اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه سلف برای رزونانس 50hz

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه سلف برای رزونانس 50hz

سلام
    من در حال ساخت یک مدار ups هستم و تا حالا از خروجی قدرت هم جواب گرفتم حالا می خوام خروجی مدارم رو که مربعی تقویت شده هست به سینوسی تبدیل کنم برای این کار من به یک فیلتر با رزونانس 50hz احتیاج دارم واسه همین فیلتر زیر رو می خوام ببندم

مقادیر رو هم همون طور که میبینید محاسبه کردم برای سلف ها می خوام روی حلقه های فریت(تروئیدی) ببندم حالا دو تا سوال
    از حلقه ی فریت با چه سایزی استفاده کنم؟
    چند دور باید سلف رو بپیچم رو حلقه؟
    راستی حداکثر جریان عبوری 4A هست.
    ممنون. :mrgreen:
    آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
    در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
    ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
    ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
    از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

پاسخ : محاسبه سلف برای رزونانس 50hz

سلام
    یو پی اس شما چند کیلو وات هست؟
    سوئیچینگ هست؟
    میشه یه توضیحی بدی؟
    نقششو کپ زدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sahar_2012
      سلام
      یو پی اس شما چند کیلو وات هست؟
      سوئیچینگ هست؟
      میشه یه توضیحی بدی؟
      نقششو کپ زدی؟
      سلام
      در حداکثر توان با تلفات 100w
      سوئیچینگ هست
      از ماسفت استفاده کردم برای تولید pwm از میکرو فکر کنم کافی باشه
      نقششو کپ نزدم بخش به بخش رو روش کار کردم حالا چرا کپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
      سلام
      کسی نبود علف زیر فرومم سبز شد :NO:
      آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
      ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
      ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
      از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

سلام
        فصل اول نحوه طراحی سلف با هسته و بدون هسته رو توضیح داده همچنین فرمولهای مورد نیاز هم قرار داده شده(از صفحه هفت به بعد)

http://books.google.com/books?id=zpT...;q&f=false
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI.MADAN
          سلام
          در حداکثر توان با تلفات 100w
          سوئیچینگ هست
          از ماسفت استفاده کردم برای تولید pwm از میکرو فکر کنم کافی باشه
          من متوجه نشدم چطوری از PWM استفاده شده در حالی که فرکانس سویچ 50 هرتز است یه بار دیگه چک کن که فرکانس مدارت چقدره در ضمن بر فرض این که از سویچینگ استفاده کرده باشی به سلف در رنج میکرو هانری و خازن در حد چند صد نانو فاراد نیاز است نه اون مقادیر عظیم
          [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
          [/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدباقر ذکری
            من متوجه نشدم چطوری از PWM استفاده شده در حالی که فرکانس سویچ 50 هرتز است یه بار دیگه چک کن که فرکانس مدارت چقدره در ضمن بر فرض این که از سویچینگ استفاده کرده باشی به سلف در رنج میکرو هانری و خازن در حد چند صد نانو فاراد نیاز است نه اون مقادیر عظیم
            سلام
            برای ساخت pwm از میکرو استفاده کردم بعد به یک گیت اشمیت تریگر دادم و باهاش death time رو ایجاد کردم و بعد به ماسفت ها دادم بعد به ترانس و در نهایت برای اینکه سینوسی رو شبیه سازی کنم به یک فیلتر پایین گذر دادم سینوسی رو تو خروجی به طور کامل با اسکوپ دیدم ولی همه این ها در حد تست بود چون به مدارات کنترلی بیشتری نیاز هست برای همین دارم بخش به بخش پیش می رم تا تکمیل بکنمش تا حالا از قسمت قدرت،قسمت محافظت خروجی،و کنترل عرض پالس جواب گرفتم.
            بله حرف شما صحیح هست فرکانس پالس من 8khz هست من اشتباه کردم ممنون.
            در مورد فیلتر اگر من یک فیلتر پایین گذر lc بخوام استفاده کنم مقادیر مورد استفاده با توجه به توضیحات چه مقدار باید باشه ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X