برای ولتاژ مرجع میکرو نیاز به یه ولتاژ دقیق 5 ولت دارم بجز 7805 راهی دیگر هست
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ولتاژ 5 ولت مرجع
Collapse
X
-
پاسخ : ولتاژ 5 ولت مرجع
خیلی ساده است.Vref=Vcc( R2/(R1+R2) )
شما می تونید با یک منبع ولتاژ و دو مقاومت کاری کنید که ولتاژ مرجع مورد نظر تون بدست بیاد.
در واقع باید یک تقسیم ولتاژ انجام بدید. پس باید دو مقاومت رو طوری انتخاب کنید که ولتاژ مورد نظرتون بدست بیاد با خطای نسبتاً کم. یا این طور بگم که مقدار دو مقاومت باید طوری انتخاب بشه که نسبت حاصل از فرمول رعایت بشه.
تئوری این مسئله به صورت زیر است:
همواره یادمان باشد:
1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.
-
در ضمن در مورد ولتاژ مرجع میکرو این قدر حساس نباشید و به همون 5 ولت عادی وصل کنید.همواره یادمان باشد:
3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط SAMIN20برای ولتاژ مرجع میکرو نیاز به یه ولتاژ دقیق 5 ولت دارم بجز 7805 راهی دیگر هست
اگه واقعاً ولتاژ دقیق 5 ولت می خواین باید از همون 7805 ویا از خانواده LM109 استفاده کنی مثلا LM309
http://www.national.com/mpf/LM/LM309.html#Overview
روش بالا ولتاژ ثابت نمیده و اگه تلرانس مقاومت ها رو حساب نکنیم ، اگه خروجی جریان بکشه ولتاژ خروجی متغیر میشه.
شما برای بایاس میکرو باید از یک رگولاتور استفاده کنی(ساده ترین راه) !
دیدگاه
-
با سلام.
اگه می خوای ولتاژ دقیق داشته باشی شارژر نوکیا بهترین گزینه هست.چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
محصولات
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط soran111با سلام.
اگه می خوای ولتاژ دقیق داشته باشی شارژر نوکیا بهترین گزینه هست.
1- قیمتش خیلی بیشتر ار یه رگولاتور و 2 تا خازن!
2- جریاندهی شارژر کمه فکر میکنم نهایتاً 900میلی آمپره اما رگولاتور تا 2 آمپر جریان خروجی داره(با یه هیت سینک کوچک) و میتونه علاوه بر ولتاژ مرجع میکرو ، تغذیه نقاط دیگه هم استفاده بشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط فرشاد حسین پورسلام.خسته نباشید.
اگه واقعاً ولتاژ دقیق 5 ولت می خواین باید از همون 7805 ویا از خانواده LM109 استفاده کنی مثلا LM309
http://www.national.com/mpf/LM/LM309.html#Overview
روش بالا ولتاژ ثابت نمیده و اگه تلرانس مقاومت ها رو حساب نکنیم ، اگه خروجی جریان بکشه ولتاژ خروجی متغیر میشه.
شما برای بایاس میکرو باید از یک رگولاتور استفاده کنی(ساده ترین راه) !
تو میکرو هم در واقع یک پ امپ بکار رفته چیزی غیر این نیست. پس از لحاظ تئوری جریان صفر هست حالا در واقعیت اگه یه کم کم جریان بکشه.
در این مصارف حساس دیگه نباید از مقاومت های با تلرانس بالا استفاده کرد بلکه باید از مقاومت های درصدی استفاده کرد مثل تلرانس 1 درصد.همواره یادمان باشد:
دیدگاه
-
تازه تقسیم ولتاز ساده ترین و کم هزینه ترین راه است.
بله می شه یک رگولاتور سوئیچینگ بست تا دقیقا ولتاژ مورد نظر را با دقت 0.1 بدست بیاری. (مثل سری LM257x)همواره یادمان باشد:
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : ولتاژ 5 ولت مرجع
نوشته اصلی توسط S_Ahmadمن با نظرتون مخالف هستم . چون یک ولتاژ مرجع در جاهایی استفاده می شود که جریان لازم نداره مثل ورودی اپ امپ ها .
تو میکرو هم در واقع یک پ امپ بکار رفته چیزی غیر این نیست. پس از لحاظ تئوری جریان صفر هست حالا در واقعیت اگه یه کم کم جریان بکشه.
در این مصارف حساس دیگه نباید از مقاومت های با تلرانس بالا استفاده کرد بلکه باید از مقاومت های درصدی استفاده کرد مثل تلرانس 1 درصد.
ولتاژ مرجع برای مبدل ADC میکرو استفاده میشه .این ولتاژ از 3 طریق میتونه تامین بشه ونباید ولتاژ تغییر کنه.
1- بصورت داخلی با مقدار 2.56 ولت 2- ولتاژ vccو 3- بصورت خارجی
مثل اینکه این دوستمون ولتاژ دقیق میخوان ./
untitled.jpg
موفق باشی./
دیدگاه
-
سلام دایی جان
این خطای 0.07 ولت رو براحتی می تونی توی نرم افزار حذف کنی.
در میکروهای AVR دقت ADCآاونقدر بالا نیست که نیاز به آی سی های رفرنس باشه. بخاطر همین میشه به دقت همین 7805 ها هم اکتفا کرد. در واقع خطای ADCآمیکرو از خطای 7805 fdajvi.
توی بازار 7805 های دقیقتر هم هست مثلا من AN78N05 استفاده می کنم که بسیار دقیقه.
راستی تعریف اصلی دقت این نیست که بجای 5 ولت 4.93 ولت داره.
دقت واقعی تغییرات ولتاژ به دماست. منبع ولتاژی رو دقیق میگن که نسبت به دما تغییرات کمتری داشته باشه.
من تو کارای دقیقتر از 7805 از رفرنس های ارزون مثل LM336-5 استفاده می کنم.
اگه وسواس داری که کارت دقیق باشه این بهترین انتخابه.
در نهایت بهتره بگی چیو می خوای با میکرو اندازه بگیری؟ برای هر کاری رفرنس خاص خودش نیازه. مثلا برای اندازه گیری دما توسط PT100 اصلا نیاز به رفرنس دقیق نیست چون ما اندازه گیری تناسبی داریم.با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه
دیدگاه