اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه طراحی و محاسبات مدارهای منابع تغذیه سوییچینگ و کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه طراحی و محاسبات مدارهای منابع تغذیه سوییچینگ و کوره القایی

سلام-مشکل از روش فیدبک شما میباشد--زیرا اگر فرض کنیم که ولتاژ ورودی ثابت باشد در اینصورت با این روش فیدبک جریان از اولیه --مدار شما میخواهد توان ثابتی به خروجی انتقال دهد و چون توانی در خروجی مصرف نمیشود مدار فکر میکند که توان را باید بالاتر ببرد و چون ولتاژ ثابت است لذا جریان را بالا مبردیعنی دیوتی سایکل را باز میکند و انقدر بالا میبرد که یا ترانس اشباع خواهد شد و یا ماسفتها خواند سوخت لذا باید از ولتاژ خروجی هم فیدبک بگیرید با یک سیم پیچ کمکی و با جریان جمع کنیذ تا دیوتی سایکل بالاتر نرود.
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام و ممنون از پاسختون. اما وقتی من ترانس رو بر اساس دیوتی سایکل 45% محاسبه کردم که این باز شدن عرض پالس دیگه نباید باعث اشباع شدن هسته بشه چون که اندوکتانس اولیه بر اساس این مقدار عرض پالس ماکس محاسبه شده و قاعدتا نباید از شبکه جریان بکشه. و اگر با این فرضیه به این مدار نگاه کنم.

سوال اول: پس چرا وقتی ترانس پاور کامپیوتر رو توی مدار به جای این ترانس میذارم این مشکل پیش نمیاد؟ البته ترانس پاور هم تو حالت بی باری گرم میشه ولی اینقدر داغ نمیشه که نشه بهش دست زد.

و سوال دوم: چرا در مورد دستگاه های جوش که روش عملکردشون به همین صورته یعنی وقتی جوشکاری نمیشه عرض پالس بالا است برای ایجاد قوس و وقتی قوس برقرار میشه این عرض پالس کم میشه تا جریان کنترل بشه چون برای برقراری قوس ما نیاز به ولتاژ بالا داریم.

اما سوال سوم: در مورد پیشنهاد شما برای فیدبک گرفتن از ولتاژ خروجی در واقع ما به نوعی کنترلر رو فریب میدیم که مثلا سیستم بی بار نشده چون ولتاژ خروجی رو با مقدار ترانس جریان جمع میکنیم و به خورد کنترلر میدیم که با اینکار دیگه اون ولتاژ بالا رو برای برقراری قوس نداریم چون نگذاشتیم عرض پالس بالا بره تا ولتاژ زیاد شه. (اشاره کرده بودم که این یه سیستم تست هست و هدف من از این مدار رسیدن به یک دستگاه جوشه).

و سوال چهارم وآخر: در درس ماشینهای سه فاز استاد مربوطه در مورد یه بحث حاشیه ای که مربوط به ترانس جریان بود گفت که در شبکه های برق هیچوقت نباید یک ترانس جریان در خروجی بی بار بشه و دلیل رو این گفتند که به خاطر فوران بسیار بالای تک سیم عبوری اولیه حتما باید از خروجی ترانس جریان جریانی عبور کنه تا فوران حاصل از این سیم پیچ مثلا 100 دوری با فوران اون تک سیم عبوری مخالفت کنه تا مانع از به اشباع رفتن هسته CT بشه که در غیر این صورت هسته شدیدا داغ شده و سیم پیچ ثانویه مثلا 100 دوریمون خواهد سوخت به نظرتون میتونه همچین پدیده ای اینجا هم شکل گرفته باشه؟ برام سوال شد گفتم بپرسم. همچنین خیلی دوست دارم در مورد این روش فیدبک بیشتر بدونم لطفا بهم توضیح بدین استاد که چه طور این کار رو بکنم؟ خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. :smile:

اضافه شده در تاریخ :
      استاد :redface:
      نوشته اصلی توسط beheshtiam
      سلام و ممنون از پاسختون. اما وقتی من ترانس رو بر اساس دیوتی سایکل 45% محاسبه کردم که این باز شدن عرض پالس دیگه نباید باعث اشباع شدن هسته بشه چون که اندوکتانس اولیه بر اساس این مقدار عرض پالس ماکس محاسبه شده و قاعدتا نباید از شبکه جریان بکشه. و اگر با این فرضیه به این مدار نگاه کنم.

