اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع مشکل کمبود جریان در مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رفع مشکل کمبود جریان در مدار

سلام
    دوستان عزیز من یه مدار روی برد هزار سوراخ پیاده کردم. که تقریبا 16 تا vcc و18 زمین می خواد.
    حالا مشکل من اینجاست که چطوری این زمین و vcc ها رو به هم وصل کنم تا به مشکل کمبود جریان نخورم.
    لطفا اگه کسی در این مورد چیزی می دونه ما رو هم در جریان بذاره. در ضمن این مدار رو برد بورد جواب داده فقط مشکل تو پیاده سازی روی برد هزار سوراخه.

پاسخ : رفع مشکل کمبود جریان در مدار

من معمولا نوار مسی دور برد رو به دو قسمت تقسیم میکنم و با قلع هم تقویت میکنم بعد همه رو با سیم بهش وصل میکنم ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      من معمولا نوار مسی دور برد رو به دو قسمت تقسیم میکنم و با قلع هم تقویت میکنم بعد همه رو با سیم بهش وصل میکنم ....
      من این کاری رو که گفتید کردم ولی بازم مشکل کمبود جریان دارم. دیگه واقعا دارم کلافه میشم :angry: . یعنی دیگه هیچ راهی برای رفع این مشکل نیست؟

دیدگاه

اینم عکس از پشت برد که سمت چپ vcc و پایین زمین هستش. این طور وصل کردن اشکالی داره که من جواب نمی گیرم؟؟

دیدگاه

عکس چرا ناقص می یاد؟
          مگه چند ولتی هست؟
          چرا از رگولاتور قابلمه ای استفاده نمی کنی
          من یه چیزی تو این تغذیه های مدارات مختلف که جریان زیاد می خوان دیدم که از سلف های بستگی به جریانی که می کشند دارند سلف هم بزرگتر می گیرند و خوب هم کار می کنن
          من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
            عکس چرا ناقص می یاد؟
            مگه چند ولتی هست؟
            چرا از رگولاتور قابلمه ای استفاده نمی کنی
            من یه چیزی تو این تغذیه های مدارات مختلف که جریان زیاد می خوان دیدم که از سلف های بستگی به جریانی که می کشند دارند سلف هم بزرگتر می گیرند و خوب هم کار می کنن
            1-تو صفحه ی من عکس کامل میاد. عکس فقط سیم کشی پشت برد هستش.
            2-کلا 5 ولت هستش و قراره یه کارت خوان rfid راه بندازه
            3-اولین بار هستش که اسم چنین رگولاتوری رو میشنوم. برا من 7805 معمولی هستش. یعنی این رگولاتور مشکل جریان رو حل می کنه؟. اون طوری که من تو الان تو اینترنت دیدم کلا دو تا سر بیشتر نداره. پس زمینشو به کجا وصل می کنن
            4-تو مدار من هیچ سلفی نیست فقط خازن و مقاومت و آیسی و یه رله و 5 یا 6تا پوش باتوم هستش که چون هر کدوم یه vcc زمین می خواد مدار رو شلوغش می کنن

دیدگاه

سلام
              دوستان عزیز من ، شما به اون هشت پا میگید مدار ؟ اون چه مزخرفیه ؟
              ببینید ، کی گفته چون استریپ برد اسمش استریپ برد هستش ، باید روش هر ........... که میشه ریخت ؟!
              ما چندین روش علمی برا پیاده سازی مدار رو استریپ برد داریم . مثلا عنکبوت مرده . مثلا استار ، مثلا common supply مثلا common ground .
              آخه این عس چه افتضاحی رو نشون میده ؟ بالا آوردم . حالم بد شد .
              Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Goldsmith
                ما چندین روش علمی برا پیاده سازی مدار رو استریپ برد داریم . مثلا عنکبوت مرده . مثلا استار ، مثلا common supply مثلا common ground .
                دوست عزیز شما همین روش هایی رو که گفتی از کجا یاد گرفتی؟ مرجع خاصی برای (روش علمی برا پیاده سازی مدار رو استریپ برد) داریم؟؟؟؟
                خوب یه نمونه کار یا عکس از این روش هایی که گفتید بذارید اینجا تا ما هم ببینیم.
                من اگه این روش هایی رو که می گید بلد بودم که هیچ وقت این سوال رو اینجا مطرح نمی کردم و مدارم هم به قول شما مزخرف نمیشد. شما که بلدید
                خوب به ما هم یاد بدید.

