اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع مشکل کمبود جریان در مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رفع مشکل کمبود جریان در مدار

نوشته اصلی توسط Goldsmith
    و این که یه طرف گران و یه طرف تغذیه ، این هم ممنوع ، یا گراند یا تغذیه . فقط .
    خوب اگه این کاری که میگید بکنیم. اونوقت با تعداد سیم های زیاد مثلا تغذیه مدار چی کار کنیم.
    مگه حالا اشکالی داره که برد رو به دو قسمت جدا تقسیم کنیم ویه طرف رو تغذیه و طرف دیگه رو گراند بذاریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin-sadeghi
      من حتی مداری بوده که روی 6 تا برد بورد پیاده کرده بودم و مشکل جریان نداشتم ولی اینجا احتمالا همین ماژول rfid کلی جریان می کشه. چون حتی وقتی توی برد بورد هم سیم تغذیه رو یه ذره بزرگ تر می گرفتم یا فاصله ش از جایی که همه ی گراند ها و vcc هام هستش طولانی تر می شد.
      مدارم جواب نمی داد. اصلا lcd روشن نمیشد.
      ولی وقتی کل مدار روی دو تا برد بورد پیاده کردم. خیلی راحت جواب گرفتم. در مورد قطعه سوخته هم که مطمئن هستم تو مدار نیست. چون تک تک قطعه ها و سیم ها رو امتحان کردم. مشکل نداشتن.
      شاید مشکل از روغن لحیمی که گفتید باشه. چون من از روغن لحیم تو این مدار زیاد استفاده کردم
      در مورد رگولاتور هم باید به بدنه ش سیم لحیم کنیم؟؟؟
      به بدنه لحیم نمیشه. 2 تا سوراخ کنار رگولاتور هست که برای پیچ کردن به برد هست.مهره ای که به این پیچ میبندبد از زیر برد به قسمت مسی متصل میشه.وقتی پیج رو محکم میکنید خودش اتصال رو برقرار میکنه....
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام آقا امین
        ببین چیزی در مورد قفس های الکترومغناطیسی شنیدی ؟ علت این که میگم یا گراند یا فقط تغذیه این هستش .
        Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Goldsmith
          سلام آقا امین
          ببین چیزی در مورد قفس های الکترومغناطیسی شنیدی ؟ علت این که میگم یا گراند یا فقط تغذیه این هستش .
          تا به حال چیزی در مورد قفس الکترو مغناطیسی نشنیدم. اگه می شه در این مورد بیشتر بنویسید یا اگه مقاله ای یا سایتی در این مورد سراغ دارید آدرسشو بدید تا بتونم در این مورد اطلاعات بدست بیارم.
          من که واقعا تازه دارم به این موضوع علاقه مند میشم و مشتاق برای یادگیری

دیدگاه

منظورتون از قفس الکترومغناطیسی یعنی همون قفس فارادی که میگه بار تنها بر روی سطح خارجی یک هادی باردار قرار میآ‌گیره و بار روی سطح خارجی هیچ اثری روی چیزی که داخل هادی قرار داره، نمی ذاره؟؟

دیدگاه

یه تیکه از وسط فیبر رو میتونی مشترک مثبت در نظر بگیری ولی نه از نوار کنار فیبر .
              اگه این کار رو انجام بدی یه چیزی شبیه قفسه فاراده ، ( البته نه به اون مفهوم ) مدارت رو فرا میگیره . به شرطی که مثلا یه قطعه قراره بره به زمین ، از اون سر فیبر نیاریش این ور که بدیش به زمین . از همون طرف خودش اون رو بده به زمین ( منظورم دور فیبر هستش ) .
              Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X