اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی ترانس جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی ترانس جریان

نوشته اصلی توسط etgpsp
    با سلام--نوع مواد مهم است ولی اینکه حتما همانی باشد که در کتاب گفته شده لزوما خیر.شما میتوانید از هسته های فریت مشکی جهت این کار استفاده نمایید زیرا اکثر انها دارای مشخصات تقریبا نزدیک بهم هستند ولی هسته های رنگی بدلیل عدم وجود دیتا شیت انها قابل اطمینان نیستند. و رنگ انها معرف کار در فرکانسهای معینی است.
    استاد یه هسته ETD39 دشاتم دور همون 100 دور سیم پیچیدم :icon_razz: ( برای تست البته میخاستم نره تو اشباع)

بعدم اومدم مداری رو که توی App note U3843 توصیه کرده رو بستم به این صورت:

ولی با کمال تعجب دیونی سایکل از کار افتاد! یعنی روی 1% گیر کرده!

قضیه چیه؟ همچین موردی داشتی؟

دیدگاه

با سلام-با این سرعت کند اینترنت مشکل دارم بهر حال مقادیر مدار را نگفته اید؟ انها را مشخص کنید.در ظمن باید مطمین باشید که دور هسته حتما یک دور پیچیده باشید ظاهرا یک دور ساده است ولی برای هسته ای که شما گذاشته اید خیلی ها اشتباه میکنند و فکر میکنند که یک دور پیچیده اند در خالی که بیش از 80 درصد موارد ان را 0.5 یا 1.5 دور می پیچند لذا اگر امکان دارد عکس ان را اپلود نمایید.
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
        با سلام-با این سرعت کند اینترنت مشکل دارم بهر حال مقادیر مدار را نگفته اید؟ انها را مشخص کنید.در ظمن باید مطمین باشید که دور هسته حتما یک دور پیچیده باشید ظاهرا یک دور ساده است ولی برای هسته ای که شما گذاشته اید خیلی ها اشتباه میکنند و فکر میکنند که یک دور پیچیده اند در خالی که بیش از 80 درصد موارد ان را 0.5 یا 1.5 دور می پیچند لذا اگر امکان دارد عکس ان را اپلود نمایید.
        با سلام و تشکر فراوان

پیک جریان 13A در هسته
        74 دور ثانویه ترانس جریان
        1 دور اولیه جریان
        مدار هم همون بالاییه که بستم

( چه پارامتر هایی لازم دارین بپرسین )

اگر نیاز به دیدن موج از جای خواصی هست اسیلسکپ موجود است :mrgreen:

دیدگاه

با سلام --منظور از مقادیر همینها که گفتید باضافه مقاومتها و خازن.در ظمن این ترانس خیلی حجیم بوده و بعد از نصب در مدار دارای اندوکتانس تشتی زیادی خواهد شدمیتوانید از همان هسته یویو1116 فروشگاه نوبل پاساژ امجد زیر زمین تهیه کنید .در حد امکان باید مسیر ترانس اصلی قدرت به درین ماسفت کوتاه باشد.ولی برای تست این باید یک خازن و مقاومت که با هم موازی شده را قبل از دیود و موازی با ثانویه ترانس جریان موازی کنید تا اسپایکهای ناشی از سلف نشتی را در ثانویه ترانس جریان را کم کند و باید با اسکوپ ببینید که اسپایکی در پایه 3 وجود نداشته باشد. مقدار مقاومت موازی را 10 برابر مقاومتی که محاسبه شده قرار دهید و خازن را هم طبق همان روابطی که گفته شد.

دیدگاه

:wow:

استاد etgpsp با هسته ETD39 بدرستی مدار راه افتاد البته خیلی جالبه که فقط یک دیود و مقاومت 10 اهمی لازم بود و موج خروجی که به پایه 3 آی سی میرفت به تور باورنکردنی صاف بود! و نیازی به فیلتر نداشت و مدار به طرض باورنکردنی پایدار تر شد الان باید برم و وقت گرفتن بازده مدار رو ندارم ... ولی به هر حال سپاس گزارم

راستی مشکل از انتخاب مکان GND برای اتصال منفی ترانس جریان بود جاشو عوض کردم و درست شد

اون هسته ای که گفتین رو هم میرم تهیه میکنم بینم با اون چی میشه ولی اندازش خیلی کوچیکه بنظر نمیاد این کار ازش بر یاد!

