اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساخت منبع تغذیه

میخواستم یه منبع تغذیه با ولتاژ 12 ولت 15 آمپر درست کنم که با برق شهر کار نکنه (با باطری کار کنه) اگه میشه کمک کنین ممنون میشم :applause:
    بازم خدا رو شکر ...

پاسخ : کمک برای ساخت منبع تغذیه

خب یه باتری 12 ولت ، آمپر بالا بگیر. منبع تغذیه هم نمیخواد.

دیدگاه

مگه باطری 12 ولت با جریان 15 آمپر داریم

اگه داریم قیمتش چقدر
      بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

با درود . . .
        دوست عزیز باطری با انواع جریان دهی در بازار موجود هست.
        نمونه:
        http://iranbattery.ir/

آخرین بار من یه 4.5 آمپر رو قیمت گرفتم 12 تومن.
        موفق باشید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

دمت گرم آقا وحید ولی من دارم فکر می کنم میشه یه مداری طراحی کرد که بهش دو تا باطری قلمی بزنی و توو خروجی 12 ولت 15 آمپر داشته باشی

اصلا شدنی هست :surprised:
          بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

دستت درد نکنه دیگه!
            نه عزیزجان شدنی نیست. یه حساب سرانگشتی بکنی ، میبینی که توان دوتا باتری قلمی در حد 180W oo: نیست. :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mosi_reali
              دمت گرم آقا وحید ولی من دارم فکر می کنم میشه یه مداری طراحی کرد که بهش دو تا باطری قلمی بزنی و توو خروجی 12 ولت 15 آمپر داشته باشی

اصلا شدنی هست
              نوشته اصلی توسط علم فردا
              دستت درد نکنه دیگه!
              نه عزیزجان شدنی نیست. یه حساب سرانگشتی بکنی ، میبینی که توان دوتا باتری قلمی در حد 180W نیست
              چرا دوست عزیز شدنی هست. منتها در صورتی که باطریهات توان جریان دهی 150 آمپر رو داشته باشند تا با احتساب تلفات و ... بتونی به 15 آمپر در 12 ولت دست پیدا کنی، که در عمل کار عاقلانه ای نیست.
              oo:
              شما نهایتا میتونی با همون 2 تا باتری به چند ده میلی آمپر در خروجی دست پیدا کنی
              در ضمن این عمل بعنوان اینورتر شناخته میشه

موفق باشید
              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                دستت درد نکنه دیگه!
                نه عزیزجان شدنی نیست. یه حساب سرانگشتی بکنی ، میبینی که توان دوتا باتری قلمی در حد 180W oo: نیست. :eek:
                با سلام،

چرا بابا، معلومه که شدنیه !!!

فقط، دو تا باطری قلمی، میتونند در حد چند میلی ثانیه یه همچین توانی رو بدهند، بعدش انرژیشون تموم میشه، همین .....

( اگر دوتا باطری قلمی 1.2V و 700mAh رو با هم موازی کنید، میشه 1.2V و 1.4Ah که بعبارتی میکنه 12V و 140mAh و این یعنی اینکه اگر این باطری ها رو بطور موازی به یه اینورتر 12 ولت متصل کنی، میتونی بدون احتساب تلفات ها، برای 60 میلی ثانیه 12 ولت 14 آمپر داشته باشی و بعد از 60 میلی ثانیه، انرژی باطری ها تموم میشه!!! :twisted: )
                مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X