اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه با خروجی 8 تا 10 و آمپر 10 ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه با خروجی 8 تا 10 و آمپر 10 ؟؟؟

نوشته اصلی توسط black-8
    سلامدایییییییییییی :cry2: (با ناله و زاری بخون) بریم یه اینترنت براش بگیریم :mrgreen:
    راستیتش قضیه اصلا این نیست
    متاسفانه چند وقت پیش توی یه حادثه دختر کوچکشون فوت شدند
    امید وارم هر چه زود تر دایی جان دوباره به انجمن برگردند
    واقعا غم از دست دادن فرزند سخته
    خدا بهشون صبر بده

دیدگاه

... oo:
      چی بگم، خدا صبرش بده، خبر نداشتم
      غم بزرگیه ...
      پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

سری top هم گفتی بیشتر از 10 آمپر نمیده. برا 2.6 همون tiny هم زیاده
        متوجه نشدم چی گفتی..
        ببینم منظورت مثل اونیه که خازاما گذاشته؟! با یه ماسفت ولتاژ بالا؟! ماسفت ولتاژ بالا برا همچین جریانی سراغ داری؟
        بله.جریان 40 امپر از اولیه کشیده نمیشه بلکه از ثانویه این جریان عبور میکنه.جریان اولیه بسیار کمتره و در حدود 0.5 امپره(دلیل استفاده از ترانس همینه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
          متوجه نشدم چی گفتی..بله.جریان 40 امپر از اولیه کشیده نمیشه بلکه از ثانویه این جریان عبور میکنه.جریان اولیه بسیار کمتره و در حدود 0.5 امپره(دلیل استفاده از ترانس همینه)
          منظورم این بود همون طور که گفتی top بیشتر از 10 آمپر جریان نمیده. برا 26 وات (2.6*10) هم سری tiny جواب میده

:mrgreen: :redface: ذهنم سمت uc3842 رفته بود و توپولوژی باک و ... یادم نبود ترانس داریم :mrgreen:
          روش خوبیه فقط سوال اینجاس که فرمولاشو از کجا بیارم؟! oo: دیگه pi زحمتشو نمیکشه :cry:

دیدگاه

سرما خوردگی نیست داداش، یه درد دیگه هستش!!!(از اون بی درمون ها!!! :rolleyes
            آخه برادر من شما کی گفتی که برا تابلوه خیلی خیلی بزرگ 8 رنگ میخوای!!!؟
            یه جوری گفتی تابلو روان من گفتم از این معمولی های سر در بقالی ها رو میگی!
            فکر کنم منظور شما نمایشگر و یا تلویزیون شهری باشه نه تابلو روان :biggrin:

ما که در کل نفهمیدیم این تابلو شما چه تریپی هست و بر مبنای چه اصولی کار میکنه(کلک نکنه رفتی تو خط اسکن صفحه ای؟ :mrgreen: )
            اما حالا که با اون دلایل محکمه پسند و چوب چماغ به دنبال اون منبع هستید منم با جناب B2 موافقم. بهتره خود 2.6 رو بسازید تا اینکه 12 بسازید و تبدیلش کنید.

سری TNY (نه tiny :mrgreen: ) هم بدرد این کار نمیخوره چون توانش در حد کار شما نیست.
            برا ماسفت هم من خودم از Z44 15 آمپر رد میکنم و کمی داغ میکنه. نمیشه رو بیشتر از 20 حساب باز کرد(به هر حال قطعات چینی چیزی حالیشون نیست) مگر اینکه قطعه درست و حسابی باشه نه ساخت بنجولستان چین.
            به نظرم بهتره یه pm به استاد etgpsp بدید. ایشون بدون شک میتونن مطالب ارزنده ای ارائه بدن
            موفق باشید
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
              سرما خوردگی نیست داداش، یه درد دیگه هستش!!!(از اون بی درمون ها!!! :rolleyes
              آخه برادر من شما کی گفتی که برا تابلوه خیلی خیلی بزرگ 8 رنگ میخوای!!!؟
              یه جوری گفتی تابلو روان من گفتم از این معمولی های سر در بقالی ها رو میگی!
              فکر کنم منظور شما نمایشگر و یا تلویزیون شهری باشه نه تابلو روان :biggrin:

ما که در کل نفهمیدیم این تابلو شما چه تریپی هست و بر مبنای چه اصولی کار میکنه(کلک نکنه رفتی تو خط اسکن صفحه ای؟ :mrgreen: )
              اما حالا که با اون دلایل محکمه پسند و چوب چماغ به دنبال اون منبع هستید منم با جناب B2 موافقم. بهتره خود 2.6 رو بسازید تا اینکه 12 بسازید و تبدیلش کنید.

