اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه با خروجی 8 تا 10 و آمپر 10 ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه با خروجی 8 تا 10 و آمپر 10 ؟؟؟

مسیر محاسباتو بذاری بهتره
    فرکانس رو هم بالا نبری به نظرم بهتره.همون 50 خوبه.
    دور ثانویه هم تغییر بده حتما.هیچ وقت سیم پیچ کمتر از یه دور طراحی نکن.چون ممکنه هیچ شاری ازش عبور نکنه
    B رو هم با حاشیه امنیت 0.2 در نظر بگیر. من که رو حرف خان دایی حرف نمیزنم هیچ وقت. :biggrin:

دیدگاه

گپ بیشتر بشه اندوکتانست کم میشه.
      مگه ترانسو پیچیدی که میخوای نشتیشو حساب کنی؟ oo:
      یکی از دلایلی که گفتم فرکانسو زیاد بالا نبر همینه تو فرکانسهای پایین نشتی زیاد مسئله ساز نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
        مسیر محاسباتو بذاری بهتره
        فرکانس رو هم بالا نبری به نظرم بهتره.همون 50 خوبه.
        دور ثانویه هم تغییر بده حتما.هیچ وقت سیم پیچ کمتر از یه دور طراحی نکن.چون ممکنه هیچ شاری ازش عبور نکنه
        B رو هم با حاشیه امنیت 0.2 در نظر بگیر. من که رو حرف خان دایی حرف نمیزنم هیچ وقت. :biggrin:
        باشه میذارمشون
        ثانویه رو که آره ، تا اونجا که یادمه ضریب اولیه به ثانویه به vor یه ربطایی داش دارم .دارم دوباره می خونم درستش کنم :read:

کی جرات داره ولی خوب :mrgreen:

نوشته اصلی توسط B2
        گپ بیشتر بشه اندوکتانست کم میشه.
        مگه ترانسو پیچیدی که میخوای نشتیشو حساب کنی؟ oo:
        یکی از دلایلی که گفتم فرکانسو زیاد بالا نبر همینه تو فرکانسهای پایین نشتی زیاد مسئله ساز نیست.
        بحث کم و زیاد شدن نیس. حرفم اینه که ظاهرا گپ نباید از یه حدی "کمتر" بشه ! فک کنم تو فلای بک اینطوریه
        الان نپیچیدم، بعدا که می پیچم. پیش پیش دنبالشم :nerd:
        پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

کی جرات داره ولی خوب
          از لحاظ تئوری میشه 0.5 هم در نظر گرفت البته تو دمای مشخص.میبینی که تو همون مقاله هم 0.3تا 0.35 پیشنهاد کرده ولی ما چون به این هسته هایی که داریم زیاد اعتماد نداریم بد ترین حالت همون 0.2 رو در نظر میگیرم تازه اگه بخوای فرکانسو بالا تر ببری کمتر هم باید در نظر بگیری(به دلیل تلفات)
          بحث کم و زیاد شدن نیس. حرفم اینه که ظاهرا گپ نباید از یه حدی "کمتر" بشه ! فک کنم تو فلای بک اینطوریه
          بالاخره از یه حدی نباید کمتر باشه دیگه وگرنه هسته اشباع میشه حدشم با فرمول به دست میاد.در کل زیاد سخت نگیر و مراحلو یکی یکی برو جلو. من خودم زیاد فلایبک کار نکردم.همین الانم دارم رو یه تغذیه کیلو واتی کار میکنم...

دیدگاه

اینم مشق ریاضی ما ، حوصلمو سر برد ولی برنامشو مینویسم
            برا محاسبه ی هسته هم از همون برنامه ی دایی ادیشن خودم استفاده کردم

الان مشکل همون دور ثانویس فرمولش اینه (بالای کاغذ هم نوشتم)
            ولتاژ ثانویه تقسیم بر ولتاژ برگشتی(Vor) ضرب در دور اولیه.
            هرچی زور زدم نشد فرمولشو بدون بهم ریختن بنویسم :mrgreen:
            اگه بخوام دور رو ببرم بالا یا باید دور اولیه رو زیاد کنم یا vor رو کم کنم. دور اولیه رو با زیاد کردن گپ تا مازیمم 7-8 دور بیشتر نمیشه زیاد کرد که نمیرزه. از اون ور کم کردن vor ینی بالا بردن جریان پیک که تو مورد من خیلی زیاد میشه و غیر از مشکل پیدا کردن یه ماسفت جریان بالا تر یه هیت سینک خفن هم خواهد خواست.
            فعلا دور ثانویه میشه
            2.6/200*52=0.676 دور
            فک نکنم با تنظیم برا 1 دور به جایی برسم :angry: یا نه جواب میده؟! oo:
            شاید ولتاژو زیاد کردم بعدا با افت ولتاژ تو سیم کمش کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
              بالاخره از یه حدی نباید کمتر باشه دیگه وگرنه هسته اشباع میشه حدشم با فرمول به دست میاد.در کل زیاد سخت نگیر و مراحلو یکی یکی برو جلو. من خودم زیاد فلایبک کار نکردم.همین الانم دارم رو یه تغذیه کیلو واتی کار میکنم...
              اصلا نمی خوام گیر بدم فلا مشکلات بزرگتری هس ولی این چیزی که گفتم هیچ ربطی به اشباع نداره!

