اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاا¾ا¾ز5ولت با ترانزیستور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولتاا¾ا¾ز5ولت با ترانزیستور

نوشته اصلی توسط ali1371
    مهندس من مداروبایک میکرو(خازن) بستم تاحدودی مشکل رفع شده اما خازن 1000میکرو فاراد خیلی داغ می کنه برای همین خاطر از خازن 470میکرو50ولتی وصل کردم بازم داغ می کنه
    اصولا نباید همچین اتفاقی بیفته! چون فشار روی دیود زنر هستش نه خازن.
    ولتاژ دوسر زنر اندازه مقدارش هست!؟ و دیودهای پل دیود رو چک کنید.
    اگر همه چی درست بود ، میتونید از یک مقاومت سری با خروجی مثبت پل دیود استفاده کنید. مثلا 47 اهم - 1 وات برای این کار مناسبه.

دیدگاه

ممنون از جوابتون مشکلم حل شدوقت یه مشکل دیگه می مونه من این ولتاز برای یه سوئیج کردن ترانزیستورروشن کردن میکرونیاز داشتم وقتی که تزانزیستور روشن شد رله هم روشن شده فقط از رله به صداهای زه زه می اید این صدا برای چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali1371
        ممنون از جوابتون مشکلم حل شدوقت یه مشکل دیگه می مونه من این ولتاز برای یه سوئیج کردن ترانزیستورروشن کردن میکرونیاز داشتم وقتی که تزانزیستور روشن شد رله هم روشن شده فقط از رله به صداهای زه زه می اید این صدا برای چیه
        خواهش میکنم
        خروجی میکرو ولتاژ ثابتی داره که ترانزیستور تو اشباع بمونه؟
        برای تست ، بیس ترانزیستور رو بطور دستی راه بنداز ( یعنی بدون میکرو ) برای این کار ، اگه ترانزیستور NPN هستش ، بیس اون رو با یک مقاومت 10K به VCC وصل کن و اگه ترانزیستور PNP هستش ، مقاومت رو به GND بزن و ببین رله صدا میده یا ثابته ؟

دیدگاه

ممنون از جوابتون
          ولتار خروجی میکروثابت (ولتاز4.20ولت) و من ترانزیستور با ولتاز تغذیه میکرو چک کردم همون صدای وزوز می ده
          ولتاز رله 4ولته (رله 5ولته)مشکل از این نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali1371
            ممنون از جوابتون
            ولتار خروجی میکروثابت (ولتاز4.20ولت) و من ترانزیستور با ولتاز تغذیه میکرو چک کردم همون صدای وزوز می ده
            ولتاز رله 4ولته (رله 5ولته)مشکل از این نیست
            علی جان بی زحمت عکس مدارو قرار بده تا بتونم کمکی کنم.ممکنه از ترانزیستور یا نوع راه اندازی رله باشه.
            ممنون

دیدگاه

دوست عزیز شما هدفتون تهیه ولتاژ دی سی از برق شهر من،میتونید از یک یکسوساز نیم موج یا تمام موج استفاده کنید .به این ترتیب برق دی سی بدست میارید برای این منظور از این آی سی استفاده کنید که توش چهار تا دیود به صورتی قرار گرفتن که پل دیودی تمام موج رو به ما میده .قیمتش هم فک نکنم گرون باشه.بعد شما میتونید از یک مقاومت 200 کیلو یا 150 کیلو برا محدود کردن جریان استفاده کنید .تا اینجا ما ولتاژ 200 ولت دی سی داریم برای صاف کردن ولتاژ میتونید از همون خازنهای الکترولیتی 1000 میکرو یا 470 میکرو استفاده کنید .توجه کنید که جهت پلاریته رو درست قرار بدید در غیر این صورت خازن داغ میکنه و خراب میشه .به هر صورت شما باید از ترانس استفاده کنید .اگر میخواهید از این مدار در عمل استفاده کنید .در غیر اینصورت میتونید از چند تا رگولاتور پشت سرهم استفاده کنید که به دلیل تلفاته بالا باید یه فکری برای کولینگش هم بکنید .من پیشنهاد میدم از یه ترانس در ورودی اتفاده کنید و 20 ولت متنائب رو به وردی پل دیودی بدید.
              آی سی GBU4J
              http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/G/B/U/4/GBU4J.shtml

دیدگاه

سلام
                اینم عکس مدار
                http://up.vatandownload.com/images/80d0ltf9d3g1kanl9ctw.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali1371
                  سلام
                  اینم عکس مدار
                  http://up.vatandownload.com/images/80d0ltf9d3g1kanl9ctw.png
                  ترانزیستوری که برای این کار استفاده کردی مناسب نیست. از یک NPN کم توانتر استفاده کن، مثل : BC547 , C945 , C1815 و امثال اینها.
                  ضمنا از 5 ولت بودن ولتاژ تغذیه مطمئن شو و چک کن که بدون افت تغذیه تا چه حد جریان میشه کشید.

دیدگاه

ممنون از راهنمایت جواب داد
                    از ترانزیستور BC547استفاده کردم و دیگه صدانمی ده خیلی خیلی ممنون
                    باتشکر

دیدگاه

خواهش میکنم . کار خودت بود

دیدگاه

با سلام وخسته نباشید
                        من مدار بالای بستم برای تغذیه یه رله ومیکرو یه مشکلی داره من خازن ورودیو یک میکرو 400ولت گرفتم وقتی توی بردبورد می بندم هیچ مشکلی نداره وقتی می یارم روی برد اصلی مونتاژ می کنم از خازن یک میکرو یه صداهای می یاد ووقتی کمی خازنو از یک میکرو پایین می یارم این صداها قطع می شه
                        ممنون می شم بگید مشکل کجاست

دیدگاه

کسی نسیت جواب منو بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1morteza
                            با سلام وخسته نباشید
                            من مدار بالای بستم برای تغذیه یه رله ومیکرو یه مشکلی داره من خازن ورودیو یک میکرو 400ولت گرفتم وقتی توی بردبورد می بندم هیچ مشکلی نداره وقتی می یارم روی برد اصلی مونتاژ می کنم از خازن یک میکرو یه صداهای می یاد ووقتی کمی خازنو از یک میکرو پایین می یارم این صداها قطع می شه
                            ممنون می شم بگید مشکل کجاست
                            سلام
                            از چند تا دیود برای یکسوسازی استفاده کردید؟ ( نیم موج یا پل دیود )
                            خازن صافی ، چند میکر هستش ؟
                            ولتاژ روی پایه VCC میکرو در زمان روشن بودن مدار دقیقا چقدره ؟

دیدگاه

سلام

با تشکر از جناب "علم فردا" و ali1371 ، علی آقا اگه میشه شماتیک مدار نهایی رو بذارید تا ما هم ببینیم چجوریه؟! آخه عکس مدارو قبل از اصلاحات نهایی دیدم ، می خوام بسازمش ولی می ترسم خراب کاری کنم! :icon_razz:

اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم

{خلاف قوانین}
                              [img width=124 height=100]http://mortezark.persiangig.com/image/Web/6_3.PNG[/img]

دیدگاه

با سلام وخسته نباشید
                                من این مدارو بستم اما با یه تغییرات کوچیک (یه خازن 470NF)باش موازی کردم چون جریان بهم نمی داد وقتی که رله وصل می شد کاهش ولتاز پیش می ومد برای همین این خازنو اضافه کردم ,حالا که پروزه تموم شده بعد چند روز تغذیه منفجر شده مشکل از کجاست ,خیلی ضروریه خواهش می کنم کمک کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X