارژ استفاده بشه. حالا چطوره که شما میگید 16 تا 20!
                              من زیاد تو زمینه آنالوگ مهارت ندارم. میشه بگید چطوره تا لااقل بشه مدارش رو طراحی کرد

با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X