اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شیفت فاز باtl494

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شیفت فاز باtl494

نوشته اصلی توسط B2
    عزیزم میشه دقیقا توضیح بدی منظورت چیه محاسبات اولیه 3 برابر بوده؟؟؟؟
    این یه نفر کیه دقیقا؟این یکی کیه اونوقت؟
    دوست عزیز محاسبات شما برای هسته ee55باتعداد دور اولیه 54غلطه
    اگه دقت کنی نوشتم یکی نه یک نفر واون یکی میتونه شما یا کس دیگه ای باشه دوست عزیزحالا استنباط شما ازیک نفر اگه منم بدونید که برای من ارزشی نداره وچیزی ازمن کم نمیکنه

دیدگاه

دوست عزیز محاسبات شما برای هسته ee55باتعداد دور اولیه 54غلطه
      ببینم اینو 2 سال پیشم میدونستی یا بعد از 2 سال به این نتیجه رسیدی؟اخه اون موقع که ما از این بحثا میکردیم شما دنبال جایگزین برای ترانس بودی حالا بماند که این سوالم از اون سوالاس... حالا چرا 54 غلطه؟(با دلیل) چند درسته؟(با دلیل)
      اگه دقت کنی نوشتم یکی نه یک نفر واون یکی میتونه شما یا کس دیگه ای باشه دوست عزیزحالا استنباط شما ازیک نفر اگه منم بدونید که برای من ارزشی نداره وچیزی ازمن کم نمیکنه
      اره جیگر جون سواد خوندن نوشتن دارم منظورم این بود که ما که ساختیم گمراه نشدیم خواستم ببینم اون یه نفر کیه که گمراه شده ؟
      باسلام
      می خواستم بدونم چطور با tl494میشه خروجی شیفت فاز داشت /لطفا راهنمایی کنید
      یه سوال موقعی که پست بالا رو میزدی دوست نداشتی به کلت فشار بیاری یا مشکل دیگه ای بود؟ اخه دیدم به بچه ها گفتی برن به کلشون فشار بیارن.... oo:

همینجا یه درخواست هم از مدیران دارم که یه فکری به حال این ویرایش پست بکنن...اینطوری نمیشه که هر کی هر چی دوست داشت بنویسه و یه ربع بعد بره همشو پاک کنه..میبینید که این اقا پست دو روز قبل خودشو ویرایش کرده ولی به پستهای دو سال پیش یکی از اساتید گیر داده و باعث شده دو تا از استادا باهم وارد بحث بشن و خیلی راحت هم اخرش گفته که منظوری نداشتم(پس منظور چی بوده؟؟)
      اینطور رفتارها باعث میشه 2 تا کاربر درست حسابی هم که داریم دلسرد بشن و برن.... دوستان به پستهای دو سال پیش خودشون اگه یه نگاهی بندازن و به سوالای دو سال پیش خودشون یه نگاهی بندازن میفهمن چی بودن قبلا و کمتر از دیگران خورده میگیرن..اول از همه هم اینو به خودم توصیه میکنم.

دیدگاه

چی شد علی اقا ما منتظریم بگی چرا 54 دور غلطه؟؟؟؟؟
        شایدم اینو هم مثل شیفت فاز خودت کشف کردی دوست نداری بقیه بفهمن؟؟

دوستان اگه برای شما هم سوال شده چرا 54 غلطه از علی اقا بخواید نزول اجلال کنن و برامون توضیح بدن :job:

دیدگاه

خوب موقعی که محاسبات اولیه 3برابر بشه سیم جانمیشه دوست من
          این طوری میشه که یه نفر میاد بسازه ویکی دوسال ازوقت گرانبهاش صرف میکنه اخرش هم به مشکل می خوره
          والا هر چی فکر میکنم به نتیجه نمیرسم / میشه بیشتر توضیح بدی . اتفاقا در رابطه با اون تاپیک خواستم یک تاپیک بزنم و کمی در مورد محاسبات ترانس ، مخصوص دستگاه جوش سوالاتی رو مطرح کنم .
          و صد البته تا حالا 10 بار نحوه استفاده از روش اندازه گرفتن مساحت داخلی هسته رو تحلیل کردم و بسیار نکته های جالبی یافتم که تو هیچ فرمولی نیست . و در کل روشی بجاست .از نظر بنده . :smile:
          با اون محاسبات و فرکانس اگه اولیه یک سوم باشه . فکر ...........نمیدونم / بهتره خود شما توضیح بدید
          ممنون

دیدگاه

سلام بر اساتید بزرگ .دوستان من یک مدار شیفت فاز میخوام که بتونم مقدار شیفت پالس های مربعی و دیوتی و فرکانسشونو کنترل کنم.با tl494 که خوب دیوتی و فرکانس و شیفت فاز 90 درجه امکان داره اما حالا چطور میشه با همه این امکانات بشه مقدار شیفت فاز رو کم و زیاد کرد یعنی به جای 90 بشه 30-60 و و و .آیا همچین چیزی ممکن هستش؟
            ممنون از تمام عزیزان

دیدگاه

سلام به اساتید گرامی.من برد پاوری دارم که قسمت اسیلاتور قطعاتش پیدا نمیشه و برای سویچ زنی از دو تا ماسفت استفاده شده.حالا مداری دارید که بتونم جایگزین اسیلاتور برد کنم و قابلیت فیدبک گرفتن از اپتوکوپلر رو هم داشته باشه؟494قابلیتشو داره؟سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X