میخواستم یه منبع تغذیه با ولتاژ 12 ولت 15 آمپر درست کنم که با برق شهر کار نکنه (با باطری کار کنه) اگه میشه کمک کنین ممنون میشم :applause:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک برای ساخت منبع تغذیه
Collapse
X
-
پاسخ : کمک برای ساخت منبع تغذیه
با درود . . .
دوست عزیز باطری با انواع جریان دهی در بازار موجود هست.
نمونه:
http://iranbattery.ir/
آخرین بار من یه 4.5 آمپر رو قیمت گرفتم 12 تومن.
موفق باشیددرد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mosi_realiدمت گرم آقا وحید ولی من دارم فکر می کنم میشه یه مداری طراحی کرد که بهش دو تا باطری قلمی بزنی و توو خروجی 12 ولت 15 آمپر داشته باشی
اصلا شدنی هستنوشته اصلی توسط علم فردادستت درد نکنه دیگه!
نه عزیزجان شدنی نیست. یه حساب سرانگشتی بکنی ، میبینی که توان دوتا باتری قلمی در حد 180W نیست
oo:
شما نهایتا میتونی با همون 2 تا باتری به چند ده میلی آمپر در خروجی دست پیدا کنی
در ضمن این عمل بعنوان اینورتر شناخته میشه
موفق باشیددرد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علم فردادستت درد نکنه دیگه!
نه عزیزجان شدنی نیست. یه حساب سرانگشتی بکنی ، میبینی که توان دوتا باتری قلمی در حد 180Woo: نیست. :eek:
چرا بابا، معلومه که شدنیه !!!
فقط، دو تا باطری قلمی، میتونند در حد چند میلی ثانیه یه همچین توانی رو بدهند، بعدش انرژیشون تموم میشه، همین .....
( اگر دوتا باطری قلمی 1.2V و 700mAh رو با هم موازی کنید، میشه 1.2V و 1.4Ah که بعبارتی میکنه 12V و 140mAh و این یعنی اینکه اگر این باطری ها رو بطور موازی به یه اینورتر 12 ولت متصل کنی، میتونی بدون احتساب تلفات ها، برای 60 میلی ثانیه 12 ولت 14 آمپر داشته باشی و بعد از 60 میلی ثانیه، انرژی باطری ها تموم میشه!!! :twisted: )مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....
Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com
http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp
دیدگاه
دیدگاه