سوال اول: پس چرا وقتی ترانس پاور کامپیوتر رو توی مدار به جای این ترانس میذارم این مشکل پیش نمیاد؟ البته ترانس پاور هم تو حالت بی باری گرم میشه ولی اینقدر داغ نمیشه که نشه بهش دست زد.

و سوال دوم: چرا در مورد دستگاه های جوش که روش عملکردشون به همین صورته یعنی وقتی جوشکاری نمیشه عرض پالس بالا است برای ایجاد قوس و وقتی قوس برقرار میشه این عرض پالس کم میشه تا جریان کنترل بشه چون برای برقراری قوس ما نیاز به ولتاژ بالا داریم.

اما سوال سوم: در مورد پیشنهاد شما برای فیدبک گرفتن از ولتاژ خروجی در واقع ما به نوعی کنترلر رو فریب میدیم که مثلا سیستم بی بار نشده چون ولتاژ خروجی رو با مقدار ترانس جریان جمع میکنیم و به خورد کنترلر میدیم که با اینکار دیگه اون ولتاژ بالا رو برای برقراری قوس نداریم چون نگذاشتیم عرض پالس بالا بره تا ولتاژ زیاد شه. (اشاره کرده بودم که این یه سیستم تست هست و هدف من از این مدار رسیدن به یک دستگاه جوشه).

و سوال چهارم وآخر: در درس ماشینهای سه فاز استاد مربوطه در مورد یه بحث حاشیه ای که مربوط به ترانس جریان بود گفت که در شبکه های برق هیچوقت نباید یک ترانس جریان در خروجی بی بار بشه و دلیل رو این گفتند که به خاطر فوران بسیار بالای تک سیم عبوری اولیه حتما باید از خروجی ترانس جریان جریانی عبور کنه تا فوران حاصل از این سیم پیچ مثلا 100 دوری با فوران اون تک سیم عبوری مخالفت کنه تا مانع از به اشباع رفتن هسته CT بشه که در غیر این صورت هسته شدیدا داغ شده و سیم پیچ ثانویه مثلا 100 دوریمون خواهد سوخت به نظرتون میتونه همچین پدیده ای اینجا هم شکل گرفته باشه؟ برام سوال شد گفتم بپرسم. همچنین خیلی دوست دارم در مورد این روش فیدبک بیشتر بدونم لطفا بهم توضیح بدین استاد که چه طور این کار رو بکنم؟ خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. . :smile:
      همیشه ابرها میبارند انسانها عاشق ستاره ها میشوند, یادمان باشد چشمک ستاره ها گریه ابرها را از یادمان نبرد.

دیدگاه

سلام-چیزی که به فکرم رسید را گفتم و چون مدار را از نزدیک نمیتوانم ببینم مشخصات ترانس و دیگر مسائل مدار شما را هم نمیدانم و انرا شما طراحی کرده اید--- لذا مورد دیگری به ذهنم نمیاید.در دستگاه جوش هم شما در خروجی سلف دارید که باعث محدود شدن جریان میشود---و مسئله دیگر اینکه با کوچکترین تغییر در ریخت مدار و نقطه فیدبک مسئله به کلی تغییر خواهد کرد و اینطور نیست که شما فکر کنید که دو مدار شبیه هم هستند --حتی گاiی از اوقات ممکن است که ریخت دو مدار واقعا شبیه به هم باشد ولی عملکردشان به کلی با هم متفاوت باشد مثل مدار فول بریج رزونانسی و مدار فول بریج معمولی--لذا با مقایسه شکل دو مدار حتی نمیتوانید بگویید دو مدار مثل هم هستند---چه برسد به اینکه یکی در خروجی سلف داشته باشد و دیگری نداشته باشد.اگر هدفتان ساخت دستگاه جوش است باید مدار را به همان شکلی که دیگران استفاده میکنند ببندید نه اینکه سلف خروجی انرا بردارید--و اگر چنین نیست پس باید فیدبک انرا تغییر دهید.-- .