دیدگاه

الان یادم افتاد که افت ولتاژ توی دیود ثانویه رو در نظر نگرفتم
                3045 میخوام بذارم (دوتا) که 0.57 افت ولتاژ داره ینی ولتاژ ثانویه میشه 3.2 ولت .نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت

دیدگاه

آخرین وضعیت

دیدگاه

مشقتو بد نوشتی ادم رقبت نمیکنه نگاه کنه :biggrin:
                    میتونی محاسباتو بر اساس ولتاژ برگشتی انجام بدی با فرمول زیر نسبت دور اولیه به ثانویه رو بدست بیاری

یعنی Vro رو هر چقدر دوست داشنی در نظر بگیر و با توجه به اون ترانسو بپیچ بعد با فرمول زیر زمان روشن بودن رو طوری به دست بیاریم که هسته اشباع نشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                      مشقتو بد نوشتی ادم رقبت نمیکنه نگاه کنه :biggrin:
                      تازه به خودم فشار آوردم مرتب نوشتم :mrgreen: وگرنه که دیکد کردنش 200 سال (به زمان مریخ) براتون طول میکشید!
                      بعدشم رو فورمولای دایی فرمول میاری؟!

سوال:
                      Vdc چیه؟
                      VDC چیه؟
                      T میشه 1/f (قراره یک افم باشه) :mrgreen: ادیتور سایت خیلی باحاله هر جوری بنویسی، همونیو که خودش دوس داره نشون میده
                      اون 0.5 هم ولتاژ فروارده یکسو سازه، آره؟

دیدگاه

Vro رو هم بگو اول فک کردم Vor هس

صب نشستم برا 170vorولت و 250 ولت حساب کردم .بدتر شد که بهتر نشد.فک کنم از یه فرمولش باید مشتق بگیرم اکسترمم دور ثانویه در بیاد :mrgreen:

دیدگاه

ای باباااا
                          توی اینترنت و کتاب ها و..... اینقدر راجب این چیزا بحث شده که به قول دوستان به اشباع رسیدیم... :read: :nerd:
                          شما الان هر منبعی با هر ولتاژی بخواین من توی سیستمم دارم که البته فقط یکیش رو خودم طراحی کردم :agree:

برای شما که کارتون راحت بشه و دست از این محاسبات وقت گیر بردارید این منبع صفر تا 30ولت 10آمپری رو پلود کردم ( آلمانی )
                          البته یه بیست دقیقه ای طول کشید تا از بین اون همه منبع تغذیه پیداش کردم

]
                          فایل به همراه تعدادی تصاویر - شماتیک - PCB - فایل PDF میباشد.
                          حجم فایل : 6.081 KB

/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/

راستی....اگر باز هم 10 آمپری خواستین بگین....چون بازم دارم...ولی فعلا این رو پیشنهاد میکنم چون ترانسش دوناتی هست و سنگین هم نیست.

((((به دلیل مورد توجه واقع نشدن......... لینک دانلود حذف گردید :arrow)))
                          [move] :bye[/move]
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اگه درس فمیده باشم که امیدوارم اشتبا باشه

دیگه ازین تمیز تر بخوای دلخور میشم! :mrgreen: هرچی رقبت داری جم کن

حالا بفرمایین که من ماسفت 800 900 ولت 15 آمپر از کجام بیارم؟!هستا فقط 10-15 تومن پولشه! :redface:
                            تازه ثانویه همش 1.1 دوره! :NO:
                            البته خوب چیزی که هس جریان پیکه و دیوتی 9 درصد بیشتر نیس.من الان دو تیپ ترانزیستور گرفتم یکیش 9nk90 هس که پیک جریانش 32 آمپره! جواب میده؟!

مدیران محترم چقد سایتو انگولک میکنن ! 2 ساعت میخوام بیام اینترال سرور ارور میده! هفته ای چن بار آخه

دیدگاه

خداییش اون موقع که ما مشق مینوشتیم خیلی تمیزتر مینوشتیم(میگی نه برو تاپیک اینورتر جوشو نگاه کن)
                              VDC ماکزیمم ولتاژ ورودیه و Vdc مینیممم ولتاژ ورودیه
                              T هم دوره تناوب.1 بر روf
                              0.5 ولت هم افت ولتاژ دیود یکسوسازه
                              9NK90 ترانزیستور خوبیه برای این کار.
                              ول فک کردم Vor هس
                              گیر نده هر جا یه چی مینویسن...
                              ولی انصافا اگه میخوای اصولی کار کنی که اخرش بفهمی چی شد بشین اول معلومات و مجهولات رو تمیز بنویس(ولتاژ ورودی و خروجی توان خروجی وتوان ورودی بازده جریان اولیه و....) اینطوری که نوشتی من چیزی سر در نمیارم

دیدگاه

اون تیکه ی واتشو انقد نوشتم که برام بدیهی شده :mrgreen:
                                تو قبلیا رو نگا کنی به وفور یافت میشه. ولی جان خودم حتی نیم نگاهی هم به این چیزایی که مینویسم نداری! :sad:
                                البته همین قد هم که جواب میدی من یه دنیا ممنونتم. ایشالا بشه جبران کنم. :bye
                                حالا تو آفیس یا مت ورک ترتمیز و کامل مینویسم ،میذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X