دیدگاه

ای بابا UC384[glow=red,2,300]3[/glow] سوزید

داداش etgpsp اون ترانس uu1116 روگرفتم 250 تومن شد ولی دیتاشیتش گیر نمیاد شما داری؟ :redface:

دیدگاه

با سلام--گفته بودی که درست شد و مشکل چیز دیگه ای بود
                راستی مشکل از انتخاب مکان GND برای اتصال منفی ترانس جریان بود جاشو عوض کردم و درست شد
                مشخصاتشو میتونید از سایت http://www.samwha.com/sub2_1.html بگیرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
                  با سلام--گفته بودی که درست شد و مشکل چیز دیگه ای بودمشخصاتشو میتونید از سایت http://www.samwha.com/sub2_1.html بگیرید.
                  آره مشکل از GND بود ولی فکر کنم اسپایکهای هسته زد ای سی رو سوزوند! فکر کنم باید با زنری چیزی ازش محافضت کنم! نمیدونم

هسته رو خریده بودم ولی هنوز تستش نکردم هسته چم و جوریه فکر کنم بهتره از این استفاده کنم

دیدگاه

با سلام--دوست عزیز با زنر که نمیتوان جلوی سوختن انرا گرفت زیرا توان زنر برای این کار کافی نیست بهترین راه سری نمودن 2 مقاومت 100 اهم 5 وات با سیم های فاز و نول جهت تست راه اندازی منابع تغذیه در توانهای کمتر از 50 وات بهترین راه جلوگیری از سوختن سوییچها میباشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
                      با سلام--دوست عزیز با زنر که نمیتوان جلوی سوختن انرا گرفت زیرا توان زنر برای این کار کافی نیست بهترین راه سری نمودن 2 مقاومت 100 اهم 5 وات با سیم های فاز و نول جهت تست راه اندازی منابع تغذیه در توانهای کمتر از 50 وات بهترین راه جلوگیری از سوختن سوییچها میباشد.
                      ولی منبع من 12 ولته باطریه! فاز و نول ندارم! :biggrin:
                      حد اکثر ولتاژ قابل تحمل پایه 3 این ای سی 5.5 ولته میخاستم از اسپایکهایی که از ترانس جریان وارد این پایه میشه با یه زنر 3 ولتی جلو گیری کنم
                      این قسمت 2 رو ببین شما یه همچیم چیزی میخام:

