اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایورهای LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایورهای LED

سلام حاج مسعود ما باز مزاحم شدیم برادر من میخوام درایور پاور بسازم البته فقط در محدوده 16تا31وات میشه مداری باشه که برای همش استفاده کنم؟البته کیفیت برام مهمه با بالاترین کیفیت چیزی میتونی زحمت بکشی پیشنهاد بدی؟
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
      سلام حاج مسعود ما باز مزاحم شدیم برادر من میخوام درایور پاور بسازم البته فقط در محدوده 16تا31وات میشه مداری باشه که برای همش استفاده کنم؟البته کیفیت برام مهمه با بالاترین کیفیت چیزی میتونی زحمت بکشی پیشنهاد بدی؟
      سلام.جدیدا دارم یکسری آی سی وارد میکنم برای دایور ال ای دی که دیگه فیدبکه جریان به اون صورته قبلی نمیخواد. آی سی هایی که برای همین کار ساخته شدن. مثله سری BP و CR622X یا LNK. به عنوان مثال برای BP سایت زیر رو نگاه کن:
      http://www.bpsemi.com/en/index.asp
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

با سلام ...
        پیچیدن ای سلف به چه صورتی هست ؟ جایی هست که انجام بده ؟
        مدار با سلف ساده تر نیست ؟ که را راحتتر راه بندازه ؟ مثل این مدل هایی که ایزوله نیستن ؟

با تشکر
        نکته اخلاقی :
        همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
          با سلام ...
          پیچیدن ای سلف به چه صورتی هست ؟ جایی هست که انجام بده ؟
          مدار با سلف ساده تر نیست ؟ که را راحتتر راه بندازه ؟ مثل این مدل هایی که ایزوله نیستن ؟

با تشکر
          اگه مظورتون پیچیدنه ترانسه سوئیچینگه که عکسهاش و توضیحاتش تو همین سایت هست و البته جاهایی شاید باشه که برات بپیچن ولی باید دقیق بدونن توی مدار جای سر های نقطه دار ترانس کجاست.
          اگه منظورت از مدارهای ایزوله نیستن منابع خازنیه که جوابه پاور ال ای دی رو نمیده و با بعضی از آی سی ها در توان کم میشه غیره ایزوله کار کرد که البته خطرناکه ولی خب من تا حالا ندیدم دایوری غیره ایزوله باشه

دیدگاه

با سلام ...
            درایور غیر ایزوله تو بازار زیاده ... هم چینیش هست هم ایرانیش .
            ایرانیش را جمشاد تولید میکنه که ماله مشهده .
            کل درایورش 8 تا قطعه هست و ابتدا اومده دی سی کرده بعدش با یک آی سی دایور و یک ماسفت و یک سلف (ترانس نیست 2تا پایه داره ) خروجی را تحویل میده بین 18 تا 40 وات داره .
            اما ایزوله نیست .

شما درایور خودتون تولید میکنید ؟

با تشکر
            نکته اخلاقی :
            همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
              با سلام ...
              درایور غیر ایزوله تو بازار زیاده ... هم چینیش هست هم ایرانیش .
              ایرانیش را جمشاد تولید میکنه که ماله مشهده .
              کل درایورش 8 تا قطعه هست و ابتدا اومده دی سی کرده بعدش با یک آی سی دایور و یک ماسفت و یک سلف (ترانس نیست 2تا پایه داره ) خروجی را تحویل میده بین 18 تا 40 وات داره .
              اما ایزوله نیست .

شما درایور خودتون تولید میکنید ؟

با تشکر
              سلام.بله من چند سالیه درایور تولید میکنم ولی خب تولیدام از نظر تعداد زیاد نیستن. بعضا که سفارش زیاد دارم چینی هم میخرم. من خودم مشهدی هستم و ساکنه مشهد ولی تا به حال درایور غیره ایزوله ندیدم به نظرم که برای دادن دسته مشتری مناسب نیست(خطرهاش) تو مشهد هم همچین مارکی که گفتین من ندیدم.در ضمن وقتی که ولتاژ خروجی بالا میره من از سوکت (که سیم ها در دسترس نباشن)و اخطار هم استفاده میکنم بغیر از ایزوله بودن.موفق باشین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام.جدیدا دارم یکسری آی سی وارد میکنم برای دایور ال ای دی که دیگه فیدبکه جریان به اون صورته قبلی نمیخواد. آی سی هایی که برای همین کار ساخته شدن. مثله سری BP و CR622X یا LNK. به عنوان مثال برای BP سایت زیر رو نگاه کن:
                http://www.bpsemi.com/en/index.asp
                و برای CR622X به عنوانه مثال شما توی گوگل cr6221 , CR6224,cr6228,cr6229 رو سرچ کن.
                اگه میخوای از آی سی ها و یا ماسفت های تو بازار هم استفاده کنی میتونی تو اون محدوده از tny280 استفاده کنی.که من زیاد باهش درایور ساخت.
                دکتر منکه چینی بلد نیست خودت بگو چی گفته
                اما مدار کلا همین میشه؟ :rolleyes:چقده خوب قیمتاش چطوری در میاد ارزونتره گرونتره چقد فرق داره مطمئنه؟ایا؟
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                  دکتر منکه چینی بلد نیست خودت بگو چی گفته
                  اما مدار کلا همین میشه؟ :rolleyes:چقده خوب قیمتاش چطوری در میاد ارزونتره گرونتره چقد فرق داره مطمئنه؟ایا؟
                  سلام مهندس جان. منم که چینی بلد نیستم. ولی این آی سی ها دیتاشیت انگلیسیش هم هست و خوبیه اینها اینه که فیدبکه جریان نمیخواد و قطعات کمتری داره یا نوع BP اپتو هم نمیخواد (CR اپتو لازم داره) من خودم اولین بار که با اینها آشنا شدم داخله لامپها و پروژکتورهای ال ای دی بود. بسیار آی سی های خوبی باید باشن.شما در نظر بگیر که فیدبکهای جریانی که من قبلا میزدم روی کارهام و طرحشم گذاشتم(نمونه های سایته Powerint ) منظورم فیدبکهای تک ترانزیستوریه. اونها برای جریان کم استفاده میشه و اگه جریان زیاد باشه باز باید فیدبک تغییر کنه و بزرگتر بشه مثلا قبلا من برای روشن کردن ال ای دیه ده وات که حدوده 10-11 ولت و یک آمپره از فیدبکه آمپ امپ استفاده میکردم که کلی قطعات هم کنارش لازم داره مقدار زیادی مقاومت و خازن ولی با CR6224 زدنش بسیار بسیار ساده شده و توپه توپ :biggrin:مثلا همین آی سی رو بهم گفتن حدود 1500 و اونهای دیگه هم نزدیکه همین قیمته.شما در نظر بگیر من آخرین بار tny274 رو خردیم 1500 تومان.که کلی قطعات میخواد که ازش یک درایور ال ای دی دربیاد تازه مثاله راندمان هم هست و...

