اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت درایور power led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت درایور power led

نوشته اصلی توسط Babak1367
    درسته جریان باید کنترل بشه ولی در هر صورت تلفات حرارتی باید توسط هیت سینک دفع بشه و الا آسیب میبینه
    این به این معنی نیست که ولتاژ نباید کنترل بشه دیدم افرادی با منبع تغذیه جریان رو محدود میکنن
    و ولتاژ 12 ولت هست بعد پاور LED به منبع وصل میکنن بعد میگن چرا سوخت خوب معلومه قبل از اینکه
    جریان کنترل بشه خازن خروجی منبع داخل LED تخلیه میشه.
    خب این مشکل از نصابه ، مشکل از درایور نیست . مثلا همین درایورهای چینی معروف به 25-36 توی بازار ماکزیمم ولتاژ خروجیشون 36x3.3 یعنی 120 ولته اما باهاش 25 تا هم روشن می کنن.
    طریقه نصبش هم که دیگه تابلوه که اول باید ال ای دی ها رو به خروجیش ببندند بعد وصل کنند به برق شهر .
    یه مدل درایور ایرانی خیلی باحال هم هست :biggrin: (چون ساخت خودمونه ) که وقتی نصاب بخواد اشتباهی اول بزنه به برق بعد خروجی رو بزنه به ال ای دی ، اصلا خروجی نمی ده بهت یعنی خروجیش صفره . و فقط زمانی کار می کنه که ابتدا ال ای دی ها بهش وصل شده باشند بعد بزنی به برق . اینجوری دیگه ال ای دی ها نمی سوزند .
    آره دیگه هیت سینک که باید باشه . اگه نباشه که ال ای دی ها بعد 10 دقیقه مرخص می شن .
    والا من که نگفتم ولتاژ نباید کنترل بشه . شاید جمله بندیم بد بوده .

دیدگاه

والا من که نگفتم ولتاژ نباید کنترل بشه . شاید جمله بندیم بد بوده .
      جناب تولید کننده طبیعی هم هست کل اطلاعات رو ندی ولی ما اینجااااا هستیم. :twisted:
      این مدعیان در طلبش بی خبرانند
      آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
        جناب تولید کننده طبیعی هم هست کل اطلاعات رو ندی ولی ما اینجااااا هستیم. :twisted:
        خب حاجی مگه قراره نباشی ؟ خداییش نفهمیدم منظورت رو . oo:
        کل اطلاعات چیه دیگه ؟ oo: من هرچی در مورد درایور و پاور ال ای دی می دونستم نوشتم حالا کجاش غلطه ؟
        نه من تولید کننده درایور نیستم بعضی موقه ها دخل و خرجمون نافرم می شه می زنیم .

دیدگاه

فقط خواستم همه جواب emergency رو که مهمه دوبار بخونن

LED ها یه منحنی مشخصه دارند که اگه نگاش کنی می بینی که وقتی ولتاژ دوسرشون از یه مقداری ، یه کم بیشتر می شه جریانشون خیلی بیشتر می شه . این منحنیه یه جورایی نماییه .
          بذار یه مثال عددی بزنم برات :

مثلا همین LED های پاور 1 واتی رو در نظر بگیر :
          بهش 3 ولت بده ....> جریانی که می کشه 150 میلی آمپره / بهش 3.4 ولت بده ....> جریانی که می کشه 350 میلی آمپره
          می بینی که روند تغییرات جریان نسبت به تغییرات ولتاژ ، خیلی زیاد تره

پس منبع ولتاژ برای روشن کردن LED مناسب نیست چرا ؟ چون ولتاژ خروجی هیچ منبع ولتاژی (همین منابع سوییچینگ معمولی که بعضیا برای روشن کردن ال ای دی استفاده می کنند ) کاملا ثابت نیست و همیشه تغییراتی رو در پی داره
          پس باید از منبع جریان استفاده کنیم تا جریان رو برای ال ای دی روی یک مقداری مثلا 310 میلی آمپر همیشه fix نگه داره .

