اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ایفون تصویری سیاه سفید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ایفون تصویری سیاه سفید

POZESH FARSI NADARAM/////VAGHTY SHASI DAR BAZKON MIZANY SEDAY TEGH AZ MIKRO SOIG SAFHE DAKHEL MYIAD VALY AMAL NAMYKONAD DARBAZKON SALEM AST DC18V/800MA

دیدگاه

سلام dc18/800maوقتی شاسی دربازکن رامی زنی صدای ازصفح داخلی میادولی دربازکن بازنمی کند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ABHAR
        سلام dc18/800maوقتی شاسی دربازکن رامی زنی صدای ازصفح داخلی میادولی دربازکن بازنمی کند
        مشکل باز نشدن درب چندین دلیل میتونه داشته باشه.
        شما اول بگو آیا بوبین دربازکن عمل میکنه و یا نه؟
        (منظور بوبین داخل جعبه کنار قفله که کشیده میشه و فنر رو آزاد میکنه؟)
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

چه بحسیه! منم این مشکل رو دارم خوه ما 6 درس :mrgreen: ابته 2 تاشو من میتونم با ای فن باز کنم که اینطوری میشه 2 دره!
          وقتی که دکمه در 1 رو میزنم در 1 باز میشه ولی وقتی دکمه در 2 رو میزنم هر 2 در باز میشه و این مشکل رو فقط من دارم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            چه بحسیه! منم این مشکل رو دارم خوه ما 6 درس :mrgreen: ابته 2 تاشو من میتونم با ای فن باز کنم که اینطوری میشه 2 دره!
            وقتی که دکمه در 1 رو میزنم در 1 باز میشه ولی وقتی دکمه در 2 رو میزنم هر 2 در باز میشه و این مشکل رو فقط من دارم!

افتادم یاد " 6 در و بستی arvinfx ، یه در و نبستی arvinfx !!!!! "
            =))
            آروین جون سیم کشی رو باید یه نگاه بندازی. چون مطمئنم مشکل داره :biggrin:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری

افتادم یاد " 6 در و بستی arvinfx ، یه در و نبستی arvinfx !!!!! "
              =))
              آروین جون سیم کشی رو باید یه نگاه بندازی. چون مطمئنم مشکل داره :biggrin:
              اون دیگه چیه!

آره میدونم ولی گفتم شاید یکی بدونه اشکالش چیه چون هوصله تو سرما وایسادنو ندارم :mrgreen:

دیدگاه

اون مشکلی که گفتی صدا نویز داره احتمالا دوتا مشکل داره اول اینکه ممکنه برای کابل کواکسیالت توی مسیر یه مشکلی پیش اومده که این ممکنه در اثر گذشت زمان به وجود بیاد و نویز میوفته روش و اما دومی من هم این مشکل رو داشتم منبع تغذیه روکجا گذاشتی؟ دم دره یا نزدیک گوشی جای منبع رو عوض کن بیار دم در خونه من این کار رو کردم مشکل نویز حل شد و از اون جا تغذیه آیفون تصویری دم در رو بده
                قم الکترونیک

دیدگاه

سلام وقتی شاسی دربازکن رامی زنی صدایی ازصفح داخلی میادولی دربازکن بازنمی کند
                  مشکل نویزباتعویض میکروفن بیرون حل شدوبااجرای نقشھ اقا وحیدمشکل تغذیھ ھم حل شدمرسی اززحمات دوستان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X