سلام
من یه پاور دارم، وقتی به برق وصلش میکنم فیوزش به سرعت میسوزه!!
هیچ گونه علامتی هم از سوختگی قطعات نیست
همه مقاومت ها و خازن ها و دیود ها به ظاهر سالمن!
ممنون میشم کمک کنید
" کسی که دارای عزمی راسخ است ،جهان را مطابق میل خویش عوض می کند " .
گوته
خوب من که دارم میگم خروجی هات رو یک چک بکن احتمالا اتصال کوتاه هست : اون سوت هم که قبلا گفتی می زنه به خاطر همون اتصال کوتاه در خروجی هست .
تست کردیم اتصال کوتاه نبود :mrgreen:
نوشته اصلی توسط photros
سلام
من یه پاور دارم، وقتی به برق وصلش میکنم فیوزش به سرعت میسوزه!!
هیچ گونه علامتی هم از سوختگی قطعات نیست
همه مقاومت ها و خازن ها و دیود ها به ظاهر سالمن!
ممنون میشم کمک کنید
این کارها که برای تست پاور کمه !!
تا حالا 2 ماه سر پاور بودی ؟؟
اونم گرین و 925 وات !!
که فقط باز کردنش کلی دردسره !!
تقریبا این پاور رو 250 تومن خریده بودم که به دلیل اینکه نمی تونستم بازش کنم یه خورده مواد تمیز کننده ریختم توش ولی چشتون روز بد نبینه که بعد از نیم ساعت که فکر کردم مواد بخار شده (اسپری 600 ناهید ) زدم به برق چنان انفجاری اتفاق افتاد !!!
وقتی بازش کردم اولین چیز که منو به خودش جلب کرد خازن های 400 ولتی 1000 میکرو فاراد بود !!!!!
که اونها تخلیه شده بود و اطرافش رو داغون کرده بود !!
من چون می دونستم گارانتی قبول نمی کنه خودم دست به کار شدم از ترش بابام !!
تقریبا دو ماهی سرش بودم بو طوری که دیگه نقشه اش رو حفظ بودم در ضمن من با کلی نقشه برداری و عکس گرفتن و یادداشت دقیقا بهتون بگم که برد رو صاف کردم از قطعه و همه رو تست کردم و دوباره مونتاژ کردم و فقط تنها چیزی که نتونستم تست کنم آیسی پاور بود و همین و همین
این کارها که برای تست پاور کمه !!
تا حالا 2 ماه سر پاور بودی ؟؟
اونم گرین و 925 وات !!
که فقط باز کردنش کلی دردسره !!
تقریبا این پاور رو 250 تومن خریده بودم که به دلیل اینکه نمی تونستم بازش کنم یه خورده مواد تمیز کننده ریختم توش ولی چشتون روز بد نبینه که بعد از نیم ساعت که فکر کردم مواد بخار شده (اسپری 600 ناهید ) زدم به برق چنان انفجاری اتفاق افتاد !!!
وقتی بازش کردم اولین چیز که منو به خودش جلب کرد خازن های 400 ولتی 1000 میکرو فاراد بود !!!!!
که اونها تخلیه شده بود و اطرافش رو داغون کرده بود !!
من چون می دونستم گارانتی قبول نمی کنه خودم دست به کار شدم از ترش بابام !!
تقریبا دو ماهی سرش بودم بو طوری که دیگه نقشه اش رو حفظ بودم در ضمن من با کلی نقشه برداری و عکس گرفتن و یادداشت دقیقا بهتون بگم که برد رو صاف کردم از قطعه و همه رو تست کردم و دوباره مونتاژ کردم و فقط تنها چیزی که نتونستم تست کنم آیسی پاور بود و همین و همین
پس دوست عزیز erfan m حوصله داشته باش !!!
داداش یه کمکی هم به من بکن من تمام قطعات رو عوض کردم ولی بازم پاور روشن نمیشه ! و اتفاقی که می افته اینه که بعد از 2-3 دقیقه سویچ قدرت که همیشه یکیشونه میترکه! 13007 هم میزارم. اگه لازمه نقششو بدم
داداش یه کمکی هم به من بکن من تمام قطعات رو عوض کردم ولی بازم پاور روشن نمیشه ! و اتفاقی که می افته اینه که بعد از 2-3 دقیقه سویچ قدرت که همیشه یکیشونه میترکه! 13007 هم میزارم. اگه لازمه نقششو بدم
من هم یه پاور داشتم که اینجور میشد- دنبال ترک هایی که به خازن های بزرگ وصله بگیر ببین قبل یا بعدشون اتصال نداشته باشه !!
سلام
دوستانی که پاور کامپیوتر(یاهرنوع منبع تغذیه ای که به برق شهر وصل میشه) تعمیر میکنید همیشه بعدازتعمیر پاور رو مستقیما به برق شهر وصل نکید چون امکان وجود قطعات معیوب دیگری میباشد برای اینکه منبع دوباره اسیب نبینه از یک لامپ40وات بصورت سری در مسیر یکی از سیم های برق شهر
نول یافاز قرارداده وخروجی به ورودی منبع وصل کنید اگر لامپ کاملا روشن شد نشان دهنده وجود خرابی دوباره درمدار می باشدواگه اون پاور مستقیما به برق شهر وصل کنیپد قطعاتی هم که تعویض کردید میسوزه وچنانچه پاورسالم باشد شروع به کار میکند
این مدار برای دوستانی هم که سوییچنگ طراحی میکنند به کارمیاد چون باعث میشه که اگه مدارشون مشکل داشته باشه قطعاتشون نسوزه
البته انتخاب لامپ برای منبع های دیگه فرق میکنه مثلابرای تعمیر تلوزیون باید ازلامپ200وات استفاده کنی
سلام دوست عزیز چیزی که گفتید دلیلش چیه این حالت رخ میده؟ و خروجی کجارو به ورودی وصل کنیم؟؟؟؟
دوسر خروجی مثلا" 12 به ورودی 220؟؟؟ میترکه فکنم!!!!!!! :eek: :eek: :eek:
کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.
من هم لامپ وصل می کنم اگه دقت کنی خیلی باحال نور لامپ کم و زیاد میشه !
مثلا اگه یه سی دی رام بهش وصل کنی هرچی اون بیشتر سرعت می گیره لامپ هم پر نور تر میشه !
دیدگاه