دیدگاه

چون ال ای دی ها بسیار بیشتر از اینکه تابع ولتاژ دوسرشون باشند تابع جریان عبوری هستند
            کاملآ درسته کنترل جریان در کنار موارد دیگه میتونه عمر LED رو تضمین کنه
            جناب تولید کننده طبیعی هم هست کل اطلاعات رو ندی ولی ما اینجااااا هستیم
            این لحن کاملآ معلومه لحن شوخیه :biggrin:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

با عرض معذرت از همه اساتید
              ببخشید من یه ذره سوادم کمه
              لطفا شاکی نشید
              من از فروشنده پرسیدم کاره این درایورا چیه؟ گفت نمیذاره LED داغ بشه.
              آیا همین کنترل جریان + هیت سینک درایور، باعث میشه داغ نشه یا تکنولوژی خاص دیگه ای داره؟

دیدگاه

من از فروشنده پرسیدم کاره این درایورا چیه؟ گفت نمیذاره LED داغ بشه.
                آیا همین کنترل جریان + هیت سینک درایور، باعث میشه داغ نشه یا تکنولوژی خاص دیگه ای داره؟
                داغ که میشه با درایور یا ترانس البته چون ترانس کنترل جریان وولتاژ نداره احتمال گرمای بیشتر هست
                در هر صورت هیت سینک لازمه .

دیدگاه

شرمنده همه اساتید
                  یه سوال دیگه دارم
                  یه led داریم با توان 20 وات و 24 ولت
                  اگه از طریق یه مقاومت 2 اهم و 2w وصلش کنیم به 25vdc اشکالی داره؟
                  چه اتفاقی براش میفته؟
                  آیا LED در طول زمان میسوزه؟
                  آیا راه حل خوبیه برای فرار از درایور؟

دیدگاه

25 ولت از کجا تامین میشه؟

دیدگاه

25 ولت رو از یک ترانس معمولی 220 به 25 ولت میگیرم بعد از یکسوسازی با یک پل دیود به منظور از بین بردن ریپل از یک خازن ظرفیت بالا استفاده میکنم. همین

دیدگاه

بعد از یکسو سازی ولتاژ به 35 ولت DC می رسه که اگر توان ترانست بالا باشه ولتاژ زیاد افت نمی کنه و به LED آسیب میزنه.

دیدگاه

25 ولت رو از یک ترانس معمولی 220 به 25 ولت میگیرم بعد از یکسوسازی با یک پل دیود به منظور از بین بردن ریپل از یک خازن ظرفیت بالا استفاده میکنم. همین
                          به نظرم شما که ترانس داری ؛ فقط مداری برای تثبیت ولتاژ و کنترل جریان میخوای . من MC34063 رو پیشنهاد میکنم . این IC هم ولتاژو به صورت سوئیچینگ ثابت نگه میداره و هم تا حدودی جریان کنترل شده داری .

در ضمن دیگه نیاز به ترانس هم نداری . فقط یه سلف کوچیک میخواد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک برای ساخت درایور power led

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
                            به نظرم شما که ترانس داری ؛ فقط مداری برای تثبیت ولتاژ و کنترل جریان میخوای . من MC34063 رو پیشنهاد میکنم . این IC هم ولتاژو به صورت سوئیچینگ ثابت نگه میداره و هم تا حدودی جریان کنترل شده داری .