دیدگاه

سلام استاد و خسته نباشید و ممنون از پاسختون. گفته شما درسته نقشه کامل رو با تمام جزئیات گذاشتم و تمام مشخصات ترانسها رو هم کنار هرکدوم توضیح دادم. به نظرتون نقص مدار من چه جاهایی هست؟ http://cld.persiangig.com/preview/gRuNPAa9RW/WELD.BMP
          من چون فقط میخواستم صحت عملکرد مدار کنترلر رو بدونم و همینطور محاسبات ترانسم رو به خاطر همین دیگه از یکسو سازی خروجی صرف نظر کردم و مستقیم لامپها رو به خروجی ترانس زدم ولی به طور قطع تو مرحله بعدی که بخوام طرح اصلی رو برای دستگاه جوش آماده کنم از توپولوژی پل استفاده میکنم و خروجی ترانس رو به صورت سه سر سیم پیچی میکنم و بعد از یکسو سازی به سلف خروجی خواهم داد و از بقیه مدارات حفاظتی هم مثل آنتی استیک--اضافه جریان--اضافه دما استفاده خواهم کرد. (این مدار فقط جنبه سرگرمی و تست را دارد).
          اما مشکل من در این مدار فقط یک چیز است وآن داغ شدن شدید ترانس در حالت بی باری است که من و بدجوری کلافه کرده که دلیلش رو فقط به خاطر اشتباه بودن محاسبات ترانس میدونم.
          و در رابطه با پیشنهاد قبلی شما مبنی بر ایراد داشتن سبک فیدبک که باید از ولتاژ خروجی هم علاوه بر جریان نمونه گیری کنیم و به خورد کنترلر بدبم تا در حالت بی باری عرض پالس را بالا نبرد تا توان اعمالی به ترانس کم بشه تا اینکه حرارت کم بشه که در این صورت این سوال من هنوز به قوت خود باقیست که با اینکار ولتاژ خروجی حالت بی باری را کم کرده ایم و چگونه در مرحله ای که به سیستم بزرگتر میرسیم دستگاه جوش توانایی قوس زدن را خواهد داشت؟
          در عین حال استاد من کاملا مسمم و با اراده تصمیم برای ساختن یک دستگاه جوش 200 آمپری را دارم و به هر قیمتی که شده باید این کار را انجام بدم و از شما که قبول زحمت کردین و به سوالات ما پاسخ میدین درخواست راهنمایی برای رسیدن به این هدف را دارم.
          همیشه ابرها میبارند انسانها عاشق ستاره ها میشوند, یادمان باشد چشمک ستاره ها گریه ابرها را از یادمان نبرد.

دیدگاه

جنس ترانس چیست؟شما میتوانید ولتاژ دو سر ترانس جریان را در حالت بیباری در اسکوپ نگاه کرده و از روی شکل ان متوجه اشباع شدن هسته بشوید لذا لطفا عکس شکل موج دو سر مقاومت ترانس جریان را در حالت بیباری اپلود نماییدودر صورت امکان عکس دو سر ثانویه را هم در مورد دستگاه جوش هم قضیه ولتاژ بالا حل خواهد شد..

دیدگاه

ممنون از پاسختون. جنس هسته فریت هست ولی هیچ دیتا شیتی ازش نتونستم گیر بیارم ولی هسته رو از پاساژ امجد طبقه پایین گرفتم قیمتشم 2000 تومن بود :biggrin: چشم حتما شکل موج دو سر مقاومت ترانس جریان و خروجی ترانس نیم پل رو خواهم گرفت که باید سیستمو کلا بزنم زیر بقلم و برم توی آزمایشگاه دانشگاه واسه همین 2-3 روزی شاید طول بکشه. بازهم ممنون از راهنمایی های بی دریغتون.

اضافه شده در تاریخ :
              با سلام حضور جناب استاد جبراییلی و بقیه دوستان. ببخشید استاد یه کم دیر شد اینم از مشکلات دانشگاههای ماست دیگه! همونطور که فرمودید عکسهارو براتون گذاشتم میتونید از لینک زیر دانلود کنید. فقط از حرارت بالا به ترانس دیگه نمیشد دست زد در حدی که عایق مایلر زرد رنگی که روی سیم پیچ اولیه پیچیده شده بود تو چند قسمت ذوب شد.
              سوال دوم اینکه وقتی یه کم ولوم رو افزایش می دادم چرا یه دفعه عرض پالس تا آخر باز میشه؟
              و سوال سوم اینکه چرا از ترانس وقتی ولوم رو یه مقدار زیاد میکنم (رفرنسو بالا میبرم) صدای فیش فیش میاد و کلا شکل موجها خراب میشد؟
              http://cld.persiangig.com/download/2iDwhYmRX5/Half-Bridge.rar/dl