سری TNY (نه tiny :mrgreen: ) هم بدرد این کار نمیخوره چون توانش در حد کار شما نیست.
              برا ماسفت هم من خودم از Z44 15 آمپر رد میکنم و کمی داغ میکنه. نمیشه رو بیشتر از 20 حساب باز کرد(به هر حال قطعات چینی چیزی حالیشون نیست) مگر اینکه قطعه درست و حسابی باشه نه ساخت بنجولستان چین.
              به نظرم بهتره یه pm به استاد etgpsp بدید. ایشون بدون شک میتونن مطالب ارزنده ای ارائه بدن
              موفق باشید
              مخلص وحید خان گل، بالاخره کوتا اومدی؟! :mrgreen: ایشالا که زود خوب شه
              سری tny :mrgreen:هم خوب میدونم مثل top محدودیت 10 آمپرو داره ولی خروجی 4-5 تاشو موازی کنم چی؟! منطقیه؟! کلا می پرسم البته فک کنم خرجش الکی بره بالا

راستش خیلی اهل مزاحمت خصوصی نیستم :redface: :mrgreen: خودشون سر نمیزنن ؟ یه تاپیک بزنم

دیدگاه

روش خوبیه فقط سوال اینجاس که فرمولاشو از کجا بیارم؟!
                فرمولای طراحی فلایبک کیمیا نیست که گیر نیاد...اگه تو همین انجمن هم یه سرچی بزنی چیزای خوبی گیرت میاد.کتابهاشم که دیگه مشخصه.کتاب مارتی براوون خوبه اخرش هم مثالهای خوبی داره که یکیش هم با همین 3843 هست و از همه بهتر اپلیکیشن نوتهای یونیترود هست مثلU100-A (از سایت تگزاس میتونی بگیری)
                به هر حال باید تصمیمو بگیری و شروع کنی هر جا هم مشکل داشتی اینجا بگی با کمک بچه ها حل میشه.

دیدگاه

باشه شرو میکنم

پایه طراحیو می ذارم رو همون مدار خازاما، فک کنم همونو ترانسشو دسکاری کنم،(به همراهیه مخلفات :mrgreen بشه یه کارایی کرد . ولی از این خازن مقاومتا و دیودای اولیه می ترسم. تو pi برا هر طراحی مقدارشون خیلی تغییر میکنه

نوشته اصلی توسط B2
                  فرمولای طراحی فلایبک کیمیا نیست که گیر نیاد...اگه تو همین انجمن هم یه سرچی بزنی چیزای خوبی گیرت میاد.کتابهاشم که دیگه مشخصه.کتاب مارتی براوون خوبه اخرش هم مثالهای خوبی داره که یکیش هم با همین 3843 هست و از همه بهتر اپلیکیشن نوتهای یونیترود هست مثلU100-A (از سایت تگزاس میتونی بگیری)
                  به هر حال باید تصمیمو بگیری و شروع کنی هر جا هم مشکل داشتی اینجا بگی با کمک بچه ها حل میشه.
                  کتاب که میگی pdf یا کتابه؟! :redface:

برا ماسفت چی پیشناهاد میکنی ؟ بریم خرید،تا به عید نخورده
                  2sk2545 نمی دونم گیر میاد یا نه... irf840 چطوره؟ 500 ولت 8 آمپر 0.85 اهم

دیدگاه

خوب حالا که میخوای شروع کنی اینو هم یه نگاهی بنداز
                    http://wdl.persiangig.com/pages/down...mpsprocess.pdf
                    کتاب که میگی pdf یا کتابه؟!
                    جفتش هست.منابع تغذیه سویئچینگ نوشته مارتی براوون و ترجمه مهدی نیکخواه.pdf هم تو نت هست.
                    AN4137 رو هم از فیر چایلد دانلود کن البته برای محصولات خودشه ولی فرمولایی که توش داره کلیه و میتونی استفاده کنی(اگه اینترنت پرسرعت داشتم برات اپ میکردم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                      خوب حالا که میخوای شروع کنی اینو هم یه نگاهی بنداز
                      http://wdl.persiangig.com/pages/down...mpsprocess.pdfجفتش هست.منابع تغذیه سویئچینگ نوشته مارتی براوون و ترجمه مهدی نیکخواه.pdf هم تو نت هست.
                      AN4137 رو هم از فیر چایلد دانلود کن البته برای محصولات خودشه ولی فرمولایی که توش داره کلیه و میتونی استفاده کنی(اگه اینترنت پرسرعت داشتم برات اپ میکردم)
                      لطف داری اتفاقا دیشب دیدمش، اینکه هسته ها و دیودا رو جدول کرده خیلی خوب بود
                      چنتا پی دی اف گرفتم دارم می خونمشون ولی خوب از هر دری سخنیست
                      ولی یکیش بدک نیس در مورد ولتاژی که رو سوئیچ می یفته داره توضیح می ده. دارم می خونم ببینم چی میشه

راستی ماسفت 600 تا 800 ولت به ذهنت رسید خبر بده، فردا حتما باید برم بگیرم وگرنه که عیدو سر کار میرم :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                        راستی ماسفت 600 تا 800 ولت به ذهنت رسید خبر بده، فردا حتما باید برم بگیرم وگرنه که عیدو سر کار میرم :angry:
                        همون IRF840 خوبه. اگه نبود IRF740 .
                        کلاً جریانش زیر 5 آمپر نباشه. ولتاژشم زیر 500 نباشه.

