اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار سوئیچینگ

با سلام بر همه دوستان یه مدار سوئیچینگ میخوام بالای 800 وات برا امپلی فایر میخوام فرکانسش هم بالای 70khz باشه اگه pcb داشته باشه بهتره اگه مداری دارید لطفا بزارید
    با تشکر

پاسخ : درخواست مدار سوئیچینگ

منم همچین مداری میخواستم..

لطفا راهنمایی کنید..

دیدگاه

فکر می کنم که تو بخش مدارات صوتی یه تغذیه باشه . اما به هر حال یکم تو سایت بگردید اماده و حتی با بوردش رو پیدا می کنید .

دیدگاه

سلام به دوستان یه منبع سوئیچینگ ساختم وقتی به برق وصل میشه ولتاژ خروجیش به دوبل 60 میرسه بعد یه دفعه شروع به افت ولتاژ میکنه تا حدود 8 ولت میرسه و دیودهای خروجی به شدت داغ میشن میخواستم من رو راهنمایی کنید اینم مدار

دیدگاه

تمام مدارو عینا درست کردی ؟
          ترانسارو دقیق پیچیدی ؟
          قطعات چی! همونایی که نقشه خواسته رو گذاشتی ؟

دیدگاه

تمام قطعات یکین فقط دیودها رو مشابه گذاشتم ترانسها رو هم تا اونجایی که تونستم دقیق پیچیدم
            میگم تعداد دور سیم پیچ ترانسها مثلا ترانس اصلی ثانویش تعداد دورش بیشتر بشه چه تاثیری داره یا بهتر بگم چه مشکلی ایجاد میکنه چون من ترانس اصلی رو ثانویش رو هر سر 2 دور بیشتر پیچیدم
            سلفهای خروجی چی اونا اگه دقیق نباشن چه مشکلی ایجاد میکنه چون اونا هم دقیق نیستن :redface:
            با تشکر

دیدگاه

ببین مصطفی جان مدارات سوئیچینگ مثل خیلی از مدارهای دیگه نیستن که صرفا با یه نقشه شماتیک بشه یکیشو ساخت. حتی یه مدل 5 واتشو!
              این نقشه هم باید یه بار جواب پس داده باشه، بعد با اطمینان کامل بشه ساختش.
              ترانس هارو فقط تعداد دور گفته و حرفی از اندوکتانسشون نزده !!
              ضمنا با هسته ERL35 بعید میدونم بشه بیشتر از 250 وات فول تایم ، توان گرفت چه برسه به 800!!
              برای عیب یابی باید چند جای مدارو شکل موج ببینی تا مشخص بشه پالس ها تا کجا میان!
              اینکه میگی دیودهای خروجی داغ میکنه ، یه کم عجیبه!!! چون بار اصلی که بهشون وصل نیست!!!

پیشنهاد من اینه که اگه تا حالا سوئیچینگ نساختی، این تاپیکو بخونی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47318.0

و برای توانهای بالاتر به این تاپیک مراجعه کن :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59536.0

دیدگاه

این اولین کارمه که ساختم قبلا هم ازش ساختن این منبع 800 وات نیست که فک کنم حدود همون 250 واتی باشه هیچ باری هم بهش وصل نیست که داغ میکنه متاسفانه اسکوب هم ندارم که چک کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X