دیدگاه

در عکس ترانس شما به رنگ زرد میباشدایا رنگ ان زرد است و یا زرد و سفید؟انرا از کجا تهیه کرده اید؟معمولا ترانسهای زردرنگ مخصوصا انها که در فیلتر خروجی منبع تغذیه کامپوتر استفاده میشود از جنس اهنی بوده و به درد استفاده بعنوان ترانس نمیخورد.و به شدت داغ خواهد کرد زیرا مثل این است که شما اهن را در میدان مغناطیسی فرکانس بالا قرار دهید --مثل کوره القایی عمل مبکند و اهن را داغ میکند.-در مورد شکل موج ها همه انها به جز جریان خوب هستند شکل موج جریان هم خیلی عجیب است و به احتمال زیاد بخاطر جنس هسته ترانس جریان و مقاومتی که به دو سر ان زده اید است که نادرست انتخاب شده --در حقیقت شکل جریان شما چیزی شبیه به همین شکل ولی به صورت تصویر ایینه ای ان باید باشد.و با شیب خطی و نه با شیب نمایی.و این نشان میدهد که ترانس جریان شما درست کار نمیکند و علت ان مقاومت زیاد در خروجی ان است که باید مقدار انرا خیلی کمتر کنید.کمتر از 10 اهم.تا بتوانید شکل درست جریان را ببینید و البته هسته ان هم باید فریت باشد و ظاهرا هسته ترانس جریان شما هم از اهن است.زیرا رنگ ان زرد است.با یک خراش کوچک در رنگ میتوانید زیر انرا ببینید که اگر اهنی باشد رنگی شبیه استیل خواهید دید.و اگر فریت باشد رنگ سیاه ان مشخص خواهد کرد.لذا ترانس جریان را اصلاح کرده و مجددا شکل موج جربان را در حالت بیباری و بار کامل اپلود نمایید.با همین ترانس قدرت در بار کامل هسته در دراز مدت به شدت داغ خواهد شد.علت اینکه هسته پاور کامپیوتر داغ نمیگند جنس ان است .که فریت بوده و این هسته که در عکس دیده مشود اهنی میباشدو تا مرز سرخ شدن داغ خواهد شد.

دیدگاه

با سلام و تشکر از پاسختون استاد عزیز. در مورد هسته ترانس قدرت باید بگم که جنسش از فریت هست یعنی به رنگ خاکستری پررنگ که در شکل زیر ملاحظه میکنید. و دلیل دیده شدن رنگ زرد در تصویر به خاطر نوار چسب عایقی هست که روی سیم پیچ اولیه پیچیده شده که عکسش تو این تصویر جدید مشخصه . ولی حرارت در حدی بود که این نوار عایقی که من به اسم مایلر از امجد خریدم تو چند قسمت ذوب شد. و در مورد هسته هم باید بگم که از پاساژ امجد طبقه پایین خریدم به قیمت 2000 تومن البته دو سال پیش اما الان قسمت شد باهاش این مدار و بسازم. ولی پس دلیل یه دفعه زیاد شدن عرض پالسو صدای فیش فیش از ترانسو اینقدر داغ کردن از چی میتونه باشه؟
                  در مورد ترانس جریان هم درسته از هسته زرد و سفید استفاده کردم و دلیلم برای این کار این بود که چون این هسته های اصطلاحا پرمالوی زرد و سفید از مقدار DC تا فرکانس 60 کیلوهرتز رو میتونن کار کنن گفتم پس جواب میده و فقط نیاز به دور بالاتری نسبت به فریت داره که همین باعث دقیقتر شدن خروجی میشه (به واسطه افزایش تعداد دور) اما اگر نظرتون در مورد ترانس جریان به این صورت هست چشم اصلاحش میکنم.
                  اینم عکس از هسته و نوار چسب و ترانس اصلی: http://cld.persiangig.com/preview/3UqgB4aN6B/FERRIT.jpg

