با سلام بر همه دوستان یه مدار سوئیچینگ میخوام بالای 800 وات برا امپلی فایر میخوام فرکانسش هم بالای 70khz باشه اگه pcb داشته باشه بهتره اگه مداری دارید لطفا بزارید
با تشکر
سلام به دوستان یه منبع سوئیچینگ ساختم وقتی به برق وصل میشه ولتاژ خروجیش به دوبل 60 میرسه بعد یه دفعه شروع به افت ولتاژ میکنه تا حدود 8 ولت میرسه و دیودهای خروجی به شدت داغ میشن میخواستم من رو راهنمایی کنید اینم مدار
تمام قطعات یکین فقط دیودها رو مشابه گذاشتم ترانسها رو هم تا اونجایی که تونستم دقیق پیچیدم
میگم تعداد دور سیم پیچ ترانسها مثلا ترانس اصلی ثانویش تعداد دورش بیشتر بشه چه تاثیری داره یا بهتر بگم چه مشکلی ایجاد میکنه چون من ترانس اصلی رو ثانویش رو هر سر 2 دور بیشتر پیچیدم
سلفهای خروجی چی اونا اگه دقیق نباشن چه مشکلی ایجاد میکنه چون اونا هم دقیق نیستن :redface:
با تشکر
ببین مصطفی جان مدارات سوئیچینگ مثل خیلی از مدارهای دیگه نیستن که صرفا با یه نقشه شماتیک بشه یکیشو ساخت. حتی یه مدل 5 واتشو!
این نقشه هم باید یه بار جواب پس داده باشه، بعد با اطمینان کامل بشه ساختش.
ترانس هارو فقط تعداد دور گفته و حرفی از اندوکتانسشون نزده !!
ضمنا با هسته ERL35 بعید میدونم بشه بیشتر از 250 وات فول تایم ، توان گرفت چه برسه به 800!!
برای عیب یابی باید چند جای مدارو شکل موج ببینی تا مشخص بشه پالس ها تا کجا میان!
اینکه میگی دیودهای خروجی داغ میکنه ، یه کم عجیبه!!! چون بار اصلی که بهشون وصل نیست!!!
پیشنهاد من اینه که اگه تا حالا سوئیچینگ نساختی، این تاپیکو بخونی :
این اولین کارمه که ساختم قبلا هم ازش ساختن این منبع 800 وات نیست که فک کنم حدود همون 250 واتی باشه هیچ باری هم بهش وصل نیست که داغ میکنه متاسفانه اسکوب هم ندارم که چک کنم
دیدگاه