بجای 7805 از زنر استفاده کن. چون آی سی تلفاتش زیاده. یا حداقل زنر قبلیشو 9 ولتی بذار، جای 12 ولت.
بجای دو خازن موازی شده از 1میکرو 630 ولت استفاده کن. اگه یکی از خازنها خراب بشه، رو اون یکی هم تاثیر میذاره
.
سلام من با این منبع های خازنی کار کردم به نظر من منبعهای خوبی نیستن اول اینکه در بی باری روی زنر یا خازن الکترولیت خروجی به شدت فشار میاد یا باعث انفجار اون میشه.در حالت بی باری اینها میشن مصرف کننده و ...
من به خاطر اینکه منفجر نشن زنر رو حذف و خازن خروجی رو 400 ولت مثلا حدود 10 میکرو میذاشتم حتی اگه 250 ولت هم میذاشتم خازن خروجی موقع بی باری به شدت داغ میکرد.
عیب دوم این منابع خازنی ایزوله نبودنشونه و اگه تماس بدن بهشون بخوره به شدت برق میگیردتون من چند هفته ای به خاطر این موضوع ناراحتی داشتم و حتی کارم هم به دکتر هم کشید.
مطلب سوم اینکه اگه خازن ورودی پلی استر بسوزه تا جایی که من شنیدم خازن اتصال کوتاه شده و ولتاژ بالا میاد رو خروجی و انفجار و سوختن ...
مطلب چهارم اینکه تا جایی که من کار کردم اینها یک توان خاصی رو میدن که بستگی به خازن پلی استر ورودی داره پس اینطور نیست که اگه توان زیادی ازشون بکشی روشون فشار بیاد مثلا اگه خروجی این منابع با مقدار خازن معینی 1 وات بشه شما اگه باری رو که 10 وات میکشه بهش بدین منبع همون یک وات رو میده. پس انفجار اون منبعتون به احتمال زیاد از کشیدن بار زیاد نبوده. من ده ها منبع از این نوع قبلا ساختم اگه دیده باشین داخل این لامپهای هالوژنی که مثلا روش 20 یا 38 یا .... LED داره از این نوع مدار استفاده میشه بدون زنر. داخل این ها که چند رنگ ال ای دی داره و آی سی داره زنر دارش استفاده میشه.
گذاشتن مقاومت سری با بار ضروریه و مساله ای که هست اینه که مقدار مقاومت خیلی مهمه من یادمه که از مقاومت با مقدار کمتر که استفاده میکردم بارم که ال ای دی بود بعد مدتی میسوخت.
یکی از دوستان هم منبع خازنی که ساخته بود بعد مدتی منفجر شده بود که اگه سرچ کنی پیداش میکنی.
در ضمن من دیدم خازن پلی استر ورودی رو بعضا به جای 400 ولت 250 ولت هم استفاده کردن که 400 ولت پیشنهاد میشه ولی تا حالا ندیدم که 630 ولت استفاده کنن فکر نکنم 600 ولت ضرورتی داشته باشه.
در جمع من اصلا این منابع رو مخصوصا برای کار شما پیشنهاد نمیکنم واقعا منابع خوبی نیستن.
یک سوال: شما چرا نمیخوای از ترانس داخل منبع استفاده کنی؟ اگه به خاطر فضاست من منابعی ساختم که ترانس هم داره و از خازنی هم کوچکتره.
اگه به خاطر هزینه است که من منبعی رو بهت پیشناد میکنم که ترانس داره و با هزینه خیلی پایین میشه ساخت.
البته از خوبی های منابع تغذیه خازنی به گرم نبودن این منابع و ظاهرا مصرف پایینش میشه اشاره کرد. ولی بازم میگم خروجی این منابع بسیار خطرناک و مرگ آوره.
موفق باشین.
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
سلام. شما بگید مشکلتون چیه؟ کمبود فضا دارین؟ هزینه اش باید خیلی کم بشه؟ خلاصه بگید چی شده که رفتین سراغ این منابع؟
در مورد صدا دادن این منابع من تعداد خیلی زیاد ازشون ساختم غیر ممکنه که خازن پلی استر ورودی حتی اگه از 250 ولت استفاده بشه(البته 400 توصیه میشه) صدا بده مطمئنا صدا از جای دیگست. به نظر من احتمالا صدا از قسمتی از باره که بهش وصل کردی.بار رو عوض کن ببین صدا قطع میشه.احتمالا بخاطر خروجی منبع بار صدا میده.