دیدگاه

اون طور که من فمیدم با ماسفت 600 ولت هم کلی مشکل وجود داره .(نسبت اولیه به ثانویه محدود میشه و vor هم همین طور)
                          irf840 رو خود دایی یه جا پیشنهاد کرده(گفته بد نیس ) ولی از اون ور گفته زیر 600 نباشه. oo: 740 هم که 400 ولته واصا هیچی

مشکل اینه که نمیدونم چی تو بازار هس که برم دنبالش ، به فروشندم نمیشه گفت آقا ماسفت 800 ولتی چی داری :angry: کی جرات داره

تو لیست نداشته های جوان نیگا می کردم 2SK2651-01MR دیدم 700 ولته و 2SK2611 900V
                          اگه بشه جایی گیر آوردشون که خوش به حالم

اگه دوستان احیانا fly back کار کردن بگن از چه ماسفتی استفاده کردن(تو بازار چی هس)، ثواب داره :bye

دیدگاه

اون طور که من فمیدم با ماسفت 600 ولت هم کلی مشکل وجود داره .(نسبت اولیه به ثانویه محدود میشه و vor هم همین طور)
                            اونقدرا هم مشکل نیست اکثر دستگاههای موجود(تکفاز) ماسفتهای 600 ولتی استفاده کردن.
                            مشکل اینه که نمیدونم چی تو بازار هس که برم دنبالش ، به فروشندم نمیشه گفت آقا ماسفت 800 ولتی چی داری
                            چرا نمیشه برو سعید(طبقه اول امجد) به شرطی که یه کم حوصله داشته باشی راهنماییت میکنه ولی چیزایی که من خریدم قبلا:BUZ90,2SK2717,9NK90,SS7N60,STP20NM60A اگه سعید هم نداشت که محاله برو نوید تو همون طبقه.
                            ولی درستش این بود که اول محاسبات رو انجام میدادی و مشخصات سوئیچ رو تعیین میکردی بعد میرفتی بخری امروز فرصت داری این کار رو انجام بده

دیدگاه

یه بار با یکی از بچه ها رفته بودیم سعید، این رفیق ما یه چیزی پرسید،حاجیم ... بگذریم :redface:

حساب کتاباشو کردم یادم رف بگم :mrgreen: البته با حساب ماسفت 700 ولتی و 50 کیلو هرتز ولی خوب تا ماسفت معلوم نباشه چیو حساب کنم؟! همون محاسبات داییه با توجه به توان که میخوام
                              Iavg=.524
                              duty=.45
                              Ipeak=2.41
                              Rsense=0.415 دایی 1.3 رو 1 گرفته بخاطر تاثیر اسپایکا، من اینو چن بگیرم؟! oo:

چنتا چیز :
                              دور ثانویه شد 0.5 دور فک کنم باید نسبت اوله به ثانویه رو عوض کنم.
                              اندوکتانس هسته شد (برا 50KHz) ، 895.3UH با توجه به برنامه ی دایی ادیشن خودم :mrgreen: B برا هسته ی EE42/42/15 میشه 275 (43 دور سیم و گپ .235) گنده ترین هسته ایه که دارم :redface: ! دایی هر جا صبت کرده گفته B باید زیر 200 باشه که هسته اشبا نشه، شما گفتی 300 (اول جایی که شیب نمودار شرو به افقی شدن می کنه) و کاتالوگ برا دمای 60 درجه فک کنم 450 رو میگف! حالا نمیدونم چه شکری بخورم
                              راستی اون I تو برنامه ی دایی جریان پیک هست
                              تو نمودار اتلاف برا فرکانسای مختلف نیگا میکردم، اتلاف هسته اونقدی تغییر نمیکنه (با فرض اینه فرکانس که دو برابر میشه، B تقریبا 0.7 حالت اولیه میشه). شاید برم رو 100 کیلو هرتز تا ببینم بعدا چی می فمم :read:

دیدگاه

یه نکته که ظاهرا اشتبا کردم اینه که برا گپ یه محدوده قرار داده شده برا 42/42/15 ،AL باید بین 250 تا 400 باشه! من خیلی گپ رو کم گرفته بودم (توتال گپ حدود 4.7 که AL میشد 483! ) نمیدنم گپ کمتر باشه چی میشه؟! oo:

ولی برا گپ اپتیمم تقریبا .35 (توتال گپ میشه 0.7) با 51.6 دور سیم اندوکتانس میشه 895.5 میکرو هانری و B هم میشه 229 که چه بهتر :nice: ولی فک میکردم هرچی گپ کمتر باشه بهتره

راستی ندیدم کسی اندوکتانس نشتی رو حساب کنه، فرمولی نداری؟ تو pi که جزء پارامترای مهم بود، ملت خیلی باهاش سر و کله میزدن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...