اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولوم های کنترل ولتاژ منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم های کنترل ولتاژ منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط arashi25 نمایش پست ها
    نه خوب منظورم اینه ولوم من عادی تک دور ۵۰ کیلو هست میخوام بدونم اونو به مولتی ترن ولوم دار ده دور بخوام تبدیلش کنم ایا مقدار مقاومتش تغییر میکنه یا همون مولتی ترن ودوم دار ۵۰ کیلو باید بذارم جاش؟ بعد سوال دومم این بود این مولای ترن های ولوم دار انگار از ۱۰۰ کیلو اهم بیشتر ندارن برای مقدار بیشتر از ۱۰۰ کیلو اهم لازم باشه تو یه پروژه چی کار باید کنیم باید با یه مقاومت سری موازی کنیم تا مقدارش جور بشه ؟ مثلا یه پروژه نیاز به ۵۰۰ کیلو اهم باشه این مولتی ترن ولوم دار ۱۰۰ کیاو اهمی روچطور روش نصب کنیم ؟
    سلام
    دوست عزیز مولتی ترن 500 کیلو اهم داریم توی بازار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
      پاسخ : ولوم های کنترل ولتاژ منبع تغذیه

سلام دوستان
      یک روش برای استفاده از دو ولوم برای تنظیم دقیق منبع تغذیه های تک ولومه پیدا کردم که در شکل زیر اومده
      البته در منابعی که از هر سه پایه ولوم برای تنظیم ولتاژ استفاده میشه باید از این مدار استفاده کرد و در مدارهاییکه فقط از دو پایه ولوم استفاده میشه نیازی به این کار ها نیست

ولوم های R1 و R2 در واقع یک ولوم 5 کیلو اهم دوبل هستن و ولوم R3 یک ولوم تک
      سلام
      میشه بفرمایید نیاز به چه کاریه
      منبع تغذیه من از دو پایه برای کنترل ولتاژ استفاده میکنه، مقدار ولوم 5k هست و برای کنترل دقیق ولتاژ باید چه کار کنم

دیدگاه

سلام
        ی مولتی ترن ایستاده رو بزارید پشت ولوم دقیق و راحت، سرچ کنید اموزش تصویری هم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
          سلام
          ی مولتی ترن ایستاده رو بزارید پشت ولوم دقیق و راحت، سرچ کنید اموزش تصویری هم هست
          منظورتون اینه که مولتی ترن رو موازی کنم با ولوم ؟
          میشه بیشتر توضیح بدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdeleco نمایش پست ها

منظورتون اینه که مولتی ترن رو موازی کنم با ولوم ؟
            میشه بیشتر توضیح بدی؟
            سلام
            گفتم کوگل کنید! البته همون روش خودتون عالی هست ، بهتر هم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
              گفتم کوگل کنید! البته همون روش خودتون عالی هست ، بهتر هم هست
              اینکه فرمودین مولتی ترن بزارم پشت ولوم، یعنی بدنه ولوم را بزارم روی مولتی ترن که راحت تر بشه ازش استفاده کرد؟
              آخه چنین کاریو قبلا انجام دادم، ولی آخرش برای چرخوندن اون و رسیدن به ولتاژ دلخواه، خیلی باید بچرخونیش و اذیت کنندست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdeleco نمایش پست ها

اینکه فرمودین مولتی ترن بزارم پشت ولوم، یعنی بدنه ولوم را بزارم روی مولتی ترن که راحت تر بشه ازش استفاده کرد؟
                آخه چنین کاریو قبلا انجام دادم، ولی آخرش برای چرخوندن اون و رسیدن به ولتاژ دلخواه، خیلی باید بچرخونیش و اذیت کنندست
                سلام
                ولی ولتاژ دقیق و ارزون برات تموم میشه، میتونی مولتی ترن صنعتی بزاری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X