دیدگاه

با سلام
                  ببین عزیز من ، قبل از توضیح چند تا چیز بگم :
                  من همه ی چیز هایی رو که تا حالا یاد گرفتم خودم یاد گرفتم . تو دانشگاه که هیچ چیزی یاد نمیداند . تو کتاب ها هم که ماشاالله با این وضع ترجمه .....

بگذریم . ببین قانون اول تو استریپ برد اینه که هیچ وقت هیچ سیمی رو از زیر فیبر نکشی .
                  قانون بعدی اینه که هیچ وقت از این سیم های برد بردی مسخره استفاده نکنی .
                  قانون بعدی اینه که دور فیبر رو که میبینی با یه وایر مسی به هم وصل کردند رو مشترک مدارت بگیری . حالا یا گراند ، یا مثبت تغذیه .
                  قانون بعدی .......
                  بگم باز هم ؟

دیدگاه

با سلام
                    من همه ی چیز هایی رو که تا حالا یاد گرفتم خودم یاد گرفتم . تو دانشگاه که هیچ چیزی یاد نمیداند . تو کتاب ها هم که ماشاالله با این وضع ترجمه .....

بگذریم . ببین قانون اول تو استریپ برد اینه که هیچ وقت هیچ سیمی رو از زیر فیبر نکشی .
                    قانون بعدی اینه که دور فیبر رو که میبینی با یه وایر مسی به هم وصل کردند رو مشترک مدارت بگیری . حالا یا گراند ، یا مثبت تغذیه .
                    قانون بعدی .......
                    بگم باز هم ؟
                    قدر چیز خودت یاد گرفتی
                    وای وای
                    افرین برای من که خیلی جالب بود
                    حالت خوبه
                    این هایی که گفتی قانون نیست خود در اوردیه یا حالا یکی یه چیزی گفته شما هم سریع یاد گرفتی
                    دوم
                    اونجوری که باید از کلی شرکت های بزرگ هم این ایراد رو بگیری
                    اینو بگم همه چیز تو دنیا مخصوصا تو طراحی مدارات سلیقه ایه
                    مواظبه خودت باش دارم نگرانت میشم ها
                    من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

با سلام

قانون بعدی .......
                      بگم باز هم ؟
                      یک اینکه: اگه خوب دقت کنید می بینید که من کلا از 3تا سیم برد بردی استفاده کردم
                      دو اینکه: اگه بازم خوب دقت کنید می بینید که منم دور فیبر رو مشترک گرفتم. یه طرف گراند و طرف دیگه مثبت تغذیه
                      سه اینکه: اگه بخواییم روی برد رو سیم بکشیم که مدارمون خیلی بی ریخت تر از این حرف ها می شه. همون بهتر که پایین برد که دیده نمیشه زشت باشه تا روی برد
                      ولی با این حال با این قانون های شما که تقریبا روی مدار من هم به طور اتفاقی رعایت شده بازم مشکل کمبود جریان هستش.
                      خوب حالا اگه قانون بعدی تون مشکل کمبود جریان رو حل می کنه و من اونو رو مداری که می بینید پیادش نکردم رو بگید............. من که کاملا مشتاق قانون های بعدی رو هم بدونم

دیدگاه

شما تو مدار چی دارید که جریان کم میاد؟ یه ماژول RFID و یه میکرو مگه چه قدر جریان مصرف میکنه؟
                        برد رو یکم نامرتب چیدی ولی مورد خاصی نیست که جریان رو نزاره رد بشه.به توانی که مصرف میشه میخوره.اگه میخوای خیلی دیگه محکم کاری بشه که نیازیم نیست سیم های تغذیه رو کلفت تر کن.اصلا از کجا میدونید مشکل از اینجاست؟ شاید یه قطعه سوخته رو برد دارید یا مثلا روغن لحیمی که بین سیم های مجاور هست......
                        در مورد اون رگولاتور های قابلمه ای حق با شماست و 2تا پایه دارند. پایه سوم بدنه ی خود رگولاتور هست و فرقش با 7805 معمولی جریان دهی بیشتر هست.
                        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