دیدگاه

شما از این ترانس 550 وات توان میگیرید؟!!!تعجب بخاطر تعداد سیم های اولیه و ثانویه میباشد---ایا میدانید از سیم0.4 چه جریانی میتوان عبور داد؟و شما در مدارتان چه حریانی از ان عبور میدهید.؟

دیدگاه

کاملا درست است جای تعجب دارد. ولی من 550 وات توان را از این ترانس گرفتم که بسیار هم داغ کرد و اول فکر کردم که شاید دلیل این داغ کردن بیش از حد به خاطر همین قطر پایین سیم پیچها است چون چگالی جریان سیم پیچها را 10A/mm*2 گرفته بودم به خاطر همین به خروجی ترانس 150 وات بار وصل کردم که در نهایت تعجب باز هم ترانس شدیدا داغ کرد که در مرحله بعدی کلا بی خیال وصل بار شدم و ترانس را بی بار روشن کردم که جالب اینجا بود که بازهم شدیدا داغ کرد. اینجا بود که مطمئن شدم تلفات از سیم پیچها نیست و فقط مربوط به هسته است که برای اینکه مطمئن تر بشم به جای این ترانس از یه دونه ترانس پاور کامپیوتر استفاده کردم که جالب اینجا بود که این ترانس اصلا داغ نکرد و فقط هسته آن مقداری گرم شد که این گرم شدگی از قسمتی شروع شد که در عکس زیر ضمیمه کردم و با خط قرمز مشخص شده. حالا تنها فرضیه ای که دارم این است که احتمالا این هسته من از آن دسته ای است که حلقه هیسترزیس آن پهن تر از بقیه است و به همین خاطر شاید چگالی فوران مغناطیسی هسته را باید کمتر از 2000 گوس بگیرم! چون این ترانس را با چگالی شار 2000 گوس محاسبه کردم که داغ کرد. واحتمالا هسته پاور کامپیوتری که استفاده کردم منحنی هیسترزیس کوچکتری نسبت به هسته من دارد. نظر شما چیست؟
                      البته اون دوتا سوالمو که گفته بودم چرا یه دفعه عرض پالس خودش زیاد میشه و به حداکثر میرسه و اینکه چرا صدای فیش فیش از ترانس میاد رو یادتون رفت که جواب بدین. :redface:
                      البته از نرم افزاری که ترانسم را محاسبه کرد عکس گرفتم و آنرا هم ضمیمه کردم که میتوانید همه اطلاعات آنرا مشاهده کنید واگر هم این نرم افزار را ندارید میتوانید از لینک زیر دانلود کنید. دیگه نمیدونم باید چی بگم هر اطلاعاتی که میدونستم و به هر روشی در اختیارتون گذاشتم فقط هر چی بیشتر به مشکل میخورم بیشتر طالب رسیدن به یک دستگاه جوش 200 آمپری میشم که بالاخره هم خواهم ساخت.
                      این مربوط به پاور کامپیوتره که اون قسمتی که فقط یه کم گرم شد رو مشخص کردم: http://cld.persiangig.com/preview/GV0ESMhaKy/DSC00524.jpg
                      این عکس هم مربوط به نرم افزار روسی محاسبه ترانس هست : http://cld.persiangig.com/preview/xNbVR2eQmp/Capture.JPG
                      این هم لینک دانلود نرم افزار البته از بین اون چند تا باید Excellent IT رو انتخاب کنید و بعد از لایبراری هسته تیروئید 38.1/19.05/12.7 رو انتخاب کنید که همین هسته من هست: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94795.0

دیدگاه

در مورد گرم شدن ترانس اینکه همه ترانسها گرم میشوند و شما بایست عدد درجه انرا مشخص کنید صرف کفتن فقط کمی گرم میشود چیزی را مشخص نمیکند.زیرا در درجه های خاصی بدن انسان به ازا یک درجه اختلاف دما تفاوت زیادی حس میکند.در مورد داغ شدن ترانس هم بله حق با شماست و یگی دیکر از علل داغ شدن ترانس میتواند پهنای زیاد منحنی هیسترزیس ترانس باشد.در مورد عرض پالس --این بستگی به طراحی مدار دارد و باید انرا تحلیل کنید که ان ترانزستور در مدار فیدبک چکونه عمل میکند؟ایا به شکل سوییچ و یا به شکل تقویت کننده(منظور از تقویت کننده این است که ولتاز ورودی را با ضریبی به خروجی انتقال دهد حالا این ضریب میتواند هر چیزی باشد) ولتاز و به صورت خطی؟گه این مورد را بایست خودتان تحلیل کنید.زیرا زمان بر است.صدای فیش هم میتواند دلایل زیادی داشته باشد مثل نوسانی شدن فیدبک-شل بودن سیمها-وجود نویز در درایو.....ولی بیشترین علتش نوسانی بودن فیدبک است که باید تایم دیویژن اسکوپ را به جمع کرده وشکل موج خروجی را در حالت AC و در ضریبهای کم ولتاز ببینید که شکل موج شبیه سینوسی سوار بر ان نباشد.