قسمت 1 رو متوجه نشدم کارش چیه! ممکنه توضیح بدین

دیدگاه

با سلام--این نشان میدهد که شما دقت خوبی دارید.ولی در طرح سوال کمی سر بسته عمل مینمایید و منظور من از گفتن فاز و نول این بود که اطمینان حاصل شود که ایا مدار شما 220 است یا خیر که بالاخره معلوم شد که نیست ولی اگر از ابتدا همه این مسایل مطرح میشد مسله قابل حل بود.ولی در حال حاضر نیز قابل حل نیست چون در پست قبلی گفته بودید مسله حل شد و مشکل زمین بود سپس گفتید فکر میکنید مشکل از اسپایک هسته است که این مسله قبلا توضیح داده شده بود که باید خازن و مقاومت با هم موازی بایدموازی هسته بگذارید ولی معلوم نیست که این کار را کرده اید یا نه و فقط شماتیک را گذاشته اید که با ان توصیحاتی که گفته شده بود انجام شود هم خوانی ندارد.لذا ابتدا مشخص نمایید انجه که درعالم وافع وجود دارد و مقادیر انها با شماتیک نشان داده شده چه تفاوتهایی دارد ایا یکسان هستند که در این صورت مسایلی که گفته شده رعایت نشده ویا مدار عملی با شماتیک یکسان نیست که باز هم باید شماتیک واقعی را نشان داد.در هر دو صورت مسله مجهول است.وقابل حل نیست.ویا شاید توضیحات شما را متوجه نمیشوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
                          با سلام--این نشان میدهد که شما دقت خوبی دارید.ولی در طرح سوال کمی سر بسته عمل مینمایید و منظور من از گفتن فاز و نول این بود که اطمینان حاصل شود که ایا مدار شما 220 است یا خیر که بالاخره معلوم شد که نیست ولی اگر از ابتدا همه این مسایل مطرح میشد مسله قابل حل بود.ولی در حال حاضر نیز قابل حل نیست چون در پست قبلی گفته بودید مسله حل شد و مشکل زمین بود سپس گفتید فکر میکنید مشکل از اسپایک هسته است که این مسله قبلا توضیح داده شده بود که باید خازن و مقاومت با هم موازی بایدموازی هسته بگذارید ولی معلوم نیست که این کار را کرده اید یا نه و فقط شماتیک را گذاشته اید که با ان توصیحاتی که گفته شده بود انجام شود هم خوانی ندارد.لذا ابتدا مشخص نمایید انجه که درعالم وافع وجود دارد و مقادیر انها با شماتیک نشان داده شده چه تفاوتهایی دارد ایا یکسان هستند که در این صورت مسایلی که گفته شده رعایت نشده ویا مدار عملی با شماتیک یکسان نیست که باز هم باید شماتیک واقعی را نشان داد.در هر دو صورت مسله مجهول است.وقابل حل نیست.ویا شاید توضیحات شما را متوجه نمیشوم.
                          یکم مشغله کاری داشتم برای همین دیر جواب دادم شرمنده

بله در مورد مشخصات حق با شماست

11-14 ولت ورودی
                          24V و 4A خروجی
                          توپولوژی بوست
                          هسته EE3026

شماتیک اولیه این هستش:

مشکل توی بازده مدار و افت ولتاژ 2V بود که مصمیم گرفتم برای نمونه برداری از جریان از ترانس استقاده کنم...
                          الان با حذف کنترول جریان این مشکل حل شده ( پایه 3 ای سه به زمین وصل شده و مقاومت R1 حذف شده) و فقط 100mv افق ولتاژ دارم ...
                          اگر ابهامی هست لطفا" بفرمایید توضیح کامل میدم از اینکه راهنمایی هم میکنید خیلی ممنون

L1 به 15uh کاهش یافته

دیدگاه

راستی از اسنابر برای سلف - ماسفت و دیود استفاده کردم ولی فقط بازده مدار اومد پایین! اسنابر ترکیبش اینطوری بود مقاومت 50 اهم سری وصل شده به خازن 100n بد جوری هم داغ میکرد مقاومت ولی 2 واتی استفاده کردم مشکل تلفات نداشت فقط بازده رو اورده بود پایین

دیدگاه

با سلام-خداییش ما رو سر کار گذاشتی؟!؟ اخه اگه پایه 3 زمین باشه که ای سی کار نمیکنه و سوییچت میسوزه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
                                با سلام-خداییش ما رو سر کار گذاشتی؟!؟ اخه اگه پایه 3 زمین باشه که ای سی کار نمیکنه و سوییچت میسوزه.
                                نه بابا مگه مرض دارم! :mrgreen: یه فیلم از کارش برات میزارم ببینی چه کاری میکنه بزا شب دوربینمو بیازه داداشم نیم ولتم افت ولتاژ ندارم خدایی میدونی چطوری فهمیدم اینطوری هم این ای سی کار میکنه! وقتی میخاستم برای نمونه گیری جریان از ترانس استفاده کنم انقدر فیلتر سر راه ترانس جریان گزاشته بودم که تغریبا" خط صاف شده بود موجی که به پایه 3 میرفت بعد دیدم مدار خوب داره کار میکنه گفتم بزا وصلش کنم به زمین که اصلا فکر کنه جریان همیشه کمتر از حد معموله فکر کنم فیدبک جلوی افزایش دیوتی سایکل رو میگیره و اون هم به مراطب جلوی افزایش جریان رو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X