ببین دوست من ، استفاده کردن از سیم بردبردی کلا ممنوع !
                          و این که یه طرف گران و یه طرف تغذیه ، این هم ممنوع ، یا گراند یا تغذیه . فقط .
                          و مطلب بعدی اینه که اگه درست سیم ها رو روی برد وصل کنی کی گفته بی ریخت میشه ؟
                          و یه نکته ی دیگه هم اینه که ، من تا حالا چند تا فرستنده ی فرکانس بالا و توان خیلی بالا رو با استریپ برد درست کردم . تو اون فرکانس ها که اسر پوسته ای و اسر مجاورت پدر آدم رو در میاره ، از این بساط ها نیست ، میدونی چرا ؟ چون طبق قوانین درستش مدار رو روی برد منتقل کردم . یه چیزی که خیلی آزارم میده ، اینه که ، هرکی که میاد تو این رشته ، فکر میکنه باید هزار تا سیم رو به صورت افتضاحی ، از این ور ببره اون ور .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                            شما تو مدار چی دارید که جریان کم میاد؟ یه ماژول RFID و یه میکرو مگه چه قدر جریان مصرف میکنه؟
                            برد رو یکم نامرتب چیدی ولی مورد خاصی نیست که جریان رو نزاره رد بشه.به توانی که مصرف میشه میخوره.اگه میخوای خیلی دیگه محکم کاری بشه که نیازیم نیست سیم های تغذیه رو کلفت تر کن.اصلا از کجا میدونید مشکل از اینجاست؟ شاید یه قطعه سوخته رو برد دارید یا مثلا روغن لحیمی که بین سیم های مجاور هست......
                            در مورد اون رگولاتور های قابلمه ای حق با شماست و 2تا پایه دارند. پایه سوم بدنه ی خود رگولاتور هست و فرقش با 7805 معمولی جریان دهی بیشتر هست.
                            من حتی مداری بوده که روی 6 تا برد بورد پیاده کرده بودم و مشکل جریان نداشتم ولی اینجا احتمالا همین ماژول rfid کلی جریان می کشه. چون حتی وقتی توی برد بورد هم سیم تغذیه رو یه ذره بزرگ تر می گرفتم یا فاصله ش از جایی که همه ی گراند ها و vcc هام هستش طولانی تر می شد.
                            مدارم جواب نمی داد. اصلا lcd روشن نمیشد.
                            ولی وقتی کل مدار روی دو تا برد بورد پیاده کردم. خیلی راحت جواب گرفتم. در مورد قطعه سوخته هم که مطمئن هستم تو مدار نیست. چون تک تک قطعه ها و سیم ها رو امتحان کردم. مشکل نداشتن.
                            شاید مشکل از روغن لحیمی که گفتید باشه. چون من از روغن لحیم تو این مدار زیاد استفاده کردم
                            در مورد رگولاتور هم باید به بدنه ش سیم لحیم کنیم؟؟؟

دیدگاه

ببین دوست من ، استفاده کردن از سیم بردبردی کلا ممنوع !
                              و این که یه طرف گران و یه طرف تغذیه ، این هم ممنوع ، یا گراند یا تغذیه . فقط .
                              و مطلب بعدی اینه که اگه درست سیم ها رو روی برد وصل کنی کی گفته بی ریخت میشه ؟
                              و یه نکته ی دیگه هم اینه که ، من تا حالا چند تا فرستنده ی فرکانس بالا و توان خیلی بالا رو با استریپ برد درست کردم . تو اون فرکانس ها که اسر پوسته ای و اسر مجاورت پدر آدم رو در میاره ، از این بساط ها نیست ، میدونی چرا ؟ چون طبق قوانین درستش مدار رو روی برد منتقل کردم . یه چیزی که خیلی آزارم میده ، اینه که ، هرکی که میاد تو این رشته ، فکر میکنه باید هزار تا سیم رو به صورت افتضاحی ، از این ور ببره اون ور .
                              من با همین سیم های برد بوردی توی برد بورد کاملا جواب گرفتم. فکر نکنم مشکل از اونا باشه
                              در مورد مطلب بعدی تون من که واقعا متوجه نمیشم حالا چه فرقی داره که روی برد باشه یا زیر برد... آخر سر که باید سیم ها رو به هم لحیم کنیم :question:
                              در مورد نکته دیگه تون هم میشه یه تصویر از رو و زیر یه مداری که روی برد پیاده کردید اینجا بذارید تا ما هم ببینیم چطوری سیم ها رو به هم وصل می کنید که هم به مشکل کمبود جریان نمی خورید و هم مدار به اون افتضاحی که گفتید نمیشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X