دیدگاه

با سلام حضور استاد عزیز و ممنون از پاسختون. پس فعلا با فرض اینکه پهنای حلقه هیسترزیس زیاد بوده یک ترانس دیگه با چگالی شار 1000 گوس با همون نرم افزار محاسبه میکنم و دوباره تست میگیرم. هسته ترانس جریان رو هم عوض میکنم و از جنس فریت میگذارم. حلقه فیدبک رو هم قطع میکنم و مدار رو به صورت حلقه باز تست میکنم ببینم صدای فیش فیش از ترانس میاد یا نه. نتایج رو مفصلا توی پست بعدی براتون قرار میدم تا در موردش صحبت کنیم باز هم ممنون از لطفتون. :smile:

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                            من مدار درایور رو همونجور که گفتید بستم.یعنی دوتا خروجی میکرو رو مستقیما بردم داخل ورودی دوتا 4420 و ترانسم رو با یک خازن سری به خروجی دوتا آیسی 4420 وصل کردم .موقعی که هنوز ترانسم رو وصل نکردم آیسی4420 گرم میشه وقتی پالس ورودیش رو قطع میکنم دوباره عادی میشه. خلاصه وقتی ترانسم رو وصل میکنم درحالی که ثانویش بیباره جریان 40 ملیی آمپر ازش ردمیشه ولی ثانویش 200 میلی ولت بیشتر نشد.ولتاژvcc که به 4420 دادم 12 ولته
                            من حتی برای اینکه ولتاژ کمتری از میکرو به 4420 برسه با دوتا مقاومت یه تقسیم ولتاژ هم انجام دادم ولی فایده نداره
                            ترانسم هم هسته تیروئیده

دیدگاه

سلام-لطفا شماتیک و مقادیر المانهای انرا اپلود نمایید.

دیدگاه

باسلام خدمت استاد عزیز من میخوام یه مدار کنترل دور موتور ac بسازم. موج خروجی میکرو pwm با فرکانس 15 کیلوه و میخوام از مدار زیر برای درایور کردن پل آیجیبیتی استفاده کنم
                                http://uplod.ir/55sya0rvjh3u/55.jpg.htm

این مدار رو بستم ولی جریان بیباری ترانس 1 الی 1.5 آمپر بود و خروجی ولتاژ نداشتم وقتی که سروسط ترانس رو با یک مقاومت 10 اهمی به +15 وصل میکنم توی خروجی حدود 10 ولت با جریان خیلی کم دارم ولی باز هم جریان بیباری همونطور بالا بود
                                بخاطر همین به پیشنهاد یکی از دوستان بجای ماسفتها از دو عدد آیسی tc4420 استفاده کردم .بطوریکه خروجی میکرو رو مستقیما به ورودی 4420 وصل کردم و اولیه ترانسم رو بایه خازن 1uf سری کردم و بین دو خروجی 4420 ها گذاشتم
                                .موقعی که هنوز ترانسم رو وصل نکردم آیسی4420 گرم میشه وقتی پالس ورودیش رو قطع میکنم دوباره عادی میشه. خلاصه وقتی ترانسم رو وصل میکنم درحالی که ثانویش بیباره جریان 40 ملیی آمپر ازش ردمیشه ولی ثانویش 200 میلی ولت بیشتر نشد.ولتاژvcc که به 4420 دادم 12 ولته
                                من حتی برای اینکه ولتاژ کمتری از میکرو به 4420 برسه با دوتا مقاومت یه تقسیم ولتاژ هم انجام دادم ولی فایده نداره
                                ترانسم هم هسته تیروئیده
                                لطفا کمکم کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X