دیدگاه

سلام آقا مسعود
                    این آی سی های سری BP تو ایران هست ؟
                    خودتون هنوز وارد نکردید ببینید چجوریه ؟
                    اگه خواستید وارد کنید و اگه شما راضی باشید یه خبری هم به من بده منم میخوام :rolleyes: :rolleyes:
                    من اونیم که سایه ام نداشت
                    دلش رو توی کوچه جا گذاشت
                    همون که تو دلش غمارو کاشت
                    غیر از این سکوت چیزی برنداشت
                    مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
                      سلام آقا مسعود
                      این آی سی های سری BP تو ایران هست ؟
                      خودتون هنوز وارد نکردید ببینید چجوریه ؟
                      اگه خواستید وارد کنید و اگه شما راضی باشید یه خبری هم به من بده منم میخوام :rolleyes: :rolleyes:
                      سلام.نه تو ایران نیست.هنوز وارد نکردم. ولی یکی چند وقت پیش گفت ده روزه برام وارد میکنه و قیمت 900 تومان داد اون موقع کمی دلار ارزونتر بود میخواستم وارد کنم که خورد به تعطیلاته چین و تازه حدود 2 اسفند بازاره چین باز شده. آی سی های خوبیه و مساله مهم اینه که برای همین کار ساخته شده (اختصاصی) و دیگه از اپتوکوپلر و فیدبک جریان و ... خبری نیست و فقط یک ترانس و چند قطعه کوچک میخواد.ولی فعلا هنوز دارم از وایپر و تی ان وای استفاده میکنم و کار راه اندازه.شما در حدوده چه واتی در خروجی میخواهین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                        سلام.نه تو ایران نیست.هنوز وارد نکردم. ولی یکی چند وقت پیش گفت ده روزه برام وارد میکنه و قیمت 900 تومان داد اون موقع کمی دلار ارزونتر بود میخواستم وارد کنم که خورد به تعطیلاته چین و تازه حدود 2 اسفند بازاره چین باز شده. آی سی های خوبیه و مساله مهم اینه که برای همین کار ساخته شده (اختصاصی) و دیگه از اپتوکوپلر و فیدبک جریان و ... خبری نیست و فقط یک ترانس و چند قطعه کوچک میخواد.ولی فعلا هنوز دارم از وایپر و تی ان وای استفاده میکنم و کار راه اندازه.شما در حدوده چه واتی در خروجی میخواهین؟
                        ممنون از جوابتون مسعود جان
                        بیشترین واتی که میخوام 50 واته فعلا
                        من چون تازه کارم سختمه بخوام با آی سیای قبلی کار کنم ولی همونطور که شما فرمودین مدار اینا ساده تره و مخصوص led driver هست.
                        هروقت خواستید وارد کنید بگید که منم میخوام
                        من اونیم که سایه ام نداشت
                        دلش رو توی کوچه جا گذاشت
                        همون که تو دلش غمارو کاشت
                        غیر از این سکوت چیزی برنداشت
                        مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
                          ممنون از جوابتون مسعود جان
                          بیشترین واتی که میخوام 50 واته فعلا
                          من چون تازه کارم سختمه بخوام با آی سیای قبلی کار کنم ولی همونطور که شما فرمودین مدار اینا ساده تره و مخصوص led driver هست.
                          هروقت خواستید وارد کنید بگید که منم میخوام
                          سلام. این آی سی های مخصوصه ال ای دی (کنترل جریان) خیلی هم ساختش آسون تر از آی سی های دیگه (مثله تی ان وای) نیست . یکی از مزایایی که اینها دارن استفاده کمتر از قطعات توی مدار و در نتیجه هزینه کمتر و گرفته شدنه وقته کمتر برای مونتاژه و اینکه میتونیم برد رو کوچکتر هم بسازیم و گرنه مشکلات ترانس و ... سره جاشه.موفق باشین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X