اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع سوییچینگ 12 به 35+ و 35- (12 امپر)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع سوییچینگ 12 به 35+ و 35- (12 امپر)

من 4 تا رو برای 5 کیلو وات استفاده میکنم. (هر هسته 1200 وات)
    4 تا هسته 300 وات برای مدارت کمه.
    بعد از افطار داشتم فکر میکردم که یادم افتاد گفته بودین میخواید از دارلینگتون استفاده کنید برای امپ.
    با این حساب توان امپ رو در هر کانال حدود 150 باید در نظر بگیریم. یعنی 30 وات دیگه اضافه میشه به هر کانال که در مجوع میشه 150 وات + 30% تلفات این 150 وات.
    مدارات امپ دارلینگتون به دلیل ضریب تقویت بالایی که دارن نسبت به تغیرات ولتاژ حساس تر هستن. پس لزوم قویتر بودن سوییچینگ دوچندان میشه اینجا.
    تو برندای چینی مثل مارشال معمولا امپ از سوییچینگ قویتر هست و معمولا تو خرابی ها قسمت سوییچینگ اسیب میبیه.
    تو برندای اصیل مثل پایونییر (قدیمی الان همشون چینی هستن) برعکس این قضیه صادق هست. یعنی همیشه سوییچینگ یه سر و گردن قویتر از امپ بوده و هست.
    من خودم الان رو ماشین 2 تا امپ دارم. یکی کنوود یکی پایونییر. پایونیر به ساب وصله ولی اخ هم نمیگه! ولی کنوود که به باند وصله همچین داغ میکنه که نگو... . (گین ساب بیشتر از باند بازه)
    البته صلاح مملکت خسروان دانند.
    در مورد دیگران هم نگران نباش. قبلا گفتم بازم میگم مهم قسمت کنترلر هست بقیش مال هر مدار متفاوته!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ساده ترین شکل:
    ایزوله:
    ارتباط غیر مستقیم (غیر فیزیکی) ولتاژ قسمتی از مدار با قسمت دیگه.

فید بک:
    یه خط از ولتاژ خروجی میره به ایسی برای مقایسه. اگه ولتاژ کم بود دیوتی سایکل (همون فرکانس) میره بالا تا افت ولتاژ رو جبران کنه و اگه ولتاژ زیاد بالا رفت با پایین اوردن دیوتی سایکل ولتاژ رو پایین بیاره.

خوبی مدارات فید بک دار اینه که ولتاژ خروجی همیشه ثابته!
    خوبی که مدارای توان بالا دارن اینه که سلف گردن کلفت نمیخوان چون سیم خودش با میدانی که ایجاد میکنه یه جورایی مثل سلف عمل میکنه!
    البته تو توان کشی های کم این مشکل برطرف نمیشه و باید حتما از سلف استفاده کنید شما. (چون برای استفاده روزمره میخواید)
    الان دارم مدار رو میبندم. اگه خدا بخواد تا سحری تمومه
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

شکل موج با ایسی سوخته اول.

شکل موج با ایسی دوم که نمیدونم سالمه یا نه!
      بدون فید بک شکل موج درسته:

http://www.4shared.com/photo/Auh8dp2y/28_online.html

شکل موج وقتی که فیدبک وصله:

http://www.4shared.com/photo/Rjf4bovi/29_online.html

با این اوصاف بگم ایسی تازه بیاد یا همین دومی درسته و تو مدار بندی اشتباه کردم؟
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
        محاسبات پیچیده اونم بدون فرمول
        راستی اسکپ برادر بهنام مبارکه
        شما چهار تا هسته برام در نظر بگیر که هر کدوم 300 وات توان بده و 4 تا ماسفت برای هر هسته که جمعا بشه 16 تا
        خوبه؟
        محاسباتی که انجام دادم بر پایه فرمول p=iv هستن.
        ممنون اسکپ قابل شمارو هم نداره.
        اگه قرار باشه 4 تا هسته گزاشته بشه برای هر etd39 دوتا 44n هم کافیه.
        چون به هرکدوم 175 وات میافته که خوبه.
        ولی باز نظر من رو 2 تا هسته اس.
        نظر اساتید چیه؟
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نظر اساتید چیه؟
          ما که جزء اساتید نیستیم ولی خوب نظرمو میگم
          هر هسته نهایت 200 وات میده برای هر هسته 2 تا IRFZN44 کافیه به شرطی که هیت سینک مناسب داشته باشه
          اگر قبل از بستن ترانزیستور یک ورق مسی زیر بدنه قرار بگیره بهتره.
          بعد از سیم پیچی دو هسته رو محکم بگیرید و چسب بزنید قرار دادن بین دو فک گیره با لاستیک تضمین میکنه
          هیچ فاصله هوایی ایجاد نشده باشه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام
            صبح همگی بخیر
            ازونجایی که بنده علم الکترونیک ندارم هر چه شما بفرماین قبول میکنم
            چون قاصد دل عزیز فرموده بودن که نباید توان بیشتر از 200 وات از هر هسته بگیرید گفتم که چهار هسته
            اگه اساتید صلاح بدونن از همون 4 هسته استفاده کنیم ولی هر هسته رو 300 وات در نظر بگیریم که جمعا میشه 1200 وات
            این کار درسته؟
            :smile:

دیدگاه

راستی میشه هسته هارو اینجوری ببندیم که دو تا ازهسته ها برای +30 ولت تا 0 یا همون G و دو تای بعدی برای G یا 0 تا -30 ولت باشه؟

دیدگاه

ایجوری تعداد دیودهای خروجی کمتر میشه و هدسینک هم کوچکتر میشه
                اقا بهنام شما سیگنال جنراتور هم خریدی؟

دیدگاه

بهنام جان همون دومی درسته مدارت یه ایرادی داره

من علم مغناطیسم و فرمولهای انتخاب هسته رو بلد نیستم بنابر این نظری نمیدم

دیدگاه

من 4 تا رو برای 5 کیلو وات استفاده میکنم. (هر هسته 1200 وات)
                    oo:
                    ازونجایی که بنده علم الکترونیک ندارم هر چه شما بفرماین قبول میکنم
                    چون قاصد دل عزیز فرموده بودن که نباید توان بیشتر از 200 وات از هر هسته بگیرید گفتم که چهار هسته
                    اگه اساتید صلاح بدونن از همون 4 هسته استفاده کنیم ولی هر هسته رو 300 وات در نظر بگیریم که جمعا میشه 1200 وات
                    بابا اگر تجربه دارید چرا سئوال میکنید اگر تجربه ندارید دوست دارید تجربه کسب کنید خوب هر کاری دوست دارید بکنید
                    هی ما میگیم 200 وات هی شما حرف خودتونو بزنید بعد هم زیر بغل آدم هندونه استاد استاد بزارید :eek:
                    هی میگم 200 وات هی بگو من 4 تا رو برای 5 کیلو وات استفاده میکنم خوب استفاده کن تا حالت جا بیاد لا اله الله
                    بابا یک ماه نمیشه تست کردم 200 وات بیشتر نداد هسته بزرگتر هم گذاشتم نداد مسخره گیر اوردین گوش نمی دین راهنمایی هم می خواین
                    هر کاری دوست دارین بکنین فوقش ECA حقوقمو قطع میکنه. :NO:

دیدگاه

این یک اینورتر 1000 وات با ورودی 24 ولت هست از دو هسته استفاده کرده فرکانس کاریش 60 کیلو هرتز نیومده از یک هسته استفاده کنه
                      من شخصآ تست کردم حتی سویچها رو دو برابر کردم از هسته بزرگتر استفاده کردم.
                      توی هیچ آمپلی ماشین ندیدم از یک هسته به توان بیشتر از 200 وات برسه.
                      اول بهتر با یک هسته یک مبدل بسازید تا کارکرد مدار رو ببینید بعد با اطمینان
                      تعداد هسته ها رو افزایش بدید آقا بهنام 5 کیلو وات به زبان ساده بنظر میرسه
                      با احتساب 80 درصد بازدهی توان ورودی شما 6250 وات میشه که میشه
                      520 آمپر جریان ورودی تازه افت ولتاژ باطری هم ایجاد میشه که در این صورت
                      برای جبران خروجی 5 تا 20 درصد جریان افزایش پیدا میکنه oo:تا اونجایی
                      که من متوجه شدم این اولین مدار سویچینگ شماست این پروژه غیر منطقی
                      و یک اشتباه محض به حساب میاد اینجا هم مد شده تا از مشکلات صحبت
                      میکنی طرف سریع انگ موج منفی خراب کردن جو از این چیزا بهت مچسبونن
                      من قبول دارم هیچ کاری نشد نداره اما با آزمایش و تست های زیاد من چون
                      زیاد با12 کاری ندارم مدار رو دو هسته ای کردم تحویل دادم بهتره شما بایک
                      هسته تست کنید تا مطمئن بشید.
                      http://up.vatandownload.com/images/xcvt75b5j6u4wuna9fm.jpg

