اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اینورتر

پاسخ : آموزش اینورتر 1000 وات باتری (12 به دوبل 75) منبع تغذیه آمپلی فایر برای ماشین

الان عکس العمل ما در مورد این تاپیک چی باید باشه؟؟ انتظار؟
    حداقل تا اون موقع یه نقشه ازش بذار ببینیم چی کار کردی.

دیدگاه

پاسخ : آموزش اینورتر 1000 وات باتری (12 به دوبل 75) منبع تغذیه آمپلی فایر برای ماشین

1000 وات با 10000 تومان ...............................ما منتظریم .....
      ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenjudo
          1000 وات با 10000 تومان ...............................ما منتظریم .....
          راستش 10000 تومن هم نمیشه من خازن ها رو داشتم (البته خازن اختیاری نذاری هم مشکلی نیست) حدود 5000 تومن شد.
          الان نقشه و پی سی بی هم براتون میذارم.

دیدگاه

خوب اینورتر من حاضر شد. تست کردم جواب میده. با 6 تا ماسفت IRFZ44N که هرکدوم حدود 100 واته در نتیجه نهایت توان اینورتر رو خودتون حساب کنید.
            ترانس سعی کنید بزرگ باشه تا جواب بده اگه توبازار فریت درست و حسابی گیرنیاوردید ازبرد مانیتورهای قدیمی میتونید یکی بزرگ بردارید.
            برای دوبل 85 ولت : 7دور اولیه و 36 دور ثانویه بپیجید. حالا هر ولتاژی خودتون خواستید بپیچید اون با سلیقه خودتون.
            سوالی هم بود در خدمتیم.
            البته من خودم یه سری سوال دارم که همینجا مطرح میکنم امیدوارم اساتید راهنمایی کنند تا به بهترین حالت دست یابیم.

این مدار :

اینم پی سی بی :

دیدگاه

درود بر شما
              نمیخوای بگی سیم شماره چند بزاریم ؟؟؟
              Fail Never
              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

پاسخ : آموزش اینورتر 1000 وات باتری (12 به دوبل 75) منبع تغذیه برای ماشین

سوال اول :
                موقع تست مدار ترانس سوت میکشید ترانس همونطور که میبینید توی هوا و شل است دلیلی این سوت چیست؟ فرکانس بالای مدار یا شل و محکم نبودن ترانس ؟
                فرکانس هم 50 کیلو هرتز است.

(ترانس کوچولویی که در تصویر زیر میبینید فقط جهت تست استفاده شده ترانس مورد نیاز این مدار حداقل 5برابر اون ترانس باید باشد)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                  درود بر شما
                  نمیخوای بگی سیم شماره چند بزاریم ؟؟؟
                  باتوجه به سلیقه ی شما در انتخاب هسته (سایز هسته) و باتوجه به تعداد دورهایی که گفتم سیم رو باید باید طوری اتخاب کنید که حداکثر استفاده از هسته رو داشته باشید. مثلا برای یک چوک کوچیک من اگه بگم سیم یک شما با 5 دور اونو پرمیکنید

دیدگاه

پاسخ : اینورتر 1000 وات باتری (12 به دوبل 75) منبع تغذیه آمپلی فایر برای ماشین

سوال اول :
                    موقع تست مدار ترانس سوت میکشید ترانس همونطور که میبینید توی هوا و شل است دلیلی این سوت چیست؟ فرکانس بالای مدار یا شل و محکم نبودن ترانس ؟
                    فرکانس هم 50 کیلو هرتز است.
                    هر جفتش باعث این سوت میشه.تا میتونید سیم ها رو مرتب تر بپیچید تا کاملا روی هم سفت بشند.در آخر هم چند دور چسب ترانس(مثل چسب نواری هست ولی محکم و نسوز.از اونجا که هسته رو خریدید میتونید تهیه کنید) بپیچید که محکم بشه.خود هست هم باید محکم بشه تا تکون نخوره. با این کارا احتمال خیلی زیاد ساکت میشه اما اگه نشد یکم شارلاک باید بریزید که اون 100% فیکس میکنه.
                    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

کارت درسته................فقط میمونه همون قسمت اصلی هر سویچینگ سیم پیچ ...............

دیدگاه

سلام بچه ها من رفتم الکترونیکی سر کوچه گفتم یه هسته فریت میخوام که بتونه حداقل 500 وات جواب بده گفت گشتم نبود نگرد خلاصه نیست. برگشتم خونه زدم مانیتور قدیمی که 14 اینچی بود روشکستم و این ابر فریت رو داخلش کشف کردم. سلف هم دورش پیچیدم خلاصه عالی شد پدر باطری رو در میاره. شما هم اگه از اینا گیرآوردید حتما استفاده کنید تا فرقش رو با اون فسقل فریتها ملاحضه کنید.

اینم عکس :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                          چسب ترانس
                          من همیشه به جای چسب ترانس نوار تفلون میپیچم خوب محکم میشه متاسفانه چسب (عایق) ترانس شهر(روستای)ما گیرنمیاد.فکرمیکنم وِیژگی های چسب ترانس به جز چسبندگی رو داشته باشه نسوز هم هست درسته؟

دیدگاه

یه سری چیزا نامشخصه ...........منبع رو داری.......... من میخوام درست کنم اگه قضیه نهایی تا pcb رو برد بزنم ..........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Daii-Stk
                              من همیشه به جای چسب ترانس نوار تفلون میپیچم خوب محکم میشه متاسفانه چسب (عایق) ترانس شهر(روستای)ما گیرنمیاد.فکرمیکنم وِیژگی های چسب ترانس به جز چسبندگی رو داشته باشه نسوز هم هست درسته؟
                              بله نسوز هستند و تو دماهای بالا شعله نمیگیرند(آب میشه فقط) خاصیت دیگه اون محکم بودنش هست.شما نوار تفلون رو نمیتونید خیلی بکشید(کش میاد و نازک میشه) و محکم دور ترانس بپیچید اما این چسب ها میشه. حتما خواص دیگه ای هم داره که من بی اطلاع هستم.
                              حالا که این گیر نمیاد شارلاک رو امتحان کنید.بعد از خشک شدنش مثل سنگ میشه و نمیزاره تکون بخورند سیم ها.البته قبل ریختنش سیم ها رو محکم باید ببندید وگرنه بی فایده هست.....
                              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X