با سلام خدمت همه بچه ها مشکلشو حل کردم و از حالا درست شده
مشکل توی پی سی بی بود از حالا میتونید مدار رو دانلود کنید و حالشو ببرید. خیلی عالیه
خیلی عالیه
بیایید و دانلود کنید آموزش ساخت اونو هم گذاشتم و لینک رو عوض کردم
www.dehnokit.blogfa.com
نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
دوباره خراب شد . داشتم بسته بندی میکردم که یهو دیگه ولتاژ نداد . اعصابم خورد شد . زدم به هم ریختمش
با تشکر که صادقانه اطلاعات رو در اختیار همه قرار میدی
راجب منبع من نباید آیه یاس بخونم ولی یک محاسبه ساده نشان میده که با منابع تغذیه مقاومتی شما باید در حدود 500 وات تلفات توان داشته باشی که خوب اصلا خوب نیست
حالا من چند تا مدار تلف کننده دیگه بهت معرفی می کنم ببین این جواب میده
بعد مدارات فوق نوبت میرسه به سوئیچینگ
مدار سوئیچینگ زیر با آی سی lm2575 ساخته میشه قیمتش رو نمی دونم
توصیه میکنم با آی سی 34063 یکی از مدارات پی دی اف زیر رو بسازی قیمت آی سی 300 تومن است
http://www.9h1lo.net/smpsdesign.pdf
این شکل شاد کمکت بکنه
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
با تشکر که صادقانه اطلاعات رو در اختیار همه قرار میدی
ممنونم
راجب منبع من نباید آیه یاس بخونم ولی یک محاسبه ساده نشان میده که با منابع تغذیه مقاومتی شما باید در حدود 500 وات تلفات توان داشته باشی که خوب اصلا خوب نیست
حالا من چند تا مدار تلف کننده دیگه بهت معرفی می کنم ببین این جواب میده
ولی این منبع تغذیه ای که ما بحث میکنیم در موردش.منبع تغذیه ای که تو اکثر وبلاگ ها کار کرده من خودم هم یه روز به طور عالی ازش کار کشیدم ولی وقتی خواستم بسته بندی کنم نمیدونم کدوم سیم اتصالش قطع شده باید بررسی کنم.
و دوستانی که میخواهند بدونند مشکل اولیه ی من چی بود. مشکل من در پی سی بی بود . باز هم میگم . هر کسی که پی سی بی رو از وبلاگ www.dehnokit.blogfa.com دانلود کرده مشکلش رو به من بگه . میدونم مشکلش چیه .
ولی کسایی که از سایتها و وبلاگهای دیگه دانلود کردند. مطمئن بشند اشکالشون از قطعات هستش.
باز هم میگم اگه مقاومت 220 اهمی داغ میکنه . مشکل از همون تیکه ی پایینی مدار هست . به جهت دیودها دقت بفرمایید. که درست زده باشید. مخصوصا دیودهای D7, D8 = 5,6V Zener
D9, D10 = 1N4148
به پایه های آی سی و ترانزیستورها هم دقت کنید درست زده باشید
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
بچه ها کسایی که مشکل دارند . ببینند آیا ولتاژ تا پای ولوم ولتاژ میاد یا نه
یکی از پایه های ولوم ولتاژ از صفر تا 30 ولت ولتاژ میده اگه ولتاژ تا اونجا میاد . خبر بدهید.
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
دیدگاه