دیدگاه

هسته پیشنهادی شما چیه؟

الان 18 تا ماسفت دارم. برای 5 کیلو وات چندتا هسته باید هسته بزارم؟ همین تعداد ماسفت کافیه یا باید بازم بگیرم؟
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

داداش میگما این هسته های حلقوی رو از کجا وچند میگیری.
                          میبینم که بزنم به تخته تو دستو بالت هسته زیاد داری. دست مارو هم بگیر :mrgreen:
                          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                          امروز رو کامل زندگی کن...
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                            این یک اینورتر 1000 وات با ورودی 24 ولت هست از دو هسته استفاده کرده فرکانس کاریش 60 کیلو هرتز نیومده از یک هسته استفاده کنه
                            من شخصآ تست کردم حتی سویچها رو دو برابر کردم از هسته بزرگتر استفاده کردم.
                            توی هیچ آمپلی ماشین ندیدم از یک هسته به توان بیشتر از 200 وات برسه.
                            اول بهتر با یک هسته یک مبدل بسازید تا کارکرد مدار رو ببینید بعد با اطمینان
                            تعداد هسته ها رو افزایش بدید آقا بهنام 5 کیلو وات به زبان ساده بنظر میرسه
                            با احتساب 80 درصد بازدهی توان ورودی شما 6250 وات میشه که میشه
                            520 آمپر جریان ورودی تازه افت ولتاژ باطری هم ایجاد میشه که در این صورت
                            برای جبران خروجی 5 تا 20 درصد جریان افزایش پیدا میکنه oo:تا اونجایی
                            که من متوجه شدم این اولین مدار سویچینگ شماست این پروژه غیر منطقی
                            و یک اشتباه محض به حساب میاد اینجا هم مد شده تا از مشکلات صحبت
                            میکنی طرف سریع انگ موج منفی خراب کردن جو از این چیزا بهت مچسبونن
                            من قبول دارم هیچ کاری نشد نداره اما با آزمایش و تست های زیاد من چون
                            زیاد با12 کاری ندارم مدار رو دو هسته ای کردم تحویل دادم بهتره شما بایک
                            هسته تست کنید تا مطمئن بشید.
                            http://up.vatandownload.com/images/xcvt75b5j6u4wuna9fm.jpg
                            بله منم به بهنام جان گفتم سنگ بزرگی برداشته.

قاصد دل جان اصول چند هسته کردن منابع سویچینگ چطوریه؟ 2 تا مدار جدا میبندن؟

دیدگاه

این افت ولتاژی که میگید در چه حدی هست؟
                              این افت ولتاژ بستگی به توان باطری نو و کهنه بودن باطری داره
                              تاز افت ولتاژ مسیر رو یادم رفت بگم .
                              افت رو با محاسبه مقاومت داخلی باطری در حالت فول شارژ حساب
                              میکنن که با تخلیه باطری بیشتر میشه در اینصورت محاسبه مقادیر
                              ورودی در یک محدوده صورت میگیره .
                              اینطور محاسبه پیک جریان بیشتری رو میطلبه کدوم باطری ماشین میتونه
                              تحمل این پیک جریان رو داشته باشه.
                              داداش میگما این هسته های حلقوی رو از کجا وچند میگیری.
                              سلف الکترونیک 5 تومن.
                              قاصد دل جان اصول چند هسته کردن منابع سویچینگ چطوریه؟ 2 تا مدار جدا میبندن؟
                              معمولآ کنترلر یکیه سویچ و هسته و دیود های خروجی تکرار میشه در مواردی که تعداد سویچ زیاد باشه از درایور استفاده میشه
                              یک مسئله مهم هم افت ولتاژ ترکهای مداره که انتقال جریان باید متعادل باشه تا توزیع جریان درست صورت بگیره وگر نه فشار روی
                              بعضی سویچها بیشتر میشه.

دیدگاه

والا من هیچ جا ندیدم توان بالای 5Kw رو با تکفاز بگیره همه با 3 فازه حالا این دوستمون با باطری میخاد بگیره البته بهش گفتم لحظه ای اونم با 3-4 تا باطری گردن کلفت میتونی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X