اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استابلایزر ولتاژ تمام نیمه هادی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استابلایزر ولتاژ تمام نیمه هادی

b2 جان این اینورترهای دلتا فیدبک از خروجی 220 ولت دارن مگه نه - باید داشته باشن - میشه یکی از اون ارزون قیمت هاش که به این درد بخوره معرفی کنی
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
      b2 جان این اینورترهای دلتا فیدبک از خروجی 220 ولت دارن مگه نه - باید داشته باشن - میشه یکی از اون ارزون قیمت هاش که به این درد بخوره معرفی کنی
      ببینم میتونی یه کاری بکنی ما رو اخراج کنن :icon_razz:
      نه فیدبک نداره ولی میشه به صورت pid ایجاد کرد.
      قاصد دل عزیزم رو مدارات PFC هم کار کردی؟ اگه اره چه کنترلری؟ شاید دوباره مزاحمتون شدم و یه تاپیک باز کردم و از علم شما استفاده کردم.

دیدگاه

قاصد دل عزیزم رو مدارات PFC هم کار کردی؟ اگه اره چه کنترلری؟ شاید دوباره مزاحمتون شدم و یه تاپیک باز کردم و از علم شما استفاده کردم.
        B2 جان خودت که میدونی من تفننی روی این چیزا کار میکنم هر وقت فرصتی پیدا بشه از روی علاقه دست به هویه میشم
        رو این حساب حرفه ای کار نکردم با همین کنترلرهای معمولی جریان کارایی کردم.
        با این همه صاحب نظر که الان تو سایت میبینم ما که حرفی برای گفتن نداریم. :redface:
        در هر صورت کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم. :smile:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

جان خودت که میدونی من تفننی روی این چیزا کار میکنم هر وقت فرصتی پیدا بشه از روی علاقه دست به هویه میشم
          رو این حساب حرفه ای کار نکردم با همین کنترلرهای معمولی جریان کارایی کردم.
          منظورم مثلا UC3854 بود. شما منظورت کدوماس؟
          با این همه صاحب نظر که الان تو سایت میبینم ما که حرفی برای گفتن نداریم. :redface:
          مخور صائب فریب پند از عمامه واعظ**که در گنبد ز بی مغزی صدا بسیار می پیچد(به کسی بر نخوره ها خودمو گفتم)
          در هر صورت کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم. :smile:
          به هر حال ما از شما زیاد چیز یاد گرفتیم اگه وقت داشته باشید بازم میتونیم یاد بگیریم.

دیدگاه

خوب ، ممنونم از تمامی دوستانی که بی دریق کمک نمودند..وقتشه روی گذینه موضوع به نتیجه رسید کلیک کنم.
            نمیدونم چرا بعضی وقتها پشیمون میشم از اینکه یه تاپیک رو باز کردم..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
              خوب ، ممنونم از تمامی دوستانی که بی دریق کمک نمودند..وقتشه روی گذینه موضوع به نتیجه رسید کلیک کنم.
              نمیدونم چرا بعضی وقتها پشیمون میشم از اینکه یه تاپیک رو باز کردم..
              سلام و خسته نباسید
              جناب محمد.ح شما صاحب این تاپیک هستید دوستان هم نظرشون رو دادن و ساختنشم هم میتونه راههای مختلفی رو داشته باشه
              کسی هم که نگفته قبلآ این کارو کرده پس همه مثل همیم :rolleyes:
              الان جناب B2 علاقمندن روی pfc کار کنن من مطمئنم با پشتکاری که ایشون داره حتمآ به نتیجه میرسن.
              بعد میشه یک واحد spwm بهش اضافه کرد و تست کرد در هر صورت کمی وقت گیره.
              منظورم مثلا UC3854 بود. شما منظورت کدوماس؟
              تو این سایتهای آماتوری انگلیسی کارایی کرده بودن جالب بود
              با uc3526 یه Dual PFC ساخته بودن منم با UC3845 تستهای کردم.
              به هر حال ما از شما زیاد چیز یاد گرفتیم اگه وقت داشته باشید بازم میتونیم یاد بگیریم.
              اختیار دارین ما با هم همکاری می کردیم منم خیلی چیزا از شما یاد گرفتم. :smile:

دیدگاه

امشب واقعا به همچین چیزی نیاز داشتم..

پس اگر درست فهمیده باشم ، باید روی PFC کار کرد..

توپولوژی CCM توی این توان (3 تا 4 کیلو وات) جواب میده ؟

دیدگاه

http://www.stevehv.4hv.org/12kwPFC.htm

دیدگاه

البته یه راه ساده تری هم پیدا کردم..

استفاده از موتور برقهای مجهز به اینورتر ، این موتور برق ها ، ابتدا یک برق سه فاز تولید میکنند که توسط یکسوساز تبدیل به DC میشه و بعد توسط یک پل IGBT به یک سینوسی کاملا صاف و استیبل تبدیل میشه که به چند دلیل به دور موتور وابسته نیست.

در واقع این بهترین راه حل هست..ولی مشکل مانی جون هست :mrgreen:

دیدگاه

سلام..

بعد از مدتها..

تصمیم گرفتم دوباره روی این مدار شروع به کار کنم.

هدف من فعلا رو توان 500 وات است. یعنی 500 وات به صورت دائم.
                      ولتاژ ورودی و خروجی هم بستگی به قطعات داره که باید دید چیا تو بازار یافت میشه.

تا اونجایی که فهمیدم ، این مبدل از دو قسمت اصلی تشکیل میشه :

1- PFC که با توجه به توانی که مطرح کردم ، به نظرم CCM یا Continuous Conduction Mode مناسب ترین توپولوژی هست.

2- DC/AC Inverter که باید دید نظر دوستان چیه در این توان. منظورم نوع توپولوژی هست. مثلا Push-pull یا Half-Bridge

_________

با توجه به موارد مطرح شده ، از این لحظه از دوستان گرامی در زمینه ساخت یک PFC راهنمایی می طلبم.

به نظرم در اولین مرحله باید ببینم چه کنترلرهایی تو بازار هست. مثلا من تو سایت جوان دیدم IR1150 رو داشتن و تموم کردن. ولی نگاه کردم همین CCM هست ، تا 4 کیلو وات هم ساپورت می کنه !

نظر دوستان روی ای سی خاصی هست ؟ نمیدونم تو این آشفته بازار باید چیکار کرد..
                      خدایا خودت به جوونی ما رحم کن. :cry2:

دیدگاه

من هنوز منتظرم..

دیدگاه

سلام دوستان. من فکر می کنم این دوستمون اصلا نباید دنبال استابلایزر باشه.
                          این دستگاهی که شما دنبالش می گردین اسمش ups online خستش و با هر توانی در بازار موجود می باشد البته یه خورده گرون هستش.

دیدگاه

این UPS خیلی دستگاه سوسولی هست !! یعنی مثلا برای بارهایی مثل کامپیوتر طراحی شده و..

در صورتی که در کاربرد ما ممکنه شما در 1 ثانیه 1000 وات بکشی که UPS هنگ می کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X