در ضمن دیگه نیاز به ترانس هم نداری . فقط یه سلف کوچیک میخواد
                            سلام بر همه.دوست من از mc34063 به تنهایی در این مورد نمیشه استفاده کرد چون جریان لازمه رو نمیده مگه اینکه بهش کلی مدار اضافه کنی و ...
                            اگه دوستمون ال ای دیه 20 وات خریده باشه و اگه ولتاژش حدود 24 ولت باشه پس جریان ثابتی نزدیک به 840 میلی آمپر باید از ال ای دی بگذره. خب اینجا دو راه هست. یا استفاده از سوئیچینگ یا ترانس + یکسو کردن و خازن+ مقاومت و یا استفاده از درایور مخصوصش.
                            راه اول: اگه شما ترانسی دارین که بعد از یکسو شدن و خازن ولتاژ 35 ولت رو بهتون میده شما طبق قانون V=RI نیاز به یک مقاومت حدود 13.25 اهم دارین که چون در این مقاومت حدود 10 وات توان تلف میشه طبق فرمول P=VI پس شما احتیاج دارین مثلا یک مقاومت ده وات 12 اهم رو با یک مقاومت ده وات1.5 اهم سری کنید و به این خازن خروجی ترانستون وصل کنید. بعد با مولتی متر چک کنید دو سر ال ای دی چند ولت می افته و چقدر جریان ازش میگذره. اگه درست بود که تمومه.کلا به نظر من این راه درست نیست چون شما حدود 10 وات تو مقاوت تلف میکنید و کلی هم تو ترانس. یکی از مزایای ال ای دی مصرف کمشه شما با این کار دارین کلی انرژی اتلاف میکنید.
                            راه دوم اینه که یک درایور یک در بیست وات (یعنی اینکه یک دونه بیست وات رو راه اندازی میکنه بخرین) یا اینکه میتونید خودتون درست کنید. این راه درسته.اگه اشتباهی تو پستم پیش اومده اساتید بگن.موفق باشین.
                            ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza 007
                              شرمنده همه اساتید
                              یه سوال دیگه دارم
                              یه led داریم با توان 20 وات و 24 ولت
                              اگه از طریق یه مقاومت 2 اهم و 2w وصلش کنیم به 25vdc اشکالی داره؟
                              چه اتفاقی براش میفته؟
                              آیا LED در طول زمان میسوزه؟
                              آیا راه حل خوبیه برای فرار از درایور؟
                              اگر یه دونه می خوای ببندی همونطور که جناب قاصد دل گفتند ترانس راه حل مناسبی نیست . حتی اگر از ترانس 16-17 ولتی هم استفاده بشه که بعد از یکسوسازی 24 ولت بده بازم مناسب نیست چون ال ای دی جماعت به رایپل خیلی حساسه در واقع دوست داره ولتاژی که بهش اعمال می شه کاملا صاف باشه (و به تبع اون جریانش ) در غیر این صورت در مدت زمانی بسیار کمتر از عمر مفیدش دچار افت نور می شه . اینو تو منوال های ادیسون می تونی مطالعه کنی .

بنابراین توصیه من اینه که :
                              اگر می خوای فقط همین یه دونه ال ای دی رو ببندی زیاد گیر نده با یه ترانس 16 ولت ببند بره یا یه منبع تغذیه 24 ولت 3 آمپر بذار قیمتی هم نداره از ترانس خیلی بهتره ولی حتما مقاومت رو بذار و مستقیم وصل نکن .(به هر حال بازم جریان کاملا صاف نیست )...
                              اما اگر تعداد کارت زیاده حتما و 100% از درایور جریان استفاده کن تا بعدا سر گارنتی مکافات نکشی .

قبل از اینکه به جرم تشویش اذهان عمومی پاک بشه خودم ادیتش نمودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emergency.calls.only
                                اگر می خوای فقط همین یه دونه ال ای دی رو ببندی زیاد گیر نده با یه ترانس 16 ولت ببند بره یا یه منبع تغذیه 24 ولت 3 آمپر بذار قیمتی هم نداره از ترانس خیلی بهتره ولی حتما مقاومت رو بذار و مستقیم وصل نکن .(به هر حال بازم جریان کاملا صاف نیست )...
                                اما اگر تعداد کارت زیاده حتما و 100% از درایور جریان استفاده کن تا بعدا سر گارنتی مکافات نکشی .
                                دوستان من
                                من باید حدود 20 تا از این led های 20 وات 24 ولت رو روشن کنم. تقریبا مثل یه رقص نور به یه ترتیبی باید خاموش و روشنشون کنم. برای هر 20 تاش باید درایور بذارم؟
                                نمیشه یه جور با ترانس جمعش کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X