مشکل فضا داریم
چون توی یه برد 4.8در6.7باید میکرو8 و مازولhmrورله 12ولت و ترانزیستور ومنبع تبدیل 220به5ولت(خازن) قراربگیره
البته برای بار ,یک میکرو با یه hmrبهش وصله دراین حالته هم صدا می ده وهم در حالت که رله وصل می شه بازم همون صدا هست و مشکل از بار نیست چون خازنو680nمی زارم صدا نمی ده فقط جریان کم دارم که برای این کار یه خازن 470nهم با هش موازی کردم که شروع به صدا دادمی کنه
اگه اینجوری صدا بده در اینده مشکلی براش پیش می اد
مشکل فضا داریم
چون توی یه برد 4.8در6.7باید میکرو8 و مازولhmrورله 12ولت و ترانزیستور ومنبع تبدیل 220به5ولت(خازن) قراربگیره
البته برای بار ,یک میکرو با یه hmrبهش وصله دراین حالته هم صدا می ده وهم در حالت که رله وصل می شه بازم همون صدا هست و مشکل از بار نیست چون خازنو680nمی زارم صدا نمی ده فقط جریان کم دارم که برای این کار یه خازن 470nهم با هش موازی کردم که شروع به صدا دادمی کنه
اگه اینجوری صدا بده در اینده مشکلی براش پیش می اد
سلام خب منظورم این نبود که بار مشکل سخت افزاری داره منظورم این بود با توجه به منبع تغذیه اش به صدا میوفته منظورم اینه به نظر من صدا از منبع نیست آخه من این همه منبع خازنی بستم هیچکدوم حتی کوچکترین صدایی نداشته. میتونی جداگانه هم هر کدوم رو تست کنی مثلا بار رو به یک تغذیه 5 ولت دیگه بزنی ببینی صدا میده و منبع رو هم به یک بار دیگه مثلا ال ای دی 1 وات یا 3 وات بزنی ببینی صدا میده؟ به نظر من دی این دو حالت هیچکدوم صدا نمیده.
خب شما با توجه به خازنی که استفاده کردین (یک میکرو 400 ولت که اندازه کوچکی هم نداره) و همچنین در مدار قبی که از رگلاتور هم استفاده کرده بودین مداری به مراتب کوچکتر از این میتونید بسازید با آی سی و ترانس مداری که خیلی خوب کار کنه. البته از منبع تک ترازیستوری هم میشه استفاده کرد که همون آی سی خیلی بهتره.
میشه شماتیک مدارهای که گفتید و برام بزارید
بدجور کارم گیره
ممنون می شم که کمکم کنید
من بارو به یه منبع 5ولت وصل کردم اما هیچ صدای نمی ده اما منبع رو به یک بار وصل کردم بازم همون صدارو می ده .فقط یه چیزی این صدا دادن مشکلی برای مداردر اینده ایجاد می کنه یانه
میشه شماتیک مدارهای که گفتید و برام بزارید
بدجور کارم گیره
ممنون می شم که کمکم کنید
من بارو به یه منبع 5ولت وصل کردم اما هیچ صدای نمی ده اما منبع رو به یک بار وصل کردم بازم همون صدارو می ده .فقط یه چیزی این صدا دادن مشکلی برای مداردر اینده ایجاد می کنه یانه
سلام خب ببین دقیقا کدوم قطعه صدا میده این منبع های خازنی که چند دونه قطعه بیشتر نداره تست کن ببین از کدومشه من تا حالا اصلا نشنیدم منبع خازنی صدا بده.
در هر صورت عکس یک منبع خازنی و کنارش یک منبع ترانسی رو برات گذاشتم همونطور که میبینی خازنیه بزرگتره تازه این منبع خازنی من نه رگولاتور داره نه مثل مال شما زنر داره و نه دو تا خازن الکترولیت بزرگ فقط یک خازن الکترولیت داره و خازن پلی استر و چند دیود و مقاومت.
در ضمن توان منابع خازنی خیلی کمه و بخواهین زیادش کنید اندازه خازن پلی استر ورودی خیلی بزرگ میشه.
ببینید اگه همین ترانسیه خوبه خودتون میتونید به آسونی یکی بسازید مثلا اگه میدونید که حدود یک آمپر در 5 ولت نیاز دارید میتونید با نرم افزار PI با TNY274 بسازید یا حتی با آی سی های ارزان تر و با کیفیت تر.
البته بگم این کار اشتباها یکم کثیف کاری شده. شما تمیزشو میتونید بسازید.موفق باشین
چک کردم از خازنه
می شه شماتیک مدارهای که عکسشو گذاشتیدو برام بذارید خیلی ازتون ممنون می شم
سلام علی جان شرمنده جوابتون دیر شد.خب اگه صدا از خازنشه که خازنشو عوض کن ولی باز میگم به نظر من از این مدارهای خازنی استفاده نکن مخصوصا برای میکرو و جاهای مهم.
خب من اگه به جای شما بودم یک منبع بسیار کوچک با آی سی VIPER12A یا FSD200 میساختم میشه یک منبع ساخت به اندازه ای که داخل یک قوطی کبریت به راحتی جا بشه ولی الان برای 5 ولت مثلا 1 آمپر دقیقا نمیدونم باید چند دور اولیه و بایاس و ثانویه برای این آی سی ها بپیچی چون این ولتاژ رو نساختم.البته با محاسبه میتونم برات اعدادش رو بگم ولی خودم هنوز در این ولتاژ با این آی سی ها نبستم
ولی برات با نرم افزار www.powerint.com یک شماتیک گذاشتم که 5 ولت و حدود 1.2 آمپر میده و با همین هم میتونی اونی که گفتم بسازی. فقط یادت باشه بعد از اینکه جواب گرفتی و همه چیز خوب بود ترانسشو قبل از لحیم کردن باید شارلاک بزنی و بزاری خشک بعد رو برد بذاری یا بجای شارلاک میتونی هم خودشو و هم وسطشو (قسمت دو تا E) رو چسب بزنی بعد بزاری روی برد.موفق باشی.
http://www.4shared.com/file/VIMQiPUc/5-117_2.html
دیدگاه